עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני חיב לפרמט את המחשב ועכשיו גיליתי שהדיסק של הXP הישן והטוב שלי אצל חבר ואני תקוע עם דיסק של הויסטה. אז נשאלת השאלה, האם אני יכול להתקין את הויסטה ואח"כ לפרמט את הכונן (רצוי לא לפרמט) ולהתקין XP ? או שפשוט לחכות לXP שלי ?

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by aviy,

שלום אולי מישהו יכול לעזור לי. אני משתמש ב-XP. כאשר אני מריץ תוכנות הן לא מופיעות ב-TASKBAR (אין טאבים בכלל). כאשר אני עושה MINIMIZE לחלון הוא כאילו יורד לתחתית המסך אך עדיין לא מופיע ב-TASKBAR. ניתן לעבור בין התוכנות שפועלות רק ע"י ALT+TAB. אולי מישהו יכול לעזור???? נואשתי כבר מהבעיה הזו ואני לא מוצא פיתרון!!!! תודה מראש

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  3. Started by siin,

בהנחה שיש לי לפחות 4 ג'גה זיכרון פיזי ובהנחה שניתן ליישם זאת. (מחשב דולק קבוע!!) ביטול קובץ החלפה/זיכרון וירטואלי. טעינת כל האיתחול ישירות לזיכרון. (אולי יש צורך להפוך את הזיכרון לכונן וירטואלי?) אני רוצה להגיע למצב שהכל יעבוד בסביבת הזיכרון כדי להאיץ את מהירות העבודה במחשב. הפניה לדיסק תהיה אך ורק לטעינת נתונים, שום דבר לא יכתב לדיסק או יעבוד מולו/איתו, למעט הכרח כמו טעינת קבצים מהדיסק ואו כתיבת נתונים לדיסק לצורך שמירה. בעיה: בהנחה שניתן ליישם זאת, מה יקרה אם ארצה לאתחל את המחשב? כשמאתחלים את המחשב המערכת מבצעת שמירת נתונים ואז מאתחלת, לאן ואיך ישמרו הנתונים באיתחול? בקיצור, מה הן היתרונות ומה הן החסרונות ואיך ניתן להתגבר עליהן?

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. אני מתכוון ל FW של SP2, אני מגדיר לו OFF ואחרי כול ריסטרט הוא נידלק מחדש! מדובר על WINDOWS XP PRO SP2.

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  5. Started by Builds,

בקיצור חבר שלי עכשיו עשה Reset למחשב (לא דרך המחשב דרך הכונן כאילו בכפתור הזה שלוחצים וזה מתחיל מחדש את המחשב) ואז כשהמחשב בא לעלות מחדש ל XP אז הוא נתן לו עמוד שחור כזה שיש שם שלושה אפשרויות של Safe Mode (משהו כמו Safe Mode With Networig ועוד) ולמטה עוד אפשרות Stary Windows Normall. בקיצור הוא בוחר ב Start Windows Normal ואז המחשב בא לעשות כאילו הוא מעלה את ה XP והוא שוב חוזר למסך הזה (שבוחרים אם Start Windows Normal או אם Safe Mode) ואז הוא שוב בוחר Start Widndows Normal ושוב זה חוזר לפה. מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  6. אהלן! אני נתקל לאחרונה בתופעה מוזרה, כשאני כותב מייל באפליקציית הדואר של Win8, כשאני כותב את השם של האיש קשר, לוקח לו הרבה מאוד זמן למצוא אותו. פעם זה היה מהיר מאוד ונותן אפשרויות בהתאם לכתיבת השם... שמתי לב שתהליך RuntimeBroker תופס CPU גבוה מאוד, וברגע שאיש הקשר נמצא - ה CPU יורד. לא עשיתי שום שינוי בהגדרות של אנשי הקשר, וגם לא נוספו לי אני קשר רבים לאחרונה. מצאתי שיש בעיה למי שמותקנת אצלו אפליקציה של המגזין TIME שיש לה זליגת זיכרון, אבל זה לא המצב אצלי, כי היא לא מותקנת ואין בעיה של זיכרון. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? איך ניתן "לדבג" את התהליך ולהבין מה הבעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  7. Started by eninyo,

שלום לכולם, כשאני פותח את כונן D לוקח כמה שניות טובות עד שאני רואה אותו כי הXP מזהה אותו כאילו יש בו סרט (תמונה מצורפת). כמו שאפשר לראות אין לי שם סרט בכלל!!! הקובץ PST שיש לי שם הוא של outlook (ניסיתי לשנות את שמו אבל גם זה לא עזר). מישהו יודע איך גורמים לXP להפסיק לזהות לי את הכונן בתור כונן ווידאו??? תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  8. זה משגע אותי ולא הצלחתי למצוא פיתרון>כל פעם שאני סוגר את המחשב שלי הסמלים בשולחן עבודה נהפכים ללבנים וחוזרים>וזה קורה גם כל חמש דקות שאני לא נוגע במחשב לא מצליח למצוא איפה מבטלים את הריענון האוטומטי הזה

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  9. Started by Aviram,

לחבר שלי יש בעיה במחשב. כשהוא מנסה להתקין דברים הוא מקבל שגיאה כזו: מישהו יודע מה הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה בלי פרמוט או תיקון של הווינדוס? תודה

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  10. שלום, התקנתי לךני כשבוע את חלונות 10 וכעת אני מעוניין לרכוש סיראל כנראה באתר kinghin. יכול להיות שאת הסיראל יש צורך להזין במהלך ההתקנה ושלא אוכל להזין אותו כי כבר התקנתי את המערכת? כך הבנתי שזה בגירסאות oem.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכולם ברשותי סורק של חברת דיינמוד, והייתי משתמש איתו עם מערכת הפעלה WIN98. כעת עבור WINXP אין לסורק זה דרייברים. גם חיפוש באתר החברה לא הניב תוצאות. אני חייב לציין כי הסורק מתחבר לכניסת LPT (של מדפסת) ולכן הוא אינו PNP. האם ניתן באיזשהי דרך להגדיר דרייבר כללי (נניח שמתאים לעוד כמה סוגים של סורקים) עבור הסורק?

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  12. המחשב די חדש המחשב עולה כרגיל ורואים את המסך הראשוני של הXP ונורית המסך דלוקה (ירוק) אחרי מס' שניות המסך מראה הודעה שאין סיגנל והופך שחור ונורית המסך אדומה מה לעשות? נראה כמו בעיה ברזולוצייה לא? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. שלום וברכה! חבר שאין לו חיבור לאינטרנט (יותר נכון אין גם WIFI) מבקש אם אוכל לעזור לו להפוך את הווינודוס שלו לעברית? כלומר, איך אוכל להוריד (בקובץ!) ערכת שפה עברית ולהגדירו במחשב אחר? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 12.1k צפיות
  14. אפשרי לשנות דברים בwin 7 בעזרת התוכנה VLITE? או שהתוכנה הזאת מיועדת רק לויסטה?

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  15. היא עולה ב startup למרות שהיא לא מופיעה ב startup folder היא מריצה את החייגן של wow ומחייגת דרכו לאינרנט היא יושבת לי ב system tray וכל כמה זמן מריצה לי בדיקת real time protector אי אפשר להסיר אותה דרך ה add/remove

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  16. Started by Demagh,

למיטב הבנתי, וויסטה אמורה לכבות את הממשק התלת מימדי כשהיא מזהה משחק פועל (או כל אפליקציה תית מימדית אחרת), וויסטה שלי משום מה לא עושה את זה. צריך להפעיל את זה או משו? כי קיבולת הזכרון שלי גם ככה מלאה בגלל הוויסטה, ועוד אני מעיל משחק... כמעט אפשר לבכות

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by sos,

יש לי ווינדוס XP HOME EDITION וקניתי מחשב חדש עם מעבד AMD 64 bit,רציתי לדעת אם צריך להוריד משהו כדי שהווינדוס יתמוך בוא. אם יש קובץ,אז תתנו לי בבקשה לינק. תודה

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  18. זה לא יאמן אני לא יודע מה הוא חושב כולכך הרבה ומה הוא רוצה מהחיים שלי אבל למחוק קובץ מסכן של איזה 350 מגה לוקח בערך נצח.. הוא שנה וחצי רושם לי CALCULATING TIME REAINING... מה הבעיה שלו ישר למחוק את הקובץ כמה מסובך זה לבצע מחיקה? אוקיי משום מה זה הסתדר אחרי ריסט.. מערכת מוזרה משהו..

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Xmen,

העברית הוגדרה בהגדרות האזוריות כך שניתן לראות/לכתוב בעברית, אבל כשאני פותח קבצים שהיו מכווצים ב-WIN ZIP(ב- WIN98 FAT32 ) והשמות שלהם היו בעיברית, יש בעיה רואים גיברי'ש???

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by יונדב,

יש לי מחשב נייד IBM R40E כשהמערכת הפעלה גומרת לעלות עולה לי השגיאה הבאה: STOP : C0000135 {unable to locate component} This application has failed to start because Winsrv was not found. Re-Installing the application may fix the problem ניסיתי את המדריך עם הקובץ Kernel32.dll וכל זה ושום דבר לא עובד. פורמט אני יכול לעשות, אבל אני חייב כמה מהקבצים שיש בהארד-דיסק ואני גם לא יכול להוציא את ההארד - דיסק.. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. התקנתי אתמול וינדוס 7 ויש לי בעיה. כשהיה לי את ה xp היה לי תוכנה של רילטאק שמשם היה אפשר לכוון את הסאונד... עכשיו אין לי את זה ב7. ושומעים פחות טוב. יש לי לוח של אינטל g31 וזה לא נותן לי להתקין את זה. מה אני יכול לעשות? נסתי להוריד מהאתר משהו שתומך ב 7 אבל זה אומר לי שזה לא מתאים למערכת הפעלה.. יש לי וינדוס 7 אולטימיט 64 ביט.

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  22. Started by idoaa,

שלום לכולם פרימטתי את המחשב, התקנתי מחדש את win xp pro sp2, ועשיתי windows update, אולם לאחר שהעדכונים ירדו, מערכת ההפעלה נתנה לי הודעת שגיאה, שלא ניתן להתקין את העדכונים, אשמח לקבל פתרונות בהקדם האפשרי. ביי

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  23. Started by biodome,

היי חבר'ה.. אני מסדר כאן מחשב ישן (פנטיום III של 866MHZ על לוח Asus TUV4X) לחברים של המשפחה. יש שני כוננים קשיחים (20 ו-80 ג"ב) על כל אחד מהם אני רוצה להתקין XP SP2 בנפרד ושתהיה אפשרות לבחור בזמן ה-BOOT בין המערכות. ה-20GB מיועד לשימוש מישרדי נטו.. בעוד ה-80GB הוא לילדים וכל הזבל שמסביב (אייסי, אימיול, משחקים וכו'). איך עושים את זה? האם פשוט להתקין XP על כל אחד מהכוננים?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Zadu,

שלום לכולם , יש לי XP SP3 PRO . אני הולך לפרמט אותו היום בערב והשאלה היא איך מפרמטים ואיך מתקינים אותו מחדש ? יש לי את הדיסק התקנה בחדר שלי . תודה רבה לעוזרים

25. Started by kikkler,

האיקון Share to web - Upload Folder (בתמונה) התיישב לי על הדסקטופ ולא מוכן לרדת באמצעים קונבנציונלים יותר ופחות. איך פותרים את הבעיה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.