עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by idofr,

אז ככה אני בא להפעיל את הטאסק מנג'ר והוא כותב לי your task manager has beed disabled by your administrator והקטע הוא שאף אחד לא נגע בזה!!! אם מישו יודע בבקשהההה

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  2. Started by Fontana,

Look I wanna Change my Service pack too 1 From 2 My quisten is If I need Too format or i can do it any way elso Please help me

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  3. בכל פעם שאני מדליק ת'מחשב עולה לי המסך פתיחה עם ה-USER ואז צריך ללחוץ עליו בשביל להיכנס לווינדוס אם אני יבטל את האפשרות "השתמש במסך הפתיחה" אז המחשב יהיה בסיכון מבחינת ווירוסים וכו' או שזה בכלל לא קשור ??

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  4. Started by ea666,

שלום. יש לי את ה internet explorer and the firefox שתיהם עם הגרסה הכי חדשה. ויש לי בעיה שאני לא רואה את התמונות. לפעמים אני רואה ולפעמים לא... לדוגמא כשאני נכנס לאתר www.lionetwork.net אני רואה את כל התמונות והכל סבבה. אבל שאני נכנס לאתר כמו www.go.to/funpic אז יש שם טבלה ואני לא רואה את התמונות שבפנים

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  5. אני משתמש בתוכנה מסס'נגר ויש לי שני כתובת אחת שלי אחת של אחותי אפשר לפתוח את התוכנה פעמיםם ? זה אפשרי

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  6. 40GB ו80GB זאת החלוקה הנוכחית של המחשב לאחר שהתקנתי חלונות. רציתי לעשות חלוקה כזאת: כונן אחד עבור 3-4 משחקים כונן שני עבור חלונות כונן שלישי עבור תוכנות ותמונות איך אני עושה את זה נכון בצורה כזו שכול התוכנות והמשחקים יעבדו ללא בעיות וללא התנגשויות מבלי לאבד כלום ממה שיש לי עכשיו (טוב נו אולי כמה דברים בודדים) ועם איזה תוכנה אני עושה את זה ובדרך גם מגדיר שמות חדשים לכוננים? תודה,

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  7. Started by kipi25,

שלום! יש לי פנטיום 2.8 עם 1 ג'יגה זכרון (RAM) וHD בודד עם 4 מחיצות. עברתי על אשכולות קדומים בנושא הזכרון וירטואלי, ולא הגעתי למסקנה ברורה... בהנחה ואני לא רוצה לתת לוינדוס לנהל לבד את הזכרון הוירטואלי, איפה הכי מומלץ למקם את ה PAGE FILE וכמה להגדיר (בנוסף האם להגדיר גודל משתנה או קבוע) ? תודה מראש 8)

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  8. אני רוצה לעדכן את כל הדרייברים במחשב, כ.מסך, קול, כ.רשת, מסך וכאלה אני יודע לעדכן. השאלה אם יש אפשרות לעדכן דברים כמו controller למיניהם, Ports, HD, CD' DVD...

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  9. Started by בזיק,

יש לי Win XP עם עברית. אני יכול לקרוא באינטרנט בעברית ולכתוב/לקרוא בוורד בעברית. אני יכול להעביר את האייקון של השפה מEN ל HE. אבל בכל זאת יש לי בעיות עם העברית. למשל אם אני נותן שמות בעברית למסמכים או לתיקיות אז אני לא יכול לפתוח אותם, והPath אליהם במקום שיראו עברית רואים או ג'יבריש או ___. גם כל מיני תוכנות מציגות את העברית כג'יבריש. מה הבעיה ומה לעשות?

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  10. היי יש לי עכשיו הארד-דיסק 80G שיש בו את כל התמונות\שירים\סרטים\משחקים\תוכנות וכו'...ולא מותקן עליו win... בקרוב אני קונה עוד הארד-דיסק 160G.. אז אני רוצה להתקין win xp על ה160 ואז להעביר את כל המידע מהארד דיסק 80 להארדיסק 160... ואז למחוק את הwin xp ולהתקין win xp על ה80 וככה ליצור שה160 יהיה בעל כל המידע וה80 יהיה בעל הwin xp... קודם כל...האם זה אפשרי???? ואם כן, אז איך עושים את זה? תודה מראש install

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  11. Started by darkman,

העברתי סרטים לכונן ואת כל הסרטים שהעברתי אני לא יכול לראות את הסרטים(ראה תמונות) וגם חלק מהסרטים שהיו לי בכונן אני לא יכול לראות עכשיו המחשב בנוי משני כוננים אחד חדש יותר(הבעייתי) והישן (זה שממנו העברתי תסרטים) שני הכוננים עובדים בNTFS אני משתמש ביוזר האדמין מה עושים? תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  12. אורח
    Started by אורח,

כשאני לוחץ על לכבות את המשחב אז תמיד מופיע לי הודעה שהוא סוגר משימה ל CCAPP. מה זה ואיך להעיף את זה?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  13. אני זוכר שבימיי הXP הראשון שלי היה לי אפשרות של SEQURITY כאשר לחצתי "מאפיינים" על תקייה התקנתי XP SP2 ...ואני לא רואה יותר את האפשרות הזאתי נהגתי ככה לנעול תקיות ע"י זה שהסרתי את כל הV וככה כאילו התקייה לא הייתה קיימת בכלל גם דרך SEARCH של ה WINDOWS זה לא היה מוצא .....השתמשתי עד עכשיו בתוכנה PC SECURITY שעושה את העבודה טוב בדיוק מה שאני צריך אבל היא משתלאת על המחשב עם לפחות 3 סרביסים פועלים בזמן חיי בקיצור איך אני נועל תקייה או מעלים אותה" בלי שום תוכנה .....אני יודע שיש את האפשרות הזאתי ב NTFS......האפשרות של SEQURITY הייתה לי כבר ב SP1.... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  14. Started by WinInc.dll,

איך אני יוצר דיסקט הפעלה מתוך התוכנה נורטון גוסט באנגלית(Norton Ghost 2003)? ואיך אני מפעיל אותו? האם זה מפעיל את התוכנה גוסט מהדוס אחרי שאני יוצר את הדיסקט? תודה לכול העוזרים אוהב אותכם :)

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  15. פתחתי את המחבש כדי לנקותצ אבק ולסדר כבלים ושחיברתי את המחשב שלי חזרה קיבלתי את ההודעה הבאה: NTLDR is missing וללחוץ על אלט+קונטרול+דיליט לעשות ריסט ואז ההודעה חוזרת!!!!! והיום אבא שלי אמר לי לא להתעסק עם המחשב כי הוא ראה שאני פותח אותו ומנקה!!!!! חייב עזרה דחוף!!!!!!!! ממש תודה למי שיעזור!

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  16. Started by yotam.m,

חיפשתי באתר של מיקרוסופט את SP2 ולא מצאתי הכוונה היא להוריד את SP2 בעברית כקובץ ולא מתוך windows update איפה אפשר למצוא את SP2 כקובץ?

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  17. Started by davis5,

כל פעם שאני מפעיל ווינדוס אני מקבל חלון שמבקש ממני ללוץ על סמל אם השם שלי לפני שהתקנתי net framwork לא היה לי את זה האם יש דרך לבטל את חלון הפתיח הזה ?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  18. Started by abnatan,

לחבר שלי נכנס טרויאן שמונע ממנו להגיע לשולחן עבודה באקס פי שאלתי מישהו והוא אמר שאפשר להתקין בסמוך לאקס פי גם 98(בכונן אחר כמובן) עכשיו הבאתי את הדיסק של ה-98 ואין בעיה להעלות ממנו התקנה, אבל במסך ההתקנה הוא כותב שהוא זיהה שהאקס פי מותקן על המחשב ולכן התקנה של 98 תחליף את הקבצים כמו autoexec.bat בכונן שעליו האקס פי מותקן, לקבצים ישנים יותר של ה-98 השאלה שלי היא איך ניתן להתקין את ה-98 בכונן אחר בלי שיתנגש עם האקס פי? ואז תהיה אפשרות לבחור באיזה מערכת הפעלה להעלות את המחשב האפשרויות היחידות שהוא מציע לי בהתקנה זה החלפה של הקבצים או יציאה מההתקנה

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  19. Started by MasterDK,

יש לי windowx XP professional באנגלית האם ניתן לשנות שפה לעיבדית נגיד או שאני צריך לקנות windowx XP professional בעיברית? עריכה כשאני מתכוון "לשנות שפה" הכוונה היא שבמקום START יהיה רשום "התחל" במקום XONTROL PANEL "לוח בקרה" וכו'

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אהלן. ניסתי הערב להתקין את Windows XP על המחשב החדש שלי. המחשב חדש לגמרי, לא היה מותקן אצלו כלום לפני כן. (אני חייב לציין שאני יודע איך לפרמט ולהתקין את ה- Windows XP בקלות, כבר עשיתי את זה בערך 800,000 פעם במחשב הישן אם לא יותר). אז זה מה שעשיתי- הכנסתי את הדיסק של הווינדוס עם הפעלת המחשב, והמחשב עלה דרכו. הגעתי למקום הזה שצריך ליצור מחיצות על ה- unpartiotioned space. יצרתי שתי מחיצות. (עכשיו, ראיתי גם ראיתי שנוצרה כנראה בטעות עוד מחיצה- עם 8 מגה בייט, מישהו יודע איך אני מבטל אותה ומצרף אותה אל אחת משתי המחיצות האחרות?) אבל זה לא הדבר החשוב. בקיצור, אומרים שם אחר כך להעביר את הסמן על המחיצה שאני רוצה להתקין בה את הווינדוס ואז ללחוץ enter. יפה. זה מה שעשיתי. ואז, …

• 23 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. ניסיתי להקליט בתוכנה Camtasia Studio וידאו ולא הצלחתי כלומר אחרי שסיים להקליט פשוט זה לא הקליט את ההסרטון הזה מהאינטרנט זה הקליט שחור...... מן מסך כזה שחור למישהו יש מושג איך מסדתרים את זה?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  22. יש לי Win XP Pro SP 2 ויש לי בעיה שלפעמים ההתחל קופא או שהוא קופא וגם חלונות קופאים ואני תמיד מסדר את זה שאני לוחץ Ctrl+Esc שזה בעצם פותח את ההתחל. וגם לפעמים בלי קשר לזה הכפתורים Delete ו-End לא פועלים לי. איך אני מסדר את זה? אין וירוסים ואין ספייוור.

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  23. Started by T-Better,

למישהו יש מושג למה ה-Windows לא מזהה את הצורבים שלי (באופן כללי - את שני הכוננים האופטיים המחוברים לי למחשב)? הלוח-אם כן מזהה אותם, ב-Device Manager הם מותקנים אבל לא מזוהים. דרך אגב, יש לי גם כונן ווירטואלי שגם הוא לא מזוהה. בבקשה עזרה, אני חייב לצרוב משהו עד הערב...

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום כול פעם שאני מפעיל את windows המקלדת מסומנת ב device manager עם תמרור ועז אני מתקין אותה מחדש והיא פועלת, כך זה כול פעם שאני מדליק את המחשב :\ איך אפשר לסדר את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  25. שלום. רציתי לדעת מה עדיף - נגיד ויש לי כמה משחקים, ויש לי קיצורי דרך אליהם, שאני שם בתיקייה על הדסקטופ. נגיד ואחד המשחקים הוא BF2, ששותה המון זיכרון. הייתי רוצה לדעת, אם עדיף לשים את הקיצור דרך על הדסקטופ, או בתוך תיקייה? כפי שידוע, קבצים על הדסקטופ מאיטים את זמן ההתחלה (לא אכפת לי כ''כ) אך גיליתי אתמול שאם יותר תיקיות פתוחות (אם אני שם את הקיצור דרך בתיקייה, ומריץ את BF2 דרך שם, בזמן שהתיקייה עוד פתוחה), אז תהליך ה- explorer לוקח יותר זיכרון. עצות? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים