Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי איזשהו מפתח שאני לא מצליח למחוק מהרגיסטרי גם כאשר אני ב Safe Mode. האים יש עוד דרך למחוק מפתחות משם? איך? תודה מראש, נ.ב. המפתח הוא משהו שקשור לסורק שלי שלא ממש עובד כרגע לצערי
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
C:\Documents and Settings\username\Local Settings\Application Data זה הנתיב התיקיה הנ'ל תופסת לי 1.5 G אני פשוט עושה סדר בכונן C לקראת גיבוי. האם אפשרי למחוק את כל הקבצים שיש שם ? או שזה עלול ליצור לי בעיות עם אפליקציות שהתקנתי בעבר?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי תיקיה במחשב שנקראת esuppurt ובתוכה יש תיקיה בשם software . שוקלת 1.5 גיגה האם זה בסדר למחוק אותה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום , האם יש קבצים ש-win xp מיצר שמעמיסים על המחשב ואפשר למחוק ?
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
שלום. אני ממש רוצה למחוק קובץ מסויים, אבל לא משנ הבאיזה מצב המחשב, גם אחרי איתחול, הוא רושם לי שהקובץ נמצא בשימוש איך אני יכול לדעת איזה תוכנה משתמשת בו? והאם אני יכול למחוק אותו למרות כל זה??
-
- 8 תגובות
- 748 צפיות
-
-
מצאתי קובץ DAT שנקרא ntuser כשאני רוצה לעשות גיבוי למערכת הוא לא נותן לי להמשיך את הגיבוי. האם זה בסדר שאני ימחוק אותו או שהוא חשוב למערכת?
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
איך אני יכול למחוק אץ כל הנתונים כלל שמות התיקיות ש/באוטלוק 2003 כך שכשאני מפעיל אותה מחדש כאילו שהיא מופעלת בפעם הראשונה (ללא נתונים כלשהם) ? אני שואל שאלה זו בנוסף וללא קשר לשאלה אחרת ששאלתי בפורום.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה קניתי דיסק אונקי ושחיברתי אותו למחשב עם וינדוס ויסטה סרויס פאק 2 עברית הוא שאל אם אני רוצה להישתמש בחלק מהדיסק כשטח אחסון למערכת עשיתי כן \ומאז יש שמה קובץ שקוראים לו ReadyBoost והוא לא רוצה להימחק איך אני מוחק את זה ומקבל את הדיסק שלי בחזרה? חמזה הקובץ הזההה?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מועדים לשמחה יש לי קובץ מוזיקה שברצוני להעבירו למקום אחר. אך התברר שיש בעיה בקובץ (שם ארוך מידי וכד'). ניסיתי בכמה אפשרויות לשנות את שם הקובץ אך זה בלתי אפשרי, מפני שלחיצה על העכבר לא פותחת את התפריט הרגיל (גזור, שנה שם, מחיקה, מאפיינים וכו') אלא מאפשרת רק לבחור פתיחה באמצעות... ותו לא ! אני רוצה למחוק את הקובץ ופשוט אין אל מי לדבר..... לא עוזרת הפעלה במצב בטוח. כמו"כ תוכנות כמו DELETEDR, UNLOCKER. גם לא מצליחים למחוק. בקיצור שום כלום !! האם יש לכם פתרון לבעיתי ? תודה מראש ניצוץ
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
לפני כמה זמן כתבתי פה על קובץ שלא רוצה להימחק לי, גם לא במצב בטוח, ומישהו כאן שם לינק לתוכנה. אני לא מוצא עכשיו את ההודעה ההיא, אז אודה למי שיוכל לתת לי לפחות את שם התוכנה...תודה!
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יש לי קובץ שלא רוצה להימחק למה הוא בשימוש אין לי מושג איזה תהליך משתמש בו אמרו לי פעם שאפשר למחוק את זהה דרך הדוס יש למישהו מושג איך אני עושה את זה??
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי תוכנה, שלאחר כמה ימים נחסמת, אך לפי מה שאני יודע, מחיקת רגיסטרי עוזרת, איך בדיוק מוחקים רגיסטרי של תוכנה מסוימת? או איך מוחקים רגיסטרי בכלל?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני רוצה למחוק איזה משהו מהרגיסטרי בחלונות ויסטה מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך לעשות את זה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה אני התקנתי את וינדוס XP פעמיים (פעם אחת הייתה הפסקת חשמל) ולכן יש לי שתי רשומות של וינדוס XP ואני רוצה לדעת איך אני מוחק את הרשומה המיותרת מהבוט לואדר של וינדוס XP
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
שלום חברים אני משתמש כיום ב2 שפות בווינדוס 7 , אנגלית ועברית, ברצוני למחוק את האפשרות להוסיף שפה מסויימת לצמיתות (שלא יהיה אפשרות לאדם לבוא ולהוסיף שפה זו שוב דרך השפות שבלוח בקרה) האם יש דרך לעשות זאת? בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם קיימת אפשרות למחוק Microsoft Edge, Microsoft Store, Xbox?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה קניתי מחשב חדש, התקנתי עליו כמובן הכל מ-0. לאחר ההתקנה הוספתי למחשב את ההארד דיסק של המחשב הישן ללא שום שינוי, כלומר - כל קבצי המערכת בתיקיות פרוגרם פיילס וווינדוס עדיין עליו. כשאני מנסה למחוק אותן -- אני מקבל הודעה שאין לי הרשאה (הקובץ בבעלות של TrustedInstaller שזה היוזר שבעצם מתקין את הווינדוס) ו\או שזה קובץ מערכת ולכן לא ניתן למחוק אותו. ניסיתי לשנות את ה Owner של התיקיות ליוזר הנוכחי שלי אך עדיין הוא לא נותן לי למחוק אותן. מישהו מכיר פיתרון? חפרתי איזה שעה בגוגל ולא מצאתי משהו רלוונטי. תודה מראש, ניר.
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
שלום אני כרגע עובד עם XP שיושב בכונן C היה לי לא מזמן VISTA שישב על כונן D עכשיו אני רוצה למחוק את הויסטה משם ואת תיקיית ה PROGRAM FILES שלו אבל אני לא מצליח לעשות את זה הוא אומר שהקבצים מוגנים כשאני מנסה למחוק אותם וכמובן שאני מנסה למחוק דרך האקס פי את הויסטה תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אוטומטית במעבר לוינדוס 10 - קיבלתי הצעת שידרוג + הנחה 50% במחיר. הבעיה שזה תקף רק בחנות מיקרוסופט ארה"ב. בארץ אין הנחה והמחיר כפול. למה?
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ראיתי שבארץ מערכת הפעלה חוקית עולה כ 1400 ש"ח ואילו ב EBAY ניתן לרכוש עבור כ 100-140 USD, יש מניעה חוקית לרכוש מחול ?, זה הבדל של כמעט אלף ש"ח. מה עלולות להיות הבעיות, כמובן שאשים לב לא לרכוש מערכת שמיועדת למותג מחשבים ספציפי אלא את העותק הרגיל.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת מהם בערך מחירי בחינות ה MCSE (MCP) ללא קורס כמובן. ואיפה ניתן להשיג את המחירים הזולים ביותר? (אני יודע שיש מלא אתרים ברשת, אבל מה שאני מוצא לא יורד מ $100, ואני יודע שיש יותר זולים) תודה מראש לכולם
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3297280,00.html רק להזכירכם ווינדוז XP פרו עם SP2 עולה 299 דולר (MSRP). אני מניח שלרוב המשתמשים פה גרסת הHome Premium תספק את כל הצרכים - אנו מסתכלים על ירידה של 40$.
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום מישהו יודע במקרה מתי וכמה יעלו גרסאות ה- OEM של ויסטה ? מנסיון עבר גרסאות אלו היו תמיד זולות יותר וגם משתלמות.
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היי. מחר אני מחליף מחשב ומכניס לשם את כל הדיסקים שלי עם מערכת הפעלה. האם המערכת תעלה ועלי פשוט לעשות RESET על מנת להתקין את WIN10 מחדש? חשוב לציין שמדובר בדיסק SSD של אחד טרה כך שאני בשום אופן לא מעוניין לפרמט. דרך נוספת שחשבתי עליה פשוט להכנס לHIRENS ולמחוק כל זכר למערכת הפעלה - תיקיות WINDOWS, PROGRAM FILES, USERS. יעשה את העבודה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
חבר שלי החליף רק לוח אם לפני כמה חודשים ואני זוכר שהיו לו בעיות עם הוינדוס.. הוא לא עלה בכלל.. אני לא יודע אם הייתה לו בעיה, או שבגלל שהוא החליף חומרה הוינדוס עשה לו בעיות. אני רוצה לדעת כדי להכין ולגבות לפני את כל מה שחשוב לי במידה ואני אצתרך להתקין מחדש את הוינדוס.. תודה, איתי
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-