עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. נגיד שיש לי XP שלא תומך בעיברית ואני צריך להתקין תמיכה בעיברית איך אני יכול לעשות את זה? תנו לינקים...

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  2. Started by oev israel,

שלום ותוה מראש על העזרה. קניתי מחשב נייד, ואני רוצה להתקין בו windows98. הבעיה היא שבשביל הwindows אני צריך כונן תקליטונים להכנסת תקליטון אתחול, ובמחשב הנייד אין כונן לתקליטונים (1.44). מה עושים?

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  3. Started by OmegaShadow,

יש לי אפשרות להפעיל את ה- Data Execution Prevention ב- Windows XP ורציתי לדעת אם זה באמת שווה משהו או שזה סתם מעמיס על המעבד ? והאם מישהו יודע אם זה מעמיס מאוד או לא ? והם יש מצב שזה גם גורם להתחממות המעבד ? (בימים האחרונים הוא התחמם אצלי ורציתי לדעת אם יש קשר אולי לזה כי בדיוק הפעלתי את התכונה הזו לפני כיומיים , וגם החלפתי אנטי וירוס לגרסה 6 של kaspersky שאולי הוא זה שגורם לטמפ' הגבוהות מהרגיל שהיו עד כה)

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  4. שלום לכולם, הרבה פעמים אני רוצה להשתמש בקראק כלשהו שלרוב מדובר בקובץ EXE שכידוע עלול לעשות צרות במחשב (תלוי במזל שלך ותלוי במה הכניסו שם). כמובן שרוב האנטיווירוסים מזהים את קבצי הEXE כטרויאנס מזיקים. השאלה שלי: מה הפיתרון לבידוד ואבטחת המחשב שלך מנזק שעלול להיגרם לו בעקבות השימוש בקובץ הEXE? 1. פרטישיין נפרד? 2. שימוש במחשב ווירטואלי חינמי (אם יש כזה דבר בכלל)? 3. פתיחת User חדש בWindows ולנסות להתקין עליו? האמת שאין לי רעיונות ובגלל זה העלתי את השאלה כאן באתר. תודה

• 1 תגובה
    • 994 צפיות
  5. Started by bh1811,

יש לי בעיה במחשב: כשאני סוגר את המחשב אז זה אומר לי שיש בעיה עם איזהוא קובץ ויש אישור וביטו. אני לוחץ על אישור ורק אז זה מכבה את המחשב. אחרי שהפעלתי שוב את המחשב אז זה רשם לחי הודעת שגיאה של genric system hosts ויש רק אפשרות ללחוץ "סגור" מישהוא יודע כיצד ניתן לפתור את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  6. שלום! במהלך עבודה בתוכנת פינקל סטודיו 9 וגם ביוליד 8 קיבלתי מסך כחול ובו כתוב: A problem has been detected end windows has been shut down to prevent damage to your computer. The problem seems to be caused be the following file nv_disp. If this is the first time youve seen this stop error screen restart your computer. If this screen appears again follow these steps:the dvice driver got stuck in an infinite loop. This usually indicates problem with the device itself or with the device driver programming the hardware. Incorrectly please check with your hardware device vendor for any driver updates. Technical information: ***stop:0x000000ea(0x85aeab80,0x86567d580xf7c5ecbc,0…

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  7. Started by mazoneli,

מבחינה תוכנתית כאשר אני מנסה לבצע אחת מהאופציות בכותרת המחשב פשוט לא עושה כלום ואני נאלץ לכבות את המחשב פיסית !!!!!. יש למישהו מושג איך פותרים את התקלה ?. תודה

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  8. Started by BHXHO2,

איך אני יכול לשנות את הסוג מסך של התחל>כיבוי>כבה את המחשב אני רוצה לשנות למסך כאילו זה אירגון שיש מסך כיבוי אחר עם הכפתור של אפשריות והיוזר וסיסמה לרב זה השיטה שי באירגונים תודה

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  9. כמו שעושה WIN98 . ולא להציג מסך שאומר שהמחשב מוכן לכיבוי ולהמתין לכיבוי ידני ע"י לחיצה ממושכת על כפתור הכיבוי. תודה.

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  10. A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. If this is the first time you`ve seen this stop error screen, restart your computer. If this screen appears again` follow these steps: Check to be sure you have adequate disk space. If a driver is identified in the stop message` disable the driver or check with the manufacturer for driver updates. Try changing video adapters. Check with your hardware vendor for any Bios updates. Disable BIOS memory options such as caching or shadowing. If you need to use safe mode to remove or disable components, restart your computer, press F8 to select advanced startup options, and then select…

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  11. Started by omri_ro,

מישהו אולי יודע איך אפשר לסדר את זה שיראו עיברית כמו שצריך?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. אהלן אנשים! לאחרונה פירמטתי את המחשב והתקנתי WIN7 מחדש. מאז יש לי בעיה רצינית - במידה ואני מוריד קובץ טקסט שכולל עברית, גם notepad וגם wordpad יציגו לי אותו בג'יבריש. התקנתי את ווינדוס 7 בצורה תקינה ועברית מותקנת עליו ללא שום בעיה. פרט לשתי התוכנות הנ"ל גם לא נתקלתי בבעיות נוספות עם העברית. הבעיה היא שבמידה ואני רוצה לצרף כתוביות לסרט, הווינדוס מדיה פלייר יציג את אותן הכתוביות גם כן בג'יבריש. האם למישהו יש הצעות מה עליי לעשות? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  13. היי, איך עוברים בWINDOWS 7 למצב XP MODE ו/או - איך עוברים ממצב למצב?,ואיך חוזרים למצב הרגיל (WINDOWS 7)? במה זה תלוי ו/או איך זה מתאפשר;האם במעבד,בגודל הזיכרון,בלוח האם וכו'...? האם מצב XP MODE;אפשרי רק בגירסא מסוימת של (...WINDOWS 7 (HOME PREMIUM,ULTIMATE? תודה רבה מאוד מראש...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Abu-Ali,

אהלן וסהלן לכולם, בזמן התקנת עדכונים של ווינדוס לאחר כיבוי המחשב נפל המתח וכתוצאה מכך, בהפעלה של המחשב כעת אני מגיע למסך כחול לאחר הטעינה בו ווינדוס אומר שהוא משקם את הקבצים. אני לא מצליח להגיע לדסקטופ גם במצב בטוח. ווינדוס עולה, מופיע "מסך השיקום" ואז הוא נשאר תקוע כך במשך שעות. נתתי למחשב שהות של כ8 שעות בפעם האחרונה, אבל לפי מה שזכור לי במקרה דומה מהעבר גם לתת לו כמה ימים לא יעזור. :s05:

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  15. היי, יש איזה אתר שאני מתרגל בו שהוא ברזולוציה קטנה, אז השתמשתי באפשרות של אינטרנט אקספלורר להגדיל את האתר כך שאראה יותר גדול, אבל שמתי לב שהוא הורס את האיכות של הכיתוב והוא לא קריא כל כך. אז ניסיתי להגדיל עם האצבעות דרך המסך מגע ודווקא זה ראיתי שבכלל לא הורס את האיכות וגם לא משנה את אחוזי ההגדלה של הדפדפן. רציתי לשאול - אם לא היה לי מסך מגע. איך הייתי עושה את ההגדלה הזאת מבלי לגעת באחוזי ההגדלה של הדפדפן? מי שלא הבין - אז צילמתי סרט קטן שמתאר את מה שאני מתכוון: https://www.youtube.com/watch?v=Lcx3GfyXS4Y&feature=youtu.be תודה לכל העוזרים !

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  16. שאני לוחץ ctrl+alt+delete ואז נכנס שם ל"תהליכים"... אני יכול לקבוע הגדרות עדיפות לתוכניות שרצות (ע"י הקשה עם מקש ימני על התוכנית הרצויה בחירה ב "הגדרות עדיפות" ושם את העדיפות שאני רוצה). אבל כל פעם שאני יוצא מהתוכנית (נניח משחק) ואז שאני מפעיל אותו שוב.... ההגדרות עדיפות שלו חוזרת להיות "רגילה". איך אני יכול לקבוע לתוכנית כלשהי הגדרות עדיפות שיהיו קבועות??

17. Started by I7210I,

שלום יש לי בעיה מוזרה בדפדפן אקספלורר מידי פעם החיפוש משתנה בדף הבית מגוגל רגיל לגוגל דרך משהו אחר והתוצאות משתנות,אין תוסף שמותקן או משהו שכזה,הפתרון הוא איפוס הגדרות הדפדפן ואז זה יכול לחזור שוב לאחר כמה זמן,איך אני יכול לדעת ממה זה קורה(זה בזמן גלישה רגילה ולא ע'י תוכנה שמופעלת)? תודה

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  18. Started by LL@SS,

שלום חבר'ה, יש לי מסכים כחולים באמצע משחקים ,לא תמיד אך לפעמים, האם הOC עושה לי את זה? מוזר לי אם כן כי ביצעתי המון בדיקות יציבות והכל עבר יפה. הנה ,העלתי ארבעה קבצים ,כולם לדעתי יתנו את אותה ההערה, http://www.sendspace.com/file/dn1902 תודה רבה מראש.

19. Started by Godmoney,

יש לי במחשב שני כוננים כאשר אחד מהם מפוצל לשתי מחיצות. התקנתי את ה XP על אחת המחיצות. אחרי ההתקנה כשבאתי לפרמט את המחיצה השני לא יכלתי ושמתי לב שהיא מצויינת כ"System". בדקתי, והיא ריקה לגמרי. למה אני לא יכול לפרמט? למה הכונן שהתקנתי עליו את ה Windows מצויין כ Boot ולמה לעזאזל הכונן השני מצויין כ System ולא ניתן לפירמוט? תמונה מצורפת למטה[br]פורסם בתאריך: 4.07.2007 בשעה 22:20:16 אחרי בדיקה מעמיקה הבחנתי פתאום שהקובץ "ntldr" נמצא על הכונן שאותו אני רוצה לפרמט!למה הוא שם לי את ה ntldr על כונן אחר מזה שהתקנתי עליו את מערכת ההפעלה?! מוזר ביותר... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  20. למיטב הבנתי יש גירסת 64BIT ו32BIT, מה שאומר ש32BIT תהיה תואמת יותר לרוב התוכנות שקיימות היום לא? בכל מקרה האם כבר יש גירסה נטולת באגים פחות או יותר שאוכל לעבוד עליה בלי כל מיני בעיות תאימות מעצבנות? ועוד שאלה, האם ויסטה תקרטע אצלי? יש לי AMD64 במהירות 2.4GHZ ו-1 ג'יגה זכרון וכרטיס גרפי ג'יפורס 6150 מובנה על הלוח האם. לפי הבדיקות שנתנו פה בדביק המחשב יצא בסדר, השאלה היא אם הויסטה תטחן את המחשב או שיעבוד לי בסדר?

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  21. היי כולם, בעיה נוראית קרתה לווינדוס 7 אולטימייט שלי במחשב לעריכת סאונד, הוא לא מחובר לאינטרנט. כשמפעילים את הווינדוס, הCPU USAGE & RAM USAGE מתחילים לעלות בצורה מטורפת עד לכדי תקיעה, ובזמן זה, נפתחים אינסוף פרוססים בשם F12345 או 0F2345, וכל מיני שמות מוזרים שכאלה. בנוסף, בזמן התקיעה, כשאני מנסה להכנס לקונטרול פאנל או אפשרויות אחרות, אני מקבל שגיאות שונות כמו No such interface supported או an unexpected error occoured. סלט שלם. המחשב שלי השתגע. הבעיה מוכרת? מה עושים? יש לציין שהיא נחתה על המחשב כרעם ביום בהיר, לא אחרי התקנה של שום תוכנה. אודה לעזרתכם, אני נואש. תודה רבה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by QQQ,

לא יודע אם זו נקראת כותרת עניינית או לא, אבל לא ידעתי איך לתאר את הבעיה שלי במשפט. כנראה שיש לי וירוס מעצבן מאוד (אחרי הרבה מאוד פירמוטים ומחשב חדש הגעתי למסקנה שלא יכול להיות שזו בעיה טכנית שקשורה בחומרה) שמה שהוא עושה זה פשוט לחמם ולאמץ את המעבד שלי. וזה בעצם יוצר ביצועים איטיים וקריסות מערכת (הטמפ' של המעבד שלי מגיעה ל48-50 מעלות במצב IDLE עם קירור לא סטוק -זה אמור להיות ככה? (יש לציין שהקירור הוא לא איזה SCYTHE INFINITY אבל הוא עדיין יותר טוב מהסטוק). אז איך זה בעצם בא לידי ביטוי: -אחרי כמה זמן של משחק מאסיבי המחשב פשוט קורס ועושה ריסט. לאחר הריסט, בשלב הBOOT, הוא מודיע שחסר איזה קובץ מערכת (למרות שלא חסר), או שהוא עושה עוד ריסט (בגלל הטמפ' - ואז אני בעצם צריך לחכות 2…

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  23. Started by axcelenator,

היי, אני משתמש בחלונות 7 RC גירסה 7100. אני מעוניין ברכישת מערכת חוקית. האם אני צריך לקנות גירסת שדרוג או גירסה מלאה ומה ההבדל בין OEM ל - Retail? תודה רבה!

24. Started by LIOR42,

רציתי לדעת איך מבטלים את תוכנת ההשלמה האוטומטית של WINDOWS

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  25. Started by d pro,

זה מדריך שאספתי מאתרים במיוחד לאתר לשפר ביצועים בויסטה למבינים בלבד REGEDIT FILE EXPORT 1 RegistryBooster פעמיים ריסטארט בשביל האיזון ואז REGEDIT FILE EXPORT 2 וקדימה 1 Speed up Start Menu Search 1. Open Registry Editor (regedit). 2. Navigate through HKEY_CURRENT_USER, Software, Microsoft, Windows, CurrentVersion, Explorer and finally Advanced. 3. Find and right click on Start_SearchFiles and select Modify. 4. Set the Value to 0. 5. Restart the Explorer.exe process or just reboot your computer regedit Start_SearchFiles 2 Disable Welcome Center Disabling the Welcome Center is very easy to do and can speed up your boot as well. 1. Start Regedit. 2. Nav…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.