Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אולי זה יישמע קצת באנלי אבל עדיין לא מצאתי איך לעשות זאת (גם לא בחיפוש בפורום וגם לא ב-HELP של ה-XP): נעילת ספרייה ספציפית ע"י סיסמה? איך אני עושה את זה ?! DAMN ! ??? ישנה אפשרות לעשות סיסמה לשיתוף קבצים (ברשת), אבל אני רוצה סיסמה בלי שיתוף. (ואני לא מתכוון לסיסמה ב-LOG ON, או אחרי השומר מסך) למי הפתרון?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. האם שמעתי נכון שהמדיה סנטר יפעל בוויסטה הום פרומיום ובאולטימט ואני רוצה לקנות שלט למדיה סנטר אז שאלתי היא כמה כסף עולה השלט
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני מכניס את המחשב למצב שינה(נדמה לי שהוא מעביר זיכרון מההארד דיסק לזיכרונות אני לא בטוח) הכל כבה המאווררים האורות והכל... ואז פתאום בלילה אני קולט שהוא דולק...(מאווררים ואורות) אבל העכבר והמקלדת לא דולקים וכשאני מדליק את המסך אין כלום...בקיצור אני מאתחל את המחשב...(ובדרך כלל הOC נופל) והמחשב כאילו עבר קריסה... פתרונות מישו?
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי WIN7 ואני מעוניין להגדיל את ה BOOT PARTITION C בעוד 40 גיגה שיש לי על אותו דיסק שלא פורמטו עדיין משום מה אני לא מצליח לעשות EXTEND ולהגדיל את השטח מה עלי לעשות כדי לוסיף את ה 40 גיגה האלה???
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
שלום!!! הנה אתר שיש בו אינפורמציה על כל שמות קוד של מערכות הפעלה של מיקרוסופט! הנה: http://www.phm.lu/Documentation/Windows/Codenames.asp מקווה הנהנתם!!! תגובות???
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
הדיסק של Windows באנגלית נשרט לי ולא יכולתי להשתמש בו ולכן התקנתי windows בעברית (כן זה קנוי.. קיבלתי את זה עם נייד של קומפאק) וזה מאוד מאוד מעצבן העניין הזה שהכל מסודר מימין לשמאל זה פשוט מחרפן אותי בתור מישהו שרגיל כבר שנים לחלונות באנגלית. בבקשה, אנא מכם! הושיעוני! האם ניתן לשנות את שפת ה-UI לאנגלית ו/או לעשות ש-Windows יהיה משמאל לימין? AAAAAARRRRRRGGGGGGGGGGHHHHH ^^^^ תסכול.
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב פנטיום 4 עם מערכת הפעלה win xp pro עם תמיכה בעברית. לאחרונה בכל פעם שאני מנסה להתחבר לאינטרנט (חיבור dial up במודם רגיל) מופיעה לי הודעה להרים את השפורפרת ולחייג את המספר או לבקש מהמרכזנית שתחייג בשבילי, בנוסף אחריי שאני מחייג ידנית מהטלפון המחשב מתחבר במהירות איטית (14400) וכמעט אף אתר לא עולה לי. לא התקנתי או החלפתי אף תוכנה שקשורה לאינטרנט לאחרונה. בדקתי אם המודם לא בסדר (התקשרתי מההיפר טרמינל והמודם חייג לבד כרגיל). הקמתי חייגן חדש לאינטרנט כמה פעמים וזה לא עוזר. מה עושים? תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
משהו מוזר עובר על המחשב לאחרונה.ההתחל נעלם ככה פתאום בלי שום אזהרה מוקדמת.אני מנסה להחזירו בכל מיני דרכים אך ללא הועיל. מה לעשות? האם וירוס יכול לגרום לדבר כזה או שזה כשל במערכת?
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
אוקי, כולנו יודעים שתוכנות מסויימות ובעיקר משחקים רצים טוב יותר בלי ערימה של תוכנות הרקע שיש לנו. אפילו ראיתי פה איזה לינק לאתר שממליץ להעיף כמות נרחבת של services. ואז עלה לי רעיון שאני לא יודע אם אפשר לעשות אותו ואם כן אז איך בדיוק. האם אפשר לעשות (והאם זה שווה בכלל) מעין "משתמש משחקים" ל XP? משהו כמו boot disk למשחקי ה DOS? הכוונה היא ליצור account חדש על ה XP שיהיו לו זכויות admin כמובן אבל ה desktop שלו יעלה בלי כל הצעצועים המגניבים של ה XP, לא יהיה לו wallpaper כבד, מינימום של services רצים ברקע וכמובן מספר מינמלי של תוכנות רקע. האם אפשר לבצע קונפיגורציה ספיציפית לכל משתמש של תוכנות ה startup שעולות בבוט מתוך msconfig וכשאני אעשה login עם משתמש אחר אז הכל יעלה כרגי…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה שכשאני מנסה להעלות משחקים מסויימים הוא מעלה לי בעייה מסויימת יש לציין כי נותקנת ברשותי גם גרסא של XP ופשוט כנראה חסרים לי קבצים מסויימים צילמתי את הבעיה ואני צריך לדעת איזה קבצים צריך להוסיף ומאיפה לקבל אותם
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 ורציתי לפתוח קובץ MP4 באמצעות MPC ובטעות לחצתי על תוכנה אחרת שהיא בעצם הקובץ עצמו!!! ומאז כשאני לוחץ על "פתח באמצעות" ולאחר מכן ב-"תוכנות נוספות" הוא מופיע לי בתור אפציה לבחירה. איך מוחקים את ה-"תוכנה" The Walking Dead? תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני משתמש בWindows XP Pro ולאחרונה אני נתקל בבעיה די מוזרה. כאשר אני מנסה למחוק מספר קבצים שהורדו מן האינטרנט, אני מקבל הודעת שגיאה (ראו צילום מסך מצורף) שלא ניתן למחוק את הקבצים מכיוון שהם בשימוש. ניסיתי להכנס במצב בטוח אך גם זה לא עזר. מחכה לעזרכתם, תודה.
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
המחשב לא מבקש סיסמה בעת הפעלת המחשב אע"פ שהגדרתי סיסמה כשאני מנסה להתקין מדפסת יש לי הודעה שהמחשב לא הצליח וצריך לנסות עוד פעם
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אהלן. כשאני מגיע למאפיינים->power-> טאב הpower schemes "נעול" (בצבע אפור). עדכנתי דרייבר מסך, בדקתי בביוס אם ישנה אופציה כזו, ואני לא מבין איפה הבעיה נעוצה. ניסיתי לגגל את זה ולא ממש הצלחתי... תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
לאחרונה כשאני מפעיל את המחשב, התוכנות והאפליקציות שמופעלות אצלי ב STARTUP, לא מופיעות בTASKBAR חוץ מ2 בודדות: NETLIMITER ו ZONE ALARM, אבל התוכנות כן מופעלות הן רק לא מופיעות למטה. אם אני עושה LOG OFF ואז LOG IN ליוזר שלי (שהוא היחיד במחשב שלי - XP) אז הם כן מופיעות בTASKBAR.
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום ניסיתי לעשות גיבוי בתוכנה ghost של נורטון עשיתי גיבוי שיהיה לדיסק המחשב עשה ריסטרט וניכנס לתוכנה של הגוסט ושם הוא ניתקע ולא הגיב עשיתי ריסטרט ועכשיו המחשב לא ניכנס למערכת הפעלה הוא פותח תדוס ושאני לוחץ על להיכנס למערכת הפעלה הוא ניתקע ולא ניכנס ואני חייב לעשות ריסטרט עזרה דחופה זה מחשב נייד של אחותי ויש שם עבודות שלה מי שעוזר מלך
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
hay everyone מה היא מערכת ההפעלה הטובה ביותר עבור פנטיום 2 400 mhz עם mb 128 sdram ? השימוש העיקרי - הורדה מהאינטרנט באמצעות תוכנות p2p. השימוש המישני והלא הכרחי -- הרצת מישחקים ישנים ב- lan . כידוע בתוכנות p2p מומלץ לאפשר 1000 חיבורים על מנת להשיג מהירות הורדה מקסימלית. אולם מערכות 98se , ,98me, 98 לא בנויות ל - multi-tasking ולכן לא מומלץ לאפשר בהם יותר מאשר 200 חיבורים בו-זמנית. מצד שני מחשב כזה חלש עם כמות זיכרון מוגבלת למדי הוא גבולי למדי לצורך הרצת מערכת הפעלה כמו xp וישנה נטייה להתרסקויות בגלל מחסור בכוח עיבוד זמין או זיכרון פנוי (גם אם מבטלים את כול ה- services שאינם נחוצים). לכן נשאלת השאלה מהי הפשרה הכי טובה בהתחשב בחומרה והתפקיד המיועד…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. יש לי כמה מחשבים עם WIN7 ששם שריינתי שדרוג ל 10. אני רוצה במקביל להשתדרג ולהוסיף SSD נוספים למחשבים. יהיה אפשרות להוריד את WIN10 (הוא יורד אוטומטית) ולהתקין אותו על דיסק אחר? אם התשובה חיובית, יש אפשרות לשדרג שילוש ואז להתקין ישר את 10? מבלי לעבור דרך התקנת 7 ואז הורדת 10? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
שלום, קיבלתי את הודעת ה- NTLDR IS MISSING. נכנסתי לריפר דרך הדיסק של הווינדוס והעתקתי את הקובץ החסר (כפי שקראתי במדריך) לתיקייה של הווינדוס. עכשיו ההודעה נעלמה אבל הווינדוס לא עולה והמחשב עושה ריסטרט במקום להעלות את הווינדוס. יש הצעות? תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלוםן יש לי וינדוס אקס פי פרו ושאני נותן לו הוראה התחל..כיבוי המחשב ניתקע איזה כמה דקות עד שזה נותן לי כיבוי..המתנה..הפעלה מחדש.. יש למשיהו תשובה לזה אולי?? ועוד דבר אחד קטן Windows Update זה נותן לי שגיאה כזאת מספר שגיאה: 0x80248011 תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 3 יש 2 בעיות בעיה ראשונה אני מנסה להיכנס לסיסטם ריסטור עולה המסך של התאריך ריסטור ללא שום תאריך מסך ריק לגמרי (במסך הקטן שיש בו תאריכים של ריסטור) בעיה שניה כשאני נכנס לאינטרנט מופיעה לי הודעת שגיאה internet explorer has encortered a problem and need to close כשאני פותח את ההודעה כתוב לי שתקיה בתקיות הזמניות כלולה בתקלה. מחקתי את כל התקיות והקבצים מהtemp .לא עוזר התקנתי את החלונות מחדש (התקנה ופירמוט מלא)לא עוזר. החלפתי זיכרון הרד דיסק כרטיס רשת כרטיס מסך לא עוזר . ניסיתי דפדפן אחר לא עוזר גם החדש נסגר אבל לוקח יותר זמן להיסגר. אני חושב שאולי הלוח אם הלך נראה לי שזה בעית חומרה כי את אותו דיסק xp שהתקנתי למחשב שלי התקנתי למחשב של אבא שלי שהוא הבעיתי (הפנ…
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
היי, מישו יודע אם יש מצב לשחזר או למצוא במחשב תיקיות שנעלמו לאחר עידכון מוינדווס 8 לוינדווס 10? נמחקו לנו כל התיקיות שהיו שמורות רק על הדסקטופ בוינדוס 8.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב קובץ setup.exe שלא קשור לשום תוכנה, אם אני מנסה לפתוח אותו הוא אומר לי שהוא לא ישום חוקי של WIN32 ואם אני מנסה למחוק הוא אומר שהקובץ נמצא בשימוש... (יש לי ווינדוס XP) חפשתי בתוך כל ה Processes הפעילים במחשב והוא לא מופיע באף אחד מהם... כנ"ל לגבי הרג'סטרי... למישהו יש מושג איך למחוק את זה???
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-