Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אני מפעיל את המחשב, הכל עולה כרגיל אבל בהפעלת הווינדוס אחרי שהוא נטען והכל עולה לי הסימן של העכבר שאותו אני יכול להזיז עם רקע שחור. אני לא רואה רקע, לא את האייקונים, לא את השורת התחל ולא שום דבר אחר שצריך להיות... גם שלוחצים על הכפתורים בעכבר לא קורה שום דבר... אותו דבר קורה גם שמפעילים את המחשב במצמב בטוח. מישהו יודע לסדר את זה? או שצריך לפרמט?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי 2 משתמשים על המחשב עם Fast User Switching. כאשר אני עושה LOGOFF מאחד מהם, כאשר השני פעיל, לפעמים מתקבל מסך שחור ללא כל תגובה לשום לחיצה על מקש כלשהו. שני המשתמשים הם ADMIN. ה-WINDOWS לא חוזר למסך ה-WELCOME ואני חייב לכבות את המחשב באמצעות לחצן הכיבוי. ניסיתי לחפש פיתרון בגוגל אך גם שם לצערי אין עדיין פיתרון :-\. מיקרוסופט מציעה באתר שלה להתקין את SP2- מה שכבר יש לי. אשמח לקבל עזרה.
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
מה שקורה זה שלאחר הדלקה ראשונית של המחשב הוא מגיע למסך הפתיחה רק שהוא שחור. אני יכול להזיז את הסמן של העכבר ואני יכול לעשות LOG OF, להכנס למצב שינה או לעשות ריסטרט. ז"א שהמסך לא קפוא. רק לאחר הריסטרט הוינדוס עולה בצורה תקינה. קראתי מעט שזו בעיה מוכרת יש למישהו פיתרון לזה?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אקדים ואומר שמדובר בנטבוק. לפני כמה ימים, הופיע BSOD שהודיע על כשל במערכת הקבצים. בעצת דוד גוגל, הרצתי סריקה לדיסק (CHKDSK). מה שעזר. המחשב אכן עולה ללא הצגת השגיאה הנ"ל. אבל, לאחר העליה כביכול, מוצג מסך שחור ורק התאורה האחורית מופעלת. בחקירותי מתייחסים בעיקר לנייחים, ותולים את האשמה בדרייבר של כרטיס המסך, מייעצים להסירו ב Safe mode ולהתקינו מחדש. רק שאצלי לא עולה גם ב Safe mode. אותו מסך שחור. ניסיתי גם עליה במצב Low resolution ואפילו תיקון המחשב בעזרת דיסק התקנה. כל אלו העלו חרס. הייתה גם עצה לנתק את הסוללה למס' שניות, כלום. פירמוט הוא האפשרות האחרונה מבחינתי. תודה על כל עזרה.
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לאחר שעשיתי עדכון מהחנות ל 8.1 , באתי להיכנס ל LOG IN ואחרי שאני מזין את הסיסמא הוא נותן לך מסך שחור ומראה לי רק את העכבר. הדברים שניסיתי לעשות הם: 1. נכנסתי למצב בטוח וגם שם הוא עושה לי את זה. 2. ניתקתי את המסך טלוויזיה מהמחשב וזה עדיין מראה לי מסך שחור. אין לי איך להגיע לשולחן העבודה בשביל לעדכן את הדרייבר, תודה
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לאחר הדלקת המחשב הנייד עולה הלוגו של הווינדוס xp במקרה שלי, ולאחר מספר שניות של טעינה הנייד נתקע על מסך שחור לזמן ארוך ולעיתים לא עולה בכלל ולא נותן לכבות אותו משמע כפתור הכיבוי אינו מגיב. לצורך העניין הנייד פורמט לפני מספר ימים לXP SP3 אשמח לדעת מה אומרים הסממנים של מסך שחור לזמן ממושך לאחר ההדלקה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ממש לפני הכניסה לWIN יש לי כסה מסף שחור ששואל אותי לאיזה ווינדואס אני רוצה להיכנס ויש לי שם כבר 3 אפשרויות .. איך אפשר לעשות שתיהיה רק אפשרות אחת ואז אני מאמין שזה פשוט ידלג על המסך נכון? יש אפשרות לעשות את זה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ית וינדוס 7?????? משהוא נתקל בבעיה דומה?? ניתן להכנס למע' רק במצב בטוח.
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אהלן, התעסקתי היום עם המחשב שלי ובמקביל התקנתי עדכון של windows. לאחר שהמחשב הופעל מחדש הווינדוס עלה אבל מופיע לי רק מסך שחור עם עכבר שאני מצליח להזיז. ניסיתי להיכנס למנהל משימות אבל זה לא נכנס. זה כן נותן לי את האפשרות של שינוי סיסמא, נכל, צא, מנהל משימות וכדו'. אבל זה לא נכנס לזה. מה שמוזר, שכשאני נכנס למשתמש Administrator הוא נכנס רגיל כאילו כלום. יש פתרון לבעיה הזו? מדובר בwindows 7 64bit תקין לחלוטין. עובד על המחשב הזה כמו סוס כבר כמעט שנתיים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
נכון שבחלונות XP אחרי שתוכנה נתקעת או משהו כזה ואתה אומר לסגור אותה אז נפתח החלון שיש שם איזה אפשר Send/Don't Send כאילו לשלוח למיקרוסופט את הבעיה וכו' אז יש איזשהי דרך לבטל את החלון הזה?
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
שלום מערכת ההפעלה: XP HOME EDITION מופיע לי בהפעלה של הווינדוס מסך תצוגה שאני צריך לבחור משתמש, ויש לי רק שם משתמש אחד שהוא מנהל המחשב והוא ללא ססמא וזה מתעקש שאבחר אותו. איך אני עושה שזה יתבטל בלי לבטל גם את הכיבוי של הXP כאשר אני לוח על "כיבוי מחשב" ואם אפשר הווינדוס שלי בעברית אז הסבר בעברית יעזור יותר ועוד משהו אחד אני צריך פקודה לRUN לבטל דברים שעולים לי בהפעלה, אם אפשר הסבר על לאחר שאני מקליד את הפקודה מה לעשות.
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
בזמן האחרון התחילו לי מסכים כחולים שבהם רשום IRQL LESS OR EQUAL משהו כזה. ניסיתי לבדוק את קבצי המינידאמפ עם windbg אבל בתוכנה רשום שמקור הבעיה הוא: unknown_image למישהו יש איזושהי דרך להתחיל ולנסות לפתור את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני כ שבוע אתמול בלילה התקנתי עליו כרטיס רשת חדש לאחר ה ריסטארט קיבלתי מסך כחול פעמיים ואז הוא קרס ולא העלה את הוינדוס התקנתי וינדוס חדש והכל עובד טוב אבל חברים אמרו לי שזה לא קשור כי המסכים הכחולים האלו קורים בגלל חומרה א)יש כזה מצב בכלל? ב) עם זה בגלל חומרה אז איך זה עובד תקין עכשיו?
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
תודה לעוזרים http://www.2shared.com/file/2813801/6e54b13/Mini020708-01.html
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני מקבל מסכים כחולים עם שגיאות של: system service exception ובזמן האחרון בעיקר win32k.sys כל כ40 דקות. memtest תקין. המפרט נמצא ב"מפרט מחשב". ניסיתי לעדכן דרייברים. לא הצלחתי לגלוש למרות שקיבלתי IP תקין באחד המקרים ו-ווינסוק פתר את הבעיה. הרצתי registry mechanic ותיקנתי את הבעיות. התקנתי מחדש דרייברים לכרטיס מסך. אני אנסה עכשיו להוריד דרייברים חדשים יותר לכל מה שקשור ללוח מAsus. אני מוריד את הכלי לניתוח Minidump מMS ומחר אריץ. אני מוכן לפרמט נכון לעכשיו עדכון: השארתי את המחשב כמה שעות בidle ללא שימוש באינטרנט אבל עם כרטיס רשת פעיל וזה לא קרה. יש לי תחושה שיש קשר. עוד דבר שחשבתי זה להסיר את כל העדכונים של הווינדוס (תמיד אפשר להתקין מחדש) [br]פורסם בתאריך: 18.05.…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אולי קשור לפורום חומרה, אני עדיין לא יודע אחרי תקיעות, קפיאות וריסטים בלתי פוסקים , הוחלט להחליף לי את הזכרונות הקודמים (G.Skill DDR3 4096MB(2048MBX2) 1333 MHZ CL 9-9-9-24 ) במעבדה, לזיכרונות של קינגסטון, שתי סטיקים של 2 ג'יגה, עם 667MHZ ותזמונים 8-8-8-22 (נראה לי? ככה זה כתוב באוורסט) שכן לטענתם, הG SKILL בכלל לא התאים ללוח(GA-EP45T-UD3LR) ועשה להם ים בעיות גם בעבר ללקוחות עם חומרה דומה. אחרי החלפת הזכרונות , נעשה עידכון ביוס , ופרמוט והתקנה חדשה נקייה של WIN 7 64X. דאגתי להתקין דרייברים הכי מעודכנים שיש אם זה לכרטיס מסך, לוח, וכו'. הווינדוס מעודכן 100% עברתי על המדריכים, התקנתי את התוכנה WinDbg והורדתי סמלים מאתר של מייקרוסופט(חבילה של 300MB+) , אבל לא הצלחתי לטעון כמו…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כל שעתיים בדיוק המחשב פתאום נכבה ומופיע מסך כחול עם הקוד 0x4c9e6980
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי WINDOWS 7 ובזמן האחרון כל יומיים 3 המחשב קורס עם מסך כחול, (לדעתי זה מאז שהתקנתי SERVICE PACK 1). זה הקובץ שנשמר בMINIDUMP בפעם האחרונה, http://www.f2h.co.il/bf6tnixf30vt אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את התקלה. תודה מראש ערן.
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
ב"ה ב 13 לחודש קיבלתי BSOD ראשון לאחר חודש של שימוש בלי BSOD אחד(לא כ"כ התייחסתי), יום למחרת עוד שתיים (בזמנים מסויימים) . החלפתי HD (כי בקודם מצאתי באד סקטורים מינורים) , אבל היום שוב עוד פעם אחד ( וזה עם מ"ע חדשה), לפי מה שנראה לי זה בגלל העדכונים הבאים שיצאו ב 7 לחודש: 1: שיפור ביצועים http://support.microsoft.com/?kbid=938979. 2:שיפור יציבות http://support.microsoft.com/?kbid=938194 . לפי מה שידוע לי אלה לא עדכונים שהופצו ב Windows Update . אם מישהו אחר נתקל בבעיה דומה , נא לידע . אני הסרתי את העדכונים הנ"ל ועכשיו אני מחכה לראות מה עם ה BSOD . עריכה: אני צירפתי קובץ של ה Minidump האחרון אם אפשר לנתח אותו (יש בעיה עם ה WinDbg ב VISTA). ד"א ב BSOD לא היה כתוב כלום פשוט …
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי פה מחשב (p3 800/ Gforce 2 /128 sdram) של חבר שהוא הביא לי כדי שאני ינסה לתקן לו אותו , הבעיה היא ששום דרך שניסתי להתקין את ה windows xp pro לא עבדה , כל התקנה נפסקת באמצע , השלב הכי מתקדם שהגעתי אליו היה כאשר ההתקנה עוברת למסך הצבעוני (אחרי שהיא התקינה את כל הקבצים הראשוניים לצורך תחילת ההתקנה) ואז ישר לפני שאני רואה את המסך הזה יש קריסה ואני מקבל מסך כחול שאומר "ביגינינג דאמפינג פיזיקל מאמורי" הניחוש שלי הוא שהבעיה היא בחומרה ...ניראה לי הזיכרון או הכרטיס מסך או משהו אחר... בכל מקרה מה אתם אומרים ?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, התקנתי ווינדוס VISTA והכל היה טוב ויפה עד שהתכנתי את התוכנה ALCOHOL 120% ובאמצע ההתקנה הופיע מסך כחול ואז ריסט. יכול להיות שהגירסא שבידי לא מתאימה לVISTA. עכשיו כל פעם שנכנסים לVISTA מופיע מסך כחול עם אותה הודעה ועושה ריסט. זה גם קורה בSAFE MODE. בנוסף לVISTA יש לי גם XP על כונן אחר. ניסתי להסיר את כל מה שקשורה לתוכנה דרך XP בעזרת התוכנה Cleanse Uninstaller אבל זה לא עזר (נראה שלא עשיתי כמו שצריך כי זה להסיר מכונן אחר ). מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום. התקנתי ויטסה על מחשב חדש amd 4200x2 asus m2a vm gskill 2gig wd 320 antec 380watt לעיתים מופיעים מסכים כחולים. מצאתי את תקיית minidump אך כאשר אני בא לפתוח את הקבצים באמצעות windbg מופיעה הודעה : "אין לך הרשאה לפתיחת קובץ זה. פנה אל הבעלים של הקובץ או אל המנהל לקבלת הרשאה." מה עושים? תודה, נדב
-
- 7 תגובות
- 911 צפיות
-
-
קניתי 2 ניידים חדשים Asus VivoBook X512JA התקנתי על שניהם מערכת הפעלה נקיה. ואופיס 2019 נקי עם רשיון. אני מקבל מסכים כחולים ב- 2 הניידים. נסיתי להתקין הכל שוב, אבל הבעיה לא נפתרה. במסכים הכחולים מופיעה כל פעם בעיה אחרת: kernel_data_inpage_error פעם browser.sys, פעם cdd.dll, פעם win32kfull.sys ועוד... לפעמים: system service exception זה קורה בכל פעם שמדליקים את המחשב. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
Microsoft העלתה בימים האחרונים עדכון שגורם למסכים כחולים. משיטוט קצר ברשת, נראה שזה קורה לרוב בניידים של HP (יכול להופיע גם בניידים מחברות אחרות) מספר העדכון הוא KB973879. אני רק אציין שגם לי הופיעו בנייד (HP DV7) מסכים כחולים, עד להסרת העדכון - דבר שפתר את הבעיה. שימו לב: העדכון גורם גם למסכים כחולים כשמנסים להתקין את חבילת השירות (SP) השנייה ל-VISTA במערכת מרובת ליבות, או כשמנסים להתקין SP2 ל-Windows Server באותה תצורת מערכת. יותר מידע על העדכון, הסרתו ודיונים בפורומים אחרים ברשת - תוכלו למצוא כאן: http://www.techerator.com/2009/08/fix-hp-pavillion-dv-series-gets-blue-screen-after-windows-updates/ http://www.robrob8.com/blog/2009/08/26/windows-update-bsd-crashes-after-…
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום... יש לי בעיה לפעמים יש לי מסכים כחולים שמופעים בתדירות משתנה... אחרי שהמחשב עושה ריסטרט אני שולח את הREPORT והוא אומר לי שזה בעיה בדריברים. הינה הלינק למה שהוא כותב: http://oca.microsoft.com/en/Response.asp?SID=10 הוא לא מגדיר איזה דריבר, אז הלכתי ישר על ה זה של הלוח אם שהתקנתי מדיסק. הורדתי חדש התקנתי והבעיה חוזרת, הכרטיס מסך עם הדריברים החדשים ביותר קטליסט 2.8. המפרט אם צריך: AMD 2500 EPOX 8rad3+ MSI 9800 PRO
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-