עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by amd@ati,

חברי הפורום שלום, בימים הקרובים אקבל מחשב נייד חדש המריץ Windows 7 64 bit, השימושים שלי יהיו הרצה של סרטי 720P ו-1080P, כמו כן הרצה של הסרטים הנ"ל ל-LCD דרך יציאת hdmi. הייתי רוצה לקבל מכם רשימה של תוכנות וקודקים המומלצים להתקנה, כדי שאוכל להריץ על המחשב את מה שאני מבקש. אם דרוש מידע נוסף כלשהו אשמח לספק, בתודה רבה מראש.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by Joli,

שלום, שמתי לב שבווינדוס 7 יש אפשרות חדשה כשאני מחבר את הדיסק און קיי שלי... משהוא יכל לתת קצט פרטים/מדריך על האופציה הזאת ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  3. אהלן. התקנתי תוכנה לזיהוי פנים בכניסה למחשב והוא ביקש ממני לשים סיסמא במחשב ב Administrator ושמתי סיסמא בפעם הראשונה. (מאז שיש לי את המחשב לא היתה לי סיסמא ל Administrator). מחקתי את התוכנה כי לא אהבתי אותה ומאז נעלמו לי הכפתורי כיבוי והפעלה מחדש של המחשב. עכשיו, כשאני לוחץ על הכפתור shut down ב start הוא מגיע לחלון כזה עם אפשרות גלילה ולבחור מה אני רוצה במקום ה 3 כפתורים שהיו לי. (צהוב, אדום ירוק) של ההפעלה מחדש, כיבוי והתנתקות. איך אני מחזיר את זה למצב של ה 3 כפתורים? תודה רבה!!

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. שלום לכולם, לפני שבוע שבועיים קיבלתי אינטרנט חדש עם מודם חיצוני של בזק... עכשיו כל פעם שאני מנסה לכבות את המחשב אז הוא נתקע על SAVING YOUR SETTING (מסך כחול בשבלי הכיבוי של וינדוס XP) אני מכבה אותו ישר, לא מתנתק קודם... ויש לי פיירול של PUTPOST (לא יודע מה זה קשור אבל הפיירול הזה עושה לי בעיות לפעמים) עד היום היה לי אינטנרט דרך אח שלי ברשת... עכשיו אני מחובר ישירות עם מודם... מישהו מכיר את הבעיה הזאתי? יודע איך לפתור אותה? תודה לעוזרים!

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by danielbs22,

שלום,התקנתי היום windows 7 32bit וירטואלי על ה win 7 64 bit שלי כי הוא לא נתן לי משהו אחר,בכל אופן המחשב הוירטואלי כל הזמן עולה ל100% CPU ואי אפשר להשתמש בו ככה,ניסיתי מדריך של מיקרוסופט אבל הוא לא עבד. מה יכולה להיות התקלה? הקצתי לו 2000 RAM וגם לא מופיע שום סימן בPROCESS LIST לאיזושהי בעיה כזאת שעלולה לצוץ.. תודה .

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by yair3333,

אמממ מופיעה לי כל כמה דק' הודעה כזאת : http://img201.imageshack.us/my.php?image=44iy2.jpg מה אני עושה איתה? איך מבטלים את זה?

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  7. Started by kobikal,

שלום, יש לי מספר ספריות עם תמונת מנעול עליהן, הספריות נוצרו על ידי מערכת ההפעלה והשמות שלהן הם מספרים אקראיים ואותיות משהו מאוד ארוך, אני מנסה לברר מה השימוש של הספריות האלו האם צריך אותן ואם לא כיצד ניתן "להעלים" אותן?

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  8. שלום! מאז שיש לי WINDOWS XP, אני סובל מבעית העומס של EXPLORER.EXE. ומידי פעם גם אחד מקבצי ה SVCHOST.EXE תופסים יותר מידי זכרון: (אל תשימו לב לפוטושופ) האקפלורר הוא גם אחת הסיבות העיקריות לתקיעות מחשבים (מזל שהמחשב שלי חזק). אולי יש תוכנה אחרת שמחליפה את האקפלורר? כי זה ממש עולה לי על העצבים. המחשב שלי נקי מוירוסים וספיי, אין בעיה עם זה. תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by iMeash,

אהלן, לאחרונה קרה לי משהו מוזר בווינדוס 10, פתאום ביום בהיר החלק של החדשות בשורת ההתחל מראה את כל הכתב הפוך. מצרף תמונה להמחשה. למישהו יש מושג? ניסיתי ריסטרט למחשב (לא עזר)

10. Started by hamtsani,

אני קונה מחשב חדש ולא כל-כך ברור לי מה ההבדלים בין שתי הגרסאות. האם מישהו יכול להאיר את עיני בהבדלים העיקרים ומה בדר"כ מספיק למשתמש הביתי (משחקים)

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני מאוד מקווה שזה הפורום הנכון, אני פשוט לא יודע למה זה שייך בדיוק. היה לי את זה פעם ועשיתי מליון ואחת דברים עד שזה עבר, מישהו יכול להסביר לי אחת ולתמיד איך נפתרים מזה? כשאני מפעיל את המחשב בלי דיסק ווינדוס בכונן CD אז הוא רושם לי את זה, כשהדיסק בפנים אז ממשיך להעלות את הווינדוס רגיל. התקנה נוספת של ווינדוס תפתור את הבעיה?

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  12. אני מחפש תוכנה שדרך המחשב שלי אני יוכל לראות מה קורה במחשב השני בבית, ואפילו להפעיל בו דברים. מישהו מכיר תוכנה כזאת ויודע להשתמש בה? אם אני לא טועה יש תוכנה בשם NETOP למישהו יש מושג בנושא?

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  13. תיראו זה מתחיל מכך שמתי שהוא אומר לי ליבחור לאן להתקין אני אומר לו C ולמטה בוחר לפרמט...עכשיוו..בימקום לפרמט לי ברגיל כמו שבוויסטה אצלי שהתקנתי זה פשוט מקפיא ת'מסך לשנייה ולא מגיב יעני אם היה פנוי 20 ג'יגה אז נישאר פנוי 20 ג'יגה...אני ממשיך להתקין וזה מתקין ווהכל סבבה...ואז בשלב האחרון של הפינישינג זה ניתקע למלא זמן ואיין מה לעשות חוץ מריסטרט...! בקשה עזרה......תןדה חברה

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  14. חבר שלי הוריד לי גרסה של ויסטה קלה.. עכשיו איך היא ביחס לגרסאות האחרות מה אין בה? כרגע היה לי נסיון חרא עם אולטימייט ויש לי מחשב פצצה ... הויסטה לא מכבידה עליו היא סתם סתם כל הזסמן 1000 מגה של RAM על כלום. מייאש משהו.. אז מה אתם אומרים לשדרג?

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  15. לא מזמן רכשתי את המחשב הזה.. intel E8400 Asus P5Ql pro 2x2G DDR2 800 MHZ 500G 32MB Seagate עכשיו בהתחלה לפני שהתקנתי את כל העידכונים וכל הדריברים של המחשב כל העתקה שהייתי מבצע בין הכוננים או בין הכונן להתקן USB הייתה מהירה. לאחר העידכונים הכול לאט לשם השוואה ביצעתי העתה של קובץ בשני מחשבים ואצלי לקח זמן רב יותר השאלה שלי אם ישנו עידכון אולי שיכול ליגרום לכך או איזשהו עידכון לדריבר שידוע עליו או כל פתרון אפשרי אחר תודה לכם חברי HWZONE הוספה... עוד משהו שאני מעלה את המחשב בהתחלה יש לי הודעה כזאות ..

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. התקנתי מדיסק מקורי רשום שם היברו יעני עברית עכשיו התקנתי ובהכל מופיע היברו וישראל איך אני עושה שבמקום START יהיה לי התחל? תודה.

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  17. היי, יש לי win 8.1 שמחובר גם למסך מחשב וגם לTV בHDMI כאשר המחשב מכבה את המסך [DELL] אחרי הזמן שהוגדר לו כשאני חוזר אל המחשב ומזיז את העכבר או המקלדת המסך נשאר שחור אני פותר את זה במעבר כאילו לטלויזיה [Winkey + p ואז לחיצה למטה/למעלה ואנטר, ושוב ואז חזרה ל "pc screen"] רק שאני עושה את זה על עיוור. יש דרך להגדיר שהשומר מסך ישאר על המסך מחשב בלבד ולא יעבור לטלויזיה על דעת עצמו?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. היה לי HDD נוסף אבל עכשיו אין, זה אולי התקלה, אבל זה די מוזר http://i14.tinypic.com/441m4bn.jpg אחרי שמאשרים זה נסגר... מה אנשים אף אחד לא נתקל בזה?!

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  19. Started by a643,

שלום יש לי מחשב טושיבה סטלייט A200 קבלתי אותו עם ויסטה ביתי SP1 אני לא מרוצה ממהירות המערכת. אני מעוניין להחליף לXP, אך בשיחה עם הייבואן של טושיבה לארץ נאמר לי שישנה בעיה עם דרייברים. מהי המלצתכם?

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  20. Started by smounche,

שלום, למרות שקראתי כאן בפורומים, לא הצלחתי לקבל תאריך מדוייק שבו אני יוכל להוריד את העידכון החדש הזה מ- Windows Updates ?

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  21. Started by ^MaTaN^,

היה לי 4 כוננים זה HD אחד שיש עליו 4 מחיצות עכשיו כונן אחד נעלם אך אני מחזיר אותו ? אפשר לראות בתמונה : אין אות ורשום שם מחיצה לא ידועה אני עושה מקש ימני זה אומר רק מחיקת מחיצה מה עושים ?

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by The-Devil,

קניתי דיסק חדש של 160 גיגה חיברתי למחשב והתקנתי עליו את מערכת ההפעלה אבל המערכת מזהה לי את הכונן בתור כונן F!!! ולא כונן C כונן C מוגדר כהכונן הישן שלי שעליו יש מערכת הפעלה אבל המערכת הפעלה עולה דרך הכונן החדש F, שעליו התקנתי וינדוס איך אני יכול לשנות את זה? האם דרך הביוס צריך לשנות את הערכים? או שדרך הוינדוס יש איזה הגדרה שאפשר לשנות לצורך זה? אם אין אפשרות שכזו אני כנראה אנתק את הכונן הישן אתקין שוב את הוינדוס על הכונן החדש ורק אז אחבר את הכונן הישן. אבל אם יש דרך יותר פשוטה אז למה למה לא לנסות? תודה

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  23. ברשותי xp sp2 באנגלית אני רוצה להפוך אותו לעברית יש לי כנראה חבילת השפות מובנה בעברית . אודה והשמח לתשובה או קישור בעניין

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  24. שלום חברים. הסנריו הוא כזה: מה שקורה זה שאני מחבר שני רכיבי USB למחשב, הוא מזהה אותם והכל עובד תקין. לאחר הפעלה מחדש של המחשב, מערכת ההפעלה מבקשת לעדכן את הדרייבר של אחד מרכיבי ה USB ( מדובר בשני רכיבים זהים לחלוטין אשר משמשים להמרה מ USB ל COM), אני מאשר את עדכון הדרייבר, זאת אומרת שאני מאפשר לו לחפש את הדרייבר ולאחר מכן מתקבלת הודעה שלא נמצא דרייבר מתאים... אני מנתק את הרכיב מהמחשב, מחבר בחזרה, המחשב מזהה בשנייה והכל עובד תקין. הקטע הוא שבכל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב, אני צריך לנתק ולהחזיר.. מדוע המערכת אינה זוכרת את הדרייבר או את ההגדרות של הרכיב או שמדובר בבעיה אחרת?? מיותר לציין שהרכיבים נבדקו במחשב אחר והתופעה לא נראתה... אלו הם ממרים של ATEN - דגם: UC-2…

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  25. שלום רב לכולם רציתי לשאול כיצד אני בודק את המחשב אם המעבד שקיים במחשב שלי תומך ב 64 ביט או לא ?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.