Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
יש לי Windows 2000. והבעיה היא שכשנכנסים ל Device Manager אז הוא ריק, ולא רואים שם שום התקן או משהו. מה יכולה להיות הבעיה? תודה. ד"א - המחשב אחרי פורמט, ככה שזה לא ווירוס או משהו...
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
היי! אולי שמתם לב של אהייתי פה בזמן האחרון וזאת מפני שהמחשב שלי נדפק. בקיצור, התקנתי מחדש את הוינדוז, וכל המסמכים והכל נמחק. כל התקיות בPROGRAM FILES נמצאות אך לא מופיעות ברשימה של הSTART. למישהו יש מושג איך לתקן זאת? תודה!
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום, עד לפני איזה שבועיים הכל היה בסדר, פתאום הופיע לי שגיאה HELPCTR... לא עשיתי כלום לחצתי OK, זה התחיל להקפיץ לי מיליון חלומות של העזרה והתמיכה בעת עליית הוינדוס, עשיתי פורמט וזה לא נעלם, קבלו תמונות מצב, עזרה בבקשה.. נואש.. :'( עריכה!!!! עשיתי עוד ריבוט ותראו מה הפעם [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני משתמש ב E6+XP כבר זמן רב לאחרונה יש לי ניתוקים באינטרנט והם לא מהתשתית ולא מהספק. כאשר אני מחובר לאתר באינטרנט ולא מבצע פעילות ,לאחר זמן החיבור לאינטרנט מתנתק ,האם יש מקום בו ניתן לכוון את זמן החיבור כמו כיוון הזמן של שומר מסך. מהיכן נוצר השינוי הנ"ל.אילו היתי יודע מתי המצב השתנה במדוייק היתי מבצע שחזור .הבעיה היא בתוכנה אך איני מוצא היכן.מי יכול לעזור בבקשה.
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, לאבא שלי יש כמה רשיונות ל- Windows XP Pro, אז לקחתי אחד והתקנתי איתו, אבל לצערי אבא שלי כבר התקין איתו ועכשיו אני לא יכול לעשות Activasion ל- Windows. אני רוצה לקחת ממנו עוד CDKEY שבו הוא כנראה לא השתמש, אבל כדי לעשות Activasion עם ה- CDKEY הזה אני קודם צריך לשנות אותו ב-Windows. מישהו יודע איך עושים את זה? ממש אין לי כוח להתקין מחדש... תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , לאחרונה הופתעתי לגלות שיש תהליך תחת המשתמש שלי בווינדאוז בשם pokapoka79 התהליך אינו מזוהה עם התוכנות שאני מפעיל עקבתי עד לקובץ המקור שלו שנמצא בתקיה של הווינדאוז אך אינני מצליח למחוק אותו , הוא בשימוש כל הזמן וכשאר אני מנסה לסגור אותו דרך מנהל המשימות הוא פשוט נפתח מחדש ... חשבתי אולי להכנס דרך הסייפט מוד לווינדאוז ולנסות למחוק אותו , אך כשאר אני מאתחל את המחשב ולוחץ על כפתור ה - F8 אני מגיע למצב בו אני יכול לבחור ממה המחשב יעשה BOOT ואין אפשרות להכנס לסייפט מוד אם מישהו יודע כיצד למחוק את הקובץ הנ"ל אני אשמח לדעת , והאם יש דרך נוספת להכנס ל סייפט מוד ?
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
הINTERNET EXPLORER לא פותח לי אותו מה שהוא בד"כ אמור לעשות...הוא מביא לי תחלון הבא (אהה וברור שמותקן אצלי פלאש 8)
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני פירמטתי את המחשב אתמול (נייד-IBM ThinkPad) ועכשיו האפשרות של "השלמה אוטומטית" לא עובדת לי בשום אתר אינטרנט, למרות שבאפשרויות אינטרנט סימנתי את האפשרות של "השלמה אוטומטית". יש לציין, שבשורת הכתובת של האקספלורר האפשרות כן עובדת. אני ישמח אם תעזרו לי להתגבר על זה, כי זה ממש מציק לכתוב כל פעם מחדש כל דבר.. תודה, אביעד
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
המחשב שלי מדי פעם עושה לעצמו ריסטרטים ואחרי זה מראה לי הודעה שהתבצעה שגיאה חמורה והמחשב עשה שחזור מערכת. כל פעם בלי הודעה מוקדמת זה קורה. יש לי וינדוס XP SP1. איפה הבעיה ואיך מסדרים אותה ? תודה
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אוקיי אז פעם ראשונה שעשיתי את זה לבד התכנתי לאחותי xפ home edition עכשיו נתקלתי בבעיה כנראה שבטעות התקנתי את ה-xp בכונן קשיח אחר וה-xp הקודם נשאר! איך אני יכול למחוק את הקודם בלי שיהיה בעיות והבעייה שאני לא יודע איזה מהווינדוסים הוא הישן ואיזה החדש וזה לא עוזר שאני מבטל ב-boot.ini הוא סתם תופס מקום אנ ירוצה למחוק אותו ואיך אני יכול לדאוג שזה לא ייקרה להבא? יעני איפה טעיתי תודה
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את ה SP 1 או 2. וזה לא מצליח THE EXPECTED VERSION OF THE PRODUCT WAS NOT FOUND ON YOUR SYSTEM מה מומלץ לעשות?
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
יש לי מחשב שמותקן עליו לינוקס...ממש לא יודע איזו גירסה. ויש לי דיסק של וינדוס XP מקורי. אכשיו האם אני יכול להתקין וינדוס בלי להסיר לינוקס? ואחר כך להסיר את הלינוקס מהוינדוס? איך?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! התקנתי ווינדוס 98 SE וכאשר המערכת העולה קיימת הודעה זו ולאחר מכן אני אמור ללחוץ אינטר ואז היא עולה ,הנה תוכן ההודעה: cannot find adevice file that maybe needed to ran windows or a windows application/ the windows registry or system INI file nefers to this device file bat the device file no longer exists if you deleted this file on purpose try unistalling the associated application using its uninstall or setup program . if you still want to use the application associated wite this device file try reinstalling that application to replace the missing file vnetbios.vxd press any key to continue תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה מתאים לכאן. לא מצאתי מקום אחר. אני לא חושב שהבעיה היא באינטרנט כי אני כרגע כותב ממחשב אחר בבית ויש רשת בין שתי המחשבים. אז ככה פתאום אני לא מצליח לעלות קבצים לרשת. אני מנסה לעלות קבצים דרך כל מיני אתרים ברשת זה טוען הרבה זמן ואז נפתח דף שגיאה. יש לי גם שרת פרטי, ניסיתי לעלות דרכו ואותה בעיה. עוד בעיה שבאה יחד עם זה. אני לא יכול לשלוח הודעות ארוכות דוגמא בפורומים. ההודעה הזאת שאני שולח עכשיו היא לא דרך המחשב שלי. דרך המחשב שלי זה טוען ואז נפתח דף שגיאה. תודה!!
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
כל שתי דקות קופץ לי חלון עם פרסומת כזאת של מסנג'ר סרביס. איך מבטלים תדרעיק הזה?
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יו איזה כותרת מעאפנה קשה לי להסביר את זה גם בגלל זה לא הצלחתי לחפש בגוגל פעם היה לי איזה ערך ברג'יסטרי שאני הוספתי (כי מצאתי אותו ברשת) שהוא בעצם מורה על הI.E להוריד את כל הקבצים שאני לוחץ ולא לפתוח אותם בתוכנה שלהם לדוגמא אם אני לוחץ על לינק שהוא ככה נגיד www.xxx.com\sharlila.wmv אז יפתח לי חלון הורדה ולא המדיה פלאיר שתפעיל תקובץ או לדוגמא לינק כזה www.xxx.com\shtuyut.torrent אז יפתח לי חלןון הורדה ולא הביטורנט שיופעל. אני מחפש אותוו מישהו יודע על מה אני מדבר ? :-[ עריכה: מצאתיייייייייייי@#$@ מי שרוצה זה הערך הראשון שכתוב פה : http://66.249.93.104/search?q=cache:cFJE0nGX_zMJ:www.winguides.com/registry/display.php/442/+internet+explorer+restrictions&hl=iw
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
היי. לאחרונה עזרתי לחברים ופירמטנו 3 מחשבים לווינדוס 98 SE . אח"כ החל הנוהל המתיש כל כך של הורדת העדכונים כולל IE6 . שאלתי: האם יש אפשרות להוריד את כל העדכונים האלו (עברית ואנגלית), לצרוב, ולהתקין אותם מיד אחרי הפירמוט ? ההתקנות כולן חוקיות למהדרין. אני בטוחה שיש אפשרות כזו באתר מייקרוסופט (בטח למנהלי רשתות וכו). אשמח לקבל את עצתכם. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחותי הייתה הפצצת ספייווארס במחשב. מחקתי את כולם כמעט עם avast, ספיי בוט סירץ' אנד דיסטרוי, וad-aware. אני לא יודע אם הם מהסוג שחוזרים אבל לדעתי לא. מה שנשאר עכשיו זה השאריות. הדף בית באקספלורר נשאר הדף בית שהספייווארס קבעו, ואני לא יכול לשנות אותו בחזרה למה שהיא רוצה. מה אני יכול לעשות (מלבד כמובן פרמוט)? אם זה משנה, המערכת היא winXP עם sp1. תודה. עריכה: אוקיי מתסבר שהוא חוזר. זה משהו מסריח כזה שמעלה הודעות מפוברקות של בעיה בווינדואוס (האלה בסיסם טריי שנראות כמו תמרור צהוב משולש עם סימן קריאה שחור בתוכו). מה אני עושה עם זה לעזעזל אף אחת מהתוכנות שמוזכרות למעלה לא עזרו!!!!
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
בעיה מאוד מוזרה... אני לא יכול לראות בכלל שום דבר שיש על המחשב דרך ה Device Manager גם ב Network Connectons אני יכול לראות רק את החיבור לאינטרנט בלי המודם... ואני יכול להתחבר לאינטרנט אבל שאני מתנתק הוא עושה לי בעיות... גם שאני נכנס ל"מחשב שלי" לוקח לו הרבה זמן להציג את הכוננים... (קצת מוזר כי בתוך הכוננים זה זז חלק) ממה שראיתי עד עכשיו במצב בטוח זה לא קורה... הרצתי כבר אנטיווירוס ולא מצא כלום... הדבר היחידי שיכול להיות קשור זה שהתקנתי תוכנה להעביר קבצים לפאלפון של מוטורולה (כולל דריברים) לאחרונה שהייתה קצת בעייתית ואני דיי בטוח שמאז שהסרתי אותה יש את הבעיה... מישהו יודע איך לסדר את זה?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים, אני מעוניין לשנות את סדר התוכנות שעולות עם הפעלת ה-Windows. למה אני מתכוון? אם למשל האייסיקיו מופעל לאחר שהמסנג'ר מופעל, אני רוצה נניח לשנות את הסדר ביניהם ולעשות שקודם האייסיקיו יפעל ורק אז המסנג'ר יעלה. איך עושים דבר כמו זה? המון תודה מראש, ניר.
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
זה קורה ממש קצת... (פעם בחודש , פעמיים) ואני לא מבין למה. כאשר אני משחק משחק פתאום הכל עובד לאט ואני שומע את כל הסוואנד לאט והכל לבד וזה. כמובן שאי אפשר ככה אז יצאתי לווינדוס. וגם כל הווינדוס פועל לאט וכל סוונד שאני מנסה לשמוע עובד לאט. רק לאחר שאני עושה ריסטרט זה מסתדר. חשבתי אולי זה הבעיה של הכרטיס קול ועדכנתי אבל זה קרה לא מזמן שוב. כמו שהזכרתי זה קורה לפעמים ולא כל הזמן! תעזרו לי בבקשה! למה זה קורה..
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שאני משחק FIFA או MOST WANDET פיתאום הוא יוצא לי בלי להגיד כלום בלי שום דבר לחלונות מה אפשר לעשות. זה נכון שזה יכול להיות 1000 דברים אבל בכל זאת למישו יש רעיון? עדכון דריברים לכרטיס עשיתי! טמפרטורות בסדר זה נורטווד! למי יש רעיון מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום אני מחפש פקודה שאוכל לרשום בCMD או בהפעלה שתגיד לי אם פורט מסוים פתוח תודה
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מישו יודע איך אני מעיף אותו כי התקנתי 7.5 ועכשיו יש 2 .
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש את הבעייה הזו גם לחבר שלי. אני לא רואה התקנים חדשים ואני לא יכול לחבר דברים חדשים, זה לא מזהה אותם. גם את המחשב שלי לוקח לו כמה דקות עד שהוא עולה! הסרתי תוכנות ואת כל מש שיש בהיתחול של המחשב ולא עוזר ואין וירוסים! במצב הכל עובד סבבה! זה מאוד מוזר.. אני לא יודע מה לעשות כבר ואני לא יכול לפרמט! תעזרו לי בבקשה!
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-