Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
התקנתי WIN XP כגרסת שדרוג ל-WIN 98. לאחר ההתקנה אני לא מצליח להתחבר לרשת, וזאת מכיוון שהמודם שלי מופיע עם X אדום (לאחר ההתקנה שלו). אני זוכר שלפני כמה חודשים הסבירו לי שכאשר מתקינים את WINDOWS כגרסת עדכון, לא כל השרותים (SERVICES) מופעלים אוטומטית - ויש להפעילם ידנית בפעם הראשונה. בפעם הקודמת לאחר הפעלה של כמה שרותים נפתרה הבעיה - רק שעכשיו אני כבר לא זוכר איזה שירותים אלו היו. מישהו יכול להגיד לי מהם השרותים הדרושים להפעלה של האינטרנט ? בתודה מראש,
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם... מעוניין בתגובות של כל מי שהתקין WIN 7... איזה תוכנות/משחקים הוא התקין ועובדים/ות באופן תקין (ת'ראד זה ישמש המון אנשים - אז בבקשה תשאירו את הת'ראד נקי מספאם...) תודה ושיהיה לעזר לכולנו והנה ריכוז: תוכנות/משחקים שעובדים/ות: כל משחק מבוסס Source 7-zip 4.62 AbiWord ad-Aware adobe flash player plugin 10 adobe reader 9 ASHAMPOO BURNING STUDIO 8 asus power4gear hybrid Atomic Alarm Clock Audacity 1.3.6 Avast Antivirus Babylon 5.7.5.2 BSPLAYER cFosSpeed COD 4 / 5 CoD WaW Company of Heroes Core Temp Cryostasis CRYSIS / WARHEAD CS4 CUBASE SX 3 Dead Space DIVX WEB PLAYER Dscaler (4.1.17) only Fallout 3 Far Cry 2 FEAR2 Demo FireFox 3.…
-
- 201 תגובות
- 58.4k צפיות
-
-
אני פשוט צריך לדעת מה האופציה הכי נוחה וקלה לבירור שם חשבון המשתמש העובד כרגע על הוינדוס ? (למשל לבן אדם שכמעט לא יודע מה זה מחשב ואולי ורק יודע לכבות ולהדליק אותו). אני אישית בודק דרך ה task manager , אך אני מחפש אופציה הרבה יותר קלה ומהירה. למישהו יש רעיונות ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מהם סוגי הקבצים הבאים והאם אפשר למחוק אותם? hiberfil.sys pagefile.sys הם יושבים בכונן הראשי של מערכת ההפעלה.... תודה flashet
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לגבות את הרישום (registry) ב xp . מישהו יודע אילו קבצים אני צריך לשמור? באופן ידני ולא דרך תוכנית גיבוי. אני יודע שבחלונות 98 הקבצים הם : system.dat user.dat
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני חושב שהנושא של הTOPIC מסביר את עצמו, אם היום הייתם בונים מחשבים חדש מה הייתם שמים כדי לספק את הדרישות של חלונות VISTA בצורה הטובה ביותר? מה לפי דעתכם המומלץ ביותר? (בטווח מחירים סביר), מהו הטוב ביותר? ומהו המינמלי בהנחה שיש מחשב ישן ורק משדרגים אותו על מנת שחלונות VISTA תפעל? (לא רק תעלה, אלא גם תהיה שימושית) ???
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס ויסטה אולטימייט 32BIT. מלא קבצי EXE של התקנות וכו' עושים לי בעיות אם איני לוחץ מקש ימיני והפעל כמנהל, אבל בהגדרות כתוב שאני כבר מנהל. מה הבעיה? ואיך אני הופך ל"מנהל-על" שלא צריך כל פעם לעשות הפעל כמנהל ? אני המשתמש היחידי במחשב שלי, אולי אם אפתח עוד משתמש "רגיל" אז הויינדוס יכבד אותי כראוי ? בתודה עמרי
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
המחשב הישן שלי, שהיה בשימוש של אב שלי, מפוצץ וירוסים מפה ועד הסקטור האחרון של הארד דיסק יש שם גם וירוס שפגע בboot כנראה אינני מצליח לפרמט, כיוון שאני מקבל שגיאה שלא נמצא קובץ זה או אחר כשאני מנסה להגיע למסכי הפירמוט וההתקנה של וינדוס XP, לא הצלחתי גם לעשות boot דרך דיסקט ms dos שיצרתי מהמחשב שלי - אולי הבעיה הייתה בדיסקט, אולי לא יצרתי טוב את הדיסקט - לא יודע. אין שם שום מידע חשוב, כך שמבחינתי לפרמט יהיה מצויין. כיצד ניתן לפתור את הבעיה ? המחשב הוא מחשב סלרון 333 עם 128 MB ראם אם זה משנה משהו
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
קראתי עכשיו בYNET שהמודם USB לא נתמך מבחינת דרייברים בויסטה 64 ביט ושנזק מחייבים את הלקוחות להחליף את המודם בעלות 50 שח' האם יש דרך לגרום למודם לעבוד ? או שיש דרך לגרום לנזק להחליף את המודם ללא תשלום? בדיוק אתמול סיימתי להתקין ויסטה 64 ביט על המחשב החדש של אחי ואני אמור עוד כמה ימים להעביר לו אותו, ויש לו חיבור של נזק עם מודם USB :-[
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, הלכתי וקניתי מודם חומרה..! מישהו יכול להסביר לי איך להתקין אותו בלינוקס ? (שאני סוף סוף יוכל לעבוד שם...)
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לצערי רק אחרי שרכשתי אותם גיליתי שרק סרטים או משחקים שמיועדים לכך ינגנו בכול ה6 רמקולים החדשים שלי. יש דרך לנגן סתם מוזיקה ביותר מ2 רמקולים ובאס? (אם זה משנה אני משתמש בWINAMP בדרך כלל)
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
יש ךי בעיה עם מערכת חלונות XP PRO, כאשר מנגנים מוזיקה המחשב לרגע משתהה ועוצר וממשיך בבדיקות של המערכת אני לא מוצא שום בעיה, יש לי מעבד דורון 800 וזככרון 256 MB ואין בעיית מקום בדיסק אבל המוזיקה כל כמה שניות נפסקת כולל בכל הנגנים, מה אפשר לעשות זקוק לעזרה דחוף!!!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מערכת הפעלה Windows 7 Ultimate 64-bit. בתקופה האחרונה הופיעה במחשב תופעה מוזרה - מוזיקה שמושמעת משום מקום. בפעם האחרונה שזה קרה החלטתי לחפש את המקור. סגרתי את כל דפדפני האינטרנט הפתוחים, סגרתי את כל התוכנות ב- Task Bar, וידאתי שאף תוכנת מוזיקה לא פתוחה, ולבסוף (כששום דבר לא עזר) בדקתי את ה- Task Manager. אפילו שם לא היתה אפליקציה שעבדה ברקע. התחלתי גם לסגור תהליכים (Processes) באותו חלון, ושום דבר לא עזר. המוזיקה המשיכה להתנגן באין מפריע. היא הפסיקה רק כשביצעתי אתחול. יש למישהו רעיון/פתרון?
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
העדכון המרכזי השני למערכת ההפעלה מקבל תאריך השקה רשמי ומאושר, ואתם ככל הנראה תוכלו לראות אותו אצלכם במערכת עוד לפני לכתבה
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום כולם יש לי מחשב עם 3 XP כששתיים מהם על אותו כונן וויסטה ובגלל שכל הזמן יש בעיות אז כרגע אני יכול להעלות רק את הXP שעובד אם אני עושה REPAIR בויסטה אז אני יכול להעלות את הויסטה ואת הXP שלא עובד ואז אני לא יכול לחזור לXP שעובד ויש עוד אחד שעובד שאין לי גישה אליו, איך אני יכול לעשות שיהיה לי תפריט שנותן לי לבחור מערכת הפעלה (אל תציעו את הARCONIS כי זה אסון וזה הרס לי את המחשב) עמית
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במחשב נייד דל התקנתי חלונות xp , בעקבות בעייה בכונן הקשיח נאלצתי לעשות ריבטרט למחשב כמה פעמים, לאחר כשבסוף הצלחתי להתקין בהפעלת המחשב הוא נותן לי מולטי בוט עם 3 אופציות של כניסה לחלונות, אני משתמש רק בראשון, איך אני מעלים את 2 ההפעלות האחרות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני פותח תיקיה חדשה, מעתיק את השם : GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C} קופצת שגיאה שם קובץ אינו יכול להכיל את התווים הבאים . . . . . איך לסדר? למה? אוף !
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אנשים כדאי להתקין WIN7 במחיצה אחרת במחשב עם ה WINXP? יהיה בעיות עם זה? המחשב שלי מספיק חזק להריץ WIN7 במשחקים כבדים? מה להתקין 64 BIT או 32 BIT? המחשב שלי: מעבד E7200 2GB זיכרון 9600GT כרטיס מסך ספק 550W בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://img155.imageshack.us/my.php?image=9281cp6.jpg זה מופיע די הרבה בזמן האחרון...אז למישהו יש מושג איך פותרים את הבעיה הזאת???
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב מופיע לי "כלי חיפוש", למי שלא הבין מה זה אז הנה תמונה: זה לא תוכנת ריגול, אני די בטוח שזה כלי החיפוש הרגיל של ווינדאוס. אני חיפשתי בכל מקום הגדרות או משהו שיוכלו להסיר אותו אבל אני לא מוצא. בבקשה תעזרו לי להסיר אותו.
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס XP בכונן D שלי כי השני שהיה לי נפל ,אחרי שהתקנתי מחקתי את הווינדוס עשיתי פורמט דרך הווינדוס אבל הוא כשל ,ניסיתי גם דרך הדוס וגם שם הפירמוט לא הצליח ועדיין יש לי את הבחירה הזאת בין הווינדוסים איך אני עושה שזה לא יהיה?:\
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי! כאשר מופיע שולחן עבודה לאחר עליית המחשב מופיעה שגיאה העונה לשם TEMP.exe ולאחר כ-20 שניות מתנתק המחשב ומאתחל את עצמו. אבקש את עזרתכם. תודה!
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
While initializing device VPICD : windows protection erorr. You need to restart your computer לאחר שאני מתחיל מחדש ומנסה לכנס למצב של safe mode אני מקבל את ההודעה הבאה: Himen.sys has detected unreliable XMS memory at address 02000002 XMS driver not installed Himen.SYS is missing, try to install it agein! תעזרו מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מופיעה לי הודעת שגיאה הבאה בוונדום: A PROBLEM HAS BEEN DETECTED........ BAD_POOL_CALLER ואז הוא מבקש ממני לעשות רסטסט (זה מסך כחול)... מה הבעיה ומה צריך לעשות..ניקיתי כבר רגסטרי לפני כמה ימים וכל כמה שעות עבודה הוא עושה את זה... המערכת שלי היא SP1 XP האם עליי לעדכן ל2?? וזהו מחשב חדש שנקנה לפני 3 חודשים וכשהתקשרתי לחברה "עזרו" לי הרבה מאוד ביקשו ממני לפרמט כמבן שעשיתי את זה כבר 3 פעמים והתקנתי ווינדוס מחד ש עם כל הדרייברים.. הביוס שלי מעודכן ככל שניתן.. הנתונים שלי הם: PENTIUM D 3.0 2*2MB ASUS P5ND2-SLI DELUXE 2*512 SAMSUNG DDRII 667 W.D 150 GB HEC 400W LG DVD-ROM מארז THERMAL-TAKE VIKING בעל שתי מאורררים 120 מ"מ קדימה/אחורה עם שליטה (מכוונים על 70%-כ2000RPM מתוך 3000 א…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל פעם זה פותח לי הודעה שסופרת לאחור והיא כל דקה מכבה לי את המחשב "שמה היא "תולעת" בקשה עזרו לי זה דחוף
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-