Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
-
i must know it!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מישהו יכול לתת לינק לקובץ של הוספת דרייבירים של מיקרוסופוט לווינדוס XP?
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
מישהו ניסה ? זה באמת "הורג" מערכת הפעלה לא חוקית ?
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני התקנתי בינתיים ואי בעיות. לא שזה שיפר לי משהו... לכל מי שרוצה להוריד: http://www.windowsxpstuff.net/modules.php?modid=2&action=download&id=32 וכמה תמונות:
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצאתי בכונן D שלי (לא כונן המערכת) כמה תיקיות שנראות כמו דברים שאני לא רוצה על המחשב שלי (שמות הקבצים נראים כמו איזה קידוד של משהו - אוסף אותיות ומספרים שצורה שנראית אקראית) וניסיתי למחוק אותם דרך האדמיניסטרטור שלי. להפתעתי גיליתי לא רק שאין לי הרשאות, אני אפילו לא יכול לשנות את ההרשאות כך שיהיו לי הרשאות. רשום You require permission from SYSTEM to make changes to this file לחיצה ימנית > Properties > מחקתי את זה שזה יהיה Read-only (למקרה שזה קשור, אבל זה לא משנה, אני עושה Apply וזה תמיד חוזר להיות מסומן) בלשונית Security, אני עושה Edit עבור שם המשתמש שלי, Administrator, Users... אני מקבל שגיאה Access is denied. הפכתי את ה- Administrators ל- Owner של התיקייה (לשוני…
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
לפני כחודשיים היתקנתי את הווינדווז8פרו ואחרי שבוע היתייאשתי מימנו והחזרתי את הגיבוי של הווינדווז7אולטימייט האהוב שלי......לפני כשבועיים אמרתי לעצמי, אולי אני מטומטם ולא מבין כלום ושוב היתקנתי את הווינדווז8פרו וניסיתי לגלות אליו גישה חיובית ביותר ולאהוב אותו אפילו בכוח....אבל אתמול בליילה נימאס לי סופית מזה שאין לו START ועוד כמה דברים קטנים, ובעיקר מזה שלא מצאתי אפילו יתרון אחד בווינדווז8פרו, ובהתקף עצבים קטן, שיחזרתי את הגיבוי של הווינדווז7אולטימייט האהוב והידידותי שלי.....ואפילו לא גיביתי את הווינדווז8פרו לפני שהחזרתי את ה-7.... ביחיאת כול השדים והרוחות, מישהו מוכן להגיד לי במה הווינדווז8פרו יותר מוצלח מהווינדווז7אולטימייט64 שלי, לפני שאני מישתגע מהאי-הבנה הזאת?....נירא…
-
- 83 תגובות
- 14.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש TWEAKER ל WIN 7 רצוי שיהיה PORTABLE אבל אם לא גם ניסתדר. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
נתקלתי בגרסת Windows XP Media Centre Edition MCE מישהו מכיר גרסה זו? מה מיוחד בה ולמה היא משמשת? ???
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
https://www.exongames.co.il/product/windows-10-pro-retail/?utm_source=Google Shopping&utm_campaign=Copy Google shopping EXON&utm_medium=cpc&utm_term=40655&gclid=EAIaIQobChMIq8mzmei97QIVYoBQBh1XIgcyEAQYASABEgLZtPD_BwE האם מפתח המוצר לWindows חוקי?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
נתקלתי באתר שכביכול מוכר סריאלים חוקיים לווינדוס http://www.pay4keys.com/ אבל המכירים נראים לי די זולים לא? ווינדוס 7 אולטימייט ב30 דולר.... מישהו מכיר את האתר הזה? הוא אמין? הקודים האלה בכלל אמיתיים, חוקיים, לא חסומים? תודה מראש על העזרה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היא עולה ב startup למרות שהיא לא מופיעה ב startup folder היא מריצה את החייגן של wow ומחייגת דרכו לאינרנט היא יושבת לי ב system tray וכל כמה זמן מריצה לי בדיקת real time protector אי אפשר להסיר אותה דרך ה add/remove
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אנשים התקנתי את הפאצ' הזה שהופך את את ה-xp למראה של הלונגהורן, ואני לא יכול להסיר אותו וזה הורג אותי מעצבים! :AR15: :AR15: :AR15: איך אני יכול להוריד אותו בקשה אני עוד יקבל התקף לב מעצבים.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הפקודה היא DISKPART ניסיתי לקרוא עליה ולא ממש הבנתי מה היא עושה בדיוק יש לה עוד תתי פונקציות או משהו גם לוקח לה לא קצת זמן יחסית לפקודה ב DOS לפעול תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר שמסביר על התיקיות של Windows/פקודות דוס (ב-XP כמובן) או מכיר איזה ספר טוב שמסביר על זה?..
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
יש לי ויסטה x64, התקנתי את הדרייברים החדישים ביותר של nvidia אבל אני עדיין לא יכול להגיע ל-1440x900 מחיפוש קצר ברשת הבנתי שזו בעיה שלא נפתרה רשמית עדיין. למישהו יש פיתרון לכך? (חוץ מהתקנת דרייבר ישן או חיבור VGA)
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
מישהו מכיר את השגיאה הזאת??? אני עובד עם WIN XP PRO ומלפני כמה ימים המחשב כל הזמן "נופל"!!! אני מקבל מסך כחול עם ההודעת שגיאה ו...זהו. מישהו יודע מה עלי לעשות? בדר"כ אחרי השגיאה לוקח המון זמן "לאושש" את המחשב ובתחילה הוא לא מגיב בכלל (כשאני מדליק את המחשב הוא כותב שלא אותרה מערכת הפעלה). בבקשה עזרו... :-\
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
כי מצאתי את זאת Windows 7 Little Tweaker 1.1 אבל נראה שהיא עובדת רק עבור WIN7 32BIT וכל השאר שאני מוצא הן תוכניות ל VISTA שגם עובדות עבור WIN7 אבל לא במחיוד בשבילו.
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום, בגירסאת Windows® 7 Home Premium (64-bit אין אפשרות להתחבר אל המחשב דרך Remote. אין שרת RDP על המחשב. פשוט לא מגיע עם הגריסת Windows הזאת. השאלה היא: האם יש למישהו המלצה מנסיון על שרת שליטה מרחוק? אני מכיר את הLogmeIn אבל יש לו בעיית תאימות עם פיירפוקס. RealVNC - רק הגירסה שבתשלום עובדת עם Win7 (גרסת ה-enterprise) יש למישהו רעיונות נוספים?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הם מוכרים רשיון ל win7 pro ב 90$, זה חצי ממה שמצאתי בארץ. http://www.licensekeyshop.com/windows-7-professional-full-version-license-key-p-147.html תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכם מכיר פקודה בחלונות שגרומת לכך שחלון שבו אני רואה סרט הנגן לא יעלם (יהיה כאילו מתחת) כאשר אני עובר לתוכנה אחרת? כאילו שאני מסייר בסייר הקבצים והוא נמצא מתחת לחלון של הסרט כאשר אני פותח תסייר וכך אני יכול להמשיך לראות את הסרט וגם לסדר את הקבצים משהו שבעצם אני תוקע את החלון בקדמת המסך תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
מידע מאתר טורנטים : This has been made for you that refuses to get assf***ed by M$ and their allies whith the help of that DRM/TC/Palladium infested POS that they call "best Windows ever"..! And with the introduction of DirectX 10 (that ofcourse will not be available/ported to XP) they try lure us to give up our privacy and freedom of choice regarding our internet and computing habits... I like to play my games and REFUSE to install that crappy bloated full blown Vista POS, so this has been made with my own preferences and needs in mind. There is nothing here that will satisfy those who like that gayish Aero G…
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
מישהו ניסה את WINDOWS 8 ? מה אתם חושבים עליו יציב מספיק כדי לנסות אותו בכלל ?
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-