Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
מצורפים שני צילומי מסך בראשון סימנתי את כל הספריות והקבצים ב HDD ועשיתי מקש ימני proporties שימו לב שזה כולל hidden בשני מקש ימני על ה HDD דרך my computer יש פער , כלומר משהו תופס לי מקום ואני לא יודע מה. למה זה נגרם [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 877 צפיות
-
-
2180 או 2600 או בכלל משהוא אחר בבקשה תענו זה מאוד חשוב!
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני קונה תכף מחשב חדש ואני מתלבט מה להתקין אם אתם ממליצים לי על ויסטה אז איפה אפשר להוריד (שמעתי שהבטא בחינם) וכיצד הופכים דיסק לBOOT
-
- 7 תגובות
- 637 צפיות
-
-
לכל בעלי הויסטה אם לא אכפת לכם פרסמו את הציון שלכם בexperience score של ויסטה. נא לציין גם את סוג המעבד כרטיס מסך הארד דיסק וזכרונות וציון שכל אחד מהקטגוריות קיבלו.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רצית לשאול את זה בסטיקי אבל אני לא רואה שם"שלח תגובה"
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם הוא יעבוד על pII 350 192MB ?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בעיקר חלונות 7. וכמובן לא דרך WINDOWS UPDATE עם אלף קבצים / הורדות / ריסטים ?
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מה הדרך הזולה ביותר לקניית רשיון חלונות? אני מאוד מעדיף retail.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יאנו רק את כונן D.. מה הדרך הכי טובה? דרך המפרמט הזה של וינדוס? או דוס?
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם.... יש לי קובץ (לצורך העניין file.exe) ויש לי תיקיה עם המון תתי תקיות בתוכה. השאלה היא מה הדרך הכי קלה ויעילה להעתיק את הקובץ לתוך כל תתי התיקיות. ציירתי תמונה בכדי להמחיש יותר טוב את מה שאני רוצה לעשות. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה הדרך הנכונה והמדוייקת(לפרט כמה שיותר בבקשה) לפרמט מחשב עם 2 הארדיסקים? בתודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
כשיש ויסטה ורק כונן אחד? אני רוצה את האפשרות לזנוח את 7 מתי שבא לי ולחזור לויסטה.
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
האם בגרסאת ריטייל, אני מקבל את המוצא באריזה המקורית? זה ההבדל? ואם זה נכון, מה בדיוק חוסכים המשווקים בזה שהם מונעים ממני את האריזה המקורית וחוברת ההפעלה? האם אין חשש לקנות מוצר זה ללא אריזה מקורית? תודה למשיבים.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני כרגע משתמש בויסטה home edition basic , שזה הויסטה הפשוט ביותר... אני רוצה לשדרג לפרימיום והשאלה שלי היא האם הפרימיום צורכת הרבה יותר משאבים בצורה קיצונית? אתם ממליצים לעשות את זה?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניסיתי לבצע חיפוש אבל לא מצאתי שום דבר שיעזור לי.. אני רוצה להתקין במחשב החדש שלי וינדוס 7.. מה ההבדל בין שניהם? ואיזה גירסה הכי מומלצת יש כרגע ברשת?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי מעוניין לדעת מה ההבדל BOOT.INI USE ORIGINAL BOOT.INI USE MODIFIED האפשרות נפתחת כאשר אני רושם MSCONFIG במה עלי להשתמש כרגע זה על מודיפי!
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
ברצוני להפוך אחת ממחיצות הfat32 שלי לNTFS, אבל ישנם שתי אפשרויות, אחת לבצע format והשניה convert. מה ההבדל?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי דיסק 11in1 של windows xp ויש שם כל מיני גרסאות... מה ההבדל בינהם?...
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לפרמט את המחשב אך אינני יודע מה ההבדל בין FAT32 ל NTFS. יש לי P4 1400 עם 640MB זכרון. שני כוננים קשיחים של 60 ו 40 גיגה כל אחד מחברת IBM. על כל פנים, על המחשב יותקנו גם משחקים שונים והוא גם משמש לעבודה יומיומית בעיקר עם WORD ו EXCEL. אודה מאוד על הייעוץ.
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, מה ההבדל בין מצב HIBERNATE לבין מצב STANDBY במחשבים ניידים? ראיתי שאפשר לכוון דקות עד להפעלת המצבים האלה ב-WINDOWS? מה המשמעות מבחינת בזבוז הסוללה במחשב נייד? תודה
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות תמחשב הבא:Dell Inspiron N5110 בקיצור למי שלא מכיר ואין לו כוח לחפש מפרט : מחשב חמוד מעבד I3 עם 4GB 1333 אני לא אחד שמשתמש ביותר מדיי תוכנות ומהירות המחשב חשובה לי מאוד לכן רציתי לשאול האם קיים הבדל בין גרסת ההום לאולטימייט אולי באחת מהם יש יותר תהליכים או שהיא כבדה יותר למחשב מסיבה כלשהי בנוגע לגרסאות הווינדוס אני לא מבין דבר ולכן אני פונה אליכם כדי שאני יידע האם להשתמש בגרסת אולטימייט שיש לי בבית או להשאיר את ההום שמגיע עם המחשב?
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=333325FD-AE52-4E35-B531-508D977D32A6&displaylang=en http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=AB99342F-5D1A-413D-8319-81DA479AB0D7&displaylang=en ויש גם את הגירסה בעברית 231.5MB http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=d0e5dea7-ac26-4ad7-b68c-fe5076bba986&displaylang=he מה להוריד ?
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
תוך כדי התקנת xp אני נישאל האים fat32 או ntfs ??? בתודה מראש לעונים
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
היי, אני מעניין לרכוש וינדוס 7/8.1/8 שמתי לב שיש שתי גרסאות לוינדוס oem ו גרסאת ה retail מה ההבדל בינהם? ממה שהבנתי בשיטוט קצר באינטרנט שגרסאת הoem ניתנת להתקנה על מחשב אחד בלבד ואם מחליפים מחשב אז לא ניתן להשתמש במערכת הפעלה למחשב החדש וגרסאת הretail ניתנת להעברה ממחשב למחשב כל עוד שבמחשב הקודם מחקו את הוינדוס אך גרסאת הretail יקרה בהרבה זה נכון? אם אני רוצה לחסוך כסף אז ללכת על ה oem ? עוד דבר קטן קרוב משפחה נוסע לארה"ב ורציתי שהוא יקנה לי משם את הוינדוס בגלל המחיר היותר זול, איפה ממולץ לקנות ? Amazon? אשמח לקישורים תודה רבה!
-
- 28 תגובות
- 18.1k צפיות
- 1 follower
-
-