Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אני התקנתי ריימן 1 ומנסה להריץ ומופיע השגיאה הבאה... http://planet.nana.co.il/moshe_ha/untitled.JPG תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מה אני צריך לעשות בשביל להחזיר אותו , יש לי XP+SP2. פשוט כל הסרגל התחתון עם ה- Start וכו' וכו' נעלם לי ואני לא יודע מה לעשות
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
אתמול שהכנסתי את הדיסק של ה XP למחשב כדי לפרמט ולהתקין (יש את פעולת הפירמוט לבחירתך לפני התקנת ה WINDOWS בדיסק התקנה) בכל מקרה ניסיתי ובשנייה שלחצתי INSTALL WINDOWS XP כאילו ENTER אז העלה לי הודעה עם מסך כחול ורשום לי לסדר את הכונן הקשיח או את הביוס ודברים כאלה, עכשיו כל פעם שאני מפעיל את המחשב וזה גם היה לפני שהכנסתי את הדיסק אתמול זה כבר בשבוע האחרון שיש לי SCAN DISK על כונן D כל פעם שאני מפעיל את המחשב אז יכול להיות שיש לי בעייה בכונן הקשיח ולכן אני לא יכול להתקין את ה WINDOWS XP? צריך עזרה גם מה לעשות כי הרצתי כבר SCAN DISK על שתי הכוננים שהרצתי על כונן C לא הספקתי לראות מה היה כתוב כאילו לבדוק אם יש BAD SECTORS אבל שהפעיל את המחשב עוד פעם הוא עשה SCAN DISK על כונן D …
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אם הנושא שייך לפורום אחר , אני אשמח אם תעבירו למקום הנכון אני קונה מחשב חדש אפשר לקרוא הכל על המחשב החדש כאן (פורום מפרטים) בעקרון, השדרוג מתבצע מפנטיום 3 ל AMD 64 אני מחליף כמעט הכל, כולל כרטיס מסך וזכרונות, אבל משאיר את הדיסקים הקשיחים שלי, ואיתם את מערכת ההפעלה. איך WINDOWS תתנהג כשהיא תגלה שהיא על מחשב חדש לגמרי ? האם היא תפעל בכלל ? האם כדאי לי להתקין מחדש על מחיצה נקייה על המחשב החדש את מערכת ההפעלה ? פרטים נוספים : XP-SP2 , שלא נקנתה בחנות, אם זה משנה משהו. כרגע יש לי שני כוננים - 200, 250 , מחוברים בתצורת ATA רגילה. אף אחד מהם לא מחולק למחיצות. פשוט כונן C וכונן D אשמח לשמוע מה דעתכם.
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי 2 הארדיסקים בכל אחד מהם מותקן ווינדווס. בהארדיסק מספר 1 כדי להכנס לווידנוס צריך סיסמא . בהארדיסק מספר 2 לא צריך. כאשר אני עושה BOOT דרך הארדיסק מספר 2 ואני רוצה להכנס לקבצים ב- documents and setting של הארדיסק 1 , הוא כותב לי שהגישה נדחית - בטח בגלל שכדי להכנס לווידנווס שם צריך סיסמא. אני יודע את הסיסמא... אז איך אני נכנס לקבצים האלו דרך הארדיסק 2 ?....
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
כל כמה זמן המחשב כותב לי הודעת שגיאה והנה היא : Windows - Delayed Write Failed Windows was unable to save all the data for the file \device\HarddiskVolume4\$Mft. The data has been lost ,This error may be caused by a failure of your computer hardware or network connection please try to save the file elsewhere. נראה לי שזה קשור לכונן USB 2 שיש לי פה אבל הוא לא מחובר ולא משנה אם עושים רסטרט או מכבים הוא כל הזמן מנסה לגשת לקובץ הנל .... יש למישהו רעיון איך להעיף את זה ?
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
חברה אני חדש פו ואני חייב מדריך לפורמט חייב דחוף ואם אתם יודעים אך אני מתקין SP1 ולא 2 תעזרו לי בבקשה
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
ברשותי XP עם SP2 הגדרתי את העברית כמו שצריך בהגדרות האזוריות ואין שום בעיה בלראות עברית באופיס או בכל אתר אינטרנט . פשוט אתרים שרשומים אצלי בעברית ב favorites נראים בגיבריש . אודה לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
מה בעיה אינטרנט לא עולה...אני לא מצא בעיות וגם תוכנות סורקים ועוד..... הפעלה windows 98 se. אני אצל בת דודה שלי.... בבקשה פתרון מהיר....
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
ישנו תהליך שכפי שהבנתי שייך למיקרוסופט ושמו הוא drwtsn32.exe או בשמו המלא Dr. Watson. עכשיו התהליך הנ"ל בתדירות די תכופה מקפיא לי את שולחן העבודה ואני צריך 'לחסל' את התהליך הנ"ל כל פעם מחדש כדי 'לשחרר' את ההקפא. למישהו יש מושג במה מדובר והאם ניתן למחוק תהליך זה בצורה כזו או אחרת או שמא לטפל בו בצורה כלשהי? תודה מראש לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אתמול בערב נכנסתי לאיזה אתר ופתאום המחשב שלי הוצף בווירוסים...אחרי שמחקתי את כל מה שיכלתי עם אנטי וירוס(פנדה פלטיניום) ותוכנת ספייוור עשיתי ריבוט בשביל למחוק את כל הוירוסים שעבדו עם הזכרון של המערכת...מאז מחקתי כבר את הכל(אני משוכנע מאוד) אבל המחשב שלי נכנס למצב מגננה מוזר ביותר שעל הרקע יש הודעה שאומרת שיש וירוס על המחשב ושאני אפעיל אנטי וירוס...נחסמה לי האפשרות של הTask Manager וגם אני לא יכול להחליף את הרקע המכוער כי אין לי את האפשרות הזו במאפיינים... אם מישהו חווה את זה או שהוא יודע איך לצאת מזה אני אשמח לקבל קצת עזרה כי אני כבר משתגע... תודה מראש... נ.ב: מספר תמונות המחשה הרקע עם ההודעה והמאפיינים שחסרים ההודעה בלי השטויות מהצד
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
כל כמה דקות המחשב שלי נהיה איטי מאוד והזיכרון קופץ מ200 ל2000 בכמה שניות מהפעלה של icq או Internet Explorer וכד' והמחשב רושם לי הודעה שהזיכורן הוירטויאלי לא מספק יש למשהו מושג מה הבעיה ואיך אפשר לסדר את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי במחשב 512 RAM אבל בC..יש רק 4 ג'יגה D יש 30 ג'יגה פנוי ...ו F שזה הגיבוי שכמעט אף פעם לא בשימוש יש 40 ג'יגה פנוי השאלה שלי כמה זכרון לשים לווינדוס ...או לתת לווינדוס לנהל לבד והיכן לשים את הקובץ זכרון וירטואלי ? ב C ? (שיש פנוי רק ג'יגה) או ב D או F ? האם זה חייב להיות ב C ? או שמומלץ לשים אותו איפה שיש יותר מקום גם אם זה ה-ר-ד-י-ס-ק א-ח-ר ?...
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
במחשב שלי (אני עכשיו אחר בבית) עשיתי ריסט ופתאום קפצה לי הודעה בדוס: WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM חסר או נעלם וצריך לשים את הדיסק התקנה של וינדוס בכונן ולהעשות תיקון שמתיאת הדיסק נכנסתי לאשפשרות תיקון בדוס...וזה הגיע לי לדף דוס חדש שצריך לשים כמה פקודות מה הפקודות האלה אם מישוו יודע מה אני צריל לעשות? תודה לעוזרים זה דחוף אני אבוד... :'( :'(
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום אני משאיר את המחשב ללילה עם אימיול, הכל טוב ויפה לפעמים שאני קם בבוקר המחשב תקוע אני רוצה את השגיאה של איסיקיו ואין אינטרנט, מה לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וכאשר אני מנסה להתקין WIN XP אני מקבל את ההודעה הבאה: to install win xp on the partitaion you selected setup must write some startup files on the following disk: 76017mb disk 0 at id 1 on bus 0 on atap (MBR) מעבד AMD 3000 לוח אם GIGABYTE KN8F-9 WD 80GB SATA אל המחשב הזה חיברתי דיסקשיח מהמחשב הישן, ומשום מה הוא מוגדר כ-C
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום, א. עשיתי חיפוש ולא מצאתי תוצאות שיכולות לעזור לי. ב. ברשותי דיסק התקנה של ווינדוס XP עם SP2, אני רוצה להתקין אותו על הארד דיסק (שלצורך העניין, לא קיים עליו שום דבר), משום מה אני לא מצליח להפעיל את הבוט מהדיסק, מה עוד ניתן לעשות? שמעתי על איזה בוט מדיסקט פלופי או משהו כזה אבל אין לי מושג מה לעשות, (אני יודע שצריך ליצור דיסקט לבוט), אבל אין לי מושג איך ליצור אותו ולהריץ אותו, ככה שאם תוכלו לעזור אני אשמח מאוד :} תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום. אני יתחיל את הסיפור מהתחלה: רציתי לפרמט והיו לי כמה קבצים שרציתי לגבות. העתקתי את כל הדברים שאני רציתי לשמור מכונן D לכונן C ואז עשיתי Quick format לכונן D לאחר מכן החזרתי את כל הדברים שרציתי לגבות לכונן D ואז נכנסתי דרך הBOOT של הדיסק של הווינדוס ומחקתי את כונן C (אני לא יודע אם עשיתי פורמט או מחקתי לגמרי, אני חושב שעשיתי איזשהי טעות שם) התקנתי את הווינדוס ואיך שאני נכנס לווינדוס אני רואה שקרה זה: כונן D (לפני הפירמוט) הפך להיות כונן C (רק בשם, כל הדברים שגיביתי על כונן D הפכו פשוט להיות בתוך הכונן הזה, רק השם של הכונן השתנה) כונן C הפך להיות כונן F והוא היה מפורמט. הכונן DVD שלי הפך להיות כונן D עכשיו... רציתי לשאול מה עלי לעשות בשביל להחזיר את השמות להיות במצב ה…
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
is there a big diffirence between SP2 and SP2 GHOST ZERO ??
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה ומציקה יש סרטים (לא כולם) שמתי שאני מנסה ליראות אותם הוינדוס מיתרסק ואז מופיע לי הודעת שגיאה (שלח/אל תישלח) ואז האקספלורר ניסגר וניפתח מחדש מה שעוד יותר גרוע שאם אני נכנס לתיקיה הוא מנסה להראות את הפריים הראשון של הסרט ואפילו שם זה ניתקע קצת עזרה... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אולי זאת שאלה קצת מפגרת אבל זה משגע אותי... רציתי לשאול אם יש דרך שהחלונות באקספלורר יפתחו בגודל מלא... הכוונה אם אני לוחץ על קישור קליק ימני ופתח בחלון חדש שיפתח בגודל מלא... זה נפתח לי מן ריבוע קטן קטן ומעצבן... תודה רבה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ Ctrl + Alt + Delete אמור להיפתח חלון הtask MANAGER, הבעיה שלי היא כאשר אני לוחץ את השילוב הנ"ל נפתח לי חלון בלי טאבים. החלון שנפתח מראה את השימוש של המחשב שלי בCPU וגרף שמתאר את זה, בלי טאבים בלי אפשרות לסגור תוכנות שנתקעו. תמונה של הבעיה : איך אני מחזיר את הtask manager הרגיל עם הטאבים ?
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום אני משתמש Outlook Express 6+ Outlook 2003, אני רוצה לימצוא קובץ אחד של חשבונות של ספק אינטרנט. כדי לשמור גיבויי. איפה זה נמצא קובץ בתיקייה? אם קרס לי חלונות XP, אני מתחיל מחדש התקנה. ואז הגיבויי ששמרתי אותו, אוכל להחזיר חשבון ספק אינטרנט. ובלי לעשות לכתוב הגדרות ידני. רק קובץ אחד וגמרנו. אגב: ב- outlook express 6 נסיתי לשמור "ייצוא" חשבון ספק אינטרנט. והיתקנתי חלונות XP מחדש. ונסיתי ל"ייבא" את קובץ ששמרתי אותו. ופתאום הודיעה חלון שגיאה ושהקובץ פגום. זה לא עזר לי. תעזרו לי בבקשה, איפה נמצא קובץ אחד לשמור אותו גיבויי. כך בעתיד אוכל להחזיר אותו לתיקייה. כמובן גם outlook 2003, איפה זה נמצא תיקייה? בתודה מראש מיקי
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
היי כאשר אני משתמש ב FILE -> OPEN באינטרנט אקספלורר, ומתחיל להדפיס כתובת, הוא משלים לי כבר עם כמה אפשרויות. השאלה שלי היא איך ניתן למחוק חלק מן הכתובות הללו (ובכך להסיר כתובות לא רצויות שבעבר נכנסתי אליהם)? דרך אגב הכוונה היא לא לרשימת כתובות שנמצאות בהיסטוריה, ולא ברשימה שמופיעה ככל ה URL'ים האחרונים שנכנסתי אליהם אלא רק לאפשרות של ההשלמה האוטומטית. תודה 8)
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
לא עולה לי דברים שקשורים אני חושב ..לג'אווה או משהו בסגנון ..... דוגמא האתר הזה http://www.tapuz.co.il/blogtv/ כאשר לוחצים על אחד הבלוגים אמור להיפתח חלון נוסף (של צ'אט ) וזה לא פועל יותר אני לוחץ ושום חלון לא ניפתח ניסיתי אפילו להתקין ג'אווה חדש וזה לא עזר או HWZONE עצמו כשמעלים את האתר אמור להיות סרגל כלים שרשום שם "פורומים".....מדריכים" וכו ..... משהו נידפק לי באקספלורר !!! הכל עבד טוב מאוד עד לפני שהתקנתי איזה סרגל כלים כזה והסרתי אותו מישהו יודע לפתור ת'בעיה הזו ?
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-