עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by udi,

מה ההבדל בין סוגי ה WIN XP שהם OEM RETAIL MSDN מה כל אחד מהם אומר ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. היי אני רוצה לקנות ווינדוס 10. ראיתי שמחיר התוכנה כ- 500 ש"ח אך גם מוצע "עותק דיגיטלי" בערך ברבע המחיר. מה זה עותק דיגיטלי? האם זה עותק חוקי לכל דבר? אם כן, למה אנשים קונים את התוכנה במחיר המלא?

3. Started by SuperStyle,

כשאני מתקין XP אז זה שואל אותי פירמו מהיר והשני פירמוט.מה ההבדלים?

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  4. Started by assaf990,

חוץ מהמהירות כמובן...

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום, השאלה בכותרת באה בעקבות מחשב נייד 10.1" שקניתי והוא בא עם XP עליו. לא היה שום דיסק של ווינדוס בתוכו פשוט מדליק את המחשב רושם כמה הגדרות וזה עובד. כששאלתי למה זה ככה אמרו לי שזה חוקי ויש לי רשיון לווינדוס ובגלל זה לא מקבלים דיסק. שאלתי אם אני צריך להתקין מחדש מה קורה הם אמרו (ב KSP) שאני מביא דיסק מחבר מתקין ושם את הרשיון שקיבלתי עם המחשב... איפה זה למה אני לא מוצא רשיון/סריאל כזה? זה חוקי מה שהם עושים?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. מבחינת שאר התוכנות{ אנטי וירוס, אופייס .... } אני מבין את ההבדל בין שני הגרסאות בדרך כלל לגירסת ה PRO יש יותר אפשרויות אבל מה ההבדל בין שני הגרסאות ב WIN והאם הוספת עוד אפשרויות ב PRO הופכת את מערכת ההפעלה ליותר מסיבית וכבדה ואלו אפשרויות נוספות יש ב PRO שאין ב HOME אני יודע שהשאלה היא קצת מוזרה אבל זה משהו ששאלו אותי ולא ידעתי לענות עליו. הודה לכם אם תוכלו אתם לענות לי

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  7. FAT32 ו-NTFS?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by kobibo,

בין ה HOME PRIMUME לבין ה ULTIMATE ? למשתמש בייתי המשחק במשחקים,צופה בסרטים מוזיקה ואינטרנט מה כדאי יותר ולמה ?

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  9. מה ההבדל? והאם הן תומכות ב-64 BIT Microsoft Windows Vista Ultimate X64 Microsoft Windows Vista Ultimate X86

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  10. Started by meir61,

בין 32 ל64 win xp bit .סליחה על הבורות.

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  11. Started by BloodFist,

מה ההבדלים בין XP PRO לבין XP HOME יש לי פשוט XP HOME מקורי וחשבתי אולי להתקין במקום ה PRO שלי... מה ההבדלים העיקריים ביניהם?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  12. Started by X - DreaM,

מה ההבדלים בין ה-WIN XP PRO ל-HOME ומה עדיף למשחקים ואינטרנט?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. והאם למשתמש פרטי - גרפיקאי (על פוטושופ ומאיה) יורגש איזה מהם. אכתוב פרופיל כללי כי אין לי ברור לי מה הפוינט. מיועד למחשב ביתי עם 2 מסכים. מעבד i7 4770. זיכרון 8X3 DDR3 וכרטיס מסך GeForce GTX660 . תודה לכם.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ma4351,

מה ההבדלים בין כל הגירסאות של ויסה? אולטמייט,פרימיום,ביזנס,הום וכו'.. על מה אתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  15. Home Basic / HomePremium / Bussiness / Ultimate... :s05: ז'תומרת יש גרסאות 64ביט ו32ביט שההבדל ביניהן ברור. אבל מה ההבדלים העקרוניים בין בייסיק לפרימיום לדוגמא? ולמה האולטימייט עולה כ"כ הרבה יותר מכל השאר? בכולם יש את ממשק הAERO? איך אני יכול לדעת מה לבחור לנייד החדש שלי?

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  16. Started by Ac-Boy,

מה ההבדלים בין ווינדוס home edition ל ווינדוס פרופשנל? [XP]

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  17. שלום רציתי לדעת מה הם ההגדרות שאני צריך לתת בוויסטה ובאקס בוקס 360 בישביל להפעיל את windows media center?

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  18. Started by bd,

http://s12.yousendit.com/d.aspx?id=B07C93940EDC370EDBC91B9296C31E19 http://d12.yousendit.com/C/B07C93940EDC370EDBC91B9296C31E19/1.JPG

19. Started by LRa,

אהלן, ראיתי עכשיו וידאו שמציג את הממשק של ווינדוס 8 ונראה שהוא נבנה סביב הרעיון של מסך מגע. מה ההיגיון מאחורי זה? הרי רוב המסכים הביתיים כיום הם לא מסכי מגע, וגם אם כן, במסך ביתי זה הרבה פחות יעיל ופחות מהיר לאור העובדה שהמסך נייח וגדול.

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  20. מה ההשלכות של ווינדווס 10 שלא עודכן שנתיים בגלל תקלה ויש בו מידע עסקי רגיש? תודה

21. Started by overload,

איך אני מזהה את הHOST ID? (בגוגל לא מצאתי תשובה)

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  22. Started by oorlevi,

מופיע לי תהליך בשם winlogon.exe המיקום שלו הוא: c:/program files/microsoft frontpage/version3.0/bin אני פשוט עושה קצת סדר במחשב ואני רוצה לדעת אם אני יכול למחוק אותו בלי לגרום נזק (עם Unlocker כמובן) ? חייב תשבוה כמה שיותר מהר, תודה.

• 10 תגובות
    • 7.8k צפיות
  23. Started by shmuel,

איזה ווינדוס הכי טוב? אני בטוח שזה 98 לא יודע מה איתכם.....

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by BMW~M6,

שלום, כי פשוט יש לי XP HOME חוקי, ואני לא יודע אם להעדיףאותו על ה XP PRO שיש ברשותי שהוא גם חוקי. לכן נא לענות לי על השאלה בכותרת תודה

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  25. Started by malcolmx9,

קודם כל אני מבקש, בלי המלצות על פיירוול שונים. אין בזה צורך. רק אני מבקש שתענו לי על השאלה.... תשובות מבוססות, לא סתם לזרוק "זה חרא של דבר" וכו'. תודה XP PRP SP2

• 4 תגובות
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.