Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
כשאני מדליק את המחשב הוא מודיע לי שהוא מתנצל על האי נוחות אבל אי אפשר להדליק את הווינדוז כרגיל והוא מציע לי 6 אופציות להעלות את הווינדוס אף אחת לא עובדת אפילו הsafe mode זה חוזר תמיד לאותו מסך ??תצילו אותי אנשים טובים מה אפשר לעשות?????????????????
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
חברים כל פעם שאני מעלה ווינדוס בצורה נורמאלית, הוא מעלה לי SCAN אבל לא כזה רגיל כמו שמכבים מחשב בפיתאומיות. אלא משהו אחר של סקאן דיסק .. והוא מסיים תוך 5 שניות :\ איך לעזאזל מבטלים את זה?
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום האם אפשר להתקין את window עם כל העדכוני אבטחה בבת אחת פשוט יש לי את window+sp1 אבל תמיד שאני מפרמט יש הרבה עדכונים להוריד תוגה
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום כאשר אני פותח דפים באינטרנט ניפתח לי חלון של windows installar אחרי שאני מאשר אותו מופיעה לי ההודעה הבאה: the path c:\windows\downloaded installations\{78cb0701-6520-4fae-99ce-20de50bef25c}\microsoft antispyware.msi cannot be found חוץ מזה שזה מעצבן ומטריד אינני רואה כל נזק או הפרעה מהדבר,אולם אם יש דרך לסדר זאת אשמח לעזרה ויעוץ בנושא. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
-
שלום..... יש לי בעיה באוטלוק אני לוחץ על זה וזה לא ניכנס לי מה יכול להיות הבעיה? מה עושים ? תודה...!
-
- 8 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום לכולם, הבעיה היא שאני רוצה לעשות שיתוף אינטרנט. עם 2 מחשבי windows xp אין לי בעיה (רק מסמנים וי במקום הנכון) אבל מחשב אחד הוא XP (זה שמתחבר לאינטרנט) והמחשב השני הוא win98 . לא ניסיתי לעשות זאת אף פעם. מישהו יודע אם ניתן ? איך עושים זאת ? תודה
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
כל פעם שאני לוחץ קיצור דרך לתוכנה או משהו או קובץ EXE אז במקום לפתוח לי תקובץ הוינדוס פותח את חלון ה-Open With ואז אני צריך לבחור תקובץ EXE ורק אז הוא מפעיל .... איך פותרים תדבר המעצבן הזה?
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש לי שאלה ב-IE, נכון כשממלאים טפסים באינטרנט (כמו הרשמות, פרופילים וכו') יש אפשרות לשמור את המידע שאתה מכניס בתיבות הטקסט ואחר כך במקום להקליד אותו אתה יכול להקליד רק את האות הראשונה וזה ישלים את מה שרשמת לבד? רציתי לדעת איך מבטלים את זה כי בטעות לחצתי אישור שהדפדפן שאל אותי אם אני מעוניין להשתמש בפיצ'ר הזה.
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
אם למשל פתוחים אצלי כרגע 3 דפים של Word, ארבע דפים של אקספלורר, ועוד 2 של תיקיות בדסיק הקשיח. הווינדוס ישר הופך כל סוג של דפים לקבוצה. זה הרבה יותר מסובך. יש דרך לבטל את זה?
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה שכל פעם שאחי יפעיל מחדש את המחשב הוא יכנס לו אוטומטית לWINDOWS יש לך WIN XP מישהו יכול להגיד לי איך עושים זאת? (כרגע הוא צריך כל פעם לחכות עד שהוא רואה את שם המשתמש שלו לעשות דאבל קליק ורק אז הוא יכול להכנס ) תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש אפשרות לגלות אותו בווינדוס XP? תוכנה מסוימת או משהו?
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
-
לא משנה איזה חלון אני פותח שאני מזער אותו לשורת משימות הוא נעלם בדקתי במאפיינים של שורת משימות אין סימן לבעיה במצב בטוח זה לא קורה . מדובר בחלונות XP PRO בתודה מראש פרש
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה קטנה ב-IE, כל הפונטים גדלו לי פתאום. הדסקטופ שלי על רזולוציה של 1024x768. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
כאשר אני פותח את ה IE6 קופץ לי חלון חיבור לאיזה Site שמבקש ממני להכניס User Name ,Password ,Domain למרות שסוגרים אותו הוא כל הזמן נפח מחדש. אני דיי מיואש. נסיתי להתקין תוכנות לגילוי רוגלות כגון Microsoft Anti Spyware , Spybot , AD- Aware נקיתי כל מה שנמצא אך בכל זאת החלון ממשיך לקפוץ. אודה לעזרה. לא רוצה לעבור ל Firefox אז אודה לפיתרון הבעיה.
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב. אתמול החלטתי שהגיע הזמן לעשות איחוי לכונן שלי, אז התחלתי עם c: והכל היה בסדר והוא גם סיים. עברתי לd: ואחרי 5 דקות הגיע מסך כחול עם ההודעה : "MACHINE_CHECK_EXCEPTION". מה זה אומר? ומה אני אמור לעשות? הפרטים על המחשב הם: amd 3000+ 64bit 1 giga ram windows xp sp2 geforce nx6600 gt msi 160 giga sata msi k8n neo4
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום, שמתי לב לאחרונה שהתיקיה של ווינדוס שוקלת אצלי 3.5 ג'יגה... יש איזשהי דרך לסננן אותה קצת ו"להשיל" ממנה כמה מאות מגה בייטים?
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אני זוכר שפעם התעסקתי עם קובץ ששומר log של כל הפעילות במחשב כמו איזה קבצים נפתחו איזה URL הוזנו בדפדפן וכו'. אני לא מצליח למצוא אותו, מישהו יכול להזכיר לי איפה לחפש ?
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בתוכנת תלת-מימד ומרנדר הרבה וברקע פתוחה בד"כ הפוטושופ זה אומר שאני צריך עוד 1GB של זיכרון ? וכאמור הPF מגיע ל1GB ויותר ... תודה
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה במיקרה שקימת שתאפשר לי להריץ כמה שולחנות עבודה ניפרדים ולעבור בינהם בלחיצת כפתור לדוגמה שולחן אחד יהיה לקיצורי דרך של מישחקים נגנים וכו שולחן אחר לקיצורי דרך של תוכנות עבודה(אופיס וכו) הבנתם תעיקרון ואני לא מדבר על מישתמש אחר או הגדרות אחרות כמו שיש כבר בWINXP אלה אותם הגדרות ומישתמש רק שולחנות עבודה אחרים בימקום לסדר תקיצורי דרך בתיקיות לפי מה שהבנתי יש את זה בלינוקס ואני רוצה את זה לXP תודה לעוזרים STONE COLD
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
השתמשתי ב-partitionmagic ליצירת partion חדש, לא כיביתי את האנטיוירוס ולכן כנראה נדפק התהליך, נוצר חדש אבל c: נהפך לי ללא נגיש - לא מעלה ווינדוס ולא ניתן לקרוא נתונים, האם יש רעיון כיצד להחלץ מהמצב (כשאני נכנס עם recovery console ועושה map הוא מראה לי את c ללא filesystem מוגדר ו-d נראה תקין) .
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה שייך לפה. תראו אני בקרוב עומד לקנות מחשב חדש.. ואני קונה אותו בלי מערכת הפעלה אז מישהו יכול להסביר לי כיצד אני מתקין את מערכת ההפעלה זה כמו פירמוט רק בלי לעשות את הפורמט? האם אפשר ללכת למעבד שיתקינו לי וכמה זה יעלה תודה
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-