Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
מישום מה כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא דורש ממני סיסמה !!! איו שום סיסמה ואני חייב שהמחשב יעבוד ישר איך שהוא נידלק ! איך אני מבטל את זה ??
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
הנה כמה תמונות על vista שחלק מאיתנו עוד לא ראה http://blog.uxevolutions.com/pdc05/entries/16
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בוינדוס אקס פי. התקנתי עוד וינדוס על ארדיסק אחר, ואז פירמטתי אותו, עכשיו כשאני מפעיל את המחשב יש לי שתי אפשרויות בחירה לוינדוס איך אני מוחק את המערכת השניה הלא רצויה? ד"א הוצאתי את הארדיסק הנוסף. תודה
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
תופעה שהחלה פתאום: windows xp home edition בתיקיית "network connections" אין כלום, היא ריקה. ניסיתי להפעיל sfc /scannow והוא נפתח ולא עשה כלום. רשמתי מחדש קובץ DLL בפקודה: regsvr32 initpki.dll ואז הצלחתי לבצע בדיקת SFC (אולי) ניסיתי לבצע רישום גורף של כל קבצי ה DLL וה OCX בתיקיית windows/system32 אבל לא עזר. ייתכן שמשהו באיתחול משבש את רישום הדרייברים. ניסיתי להפעיל ב SERVICES את network connections וקיבלתי שגיאה. החיווי הוא שהשירות מופסק. יש למישהו ניסיון עם תופעה כזו?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בדחיפות ... חבר בא אלי לגבות את הH.D שלו ואנחנו לא מצליחים לגשת לספריות שעל הדסקטופ שלו כנראה בגלל שהוא משתמש בסיסמא עם USERNAME תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
הווינדוס XP PRO המטומטם שלי, נופל (ומסרב לקום לתחייה) אחרי שהמערכת עושה windows update . הוא נותן מסך כחול כלח פעם שהמערכת עולה ורושם משהו על relocated ntdll אם אני זוכר נכון. רק אחרי שאני עושה תיקון (התקנה מחדש) לווינדוס הוא חוזר לפעולה. הצעות? (אם זה כולל פורמט או מחקית פרטישן אל תציעו אני רוצה לשמור על המידע בדיסק הזה)
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
אם אני לוחץ על לינקים אז הכל פסדר, אבל לכתוב כתובות אי אפשר, זה לא מגיב ל GO ולאנטר. כאילו סתם כתבתי כתובת ואני מחכה למשיח. איך אני מתקן את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם.... יש לי בעיה קטנה ומציקה, עשיתי SWITCH USER פעם אחת ולמרות שאני המשתמש היחיד המחשב כל פכעם שהוא עולה מחכה שאני אלחץ על ה-USERNAME שלי(אין עוד משתמשים רשומים במחשב....) כמו כן, כל פעם שהשומר מסך עולה,הוא מוציא אותי שוב למסך הזה ואז אני צריך שוב ללחוץ על השם שלי... איך אני נפטר מהשטות הזו? תודה רבה מראש...
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכול העוזרים ותודה מראש נכנסתי באינטרנט לאיזורים אשורים ומשום מה כל האיקונים בשולחן העבודה כול הקיצורי דרך למינהם הפכו ללבן כזה מה עלי לעשות על מנת שיחזרו הסמלים??
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
שלום! לפני כמה זמן הפעלתי את טסק מנגר וכשניסיתי לסגור אותו התפקשש לי קצת ואני לא יודע מה עשיתי אבל עכשיו כול פעם שאני מפעיל אותו הוא נותן לי את החלון שמצורף בתמונה ....כמו שאתם רואים הלשוני העליונה והתחתונה נעלמו לי....ואני נשארתי תקוע בProcesses מישהו יכול בבקשה להגיד לי מה לעשות כדי להחזיר אותו למבצו הנורמאלי? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
Hi everybody, I hope I'm writing in the right forum. If the forum manager thinks the topic should be on another topic, please move my post there. A while ago my computer started crashing occasionally. Then one day it stopped booting. I took it to the shop and they fixed it by doing a very low-level format (that's what they said). They told me a virus changed my HardDisk from NTFS to RAW. I have an updated symantec firewall+antivirus and I'm very careful with it. Is it possible that the shop lied to me? How do I protect myself from this type of viruses? Also, they told me I couldn't low-level format my C:, although I did it once a very long time ago with the BIOS. Are the…
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
יש לי windows xp pro ואני מחפש טוויקים שישפרו לי את הביצועים של המחשב אתם יכולים להביא לי ולהלגיד לי גם על חשבון מה הם הם באות(אם בכלל?) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
plz help ani lo yodea lama ze lo mishtane pitom.
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
במחשב של אחי אין משום מה את הsafley remove hardware ליד השעון. הוא לא ניסה להעלים אותו, הוא היה משתמש בו בקביעות לפני שהוא היה מנתק את הדיסק-און-קי שלו, ורק לפני כמה ימים התכנה הזאת החליטה להעלם משום מה. אז השאלה שלי היא הפוכה ממה שמצאתי פה בחיפוש..אנשים שאלו איך להעלים את זה, ואני שואל איך להחזיר את זה. יש לו התקני USB מחוברים. הכרטיס רשת האלחוטי שלו, והעכבר שלו מחוברים דרך הUSB[ זה מחשב נייד]. למישהו יש מושג איך אני גורם לדבר הזה לחזור?
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
לפני כמה ימים באתי להתקין SP2 אך הודאת שגיאה הודיעה לי שאני צריך וינדוס באנגלית כדי להתקין את העדכון הנ"ל (יש לי וינדוס בעברית ) רציתי לשאול מה אני יכול לעשות בנידון? האם יש אפשרות להחליף את השפה ללא מחיקת כל הקבצים במחשב ? או שיש SP2 להתקנה בוינדוס עברי? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
3f27_appcompat.txt כל פעם שאני מתחיל את הווינדוס אפדייט אני מקבל ארור והאחראי על זה הוא הקובץ הנ"ל... לאחר חיפושים בגוגל גיליתי שזה לא ממש קשור ספציפית ל appcompat והוא רק מדווח ארורים של מייקרוסופט... בכל מקרה מה ניתן לעשות?
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
תראו אני רוצה שתיהיה לי כאן תמונה בלחצן ימני על מחשב שלי ומאפיינים : http://img176.imageshack.us/img176/4383/16aj.png זה בריבוע האדום לא ה EVEREST אין לה קשר !! ודרך אגב לחבר שלי יש תמונה שם בגלל זה אני שואל איך שמים שם תמונה והוא לא יודע זה לא הוא שם הוא קיבל את המחשב ככה .. תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי תקייה שכל פעם זאני נכנס אליה המחשב נתקע,יש דרך להעביר משם את הקבצים מבלי להכנס לתיקיה?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.windowsitpro.com/Article/ArticleID/47665/47665.html תוכלו לראות שם, את כל גרסאות ה VISTA שיהיו, בסה"כ 7 הכי מעניין זה:
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
just wondering how many processes you got running in windows @ the moment you reading this post i got 31 ATM
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין לי מושג איך לסדר את זה למרות שניסיתי כמה דברים... הבעיה היא כזאת: התקנתי עוד הארד דיסק במחשב. מאיזה מחשב ישן שהיה לי בבית - ועליו היה וינדוס 98... בדקתי מה היה עליו (איזה נוסטלגיה!) ובין היתר פתחתי מסמף בכתבן של הווינדוס הכל היה רגיל פירמטתי את ההארד דסק לNTFS והכל עבד נורמלי עכשיו אני בא לפתוח קובץ בכתבן והשתנה לי האייקון למגעיל הוא מווינדוס 98!!! חחח זה כזה מכוער... מה עושים?!?!? ככה זה נראה: http://img296.imageshack.us/img296/8189/19ns.jpg איך אני מחזיר את זה לנורמלי של XP?!
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
טוב אז כחה הייה לי Windows XP והוא לא עבד לי... אז התקנתי את ה Windows מחדש ומה שקורה אני רוצה את כול המיסמכים והקבצים שהיו לי בשולחן העבודה ב Windows הישן שלא עולה. כמו שאני יודע כול הקבצים האלה נישמרים תחת תיקייה C:\Documents and Settings ושם יש את התיקיה של המסמכים ושולחן העבודה. אבל כשאני מנסה להיכנס לתיקיה אני מקבל הודעה "C:\Documents and Settings\Eliran" "Access Denied". הקבצים שם חשובים לי מאוד אך אני מוציא אותם משם???
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, היום התקנתי את קפרסקי והוא גילה קובץ בשם aklsp.dll שנגוע בוירוס. חיפוש ביאהו אישר את הטענה. היו לי קשיים במחיקת הקובץ, כמו כן שמתי לב כשאשר הקפרסקי חסם את הקובץ , לא היה אפשר להשתמש באינטרנט במחשב. לא ICQ ולא EXPLORER ולא כלום. וכאשר ביטלתי את החסימה (שמתי את הקובץ ב-exclude) אז האינטנרט עבד בסדר. עכשיו באופן מסתורי הקפרסקי הצליח למחוק את הקובץ, בלי שרציתי.. כך שאין לי אינטרנט במחשב בדקתי במחשבים של אחי ואחותי ולהם אין את הקובץ המדובר - c:/Windows/system32/aklsp.dll האם למישהו יש ? האם מישהו יודע איך ניתן לפתור את הבעיה? תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://blog.uxevolutions.com/pdc05/entries/16 http://msdn.microsoft.com/events/pdc/ http://neowin.net/comments.php?id=30362&category=main
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
ב-TEASKMANAGER בדקתי וראיתי תוכנה בשם SVCHOST שפועלת ברקע, אבל 4 פעמים היא מופיעה! אומנם כתוב עליה שהיא בטוחה, אבל למה 4 פעמים היא רצה ברקע?! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-