עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני יודע שה-64 שוקל יותר... זה אומר שהוא יותר טוב? מה ההבדל בדיוק? ואם כבר אנחנו פה - מה זה Office Groove 2007?...

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  2. Started by marlboro,

3. Started by yossik17,

לפי מה שראיתי יש 3 גרסאות של מערכת ההפעלה. 32BIT 64BIT ו86BIT אך הבעיה שאני מצאתי להורדה רק את 64BIT ו86BIT אז מהה ההבדל בין ה64 לבין 86?? ואני לא מבקש שום הורדה ולא מפרסם אני רק שואל על הגרסאות

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  4. Started by בוני70,

מה ההבדל בין WIN 7 ULTIMATE ל ENTERPRISE ?

• 1 תגובה
    • 3.5k צפיות
  5. Started by natan805,

למשל יש Windows 7 Ultimate Hebrew x64 ויש Windows 7 Ultimate Hebrew x86 מה זה ה84 ומה זה ה86 ומה ההבדל בביצועים כי אני ממש לא מבין בזה

• 2 תגובות
    • 7.3k צפיות
  6. Started by BNDor,

שאלו אותי את זה במבחנים מסוימים של הצבא ולא ידעתי לענות מישהו שבאמת מבין את ההבדלים יכול לענות? חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  7. Started by omri123,

יש לי פה סוג של ויכוח עם חבר הוא אומר שיש לו כל הזמן בעיות עם הWIN כי הוא צרוב, לי יש את אותו WIN ואין לי בכלל בעיות חבר שלי טוען שזה בגלל שזה לא חוקי, ואני טוען שהוא לא יודע להשתמש במחשב בגלל זה יש לו בעיות.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Nir Monhiet,

אהלן, ראיתי באתר אמריקאי כלשהו מכירה של המערכת הפעלה, אחת OEM, השני RETAIL, כשיש הבדל יחסית גדול במחירים. מה ההבדל בין שתי הגרסאות? תודה לעוזרים

9. יש הבדל?

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  10. Started by 888,

וכמה עולה XP MADIA CENTER? ומשהו יכול לתת לי קצת הסבר על XP MADIA CENTER?

• 8 תגובות
    • 940 צפיות
  11. ...? עריכה : טעות שמתי את הדיון הזה בפורום תוכנה במקום פורום WINDOWS שמישהו יעביר את הדיון....

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by מישהו,

והאם זה שווה את הפרש המחירים בקנייה?

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  13. Started by arik100,

מה ההבדל בין הגראסאות הבאות של WIN XP PRO? Microsoft Windows XP Professional N Corporate SP2 Integrated February 2007-ETH0 Microsoft Windows XP Professional Corporate SP2 Integrated February 2007-ETH0 ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  14. Started by zohar678,

ניתקלתי בשתי גירסאות שונות של וינדוס 7 האחת היא גירסת OEM והשניה היא גירסת RETAIL. רציתי לדעת מה ההבדל בינהם?

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  15. Started by yotam360,

HOME BASIC HOME PREMIUM ULTIMATE מה ההבדלים בינהם? ומה יותר כדאי להשתמש?

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  16. מה ההבדל בין הגירסאות הבאות: Windows XP Professional Corporate SP2 Windows XP Professional OEM SP2 Windows XP Professional N Corporate SP2 Corporate זה מה שיש לי וזה תמיד מה שהשתמשתי לאחרונה אני רואה גם N Corporate ו- OEM אפשר לדעת מה ההבדל ביניהן ? ועוד שאלה, יש לי סידיקי מקורי שפועל לי עם הגירסא של ה-Corporate ... זה יעבוד לי גם עם ה-2 האחרות האלו ?

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  17. מה ההבדל בין Windows XP ל-Windows XP SP3? למה קניתי D-LINK ואני לא יודע איזה גרסא של WINDOWS צרבתי על הדיסק

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by LittleBoy,

יש את ה 64X ו יש 86X ואני לא יודע מה כדי לי להתקין... יש לי DUAL CORE של AMD, מספיק חזק.. מה עדיף? ואני לא צריך תגובות כמו: "לא כדאי ויסטה"... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  19. Started by law89,

האם בהנחה שהמחירים שווים, יש סיבה לא לקחת את הגרסת פרו?

20. והאם על כולם רץ דירקט איקס 10?ואם אפשר פשוט להוריד את הsp1 מהאתר של מיקרוסופט? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  21. ??.. מה ההבדלים ביניהם ואיזה נכון, טוב ומהיר למחשב כמו שלי ? מעבד + ראם : intel pentium d 3.0 ghz ram : 2.00 gb

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  22. Started by orendia,

שלום רב, במידה ומחשב איטי מאוד,הזכרון 1G המעבד פנטיום 4 לא חדש אבל עושה את העבודה הדיסק הקשיח הוא 40G. אני רוצה להבין את ההבדלים בין השניים: הפעולה הראשונה היא: א.אני מפעיל את תוכנת ה-CCLEANER ומנקה את כל הקבצים הזמניים וכד' ב.אני מבצע איחוי דיסק ג.בדיקת דיסק ומקום פנוי בדיסק הפעולה השנייה: התקנה מחדש של המערכת האם יש הבדל משמעותי בין השניים ואם כן מהו? אשמח להבין ???

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.