עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by MotherShip,

לפני כמה ימים השתדרגתי ל7 , המערכת עובדת מצויין ואני אף מריץ משחקים כמעט כמו בXP ! אך דבר אחד מציק לי - כשאני מחזיק כפתור במקלדת או כאשר אני מקליד מהר מופיעות ''תקיעות'' בצליל =\ גם במשחקים , וגם כשאני גולש באנטרנט ויש לי מוזיקה ברקע . ניסיתי להתקין את הדריוורים של הלוח אם , ואחרי שזה לא עבד ביצעתי פרמוט נוסף - שום דבר . יש רעיונות ? נתוני המערכת שלי : WIN 7 32 DDR2 800 KINGSTON 2 GB AMD X2 5000+ GA-MA74GM-S2H 8800 GT

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום, אני מאוד אוהב את העיצוב צבעים של העריכים של הWIN8 לכן אני חושב לשדרג עליו. אך מה מונע מימני זה זה : 1.הבנתי שהוא גרועה מאוד ולא מתאים לא לטבלט ולא לPC לפי הסיקור של רועי(קמפיוטר) מהיוטיוב. אבל אני מאוד אוהב את העיצוב וכל מה שהוא הראה שמפריעה לו זה לא מפריעה לי . 2.אני חושב ביגלל שהוא כל כך גרוע וביקורות שליליות ,הוא יהיה בשימוש אצל אנשים מעטים ,והתמיכה שלו תיהיה קטנה מאוד. אז אני רוצה לשמוע מה אתם אומרים על WIN8? תדוה.

• 43 תגובות
    • 4.6k צפיות
  3. שלום חברים, המערכת שלי: Athlon 64 X2 4200+ @ 2400Mhz Gigabyte M55Plus-S3g 2 * 1GB SAMSUNG 667Mhz טמפרטורה: Core 0: 43 Core 1: 38 במאמץ: Core 0: 48 Core 1: 42 קירור: Tuniq Tower מערכת הפעלה Vista Ultimate x64 ומשום מה ה FF לוקח 15%-20% וה IE לוקח 20% והDWM לוקח 10% הcpu ב task manager עובד קבוע על 38% והזיכרון על 54% ---- עכשיו אני לדוגמא מפעיל ללילה אימיול ומשאיר את התכנות ברקע, וכשאני מתעורר אני רואה את ה Log-in של ויסטה. המערכת עשתה הפעלה מחדש... מה הסיבה לכך? תודה לעוזרים!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by tzr84,

שלום לכולם, המפרט שלי בצד... אני עובד היום עם ויסטה אולטימייט 32BIT SP1. חשבתי לעבור ל64BIT אבל אחרי שקראתי את האשכול בנעוץ אני מתלבט ולא מצליח להחליט... מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  5. Started by brum,

אהלן. אני יודע שזו בעיה מוכרת ולפי מה שהבנתי באקספלורר 7 זה אמור להיות מתוקן - אבל הבעיה קיימת ואני זקוק ואשמח לפתרון: כשאני מדפיס עמוד אינטרנט, השוליים (בד"כ הימניים) נקטעים כאילו שאין מקום להכניס את כל הכיתוב לדף. מה לא ניסיתי - שמירה כתמונה ואח"כ הדפסה, שינוי כל ההגדרות במדפסת,הקטנת הפונט, הזזת הדף שמאלה. אבל כלום לא עוזר. אולי למישהו יש טיפ בשבילי ? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by hidday,

בהפעלה לאחר התייצבות ה-desktop מופיע: Eror loading p 2esocks_1015.dll The specified module could not be found מה עושים?

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  7. Started by jungle-man,

שלום לכולם אני אשמח אם מישהו יזכיר לי איך אני יוצר תיקייה עם הרשאות NTFS כאשר המטרה היא לאפשר גישה למחשבים מסוימים בלבד, מכלל המחשבים שיש לי בWORKGROUP.

8. מדובר ב Mustek gSm@rt mini 2. הורדתי את הדריוורים מן האתר הרישמי של Mustek, ורשום שם שהדריוור מתאים לWinXP. כשאני מנסה להריץ את הקובץ התקנה מופיעה לי שגיאה: "אין אפשרות להפעיל תוכנית Windows של 16 סיביות" מישהו מכיר תתופעה? איך ניתן לפתור אותה? (אין סיכוי שהורדתי תקובץ הלא נכון מאחר ששם הקובץ הינו xpdriver.exe)

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. זה הגיוני...הדבר היחיד שתופס עוד יחסית זיכרון זה ה-FF שעובד ברקע. גם אצלכם זה ככה ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by esaly,

חבר'ה.. יש לי בעיה בהתקנה - אולי מישהו נתקל בה.. כשאני מנסה להתקין מBOOT מופיע לי המסך פתיחה ואז המחשב נתקע.... כשאני מנסה לשדרג הוא מגיע ל50 אחוז ההעתקה ואז אומר שחסרים לו קבצים.. אותו הדבר בניסיון להתקין התקנה חדשה.. ניסיתי להתקין את הULTIMATE ואת הHOME PREMIUM.. מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  11. Started by eliXir,

כל פעם שאני פותח את המחשב ומתחבר לאינטרנט האנטי ווירוס שלי חוסם ווירוסים שרוצים להיכנס למחשב.. לפני שפירמטתי לא היה לי אנטי ווירוס ולא קיבלתי אפילו ווירוס אחד (הייתי בודק כל כמה זמן ב-TRENDMICRO). מה יכולה להיות הסיבה לכך? תודה

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  12. Started by adirc,

שלום,שידרגתי לWIN7 מXP (גירסא HOME 32BIT)ופשוט אין סאונד, כמובן שבדקתי את כל הדברים הרגילים, כמו לחבר רמקול אחר למחשב, מדריכים ביוטיוב, התקנת כל מיני דרייברים ועוד ועוד.אפילו הצלחתי להגיע למצב שיש לי כל הזמן איקס על האייקון של הרמקול (לא היה מקודם איקס) כי עשיתי DISABLE למשהו שאני לא זוכר כרגע.יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אמ.הלוח הוא ASUS P5LD2 SE, חיפשתי דרייבר לכרטיס קול של הלוח לא מצאתי כל כך, הורדתי דרייברים של Realteck לא עזר לי.אשמח לעזרתכם חבר'ה!

13. Started by Lapland,

קניתי לוח אם מעבד וזכרונות חדשים התקנתי הכל הפעלתי תמחשב הוא מגיע עד שיש תסמל הזה של וינדוס XP וזה טוען כזה ואז הוא מפעיל את זה מחדש ! ככה זה וזה לא נידלק אני מנסה להדליק תמחשב בSAFE MOD והעכבר לא זז לי ניסיתי לנתק ולהחזיר אותו אבל עדיין מה לעשות? זה הלוח אם ASUS M4A78

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  14. Started by DAN,

מצורפת תמונה של מערכת הפעלה חדשה ומדהימה היא עדיין BETA מתוצרת (פתחו את התמונה ותיראו). דן

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by atomic rooster,

היי. לפני כמה ימים ביטלתי ואז החזרתי חזרה את הפיירוול של windows. מאז שעשיתי את זה, ההודעה הבאה מופיעה לי בכניסה למחשב. חיפשתי מידע ברשת ולא מצאתי כ"כ, מתאר לעצמי שזה קשור למרכז האבטחה. תודה מראש לעונים. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Burkey,

שלום, יש לי שאלה קטנה. אני רוצה ליצור תקייה בשם CON בחלונות XP. זה בלתי אפשרי כי CON זו מילה שמורה עוד מימי DOS. יש באינטרנט הצעות לפתרון, אחת מהן היא דרך ה - Command line: md\\.\\c:\\con מישהו יכול להסביר לי בשביל מה צריך את הנקודה אחרי ה - \\ ? תודה !

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. כל פעם יש לי את הבעיה הזאת, ההתקן הזה מתבטל איך אני מחזיר אותו? כל פעם אני צריך לפרמט את המחשב. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  18. יש לי מחשב ישן שיש לי צורך להשתמש בו ספציפית מידי פעם. הסיבה שיש לי צורך להשתמש בו ספציפית היא שמותקנת עליו גירסה ישנה של מדיה פלייר כאשר נעשה למחשב "DRM Individualization", עם IBX ישן. בקצרה זה אומר שאני יכול להוריד DRM מקבצים מוגנים דבר שהוא לא אפשרי עם IBX בגירסה חדשה. אני לא מעוניין להחזיק את המחשב הישן יותר אבל לא רוצה לוותר עליו בגלל הסיבה הנ"ל. האם יש אפשרות ליצור image של כונן c במחשב הישן ולהפעיל אותו כמערכת הפעלה נוספת במחשב החדש ע"י שימוש ב"מכונה וירטואלית"? אני מניח שיהיו בעיות של תאימות חומרה וכדומה, אך האם יש דרך להתגבר על הבעיות ולגרום לזה לעבוד? במחשב הישן מותקן ווינדוס xp. במידה וכן, איך ובעזרת איזה כלים? תודה.

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  19. :-\ אני עובד עם COMPLETE ANONYMOUSWEB SURFING זה תחת פרוקסי והאינטרנט נהיה איטי...זה אמור להיו תככה?

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  20. Started by FeedMe,

היי אמ.. ויסטה נתקעת כל הזמן בשלב שבו הבר הקטן רץ למטה.. בSAFE MODE גם כלום לא עולה.. ניסיתי להפעיל את הדיסק התקנה ולבצע REPAIR- אבל גם הוא נתקע בטעינה. זה ממש עגום. רעיונות?

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  21. Started by it4chi,

שלום, לאבא שלי יש כמה רשיונות ל- Windows XP Pro, אז לקחתי אחד והתקנתי איתו, אבל לצערי אבא שלי כבר התקין איתו ועכשיו אני לא יכול לעשות Activasion ל- Windows. אני רוצה לקחת ממנו עוד CDKEY שבו הוא כנראה לא השתמש, אבל כדי לעשות Activasion עם ה- CDKEY הזה אני קודם צריך לשנות אותו ב-Windows. מישהו יודע איך עושים את זה? ממש אין לי כוח להתקין מחדש... תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by tomsher,

שלום יש לי בעייה - הקספלורר נפתח עם הדלקת המחשב. הדבר מאד מאט את תהליך ה-startup. כמו כן ב - msconfig אני לא מזהה את האקספלורר בתגית ה startup על מנת לבטלו. הרצתי מספר תכנות spyware אבל זה לא עזר... מישהו יכול לעזור???? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by LRa,

היי, יש לי שני מסכים שמחוברים למחשב בווינדוס 8. כשאני נכנס להגדרות של המסכים, אני רואה שלכל מסך יש מספר. מסך המחשב מוגדר כPRIMARY והוא גם ממוספר 2 ומסך הטלוויזיה ממוספר 1. האם יש אפשרות לשנות בין המספרים? (הבעיה היא שלאחרונה הרבה חלונות נפתחים לי במסך הטלווזיה ולא במסך הראשי של המחשב ואני חושב שאולי הבעיה נובעת מהמספור) תודה

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  24. Started by ksesa1,

התקנתי ווינדוס אקס פי פרו אס פי 2 ועשיתי עדכון כזה שאני יוכל להוריד את העדכונים של מיקרוסופט עכשיו הורדתי ואז הוא גילה שהווינדוס שלי לא חוקי ומופיע לי למטה שהוא לא חוקי קופץ לי ושאני מכבה את המחשב וגם שאני מדליק הוא מפעיל לי את האתר שלהם ומראה לי איך לארגן לי אחד חוקי ומשגע אותי אומר לי שנפלתי קורבן לעותק מזוייף ושטויות כאלה קצת עזרה לא תזיק תודה מראש !

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Xstyle,

שלום!! אני התקנתי וינדוס ויסטה ושמתי לו טמיכה עברית כלומר סימנתי לו במיקום ישראל ועיברית איפה שהיה צריך אבל ה interface באנגלית עכשיו כל פעם כשאני ניכנס לאינטרנט אקספלורר הכתב עומד אוטומטית על עיברית וכל פעם כשאני מקליד כתובת של אתר מסויים אני צריך לשנות לאנגלית..יש אולי איזשהיא דרך להגידר את האנגלית בתור ברירת מחדל?

• 3 תגובות
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.