Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
משום מה, הקשה על system restore לא מפעילה את היישום. אני המשתמש היחיד במחשב (אדמיניסטרטור) ובעבר כבר ביצעתי שיחזור (לפני כחודש) ועכשיו זה בכלל לא מגיב כשאני מבקש שחזור.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש תוכנה שאני מנסה להפעיל ואז מקבל הודעה: "קובץ המערכת אינו מתאים להפעלת לישומים של: c:\windows\system32\config.net.msdos לחץ על סגור כדי לסיים את פעולת הסיום." כבר נתתם פה הוראות למחוק מספר קבצים בתיקייה של ווינדוס - אצלי זה לא היה ולא עבד. מישהו יכול לתת הוראות פשוטות מה בידיוק לעשות? ובלי לשלוח אותי לדפים ארוכים באתר של מיקרוסופט שמבלבלים
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני צריך לפרמט את המחשב דחוף, ואני עושה גיבויים. בין היתר אני צריך את כל המכתבים של "תיבת הדואר הניכנס", ואת רשימת אנשי הקשר שלי. איך אני מבצע זאת? וגם- אם עולה לכם משהו נוסף לגיבוי אשמח אם תגידו לי (כמובן- שולחן עבודה,מועדפים,הגדרות,וקבצים ב C וגם תקיית אי מיול). אשמח לעזרה... תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני יודע שאיפשהו יש מדריכים לזה ומה ששאלתי הוא דיי ספאם... ושאם היתי מחפש היתי מוצא... ואני מצטער על כל זה.. אבל ממש אין לי זמן לחפש(וזה לא מעצלנות.. פשוט אני בקושי מבין מה אני עושה במחשב וזה יקח לי מלא זמן לחפש) בקיצור אחים שלי אני מודה למי שיעזור לי ושוב סליחה על כל הבאלגן
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
היי שמי דניאל המחשב שלי עבר פירמוט לפני כמה ימים ומאז אני מקבל הודעת שגיאה אודה לכל מי שיכול לעזור תודה
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
מישהו יודע מהו הקובץ הנ"ל מה השימוש שלו או תפקידיו? תודה לעונים...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יודע מה הדרייברים של הצהובים.... מישהו יכול לעזור? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
התקנתי את הSP2 הזה. העידכון הכי גרוע שיצא לימקוסופט עד היום אני לא יודע מה חשבתי כשהחלטתי להיכנע וסוף סוף להוריד אותו יש לי מיליון ואחד בעיות, אבל זאת הכי קטנה והכי מעצבנת: אני לא יכל להגיע ל TASK MANAGER , במקום הוא פותח לי חלון ומוזר ולא שימושי (שלא מאפשר SS) עם האפשרויות האלה: LOG OFF SHUT DOWN LOCK COMPUTER TASK MANAGER CHANGE PASS CANCEL רק שעל הכפטור של המנהל משימות אני לא יכל ללחוץ הוא אפור.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול הכול היה בסדר ופתאום היום שאני מיתעורר המחשב שלי למשל אני רוצה להפעיל את המדיהפלייר אז הוא רושם אין אפשרות גישה להתקן ייתכן שאין לך הרשאות מתאימות לשם גישה לפריט....וכל תוכנית שאני פותח אותו הדבר רק הדפדפן של מוזילה ניפתח לי...ואני מנה לעשות שיחזור מערכת והוא רושם לי אותו הדבר אים למישהו יש מושג מה זה או איך ליפתור את בבקשה שיגיד לי תודה ובוקר טוב אההה ועוד משהו הוא רושם לי שאני ניכנס למחשב דרך אגב זה xp : וunable ot locate kernel component ומתחת רשום :wtkernel
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
windows חוסם לי חלונות שאני מעוניין לפתוח, ניתקתי את ה-pop up blocker המובנה של ie וגם את של spyware doctor, אבל עדיין שאני לוחץ על קישור שאני מעוניין לפתוח מופיע ב-ie למטה בצד שמאל: "pop up window blocked", איך אפשר להפטר מזה ?
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם מישו התקין כבר את הווינדוס החדש.. אם כן.. מה הם ההבדלים העיקרים בינו לווינדוס XP? ואם כדי להתקיין אותו בכלל?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קניתי מחשב חדש (פנטיום 4 64 ביט) איזה וינדוס הכי כדאי להתקין ?? כי אמרו לי שוינדוס 64 ביט הוא לא כל כך טוב ואמרו לי גם שוינדוס אקס פי רגיל יזהה שיש לי 64 ביט אבל לא יתן את הביצועים שיש לוינדוס 64 ביט אז מה עדיף/או עם זה בכלל נכון?
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
בקרוב אשיג וינדוס ויסטה ,את הבטא כן וריציתי לדעת אם שווה להתקין אותו והאם הוא יכול לעבוד יחד עם האקס פי? וגם האם שאני אתקין אותו הוא יזהה את תוכנות והמשחקים שלי ואני אוכל לשחק דרכו ? בקיצור האם כדאי להתקין או שזה סתם מלא באגים? דרך הגב אל תגידו שזה ווארז כי זה לא!
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין xp בכל הדרכים והוא לא מסכים להתקין, ניסיתי לשדרג להתקין מחדש והכול, מתי שאני מתקין הוא רושם לי הודעה שצריך כאילו להפעיל את סורק הדיסק ויש לי הרבה וירוסים יכול להיות, זה מתי שאני מפעיל גירסת שדרוג ומתי שאני מנסה לעשות התקנה נקייה הוא לא מזהה את ההארד דיסק, מה הבעייה פה, והאם זה קשור איך שהוא לזיכרון, והאם כדאי לי להזמין טכנאי וכמה הוא יקח? תודה מראש, מתן.
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
היי, יש לי בעייה במ"ה XP. אני מנסה לאתחל את ה Service של Remote Registry ולא מצליח. אני מקבל הודעת שגיאה "error 5". ההודעה גם אומרת לי לאתחל את ה Service של ה- Plug and Play. גם אותו אני לא מצליח לאתחל. (אין לי כרגע אפשרות להעלות את ההודעת שגיאה לאתר) למישהו קרה כזה דבר?
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
ניסתי לשנות היום כמה איקונים ומאז כל פעם שאני לוחץ על תקיה בC או בD הוא פותח לי את החלון של החיפוש במקום לעשות OPEN מישהו יודע איך לתקן את זה? זה ממש מעצבן ואני לא יכול לעשות שיחזור בדיוק הורדתי משחק ממש גדול ואם אני יחזור אחורה יקח לי עוד יומיים להוריד אותו תודה פיניש
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
בזמן האחרון התחילו לי מסכים כחולים שבהם רשום IRQL LESS OR EQUAL משהו כזה. ניסיתי לבדוק את קבצי המינידאמפ עם windbg אבל בתוכנה רשום שמקור הבעיה הוא: unknown_image למישהו יש איזושהי דרך להתחיל ולנסות לפתור את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב זאת הפעם השנייה שזה קורה לי. המחשב נתקע, ואז אחרי שאני עושה ריסטרט, המחשב נותן לי לבחור איך להכנס לוינדוס (Safe Mode, Normally וכו'), לא משנה מה שאני בוחר, הוינדוס נטען אבל לא עולה ועושה ריסטרט. פעם ראשונה, לא ידעתי מה לעשות אז פירמטתי. הפעם, השתמשתי בRepair של הוינדוס, ועשיתי שם בדיקת דיסק, ולהפתעתי זה הסתדר והוינדוס עלה. אני לא מבין מה הסיבה לזה. אני דיי חושד בספק אולי, אבל לא בכלל לא בטוח. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה. זה המתחים של הספק לפי אוורסט: Voltage Values: CPU Core 1.49 V CPU Aux 2.29 V +3.3 V 3.26 V +5 V 5.08 V +12 V 12.16…
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
יש לי בעיה שמלווה אותי שנים. מוגדרים לי בווינדוס 2000 ערכות שפות באנגלית ובעברית. בממשק של ווינדוס אני יכול לקרוא ולכתוב את שניהם ,הבעיה מתחילה ברגע שאני מריץ תוכנות. למשל באקספלורר בכניסה לאתר שבו בדף מספר תתי חלונות (כמו למשל אתר ניירות ערך -שערים בחלון אחד ,עליות וירידות בחלון אחר וכולם באותו הדף!) קידוד לעברית מונע ג'יבריש רק בתת חלון אחד -בכל השאר הג'יבריש נשאר. או דוגמא נוספת ,יותר פשוטה ,בקאזה למשל אי אפשר לכתוב ולקרוא בעברית בכלל ,האפשרות להחלפת שפה קיימת (סמן מתחלף מסמן שמאלי לימני ולהיפך) אבל התוצאה בכתיבה היא ג'יבריש. רעיונות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה במערכת ההפעלה XP SP2 כאשר אני מדליק את המחשב שלי אני לא מורשה להכנס לוינדוס מכיוון שחסר לי קובץ בשם WININET.dll ואני מקבל הודעה שהתקנת הקוב מחדש עלולה לפתור בעיה זו, עכשיו איך אני יעתיק את הקובץ מחדש לתיקיה ה WINDOWS הרי אין לי גישה, אני לא יכול לגשת לכוננים. ניסתי גם דרך התחל>הפעלה וגם אני מקבל את אותה גיאה, אני לא מופנה למקום שאני צריך... הוינדוס לא עולה לי...עולה רק ה "ברוך הבא" ולאחר מכן את השגיאה שחסר הקובץ הנ"ל...ולאחר מכן אני פשוט רואה את התמונה שאמורה להיות לי על המסך אך בלי כל הקיצורי דרך על המסך ואף את ההתחל...כלומר מסך נקי בלי שום דבר, וגם אין לי שום דרך כלשהי להכנס לכונן כלשהו מכיוון שהקובת חסר...אז איך לעזאזל אני אמור להתקין אותו מחדש א…
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני חייב להוריד תוכנה בשביל שהמראה של הווינדווס ישתנה? או שאפשר פשוט להוריד עוד ערכות מהאתר של מייקרוסופט? (כבר חיפשתי אבל לא מצאתי בדיוק)
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
איכשהו נמחק הקובץ kernels32.exe בתיקייה system32 וזה גורם לשגיאה בהפעלה שהקובץ לא קיים גם הטס מנג'ר איכשהו בוטל אני אצל חבר שלי ואין לי את הדיסק התקנה של Xp שאני יכול לתקן את הבעיה מאיפה אני יוכל להשיג את הקובץ? או שמישהו יכול לשלוח לי? גרסת הוינדוס SP1
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
1. איך אפשר להעלים את האייקון של המחשב שלי מהשולחן עבודה שלא יראו אותו? 2. האם אפשר להוריד את החיצים האלה שיש על קיצורי דרך? 3. איך אני קובע שאייקון מסויים יהיה האייקון של כל התיקיות למשל? נ.ב אני מחפש כבר הרבה הרבה זמן גם בפורומים וגם באינטרנט אחרי אתרים מוצלחים של אייקונים (שאפשר לקבע ללא תוכנות, כאילו פשוט קבצי אייקון) בעיקר של מק אם תוכלו להביא לי אתר אודה לכם תודה
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
www.wincustomize.com זה אתר שאפשר להוריד כל מיני קבצים כדי לשנות את התצוגה בוונידוס XP הורדתי קובץ בשביל שהוא ישנה לי את את הסמלים והלוגוים של הקבצים השונים בווינדוס וגם של הכוננים וירד איזה קובץ מקווץ מלא בסמלים ואני לא יודע איפו לשים אותם בשביל שזה ישנה את הכל הייתי רוצה לדעת היכן התקייה שאפשר לשים בה את כל זה :nixweiss:
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
נכנסתי לפני כמה דקות לאתר ואחרי שלחצתי על עדכוניים מותאמים אישית זה ביצע לי מן עימות כזה לראות אם הגרסה של הווינדוס שלי מקורית ואז זה רשם לי משהו כמו קוד מפתח של הגרסה שלך אינו מקורי ובגלל זה אי אפשר בכלל להגיע לעדכונים. זה קרה לעוד אנשים? תנסו רדע להכנס לשם אני יודע שהגרסה שלי צרובה אבל יש לי עותק צרוב מהמקור של הSP2 שאני משתמש בו כבר שנה וחצי ולא היה לי שום בעיה כזאת וזה עותק נקי מוירוסים והכל מה אפשר לעשות עם זה?
-
- 6 תגובות
- 988 צפיות
-