Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי בעיה בווינדווס עם הצורב. כנראה שצרבתי איזה משחק שקלקל לי את הצורב וכשאני מכניס דיסק DVD רגיל אז במאפיינים הווינדווס קולט אותו כדיסק DVD-RAM והצורב שלי לא תומך בדיסקים כאלה, ולכן הוא מראה שזה דיסק CD. הוא גם כותב שיש 0 מקום פנוי ו-0 מקום כללי. יש לציין שבדקתי בעוד תוכנות והן מזהות את הדיסק בלי הבעיה. ניסיתי להתקין מחדש את ה-Nero וזה לא עזר, הסתכלתי ב-Nero והוא הודיע לי שדרייבר ה-ASPI במערכת שלי דפוק. הורדתי את התוכנה ForceASPI וגם היא הראתה אותו דבר, לכן התקנתי את ה-ASPI מחדש. לאחר-מכן הפעלתי את המחשב מחדש, אך ללא הצלחה. אני יכול לצרוב את הדיסקים של ה-DVD אך הבעיה מעצבנת כי לאחר שאני צורב ב-Nero אז במקום להראות לי אפשרויות הוא מראה מסך ריק. צירפתי תמונה כ…
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
חברה אני חדש פו ואני חייב מדריך לפורמט חייב דחוף ואם אתם יודעים אך אני מתקין SP1 ולא 2 תעזרו לי בבקשה
-
- 7 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני עובד תחת Windows XP. במחשב משתמשים לפחות 3 אנשים. רק היוזר שלי מוכר כ-Administrator. כל השאר Limited. למרות שיש את ההפרדה הזו בשולחן העבודה (נפרד לכל אחד) עדיין לכולם יש גישה לכל הספריות במחשב. האם יש אפשרות למנוע גישה לספריות המחשב ליוזרים המוכרים כ-Limited? אולי משהו ב-Administrative Tools?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי התקנת המע' הנ"ל וניסיון להתקין תוכנת skype, לדוגמא, מופיע חלון עם מודעה שחסר microsoft installer. בפעמים קודמות שהתקנתי מערכת זה לא הופיע והכל היה כשורה.. אשמח לעזרה..
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מגרסה אחת של Win7 על אותו מחשב? (לדוגמא - על כונן פיזי אחד, גרסת home premium, ובכונן פיזי אחר גרסת ultimate). ושאלה נוספת כדי לחסוך בשרשור מיוחד - כיצד ניתן לשנות את מידות האייקונים ב- win7, בלי להכנס לשם כך לעורך הרישום? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כתבה של העיתון המפורסם לעינייני מיחשוב. לקרוא ולא להאמין על השלומיאליות של מע' ההפעלה שאמורה להיות הדובדבן. בינתיים מתגלת כדורבן לא קטן.. http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=34268
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש עם מעבד אינטל ולוח אם ASUS והתקנתי אותו (כבר 4 פעמים). התופעה שחוזרת על עצמה היא שבשלב מסויים הוא מבצע restart ומרגע זה לא ניתן לעלות את ה - Windows בכלל ויש כל פעם restart. לעיתים ניתן לעלות עם Safe mode במודים השונים ולעיתים בכלל לא. זה קרה כל פעם בהתקנה אחרת של תוכנות שהשתמשתי בהן בעבר. ביצעתי Check disk והכל בסדר. באחת מההתקנות לא ניתן היה להתקין את ה - Windows וכל פעם הוא קרס בעת העתקת קובץ כלשהו (מסך כחול). אח"כ הצלחתי לבצע התקנות אחרי פורמט והגדרת מחיצות מחדש ע"י כלים מ - Hirens.BootCD. באחת הפעמים עליתי עם Mini XP ואז שניסיתי לגשת למחיצה Windows, קיבלתי הודעה שלא ניתן כי המחיצה נדפקה. אחרי Check disk ניתן היה לגשת למחיצה ואח"כ הצלחתי לעלו…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם , הבעיה שלי היא שיש לי כרגע outlook express והיה לי outlook של האופיס . האם אני יכול למשןך את ההודעות והקבצים ורשימת הכתובות שהיו לי לoutlook express , לייבא אותם בצורה כלשהיא? תודה מראש ומקווה שתוכלו לעזור לי
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מעבד Intel Pentium® Dual Core CPU E5300 @ 2.60 GHZ 2 GB RAM וכרטיס מסך משולב בלוח אם INTEL G41 EXPRESS CHIPSET טכנית המעבד תומך ב64 ביט אבל אני לא יודע אם בהתאם למפרט הלא כל כך חזק זה יהיה נחוץ בכלל יש לציין שבמחשב משחקים זה לא העיקר אלא יותר סרטים וגלישה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז אני קונה מחשב חדש Q6600. 4 ג'יגה זכרון. הרד דיסק נפרד למערכות ההפעלה. עוד שניים לעבודה ברייד 0. התוכנות בהן אני משתמש בעיקר: MAYA, PHOTOSHOP, PREMIERE, AVID, AFTER EFFECTS, MUDBOX מבין כל אלה אני חושב שרק ל MAYA יש גירסה "טיבעית" של 64 ביט. הם דווקא מציינים באתר שVISTA לא נתמכת ע"י MAYA (אבל זה לא בהכרח אומר שזה לא יעבוד) מה שחשבתי עד עכשיו זה לעשות שתי מחיצות בדיסק של מערכת ההפעלה: האחת ל XP 32 והשנייה ל XP 64 אני לא משוכנע שאני עושה בשכל ואני קצת פוזל לכיוון הויסטה לשם הריענון ולכן כמה שאלות: 1. מה שאני הבנתי עד עכשיו שרק גרסאות ה64 ביט של XP ו VISTA יודעות לנצל את כל 4 הג'יגה של הזכרון, עד כאן נכון? 2. אם זה נכון, איזה גרסה של ווינדוס בוגרת יותר מבחינת דרייברים וכ…
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. רציתי להכין לעצמי דיסק עם כל העידכונים ובנוסף לעשות התקנה אוטומית בעזרת NLITE. כל תהליך ההכנה עבר בהצלחה. כאשר אני מתקין את ה XP בשלב ה GUI קופצת לי הודעת שגיאה (תמונה מצורפת) העידכונים שהוספתי אותם הם : KB960803 , KB 961118 , KB961373 , KB961503 , KB968537 , KB970238 , KB952069 , KB923561 , KB938464 , KB941569 , KB952004 , KB956572 , KB958690 , KB 959426 , KB960225 , KB960715. דיסק ההתקנה המקורי עובד כמו שצריך. תודה מראש לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה. כל עוד אני גולש באינטרנט- החיבור תקין, אבל ברגע שאני עוזב את המחשב ליותר מ-10 דקות, הוא מתנתק לי ואי אפשר להתחבר בפעם השנייה בכלל. מישהו יודע למה זה? 1) יש לי XP 2) המודם הוא ALE 130 3) ניתקתי את כל האופציות של חיסכון בחשמל ומצבי שינה 4) אני מחובר לבזק בינלאומי בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
הווינדוס XP PRO המטומטם שלי, נופל (ומסרב לקום לתחייה) אחרי שהמערכת עושה windows update . הוא נותן מסך כחול כלח פעם שהמערכת עולה ורושם משהו על relocated ntdll אם אני זוכר נכון. רק אחרי שאני עושה תיקון (התקנה מחדש) לווינדוס הוא חוזר לפעולה. הצעות? (אם זה כולל פורמט או מחקית פרטישן אל תציעו אני רוצה לשמור על המידע בדיסק הזה)
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
אהלן מה קורה..?! .. טוב אז יש לי וינדוס XP SP2 ואני רוצה לעשות לו BOOT איך אני עושה את זה אז תעזרו לי בבקשה :'(
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בימים האחרונים הVista שלי מצא כמה עדכונים חדשים והתקין אותם בלי לשאול אותי כשהוא סיים הוא התחיל איתי במירוץ, על המסך הופיע חלון ובו מד ירוק שמתמלא במהירות, הספקת ללחוץ בזמן? יש לך עוד 4 שעות של שקט לא הספקת ללחוץ? המחשב עושה ריסטרט מעצמו וכל העבודה הולכת לפח אחרי שכבר לא הספקת ללחוץ והוא נכבה, הוא נתקע עוד חצי שעה בתהליך של סיום התקנת העדכונים, וכשהוא נדלק בחזרה עוד חצי שעה מי ביקש את זה בכלל? *** על ההגנה של המחשב שלי, אני לא משתמש לא בפיירוול, לא באנטי וירוס, ולא בכלום כבר שנה שלמה והמחשב שלי רץ מעולה יש דרך להעיף את הדבר המציק הזה? במיוחד את זה שהמחשב נכבה על דעת עצמו
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
איך אני יוכל לעבוד על שני מערכות ההפעלה ,שמותקנות בשני HD ניפרדים, בניפרד?
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
הסיבה לתופעה הזאת נגרמת משום שהנורית של הדיסק הקשיח שבמחשב שלי, מבזיקה בקצב קבוע של פעם בשנייה כאשר אין שימוש במחשב או בדיסק, דבר שמונע מהדיסק להכבות לאחר פרק הזמן. התופעה קורית בכל המחשבים שאני משתמש בהם, כולל במחשב שלי. מהי הסיבה לכך?
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
לאחרונה אני נתקל בבעיה הבאה באופן קבוע : כל פעם שאני לוחץ על כפתור הכיבוי בתפריט הכיבוי של הווינדוס או לוחץ על הכפתור שנמצא על המארז לחיצה קצרה, במקום שהמחשב יתכבה, הוא מופעל מחדש. חשבתי לנסות ללחוץ על כפתור ההפעלה מחדש בתפריט הכיבוי של הווינדוס בתקווה שהוא אולי יעשה את עבוד הכיבוי, אך הדבר לא כך. כמו כן, ניסיתי הורדת עידכונים למחשב ומתקן שגיאות של הווינדוס, אך אלה לא הועילו כלל וכלל... אודה לכם על עזרה בנושא... עריכה: גם ניסיתי לכבות את המחשב דרך פקודה הכיבוי המורצת ב-Run הבאה: shutdown -r -t 10, אך גם במקרה זה המחשב הופעל מחדש... למעשה, אני לא מצליח לכבות את המחשב אלא ע"י לחיצה על כפתור הכיבוי שעל המארז ישר אחרי הריסטרט... תודה לעוזר...
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי vista ultimate 64 על המחשב, אני מעונין להסיר תוכנה שאין לה את האופצית הunistall . חפשתי ב- control panel את ADD/REMOVE PROGRAME ולא מצאתי. מישהו יודע היכן לחפש? תודה,
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
גם כשאני מאשר זה לא עוזר...מה הקטע? (אני משתמש ADMINISTOR)
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה להוסיף את SP1 לתוך דיסק התקנה של WINDOWS 7 אני משתמש ב RT 7 LITE כדי להטמיע אבל התוכנה יודעת להטמיע רק למערכת אחת בכל פעם הכוונה שלאחר שהטמעתי לתוך הIMAGE של PRO אני חייב לכבות את התוכנה ולהיכנס שוב כדי להטמיע את החבילה בIMAGE של HOME וכך הלאה כל חבילה וחבילה האם למישהו יש רעיון אחר או תוכנה אחרת שעושה את הכל בייחד ???
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אפשר לבטל את ההפעלה של הSCAN DISK שלא יפאל אחרי שלא מכבים את המחשב
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
Windows XP SP2 לאחרונה צצה אצלי בעיה מעצבנת ביותר: כאשר אני מציג סרטים מסוג WMV, תוך כמה שניות, לעתים מיד, המחשב קופא לגמרי (לא מסך כחול, לא הודעת שגיאה, ווינדווס קופא והעכבר לא זז). שמתי לב שזה לא קורה ב-Windows Media Player 10, אבל זה קורה גם ב-Winamp, גם ב-Media Player 6.4, והכי מעצבן - זה קורה גם כשאני רואה סרטים ב-Streaming, כמו לדוגמה הכתבות של Ynet. למישהו רעיון למה זה יכול לקרות? אגב, לא החלפתי דרייבר של כרטיס מסך לאחרונה, מותקנים אצלי הדרייברים הסטנדרטים שבאים עם ווינדווס עבור כ. קול וכ. מסך (GeForce MX440 + SB Live).
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום, הבנתי שאת ויסטה מותר להעביר רק פעם אחת למחשב אחר. או יותר נכון לא כ"כ הבנתי... מה זאת אומרת? אם עכשיו התקנתי ויסטה על המחשב ובעוד שנתיים אני משדרג את המחשב אז זהו? מה יהיה אם שנתיים אחרי זה אני שוב משדרג? לא יכול להתקין אותה כבר? ובכלל, איך הם בכלל יכולים לבדוק את זה מבלי לאסוף מידע מזהה מהמחשב שלי? שאלה אחרונה, אם אני מפרמט את המחשב הנוכחי, אני יכול אחרי כל פירמוט להתקין את VISTA שוב? או שגם פה הם יגבילו אותי ויקבעו לי כמה פעמים מותר לי לפרמט? קישור לידיעה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3314897,00.html
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-