עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by avirama85,

שלום, התקנתי WIN XP על 2 פרטישנים שונים. C ו-D. ההתקנה על כונן C היתה ההתקנה הראשונה. אם אני יעשה FORMAT לכונן C, האם תיווצר בעייה עם ה-BOOT של ה-WIN שבכונן D? (כרגע מופיע תפריט של 2 מערכות ההפעלה בעת הפעלת המחשב, האם לא תיווצר בעייה עם התפריט או עם טעינת הWIN שבכונן D?) מבקש תגובה ממי שמבין ובטוח בתשובה שלו. תודה.

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  2. Started by ed1,

ואני רוצה להוסיף גם WIN98 באופן שאפשר יהיה להסיר אותה בעתיד מבלי לפגוע ב-XP הקיים, השתמשתי ב-PartitionMagic 8.0 ליצור מחיצה חדשה שמוגדרת כ- primary וכ-FAT32, ומכאן אני לא יודע איך להמשיך, זה מספיק בטוח לעלות בדוס ולהגדיר לו להתקין את ה-WIN98 למחיצה הזאת וזהו? איזה קבצי איתחול חשובים כדאי לי לגבות ממחיצת C לפני שאני מתקין את המערכת הפעלה הנוספת למקרה של תקלה, ככה שלפחות אני אוכל להמשיך לעבוד עם המערכת הפעלה הנוכחית (XP).

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by WinInc.dll,

"המחשב שלי"הסמל שנמצא בשולחן העבודה נפתח לאחר 6 שניות מה אני צריך לעשות כדי להאיץ את הפתיחה שלו תודה

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  4. שלום, נראה לי שהמחשב מאוהב בצבים!!! החלפתי את הארדיסק מ-20 ג'יגה ל-80 ג'יגהכאשר הוא מחולק לשניים.. יש המון מקום פנוי בשני הכוננים (על זה שמותן הוינדוס יש 15 ג'יגה פנוי מתוך 20) ולכן לא נראה לי שזו בעיה של מקום... התוכלו לעזור לי? תודה רבה רבה רבה!!! מקווה לתגובה בקרוב!!! NiGhT-FiRe עריכה: מצאתי את הבעיה,נכנסתי למנהל המשימות (קונטרול אלט דליט...) וראיתי שהקובץ eexplorer.exe לוקח לי 99 מה-cpu אז סגרתי אותו ואז כמובן שכל הדברים נעלמו אז החזרתי את הקובץ ולאחר מכן המחשב נהיה נורמלי ועובד פיקס אבל כאשר אני עושה כיבוי והדלקה הוא עוד פעם איטי,יש מצב לעזרה פה? תודה רבה רבה רבה רבה!!!!!!!!!!!!!!! מתחנן לעזרה!!! :'( :'( :'(

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Rule The Pc,

אהלן התקנתי ביום שישי ווינדוס ויש לי עכשיו בעיה עם העברית: בכל מיני קבצי טקסט, הטקסט בעברית הפך לג'יבריש קבצי EXE שנמצאים בתיקיות שיש להן שם בעברית לא יכולים לפעול בהתקנה של כמה תוכנות בעברית העברית מופיעה כג'בריש ועוד... מה לעשות? תודה

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  6. כאשר אני מעתיק פיסקה מסוימת מאתר אינטרנט אל וורד או אקסל, פעמים רבות הכתב המתקבל הינו הפוך. כיצד ניתן לסדר זאת?

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  7. אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. הרבה פעמים קורה ש-Explorer.exe קורס, ואז כל החלונות של Explorer נסגרים וכל האייקונים ב-Traybar נעלמים (התוכנות עצמן ממשיכות לרוץ ברקע), מלבד האייקונים של האנטיוירוס, הפיירוול והשפה. יש אפשרות להחזיר את האייקונים שנעלמים מבלי לסגור את התוכנות ולהפעיל אותן מחדש, לאתחל את המחשב או לעשות Log Off? ??? הבנתי שאפשר להגדיל את היציבות של Explorer.exe (על חשבון גודל הזיכרון) ע"י יצירת תהליכים נפרדים של Explorer.exe עבור ה-Desktop, ה-Taskbar והחלונות של Explorer, במקום תהליך אחד Multithreaded שמכיל את כל החלקים השונים של Explorer. 8) יש אפשרות לעשות את זה באמצעות ה-Registry. יצרתי ב-Registry במפתח [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by borg,

אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. הרבה פעמים כאשר אני מאחד קבצי WMF באמצעות Easy Video Joiner, אני מקבל הודעת שגיאה בנוסח "Access violation in module ntdll.dll". אחרי שאני סוגר את התוכנה ופותח אותה מחדש, אני יכול לאחד את הקבצים שניסיתי לאחד מקודם. אבל, כאשר אני מנסה לאחד קבצים אחרים, אני שוב פעם מקבל את הודעת השגיאה הזו. הודעת השגיאה לא מופיעה תמיד. לפעמים ניתן לאחד קבצים מספר פעמים ללא הודעת שגיאה, ובפעמים אחרות הודעת השגיאה מופיעה אחרי כל ניסיון שני של איחוד קבצים. מה גורם ל-Access Violation? מה תפקידו של הקובץ ntdll.dll? איך אפשר לפתור את הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אחרי התקנה חדשה של ה-WIN תמיד יש את האפשרות, בזמן הגלישה ב-IE לשמור שם משתמש וסיסמה באתרים שדורשים זאת. פשוט קופצת הודעה של ה-IE ושואלת אם רוצים לשמור את הסיסמה. אבל... אם עושים ניקוי ל-HD ומעיפים את ה"עוגיות" וקבצי האינטרנט הססמאות נמחקות. הבעיה היא שאחרי זה - לא מופיעה בכלל האפשרות לשמור מחדש סיסמה באותם אתרים, ומקסימומום נשמר שם המשתמש כמילוי אוטומטי של המסך - אך בלי אפשרות לשמור את הסיסמה. האם יש דרך לעשות את זה? פשוט "ליגרום" לדפדפן לשאול אותי אם אני רוצה לשמור את שם המשתמש והסיסמה. בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  10. Started by Imtheman,

חברה עשיתי איזה נקיון קטן למחשב וגילתי שיש לי איזה קובץ שלא נמחק מה גם שיש לו שם ממש מוזר (╬$&יץ╨$δ.- כן זה השם למי שתהה) והגודל שלו הוא 0KB

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  11. Started by tomer_et,

לאחרונה המחשב שלי עובל לא משהו... איטי וקורס מידי פעם (לפחות פעם ביום...). הפתרון המתבקש היה לפרמט את ה-HD, ולהתקין הכל מחדש. לצערי חבילת הדיסקים שלי עם כל הדרייברים של הכרטיס מסך ועוד כל מיני דברים חשובים לא בנמצא כרגע - ולכן, לפחות כרגע, הפתרון הזה לא אקטואלי כל כך. רציתי לשאול האם במידה ואתקין מחדש את ה-WINDOWS מבלי לפרמט את ה-HD, פשוט לדרוס את ה-WIN הנוכחי - האם זה יתן לי משהו וישפר את תפקוד המחשב. אני משתמש ב-WIN XP PRO SP2. מה אתם אומרים ?

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  12. Started by moo2004,

הי, לאחרונה התקנתי תוכנה וההתקנה נפסקה לי באמצע בגלל נפילת חשמל. לא היה לי צורך בתוכנה לכן מחקתי את ההתקנה שלה מהמחשב. לאחרונה ראיתי כי ב Add remove programs קיים ערך (שדה) עבור בתוכנה הנ"ל. אני מעוניין למחוק את הערך הנ"ל מה- Add remove programs. כיצד ניתן לעושות זאת?

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  13. זאת בעיה אצל חבר בעצם..וזה מה שהוא אמר לי.. " יש לי XP PRO SP2 עם כל העידכונים, הכי מעודכן וה-XP באנגלית. בשבוע האחרון כשאני מנסה למחוק תיקיה הוא כותב לי שהתיקיה בשימוש (וכשאני נכנס לתיקיה אחרי המחיקה מחק את כל הקבצים, רק את התיקיה עצמה לא מחק). ככה גם עם קבצים שונים, אני רוצה למחוק וכתוב שתוכנה מסויימת עושה בהם שימוש. אי אפשר לשנות לקבצים ולתיקיות שם, להעביר אותם ולמחוק אותם.. נכנסתי ל-SAFE MODE (מצב בטוח) ועדיין אותה שגיאה!!! בינתיים כל מה שאני רוצה למחוק אני שם בהסתרה וככה לא רואה. האם זו בעיה ידועה, סוס טרויאני משהו?! יש לי פיירוואל + אנטיוירוס מעודכן + תוכנה נגד טרוייאנים.... איך אני יכול למחוק קבצים ?! זאת השגיאה שמופיעה.. : "

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  14. Started by eladbu,

שלום לכולם בשבוע האחרון אני נתקל בבעיה שחוזרת על עצמה מידי פעם מופיע לי הודעה על LOW virtual MEMORY מה לדעתכם גורם לבעיה בדקתי פרוססס וראיתי שאין שום דבר מיוחד שקורע לי תמחשב יש לי פנטיום 4 3 גיגהרץ 512 דדר דואל צאנל מה יכול לגרום לבעיה ואיך פותרים אותה?

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  15. Started by bd684174,

רציתי לדעת אם יש אפשרות כזאת להעביר את כל תוכן הכונן של הוינדוס (c:) לכונן אחר כולל ה-boot וכולל הכל אם כן באיזה תוכנה אני יכול להשתמש ואם לא אז אולי יש המלצות על שיטות? תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  16. טוב פירמטטי את המחשב שלי והכול עובד טוב חוץ מבעייה באינטרנט שההורדות HTTP שלי יורדות ממש לאט בין 5-15 קילו וליפני זה ירד לי על 100+ אני חושה היה בעיה בוינדוס כי כל הדברים האחרים באינטרנט עודים ממש מהר יש לי אניטרנט 1.5 מהירות אם מישהו יודע איך לסדר את הבעיה אני ממש יודה לו תודה.

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  17. אני ממש צריך עזרה, ממש דחוף לי! עוד חצי שעה אני הולך אל השכנים להתקין להם XP מקורי על המחשב החדש שהם קנו, אני צריך שתסבירו לי איך זה הולך עם XP מקורי. האם מכניסים את הדיסק והמחשב מזהה אותו אוטומטית? * הרצתי כמה חיפושים ללא מענה, ולכן מחוסר זמן אני פותח אשכול *

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  18. האם היא אותה פקודה כמו ב XP?

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  19. Started by neogod,

מאיפה אני יכול להוריד את SP 1-4 לווינדוס 2000 ועוד כל מיני תיקונים? כדי שאני יוכל לעדכן לא דרך האתר של מייקרוסופט , בגלל סיום התמיכה שלהם עוד יומיים. אם יש קישור ישיר אינ אשמח

• 12 תגובות
    • 989 צפיות
  20. Started by eladbu,

מישהו יודע איך אני נפטר ממסך הפתיחה בXP שדורש סיסמה! מה שאין לי! וגם שאני לוחץ ALT CONTROL DELETE לא מופיע לי ישר הפרוסס אלה כמו בגרסת 2000 עם הלחצנים של כיבוי מחשב וכו

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  21. מישהו יודע מה הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  22. אם אתקין xp מדיסק אחר והמחשב שלי עבר אטיבציה עם ה xp הקודם- יבקשו ממני שוב אקטיבציה? או שאני יכול להעתיק את ה wpa/ dbl וזה יפתור לי את הבעייה? והאם צריך היום להתקשר או שאפשר באינטרנט?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  23. אני לוחץ Ctrl+Alt+Del ופתאום אני רואה שה- Task Manager פשוט נדפק לי. כל הטאבים נעלמו. אני לא זוכר שעשיתי שום דבר מיוחד שגרם לזה. למישהו יש מושג?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  24. Started by toro,

חייב עזרה דחוף : אם אני ממזער חלון מהשולחן הוא פשוט נעלם, במקום להופיע בסרגל למטה . גם חלונות פתוחים לא מופיעים למטה בסרגל ככפתורים. תודה מראש לכל אחד שיכול להציל אותי

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. Started by CyberSpider,

אנשים!!! אין לי מושג כבר איפה לבדוק!! שום דפדפן לא מבצע javascript!! פשוט אין תגובה אם אני נגיד לוחץ על לינק שיש בו את הסקריפט! חשבתי שאולי זו אחת מתוכנות שלי (outpost fw, ad-watch NOD) אבל גם ב-safe mode, אין חיבור לרשת בכלל, משהו חוסם... בהגדרות אבטחה כבר שמתי הכל allow ועדיין אין כלום. הסרתי כבר את ה-J2SE Runtime Environment, חשבתי בעיה ב-java עצמו, אבל גם לא עזר... כנראה משהו בהגדרות המערכת חוסם לי... יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים