עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. הבעיות החלו אחרי ביצוע עידכוני מערכת של חודש אוגוסט. הכוונה להתרסקויות ומסכים כחולים . ב- Safe mode לא הייתה את הבעייה , מה שאיפשר לי לבצע SYSTEM RESTORE לתאריך שקודם לתאריך שבו בוצעו העידכונים . עכשיו אני לא יודע מה לעשות מצד אחד עידכוני מערכת קריטיים הם חשובים מבחינת אבטחה ואילו מצד שני הם מפילים לי את המערכת . מה לדעתכם כדאי לי לעשות? הערה: מדובר בגרסה חוקית למהדרין של מערכת ההפעלה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Silver Dragon,

כתוב Crash Dump ואני אף פעם לא מצליח לקרוא מה כתוב.. זה עושה מסך כחול ולמטה כתוב משהו על זיכרון פיסיקלי, ואחר"כ המחשב נכבה. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  3. שבוע טוב. יש לי בעיה ממש מציקה שהשביתה לי את כל מערך שיתוף הקבצים שלי. כאשר פועלת תוכנת שיתוף, שיוצרת הרבה חיבורים להרבה מקורות - לדוגמא אימיול שלפעמים יש לו 1000 מקורות לקובץ, והביטורנט שיש לו גם באזור ה 800 מקורות לקובץ יחסית חדש, לאחר 20 דקות של פעולה, אולי פחות, המחשב פשוט קורס לי ומציג מסך כחול שמאשים את הקובץ TCPIP.SYS. כלומר, התוכנות האלה וכמות החיבורים שהן יוצרות, מעמיסות מאוד על המערכת או לחילופין על הקובץ המסוים הזה, ופשוט מפילות את כל המחשב! זה כבר ממש התחיל לעלות לי על העצבים, מאחר וניסיתי להחליף את הקובץ בקובץ מקורי מהדיסק של SP2, ביטלתי את ה OC, ניסיתי גרסאות שונות של כל תוכנה, וכלום! כל פעם אותה בעיה. הבעיה הזאת לא הייתה לי מאז שקניתי את המחשב, זאת בעיה של …

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  4. Started by amitdavidi,

לפני כמה ימים התקנתי בלפטופ שלי windows 10, כשידרוג מwindows 7 שהיה מותקן עליו. מאז הרבה פעמים כשאני משאיר את המחשב כמה שעות כשאני מגיע אליו אני רואה שהוא עשה ריסטרט, וכמה פעמים במהלך העבודה פתאום היה לי מסך כחול עם שגיאה. זה לא היה מסך כחול קלאסי כמו שמוכר מאוד מXP, הוא נראה מאוד שונה: מעט כיתוב, ספר אחוזים למשהו ואז עשה ריסט למחשב. היה כתוב שהתקלה היא IRQL_unexpected_value למה זה קורה? מה אפשר לעשות כדי לתקן את זה? עריכה: הנה תמונה של המסך שמופיע http://i61.tinypic.com/2nvcj0j.jpg

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. בזמן האחרון כשאני מדליק את המחשב והווינדוס (7 אולטימייט x86) מתחיל להיטען ישר קופץ מסך כחול ואז מופיע הדף שנותן אפשרות להכנס למערכת ב-safe mode, הבעיה שבמסך הזה המקלדת והעכבר לא מגיבים אחרי שהמערכת עולה במצב רגיל אחרי המסך הכחול אני מקבל הודעה 'windows has recovered from an unexpected error' ועוד משהו, איך שקופץ המסך הכחול אני שומע מכיוון המחשב רעש כזה כמו של מאוורר שמפסיק לפעול או של הארדיסק שנכבה פתאום, מה שאומר שכנראה מדובר בבעיה חומרתית... אשמח לעזרה :s05:

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  6. Started by RomanKr,

שלום לכם. יש לי מחשב דיי חדש (ראו מפרט) ומדי פעם קופץ לי מסך כחול, והמחשב מבצע ריסטרט. אחרי שהוינדוס עולה קופץ לי חלון עם התוכן הבא: מהי בעצם הבעיה, ואיך אני פותר אותה ? תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. בזמן האחרון יש לי מסך כחול כל כמה ימים, בהתחלה חשבתי שזה בגלל הOC והעלתי מתחים וכו' אבל הבנתי שזה לא זה, חיפוש קצר בגוגל הראה שזה בעיית דרייברים, לפתוח את הקובץ DUMP אני לא יכול, אז אני מצרף אותו, מקווה שמישהו יכול לעזור לי :'( תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  8. Started by d1v,

שלום לכולם, בזמן האחרון המחשב התחיל להתחרפן..זה התחיל בכך שמדי פעם בלי התראה מראש היה מופעי מסך כחול.עם הזמן התדירות של זה נהייתה גבוהה יותר. לפני כמה ימים המחשב החליט שהוא לא רוצה להעלות את עצמו בכלל והיו 2 שגיאות -הראשונה היא שאיך שאני מדליק את המחשב היה bios error :BIOS ROM checksum error עם צפצופים. -לאחר כמה ריסטים הייתה שגיאה אחרת : cpu settings has changed or unworkable. יום אחרי אני מנסה להפעיל את המחשב ופתאום הוא עובד..אבל השאלה לכמה זמן,במיוחד שהאחריות של השלוש שנים מסתיימת עוד 5 ימים. כפי שהבנתי עליי לעדכן את הביוס.האם לשלוח את המחשב ל TMS שמשם הוא נקנה או שניתן לעשות זאת לבד ? תודה מראש . המפרט בצד והמעבד על optimized defults 2.4GHZ.. Problem signature: Probl…

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  9. המחשב היה ב STANDBY (נייד) כשה פתחתי אותו הופיע לי מסך כחול לפי מה שהצלחתי להבין זה קשור להרד דיסק , ניסיתי להריץ את התוכנה של WD לא מצא שום בעיה ניסיתי גם MEMTEST על דרך גם אין בעיות . יש עוד הצעות? Bugcheck Analysis * * * ******************************************************************************* Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 24, {1904fb, fffff88006eb6228, fffff88006eb5a90, fffff88001685884} Probably caused by : Ntfs.sys ( Ntfs!NtfsFlushVolume+164 ) Followup: MachineOwner --------- 1: kd> !analyze -v ***************************************************************************…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by tryskerd,

אני מקבל קבצים בפורמט XPS. אני מקבל אותם בעברית הפוכה, יש משהו ש"מיישר" את התוכן?

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  11. Started by sgideon,

שמרתי מסמך די גדול בוורד, אבל אני לא מצליח לפתוח אותו. המחשב רושם הודעת: invalid path or name, check file permission זה מסמך די חשוב. תודה רבה sgideon@t2.technion.ac.il

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  12. כל פעם שאני פותח את אאוטלוק אקספרס 6, ה WINDOWS MESSANGER נפתח אוטומטית איתו. למה ואיך אני מעיף אותו קיבינימט? תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. כל פעם שעולה הוינדוס עולה ה msnmsg.exe המעאפן הזה שנדבק לי לחיייייםםםםםם ושאני מפעיל את הMSN MESSENGER 6.1 שפועל בקובץ msnmsgr.exe הם מתחילים להלחם כל אחד מתחבר ומנתק את השני ככה איזה 3-4 פעמים עד שה MSN MESSENGER 6.1 מנצח או שאני מתעצבן וסוגר את ה msgmsg.exe שבא בתוך הוינדוס דרך מנהל המשימות עכשיו מה הקטעעעעע אני לא יכול למחוק את ה windows messenger כי ביל גייטססססס המציק הזההההה דחף אותו לתוך הוינדוס בלי אפשרות למחוקקקקקקקקק!!!!!!!!!!!! מה עושים???????

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  14. נאבד לי הספר סידורי של הדיסק שלי של מערכת ההפעלה ומכיוון שזה צרוב אין לי אותו מודפס על הדיסק הבנתי שב registry רשום המיספר של הדיסק ראיתי פעם מישהו מוציא משם את המספר הבעיה שאני לא זוכר איפה זה נמצא בregistry מישהו יודע ויכול לעזור לי? תודה מראש שחר נ.ב יש לי windows 2000 pro

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Liran -,

טוב אנשים... אין לי מושג אם זה קשור לכאן...אבל אם כן בבקשה תנסו לעזור לפני כמה זמן היתה לי פקודה כזאת שכשאני רושם אותה ב - "הפעלה" אז זה פותח לי חלון חדש עם המס' IP שלי ועוד כמה פרטים... הבעיה ששכחתי ת'פקודה ;D מישהו מכיר אותה ??.....ויכול לעזור לי ????..... תודה מראש אחים שלי...

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  16. אהלן , יש לי על המחשב גם אקספלורר (גירסא 5 אני חושב) וגם FireFOx. אני מעדיף להשתמש בפיירפוקס אבל אבא שלי שגם ככה מתקשה יכול רק עם אקספלורר . הבעיה היא שיש מספר אתרים שמשום מה לא עולים לי על האקספלורר כמו Headbang.co.il והכי חשוב - www.hvr.co.il שאבא שלי נכנס אליו רבות. אין לי מושג למה האתרים האלה לא עולים לי עם האקספלורר , פעם הם דווקא כן עלו אבל משהו קשה ומאז פשוט כתוב לי "DOne" בתחתית המסך אבל הדף נשאר ריק לחלוטין. הבעיה היא שאי אפשר להכנס לאתר גם עם פיירפוקס. מישהו יכול לעזור לי? אולי יש וירוס? או אולי אני צריך לשדרג את האקספלורר? תודה.

• 9 תגובות
    • 853 צפיות
  17. Started by shaharZur,

1. השפה של המקלדת משתנה לאנגלית ולא ניתן לשנות אותה... זה הפעם השנייה שזה קורה לי ובפעם הראשונה כיביתי את המחשב וזה נפתר בפעם השנייה זה נעלם וחזר אחרי כמה דקות.. אבל מה שמוזר בICQ ניתן לכתוב בעיברית (ככה אני רושם עכשיו העתק הדבק). 2.מופיע לי הודעה ואז כל דפי האינטרנט נסגרים. ההודעה היא: http://i11.tinypic.com/2r2szdw.jpg 3. יש לי עוד בעיות שאני חושב שהם חומרה אבל בפורום תמיכה טכנית חושבים שזה בעיה עם הווינדוס. האם תוכלו לעיין באשכול ולהביע את דעתם בנושא. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=211471.0 תודה מראש ****עריכה.. גיליתי שהבעיה עם העברית היא רק באקספלורר

18. Started by gsheepmaster,

אני יתחיל בתוכנות ואז בבעיה(היא מורכבת ממספר דברים) לניטור האינטרנט שלי אני משתמש בתוכנה networx יש לי חייגן בכבלים מכרטיס הרשת ישירות למודם של טריון ב012 אני משתמש בתוכנות הורדה של מגה אפלוד mega manager ו התוכנה jdownloader אנטי וירוס נוד 32 מעודכן ותקין אז ככה: 1) הנוד 32 מזהה בכניסה לוינדוס את הוירוס 10/02/2011 11:43:15 Startup scanner operating memory Operating memory Win32/Olmarik trojan הוא לא מצליח להסיר אותו וצצ מדי פעם,ניסיתי את ONE CARE של מיקרוסופט באינרטנרט כולל בדקית אנטי וירוס ותיקון שגיאות וזה עדיין לא עבר,וPANDA ANTIVIRUS LIVE 2)אחרי שימוש באחת מתוכנות ההורדה למעלה(שניהם עושים שימוש ב JAVA) קורה לי שמהירות ההורדה וההעלאה יורדות ל0 אבל הוינדוס מראה עדיי…

• 10 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. Started by WaRez.,

אוקיי לאח שלי המחשב יש מספר בעיות... זה התחיל כהמחשב קרס והיה צריך פירמוט. ניסיתי להתקין את Windows XP pro במחשב, אבל המחשב לא הצליח לזהות דיסק... התקנתי את Windows Home Edition ואז הופיעה הודעה - יש לך 30 יום להפעלת Windows. ניסיתי להתקין על Home Edition את Windows XP אבל מכיוון שהם לא באותה שפה, זה לא מצליח. עכשיו אני עדיין תקוע עם ה30 יום. יש לי Office XP 2002 וניסיתי להתקין. אבל גם יש מספר בעיות... משו עם IIS או ISS לא ממש זוכר. הוא לא מצליח להתקין.. למישהו יש רעיונות ?

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  20. שלום, כמו בכותרת למעלה... 1.פתאום אין לי מושג איך כשאני שומע במדיה פלייר אני שומע רק בצד אחד(ימין), אבל אם אני שומע בBSplayer אז שומעים רגיל(האוזניות הם סטריאופוניות) איך אני מתקן את זה? 2. משום מה בוורד כשאני עושה העתק הדבק או שאני רוצה למחוק עם המקש מעל האנטר(backspace?!) אז הוא לא מוחק לי, זה פשוט מעתיק את המילים אבל לא מוחק את המילים הקודמות. אפשר לתקן את זה? תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  21. Started by +Eliran+,

יש לי כמה בעיות שפתאום קרו לי(יש לי XP) אז הנה: 1. כל פעם שאני מדפיס משו לא משנה דרך איזה תוכנה(גם משו שסרקתי, או שהוצאתי מהאינטרנט) זה יוצא לי עקום כזה. מישו יודע מה אפשר לעשות? 2. עוד משו זה שפתאום כשאני באמצע כתיבה של איזה עבודה או משו כזה, אז תמיד שרציתי למחוק משו, אז הייתי מסמן את זה, ולוחץ על המחיקה(לא DELETE מה שליד המקש של ה+וה=), או שהייתי פשוט כותב מה שרציתי במקום. אבל עכשיו זה לא מביא לי, זה לא מוחק את מה שהיה מודגש.מישו יודע מה אפשר לעשות? תודה רבה לכל מי שעוזר.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by sagi_10,

שלום הנה מספר בעיות שהופיעו לאחר פירמוט והתקנת וינדוס מחדש: 1)מופיעה לי הבועים הזאת: http://img129.imageshack.us/img129/9562/untitled7zg.jpg לפני שכל תוכנה מתחליה לפעול ברקע והיא גם חוסמת לי פקודת שאני כותב ב-cmd 2)האינטרנט אקספלורר קורס הרבה למשל: כשאני ניסיתי לסדר לעצמי clear type רק כשאני נכנס לדף שלו האינטרנט אקספלורר קורס 3)כל דבר שאני מנסה להתקין עושה לי בעיות בהתקנה ומראה שגיאה של install shild תודה רבה לעוזרים עריכה: בעיה חדשה... http://img224.imageshack.us/img224/734/hh8ml.jpg נראה לי אני אפרמט שוב ואראה מה יקרה אז...

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  23. Started by sagi_10,

1) http://img223.imageshack.us/img223/9442/untitledle8.jpg איך אני מחזיר את כל הדברים שאמורים להיות בצד שמאל? 2) ברגע שאני לוחץ על קובץ(לא משנה איזה) מופיע לי חלון כזה: http://img223.imageshack.us/img223/4149/untitleddh2.jpg 3)לפני כחודש התקנתי stylexp ומאז יש לי רק בעיות עם האיקונים...אחרי שמחקתי את התוכנה האיקונים המכוערים נשארו... איך אני מחזיר את הברירת מחדל של המארה של הוינדוס?

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  24. Started by orenmj23,

שלום רב, ברשותי מחשב חדש (מעבד I5 עם חלונות 7 64 ביט באנגלית, אם תרצו מפרט מלא אכתוב), בכל מקרה אני סובל ממספר בעיות והייתי שמח לשמוע דרך לפתור אותן, 1. כונן הפלופי (1.44), ששמתי במחשב (לשימוש משרדי בעיקר ממחשבים ישנים שה-USB בהם לא תקין), דלוק כל הזמן, ופשוט לא קורא אף דיסק, ממה שאני קורא ברשת, יתכן ומדובר באיזה פאק בהגדרות של הלוח אם, האם יש דרך לפתור את זה מבלי לפתוח את המחשב פיזית? 2. תוכנות רבות בהן אני עובד, מציגות ג'יבריש במהלך ההתקנה במקום עברית, יתכן ומדובר בבעיה בפונטים, כי העברית עובדת בצורה חלקה ברוב התוכנות (אופיס, ואינטרנט כמובן). 3. השומר מסך, משום מה הפסיק לעבוד, לאחר הגדרה ראשונה הוא עבד, אבל לאחר שניסיתי לשנות אותו הוא הפסיק לעבוד ולא נכנס למצב פעולה, אל…

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  25. Started by e-r-a-n,

היום התקנתי במחשב (לא שלי, של מישהו), ווינדוס אקספי הום.. מדובר בכ. מסך רייג' 128... הווינדוס זיהה את הכרטיס במאפיינים על השולחן עבודה בטאב של שינוי רזולוציה ככה שלא התקנתי לו דרייבר או כל דבר אחר שקשור למסך.. עכשיו ישנם 2 בעיות שבהן נתקלתי, האחת- מותקן במחשב ווינאמפ 2.91, עכשיו כשאני עושה דאבל קליק על קובץ אמפי3 כלשהו בכדי שיפתח\יתווסף אוטומטית לרשימה, אז פשוט לא קורה כלום, הדרך היחידה היא לעשות כפתור ימני > פתח באמצעות > וינאמפ, או בווינאמפ File > ADD FILE או איך שזה לא הולך שם, הכפתור הכי שמאלי ואז הכי למטה.. והבעיה המרכזית שהבעיה שעכשיו ציינתי היא אחת מהתוצאות של הבעיה המרכזית והיא שאיאפשר לבצע גרירה! לא יודע למה, נכון שלוחצים על כפתור שמאלי וגוררים קוב…

• 3 תגובות
    • 750 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.