עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. מחקתי בטעות את המחשבון שמחקתי את המחשבון הוא היה בקיצור דרך מוזר איך הוא נעלם לגמרי ?! בקיצור איך אני מחזיר את המחשבון למערכת ההפעלה ? מישהו יודע ? יש לי את הדיסק אולי מתוכו ? תודה .

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  2. בטעות במקום ללחוץ על רוקן עשיתי מחק איך אני מחזיר תסל מיחזור הזה?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. רציתי להעתיק היום פונטטים חדשים לווינדוס הוא אמר שצריך למחוק ולהתקין מחדש, ברוב טיפשותי מחקתי תפונטים של הווינדוס אבל מה שהוא לא מחק לי הכל הוא נתן איזה שגיאה שאי אפשר למחוק, עכשיו מה שקרה זה שאין לי פונטים בתוצגה של ווינדוס יענו אני לוחץ על התחל אני לא רואה כתב או לוחץ על עכבר ימני אין כתב , הכנסתי תדיסק של הווינדוס לשחזר אולי לא מצאתי תפונטים מה אפשר לעשות בשביל להחזיר תגופן המקורי של ווינדוס.? תודה

• 4 תגובות
    • 939 צפיות
  4. Started by Titan777,

מחקתי אותו מהשולחן עבודה בטעות...(ע"י מקש ימני מחק, במקום לרוקן אותו, בטעות...) איפה הוא נמצא עכשיו? איך אני מחזיר אותו /:

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by darkman,

אני רוצה לעשות אחת חדשה כי הוא לא נותן לי לעשות את זה ב TOOL BAR איפה היא ממוקמת (WIN2K) אני מתחרפן בלי כל הקיצורי דרך שלי!

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  6. Started by spz,

מחקתי בטעות חלק מהפונטים בתיקיה שלהם בC> WINDOWN. עכשיו חסרים לי פונטים והווינדוס נראה מוזר. ניסיתי להכניס את הדיסק XP ולהתקין את הפונטים של המזרח התיכון, אבל זה לא נותן לי את האפשרות. מה עושים? :'(

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. בס"ד בבקשה עזרה דחופה מחקתי בטעות תיקיה אחרת ממה שהייתי צריך למחוק ולחתי על shit del ככה שזה לא לסל מיחזור בבקשה יש דרך להחזיר את תכולת התיקיה זה דחוף לי! בבקשה

8. Started by Nullity,

כחלק מההתגוננות נגד ספייוור ודומיו החלטתי להסיר את ה- MS Java. פעלתי לפי ההוראות, אבל בטעות במקום למחוק קובץ ספציפי מתוך c:\windoes\inf, מחקתי את כל הסיפריה. איזה השלכות יכולות להיות לזה? עשיתי ריסט ובנתיים אני לא שם לב לשום תופעת לוואי..

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  9. היו לי על המחשב 2 מערכות הפעלה מסוג WinXP, פירמטתי את הכונן שעליו היתה אחת ממערכות ההפעלה. כשאני פותח את המחשב, עדיין יש לי את המסך שבו אני צריך לבחור בין 2 המערכות. איך מבטלים אותו? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  10. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

חברה בטעות מחקתי את כול תיקיית הGAMES שלי שהיא היתה 20 GIGA של מישחקים וזה לא מופיע לי בסל מיחזור!#!@%$@#% בבקשה תעזרו לי!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. מחקתי בטעות תיקייה של תמונות מהמחשב של אחותי, נכנסתי לשם דרך מיקומי הרשת במחשב שלי ומחקתי בטעות. יש אפשרות לשחזר? זה לא בסל מיחזור.

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  12. שלום לכולם. מחקתי תקיית יוזר מdocuments and settings ועל הדרך נמחק pst מאוד חשוב. יצאתי אידיוט. יש דרך להציל את המצב? שחזור מערכת יחזיר את היוזר? תודה רבה..

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by avinatbezeq,

מחשב עם מעה"פ Windows 7 תקוע בעברית - לוח המקשים לא מסכים לעבור לאנגלית. בגלל שהססמאות שלנו היו באנגלית, לא יכלנו להכנס. אפילו לא דרך לוח המקשים שעל המסך שמתפעלים עם העכבר - כשהקלקנו "אלט" ו"שיפט" זה עבר לאנגלית, אבל ברגע שניסינו להקליק את אותיות הסיסמא אפילו לוח המקשים שעל המסך הפך לעברית. איפסתי את הסיסמא באמצעות תוכנת פריצה, ונכנסתי לחשבון. עובד רק בעברית. אלט שיפט שמחליף שפה לא מגיב. נכנסתי להגדרות שפה והוספתי קיצור דרך לעבור ישר לאנגלית (בנוסף לאלט שיפט שמחליף שפה) - לא עובד. סרגל השפה לא מופיע. ניסיתי להפעיל את ctfmon דרך הסייר ולא רואים כלום. מה זה יכול להיות?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by compman12,

אהלן. איזה מערכת הפעלה מומלצת יותר להתקנה על מחשב HTPC שירוץ עליו XBMC. 7 או 8? או שבכלל מערכת אחרת. ואם אפשר אז הסבר למה. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום, המחשב לא שלי הוא של חבר אבל מכיוון שאני התקנתי אותו אני אספר לכם את הסיפור המלא כדיי לתת רקע: נרכש מחשב Core I5 750 לוח Gigabye GA-P55-UDL3 זיכרון 1333 DDR3 של Geil של 2 גיגה (2 סטיקים סה"כ 4 גיגה) על המחשב הותקן windows 7 64bit בתום ההתקנה לאחר עבודה קצרה, הורדות פה ושם גיליתי שרוב הקבצים שאני מנסה לפתוח נותנים שגיאה NCRC משהו כזה ואם מדובר בקובץ RAR אז יש שגיאת CRC כמובן שעשיתי מייד פורמט עם התקנה מחדש ושוב אותה בעיה, ניסיתי לחבר את הדיסק הקשיח על הבקר השני (של גיגבייט) גם לא עזר אגב ניסיתי גם עם AHCI וגם בלי בשניהם בקיצור כלום לא עוזר הלכנו לחנות עם התלונות הנ"ל הוחלף הלוח ל Gigabyte GA-P55 USB3 מיד רצתי הביתה ניסיתי שוב פורמט מחדש אבל שוב אותם תסמינים אמרתי לעצמ…

• 17 תגובות
    • 5.5k צפיות
  16. שלום יש לי שתי עמדות שמחוברות לאותו מחשב, אחת המסך מחשב ב-DVI + רמקולים ב-3.5 AUX. עמדה אחרת היא הטלוויזיה בחדר השני שמחוברת בכבל -HDMI. אני רוצה שבעת שאני בוחר נניח רק את "מסך1" המערכת תתחלף אוטומטית ליציאת הסאונד של הספיקרים של ה-3.5. וכשאני בוחר בהצג רק "מסך2" שיציאת האודיו תהיה ה-LG TV אוטומט. זה מציק כל פעם לשנות ידני את ה-DEVICE PLAYBACK - אפשרי?

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  17. בעיה מוזרה הוינדוס הוא SP2 , נותן מסך כחול ועושה ריסט ככה בלי סוף, SAFE MODE לא עולה אלה נתקע במסך שחור ... אני אישית חושד בזכרונות... תגידו מה אתם חושבים ...

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  18. Started by slat24,

היי לכולם, יש לי לאחרונה בעיה ששמתי לב שהמחשב שלי נורא איטי. ניסתי לנקות את המחשב עם כל התוכנות נקיון האלו, עשיתי סריקה של וירוסים, ADAWARE ו- CCLEANER וזה ניקה קצת, אבל המחשב עדיו איטי. עכשיו אני מבינה שיש לי מחשב יחסית ישן: 1 GB RAM 150 GB זיכרון כללי אבל עדיין, יש עוד דרכים יותר עמוקות אולי שניתן לנקות המחשב שלי, אני משתדלת להמנע מפירמוט כרגע. ועוד שאלה, לפי הנתונים שציינתי מקודם, נראה לכם שוינדוס 7 ירוץ בסדר על המחשב שלי או שהוא זקן מידי ואין טים? >< תודה רבה לכל מי שעוזר! (:

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by moshmushon,

שלום לכולם. אני מנסה לעזור לחבר עם מחשב HP נייד (XP PRO) שעם הזמן נהיה איטי בצורה מעצבנת במיוחד. פירמוט לא בא בחשבון כרגע אז עשיתי דברים אחרים כמו ניקויים למיניהם, ביטול ה-indexing, דפרגמנטציה וביטול האפקטים הויזואלים. בענייני תהליכים שרצים במחשב, אני לא כל כך מבין. תוכלו להגיד לי, על פי צילום המסך, אם יש משהו זדוני שאפשר להסיר? אני מצרף את רשימת התהליכים, רשימת התוכנות המותקנות וכן את התוכנות שעולות ב-startup, על פי ה-spybot. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

20. אהלן! הבעיה היא כזו - המחשב שלי בזמן האחרון (שבוע~) התחיל לעבוד לאט בהפעלה, פעם הייתי יכול לעבוד עליו ישר כשהפעלתי אותו (כשיש משהו כמו 7 דברים בסטארט אפ - וגם עכשיו זה ככה, אני עוקב אחרי זה שיישארו רק הדברים החשובים בסטארט-אפ), והיום הוא פשוט איטי מאוד למשך שתי דקות~ מהרגע שהוא נכנס לווינדוס. מה גם, שלאחר שעתיים בערך שאני לא עובד עליו, לא משנה על מה אני לוחץ (IE למשל) - הוא פשוט נתקע. העכבר עדיין זז, יש את הסמל של שעון החול של ויסטה - עיגול כזה שמסתובב, ואחרי דקה וחצי או שתיים יש פשוט מסך שחור שעדיין אפשר לראות בו את העכבר ולהזיז אותו, ואני חייב לרסטרט. מוכר? אני רוצה לעשות סריקת וירוסים, אבל המחשב בטח ייתקע לי באמצע... לא זוכר מתי פעם אחרונה עשיתי סריקת SPYWARE וכאלה, מא…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by xena,

שלום לכם, אני פונה אליכם בעזרה בבניית מפרט אחרי ייאוש טוטאלי מכל השידרוגים והמחשבים החדשים שקניתי בשנים האחרונות. השימושים שלי הם מולטיטסקינג כבד. כלומר, פועלות אצלי הרבה תוכנות ברקע, לא משהו כמו תלת מימד או תוכנות המרה, אלא תוכנות שוטפות כמו אופיס, סייר, פיירפוקס, תוכנות הורדה ואיסיקיו, בכמות כזו שהמחשב לא ממש זורם. לעיתים אפילו סרט לא זורם טוב, ויש קיטועים ותקיעות, אלא אם אני סוגר כמה תוכנות. לפתוח וורד לפעמים זה סיפור של חצי דקה. אני יושב לעיתים על מחשבים פשוטים יותר, אשר לא פועלים בהם כל כך הרבה תוכנות והם הרבה יותר מהירים משלי. אני מחליף מחשב כמעט כל חצי שנה ותמיד בהתייעצות חברי הפורום, אך כל הזמן אני מגיע לאותה תוצאה: מחשב איטי שלא מצדיק את ההשקעה. שיהיה ברור! אין …

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by X-BLADE,

היי, המחשב שלי ממש איטי, יחסית למה שהוא היה פעם (לפני כחצי שנה). הבנתי ש"לנקות רג'יסטרי" עוזר המון. משהו יכול להמליץ על תוכנה שעושה זאת טוב (ובחינם)? ואשמח לעוד טיפים להמהרת המחשב תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Shay17,

יש לאגים בעכבר, כל כמה שניות הוא נתקע קצת כל המחשב יותר איטי בכניסה לתקיות ופתיחה של חלונות כיאלו שהCPU ב100% בדקתי ואין משהו שמעמיס עליו או על הזיכרון תוכנות קורסות לי והsend error report של מייקרוסופט עולה תקלה ביישום .exe, גירסה 0.0.0.0, תקלה במודול .exe, גירסה 0.0.0.0, כתובת התקלה 0x0014fb00‏. הרצתי Trojan Remover לא מצא כלום עכשיו הNOD רץ

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  24. Started by 3d_max,

שלום לכולם. המחשב עולה, מגיעים אייקונים (XP) ואז לוקח בערך 2 דקות עד שאפשר להפעיל תוכנה מסויימת - זה בקצרה. המחשב חדש לגמרי, התקנתי תוכנות שונות והכל היה בסדר, עד שנדפק המודם adsl usb ובזק החליפו לי למודם רשת, eci router b focus 270 pr ומאז החלה התופעה. בתחילה היה מותקן נורטון שעלה עם איקס אדום - ואחרי 2 דקות עובר למצב פעיל אז חשבתי שהבעיה בנורטון, אבל לא! התקנתי את קספרסקי - וגם כאן רק לאחר 2 דקות הוא הופך לפעיל. בדקתי services וגם msconfig ולא מצאתי שום דבר חריג, וכמובן שהמחשב נסרק גם על ידי תכנת וירוסים און ליין וגם אוףליין, וע"י ספייבוט ואד אווור... אני חושב להתחיל לבדוק בביוס..אבל לא יודע איפה להתחיל. ממי תבוא הישועה? תודה יואב

• 2 תגובות
    • 767 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.