עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום רב, אתמול התחלתי להתקין ווינדוס ויסטה, אך בתחילת ההתקנה נתקלתי בבעיה. לאחר החלונות בהם אני בוחר את השפות בתחילת ההתקנה ואחרי שאני לוחץ על כפתור ההסכמה של רשיון השימוש, אני לוחץ על התקנה. אני מגיע לחלון בו רשום לי היכן אני רוצה להתקין את הווינדוס אך אין לי שם שם כוננים. כאשר אני לוחץ על BROWSE, קופצת לי ההודעה הבאה: Load Drive: to install the device driver needed to access your hard drive, insert the installation media containing the driver files, and then click OK. ואז מופיעות לי האופציות הבאות Browse, OK ו- Cancel. מה הבעיה? ניסיתי לשנות כל מיני דברים בביוס אך זה לא עזר, וזאת הפעם הראשונה שאני נתקל במשהו שמבקש את הדרייברים של ההארד דיסק. נ.ב. לפני ששיניתי משהו בבי…

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  2. ניסיתי למחוק תיקייה שמכילה סתם קובץ (כתוביות) ואני לא מצליח למחוק אותה והוא נותן לי קוד שגיאה: Error 0x80070570 מישהו מכיר את הבעיה - או איך ניתן למחוק את התיקייה המעצבנת ? תמונה למטה... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  3. Started by POD,

שלום לכם, יש לי XP SP2 עם שני משתמשים. הבעיה היא ש"חיפוש", דרך ה"התחל", לא עובד אצל המשתמש השני (שהוא LIMITED), אבל דרך האקספלורר הרגיל הוא עובד, כלומר דרך לחיצת CTRL-F. אצלי, ADMINISTRATOR, הכל עובד. אני חושד שזה קרה לאחר התקנת SP2. מישהו מכיר? יודע איך לפתור את זה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by guy1000,

שלום לכולם, יש לי מחשב גיימינג עם ווינדווס 7 ואנ ישוקל לשדרג לווינדווס 10, יש לי מה להתלבט בכלל? ווינדווס 10 יכול איכשהו להוריד את חוויית הגיימינג? תודה!

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  5. Started by BigSmoke,

יש לי במחשב שני חלונות הפעלה מסוג XP PRO במחשב אחד ותהיתי האם אפשר להעביר קבצים ממערכת הפעלה אחת לשנייה ללא צורך בדיסקים אלה העברה ישירה?

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  6. Started by creative,

שלום, יש ב"מחשב שלי| " את כל הכוננים שיש לי אני רוצה שיראו רק אחד מהם מישהו יודע איך עושים את זה??? :s05:

7. Started by benor,

מה אני צריך לעשות בשביל להחזיר אותו , יש לי XP+SP2. פשוט כל הסרגל התחתון עם ה- Start וכו' וכו' נעלם לי ואני לא יודע מה לעשות

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  8. Started by shimon23,

יש אופציה לבטל את החלון שנפתח כל פעם שמשהו נתקע ב xp ורשום בו אם לשלוח את השאלה למיקרוסופט?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  9. Started by yanivd28,

היי .אתמול קניתי נתב רשת, ורק חיברתי אותו. הייתי מעוניין לשתף קבצים בין המחשבים, ולהדפיס. האם יש מדריך מפורט שאוכל להיעזר בו לווינדוס 7 ול xp?

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  10. Started by jeyjey,

יש לי בעיה מעצבנת ביותר כשאני מנסה להפעיל תוכנה/משחק קופצת לי הודעה שאומרת: {שגיאת ישום} אתחול תקין של הישום נכשל (0xc0000005). לחץ על אישור כדי לסגור את הישום. חשבתי לסרוק ספייווארים ווירוסים אבל גם האנטיוירוס לא עולה וממש לא מתאים לי לפרמט עכשיו את המחשב, יש דרך לפתור תבעיה ללא פרמוט? תודה רבה לכל מי שיכול לעזור

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  11. רציתי לדעת איך מוחקים כתובות של אתרים שאני לא מעוניין בהם ספציפית משורת הכתובות...תודה...

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  12. Started by atomic rooster,

אהלן, רציתי לדעת אם הטכנולוגיה הזו תומכת בכל סוגי ההתקנים הנשלפים (גם דיסק און-קי'ז ישנים קצת...) או רק כאלה שרשום לידם Readyboost Compatible ? (הביקורים האחרונים באתרים של חנויות מחשבים קצת בלבלו אותי פשוט...) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  13. Started by intel suck,

אז ככה שלשום פירמטתי תמחשב ע"י כונן C יש גם ת'רד למה עשיתי את זה ועכשיו יש לי תיקייה נוספת C://HALL.DLL שהיא מכילה את תיקיית הווינדוס ויש לי עוד תיקיית ווינדוס ואני לא מבין למה? מה אני צריך לעשות כי כרגע יש לי רק 43.8 ג'יגה פנויים וזה כונן אחרי פירמוט http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=311044.msg2714345#msg2714345

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  14. Started by Tomerb1,

שלום לכולם יש לי בעיה דיי דחופה בשעון ובתאריך. הוא פשוט מכוון את עצמו. אני לא מצליח למצוא מה עושה את זה. השעה נכונה אבל זה כאילו מראה לי שאני בדצמבר 2009. שאני מנסה לכוון תוך שניה זה חוזר למה שזה היה. עשיתי ניקוי רג'יסטרי, וירוסים, ספייווארים הכל הכל פשוט אין כלום. מה זה יכול להיות? תודה הסתדרתי תודה

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  15. Started by SilentD.M,

התקנתי אתמול windows vista ultimate 32bit , הכל עובד מצויין ונראה מדהים. אבל היתה לי בעיה להתקין תדריבד של המודם שלי (USB ALE 150) כנראה שהדריבר לא תומך ולא מצאתי דריברים תומכים. מה עלי לעשות? יש פתרון בכלל? בכל מקרה אני בקרוב מקים רשת ביתית חוטית בין שני המחשבים , אז יש לי כמה שאלות... תהיה לי איזה בעיה להקים תרשת כי במחשב הזה יש XP ובחדש VISTA... ואני מקווה שלנתב החדש(BR6104KוEdimax) תהיה תמיכה בויסטה ..מישו יודע אולי? תודה רבה ואני מצטער אם לא שייכתי את התרד למקום הנכון...

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  16. Started by deathil93,

שלום, התחיל לי להופיע מסך כחול כמעט כל שבוע אחרי כשעה של עבודה על המחשב. רשמתי חלק מהקודים שהופיעו במסך: 0x00000019, 0x00000020, 0xE1786822, 0xE1782A2 לא רשמתי את כולם. מה יכולה להיות הבעיה? לא התקנתי שום דרייברים חדשים בחודש האחרון ולא התקנתי שום חלקים חדשים למחשב כבר יותר משנה. וגם זה לא בעיה של חום עודף כי המזגן דולק ומקרר את המחשב על הדרך. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. ערב טוב לכולם. חבר קרוב שלי קנה מחשב 64 ביט אני חושב 3600 AMD ואמרתי לו המא תה מפגר למה לא סמתה אקספי 64 ביט. עכשיו רציתי לדעת ביכלל על המערכת הפעלה הזאת אם היא יכולה להריץ כל תוכנה אחרת שפעלת על אקספי רגיל אם היא מריצה את המישחקים וממש הכל .. וביכלל אם אני מתקין את המערכת ההעפלה הפירמוט וההתקנה שלה הם אותו דבר כמו שלא קספי רגיל ? תודה רבה רבה לכל מי שנותן יד באשכול זה !

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  18. שלום לכולם, בקרוב אני מקבל לחיכי 3800X2 שהוא כאמור 64 BIT. רציתי לדעת האם כדאי לי לעבור לעבודה עם ווינדוס 64? אני יודע שמבחינת דרייברים למשל צריך להתקין את ה64 BIT, אבל רציתי לשאול מה לגבי כל התוכנות שאני עובד איתם כיום כגון: MIRC,ICQ,NERO7,FIREFOX,BINTORENT,NOD32 וכל מיני משחקים שיש לי יעבדו כרגיל? זאת אומרת שלא יהיה איתם בעיות וכל מיני מסכים כחולים והפעולה תהיה כמו בווינדוס הנוכחי? ועוד שאלה אחת אחרונה, לדעתכם הלוח ASUS M2N-E מגיע כבר עם דרייברים ל64 BIT? כי הוא מיועד לA64 בלבד.. תודה רבה קובי

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  19. שלום לכולם ! התקנתי windows xp על המחשב הנ"ל AMD Athlon XP 1700+ Gigabyte GA-7VRXP (Rev 3.x) 256 MB RAM Maxtor 40 GB RIVA TNT 2 64 MB לאחר ההתקנה, כשהמחשב מגיע ל welcome screen (המסך שכתוב בו ברוך הבא וכו) הוא פשוט קופא ולא מגיב. למצב בטוח הוא כן נכנס. הפעולות שכבר עשיתי : בדיקה על הרד דיסק אחר - אותה בעיה. בדיקת זכרון - עבר בדיקה עם memtest הכל תקין. ניסיתי להתקין את הווינדוס כמה פעמים - אותה בעיה. התקנתי את הדרייברים המתאימים - לא עוזר. למישהו יש רעיון/פתרון? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  20. או שכן יענה אוטומטית אך רק לאחר 8 צילצולים

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  21. הכוונה שלי למה שמופיע כמו בתמונה לאחר שלוחצים על ה-START. בעיקרון זה נעלם בפעם השנייה אבל אצלי זה מופיע כל הזמן.

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  22. Started by jack16,

האם ניתן להתקין עברית לויסטה Hom Premium ? ???

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  23. Started by dor444,

היי, בעיקרון עד לפני כמה זמן היו לי תמונות וסרגל על כל דף, פתאום קרה משהו בלי שום התראה מוקדמת ופוף... ככה זה נראה: איך אני מחזיר את התמונות כמו שהיא לפני זה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by zoloboy,

אלהן חברה יש לי בעיה מאד מעצבנת ה homepage שלי כל הזמן משתנה ל blank וכל פעם נוספים לי שתי איקונים מעצבנים על ה desktop אני מוחק אותם ואחרי 10 דקות הם חוזרים מעצמם לשולחן עבודה ניסיתי הכל adware spyhunter spyboot search&destory בדקתי ב startup כלום אני לא מצליח להיפתר מהבעיה הזאת למישהו יש איזה רעיון איך להתגבר על הבעיה או אולי איך למנוע את הבעיה הזאת שזה לא יקרה בעתיד ובלי להשתמש ב firewall תודה לכם אנשים ???

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  25. Started by orengreen,

Hello everybody, After installing Vista, I partitioned my hard disk into 4 partitions, and I have lots of stuff on them. I want to install Win7 instead of Vista I will format C: and install Win7 on it. Im just afraid that the partitions would not be recognized by Win7. Will the partitions (remember, I created them with Vista) remain safe if I format C: ? Thanks!

• 1 תגובה
    • 754 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.