Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אולי רשמתי את הכותרת לא נכון אבל השאלה שלי היא כך: קיבלתי את הנייד החדש עם ה WINDOWS VISTA HOME PREMIUM אני ממש לא מתלהב ממנו ואם היתי יכול בכיף היתי חוזר לXP יש לי 2 GB זיכרון אבל היתי רוצה לדעת איך ומה לשנות בהגדרות כדי שהווינדוס הזה יקח לי כמה שפחות מהRAM הרי הויסטה ידוע לשמצה כמערכת שזוללת זיכרון אני מעדיף לוותר על כל השטויות של האפקטים לטובת שיפורים בביצועים ומהירות אז איך ויסטה יקח לי מינימום מהזיכרון אשמח לעזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה לכם אם תעזרו בדבר מעצבן במיוחד. לפני כמה זמן השתדרגתי לויסטה בנוסף ל-XP. לאחר ששמתי את ויסטה מחקתי את ה-XP אבל עד אותו רגע ה-BOOT MENU - איפה שבוחרים איזה מערכת הפעלה להעלות - זה עוד עבד. בשבוע האחרון החלטתי לחזור ל-XP ושמתי אותה בנוסף ל-ויסטה. אבל מה קרה פתאום ? ה-BOOT MENU נעלם לי ועכשיו תמיד ה-XP עולה אוטומטית לצמיתות ואני לא יודע איך להעלות את ויסטה, למרות שלא מחקתי את הויסטה - היא חיה וקיימת על ההארדיסק. מה אני עושה ? איך אני מעלה אותה חזרה ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
יש לי כמה processes חשודים שאני לא יודע מה הם אז תגידו לי בבקשה אם הם ידידותיים למשתמש ;D ומה זה svchost ולמה יש לי 5 ממנו ?? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד TOSHIBA SATELLITE עם WINDOWS VISTA HOME PREMIUM שסיסמת הכניסה היתה בעיברית. כעת אני לא יכול ליכנס ל WINDOWS כי הוא לא מאפשר לי לשנות מאנגלית לעיברית. חלון ה LOGIN שונה מ XP אין בו אפשרות לשינוי שפה ע"י העכבר אלא רק ב ALT+SHIFT ופונקציה זו לא עובדת.( CAPS LOCK אינו לחוץ)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם. אני מתכנן לשדרג עוד כמה שבועות את המחשב ורציתי לדעת האם זה אפשרי להשאר עם ההתקנה הנוכחית של ויסטה גם אחרי שאני אחליף לוח אם, זכרון ומעבד? הוא ידע להתמודד עם השינויים או שצריך להתקין מחדש?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
יש היום משחקים שעובדים עם DX10? ויש כבר XP 64BIT בעברית? או משהו שמשנה תשפה של הווינדוס עצמו לעברית(לא מקלדת אני מתכוון לSTART-התחל) 4 גיגה זיכרון לא יעבדו בXP? ראיתי ליד הויסטה כתוב X86 מה זה אומר בדיוק?
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
אני לא בטוח שלפה הנושא מתאים אם לא תעבירו למקום הנכון אז הבעיה שלי כחה: אבא שלי לפי מה שהוא אמר מחק אנטיוירוס המחשב עשה ריסט ואז מזה המחשב עובד הכול עד שהוא מגיע לחלון הזה של ויסטה מתחיל{לפני הדיסקטופ ולפני המראה של חשיבת אחוזים} והמסך נהפך להיות שחור אבל המסך עצמו פועל ושומעים את המחשב מתאמץ אני לא רוצה לפרמט כי יש בו הרבה משחקים שעברתי אותם ואבא שלי רוצה לפרמט את המחשב אז בבקשה תעזרו מהר
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
מה עוד יכול לפגוע לי בביוס חוץ מהCIH??
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
ה-WINDOWS עושה עידכון אוטומטי והוא מוריד לי את הקבצים לכונן E ש-WINDOWS בכלל מותקן בכונן C מוזר... מה הבעיה
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
היי חבר'ה, הבעיה הזו התחילה לא מזמן וזה קורה מתי שאני מכבה את המחשב לגמרי "כיבוי". כשאני עושה כיבוי ללילה ומדליק אותו בבוקר על הפעם הראשונה הוא נתקע לגמרי כל סרגל הכלים כל המחשב נתקע והפיתרון היחיד הוא פשוט לעשות ריסטארט דרך המחשב עצמו ליד כפתור ההפעלה בכפתור הריסט. עכשיו זה לא טוב וזה לא הפיתרון לעשות ככה כל פעם! מה אפשר לעשות בבקשה שזה יתוקן? יש לי WINDOWS 7 64BIT מקורי הום פירמיום. היו לי בעיות עם הווינדוס מההתחלה כבר למרות שפרמטו לי כמה פעמים ואחרי כמה פעמים הכל יסתדר. עשיתי סריקת וירוסים.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
טוב חברה כל פעם שאני מנסה לפתוח את המדיה פלייר אני רואה את ההודעה הנ"ל, ניסיתי כבר כמה מדריכים באנגלית אשר טענו כי ניתן למצוא פתרון לבעיה אבל אף אחד מהם לא הצליח . אולי אתם תצליחו :-\ תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
זאת נחשבת גרסאה מלאה שאני יכול להתקין על המחשב. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני בא להתקין ווין אקס פי במחשב חדש בלי ווינדוס (הדיסק צרוב, עם סריאל) והתחלתי לעשות boot לכונן אחד, בחרתי ב FAT ואחרי 40 דקות זה עוד לא עשה אחוז אז החלטתי לעשות ריסט ולעשות FAT quick אבל עשיתי ריסט ומאז זה עושה תקלה מוזרה שרשום Error loading operating system מישהו יודע מה עושים? ??? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כשאני פותח את MY COMPUTE ונכנס לאחד הכוננים אני מעוניין לראות file edit view וכו"ו איך עושים את זה ? ושאלה שניה איך אני מגיע לחלון שאם יש לי קובץ חבוי איך אני רואה אותו
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שלום נתקלתי בצורך לקבל מידע על AD ן (AUDITING אינו בא בחשבון) אני מחפש QUERY אשר יחזיר לי את האובייקט האחרון אשר שונה\נוצר ב-AD אם יש לכם רעיון אשמח כל טוב, גבריאל
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בוינדוס ויסטה 64 ביט. שמתי לב פתאום שהשמות של הקבצים כשאני נכנסים לתיקיה בשולחן העבודה של המשתמש לא מופיעים כלומר רואים רק אייקונים. צירפתי תמונה של הבעיה. ניסית לסדר איכשהו בהגדרות של תצוגת תיקייה אבל לשווא. למישהו יש פתרון? אולי זה וירוס? פשוט רק בתיקיה הזאת של "המסמכים שלי" זה מופיע.. בכל שאר התיקיות הכל בסדר ועובד רגיל. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
חבילת הקודקים של ליונטהארט. כל הווליומים במחשב בסדר גמור ואני עדיין לא שומע שום דבר מהרמקולים. יש לי חלונות 200. עשיתי הסרה והתקנה של הכרטיס קול אבל זה לא עזר. למישהוא יש רעיון איך להחזיר את המצב לקדמותו? תודה. חשוב לציין שכל התוכנות מתנהגות בסדר גמור ולא אומרות שיש בעיה עם הכרטיס קול. ניסיתי להוריד DIRECTX9 ומדיה פליר 9 אבל זה גם לא עזר. :'( ???
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת מה ההבדל בין גירסת 32 ביט ל 64 ביט של ויסטה (ULTIMATE לצורך העניין)?
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
יש לי 4 ליבות של e6600 ..
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
מה הדרך הפשוטה והמהירה לשנות את ה- IP מבלי להתחבר ולהתנתק מחדש? בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה ליצור קובץ bat שיפעיל לי 2 תוכנות. קוד: echo off .\dir1\1.exe .\dir2\2.exe הבעיה שנוצרת היא שרק אחרי שהתוכנה הראשונה נסגרת השניה נפתחת ואני רוצה שהן ייפתחו במקביל. תודה מראש לעוזרים! עריכה: דני התותח פתר לי את זה. תודה בכל מקרה.
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
-
זה קשור גם לחומרה וגם לתוכנה לא ידעתי איפה לשאול בדיוק.. כנראה בשניהם ... אני רוצה להעביר את הארד דיסק שלי למחשב חדש הכולל לוח אם חדש אותה החברה אבל שונה בקיצור כל שאר החומרה חדשה ... אני רוצה להעביר אותו כולל מערכת ההפעלה XP..לאיזה בעיות לצפות ,ולהתכונן ,איך לטפל, האם זה בכלל אפשרי? האם צריך להוריד את הדריברים הישנים לפני אם יש למישהו נסיון בזה אשמח .. להשכיל ...תודה ..
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שמעתי שויסטה 32ביט אחרי ההתקנה של sp1 מסוגלת לזהות ולהשתמש במעל 4 ג'יגה זיכרון, זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-