עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by STRENGTH,

התקנתי משחק ישן אחד ואז ראיתי ש WIN דורש MAC98 בשביל להפעיל את המשחק. איפה אפשר להשיג אחד כזה?

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  2. אני מחפש דרך לקניית ווינדוס למחשב חדש ולא מוצא... בחנויות בארץ שניסיתי, הם רוצה עם התקנה בלבד בקניית מחשב חדש. חשבתי לקנות פשוט מהאינטרנט גרסת הורדה ללא DVD מישהו מכיר את האתר הזה והאם הוא בטוח לרכישה חוקית ? http://skppvwzhurgi.apprange.net

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by בלוסטון,

פשוט אני לא רוצה לקנות סתם ואני לא יודע מאיפה להסיג אז מאיפה אתם חושבים אני יכול להשיג ווינדוס??

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. שלום לכולם קניתי מיני-מחשב שהגיע עם Windows 11 Pro. אני מעוניין להתקין עליו Windows 10 Pro. יש לי Product Key ל-Windows 10 Home, אבל לא ל-Pro. תוכלו להגיד לי מאיפה הכי זול לקנות Product Key ל-Windows 10 Pro? תודה

5. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

פתחתי להנאתי את העדכון וראיתי יש עדכון לדיירקט איקס, גרסה 9B. חיפשתי באתר של מיקרוסופט ולא מצאתי שום מידע על זה. מישהו יודע על מה מדובר? מה הסיפור של הגרסה הזאת? אגב, יש לי חלונות 2000.

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  6. Started by vale,

מקווה שזה הפורום הנכון, אני מעוניין לעבור לחלונות ויסטה בגירסת הום פרימיום 64 ביט ותהיתי מאיפה כדאי לרכוש את המערכת במחיר סביר? האם ניתן ליצור קשר עם מיקרוסופט ולקבל את זה מהם? אצל סקאי פיסי קניית ויסטה מותנת בקניית מחשב חדש לצערי. תודה.

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  7. Started by navk2,

איפה אתם רואים את הציונים שלכם בויסטה ? צריך ויסטה בשביל זה ? מישהו יכול ליראול כמה מפרט כמו שלי יקבל ?

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  8. Started by shloosh,

לסבא שלי יש windows 98 עם גירסא 5,יש לו הרבה בעיות לפתוח אתרים שונים עם הגרסא הזאת. אמרו לו להתקין את גירסא 5.5 או 6 בכלל... מה עדיף ויפעל טוב על המחשב שלו פנטיום 450??? ועל ווינדוס 98 ואיפה אפשר בכלל להוריד את הגרסא המלאה של זה,או לפחות עידכון או משהו כזה?????

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  9. Started by Elite_Sniper,

אני רוצה לקנות WIN7 הום פרימיום 64ביט בכמה שיותר זול, אין לי בעיה לקנות מחו"ל. אני לא רוצה OEM ולא UPGRADE. גם לא משנה בעברית או אנגלית. אני צריך שתהיה אפשרות להתקין לפחות על שני מחשבים ועדיף על 3. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. בשעה טובה ומוצלחת החלפתי את ה-HDD 4200RPM האיטי והתקול של ה-ASUS R2H שלי ב-SSD דנדש ומהיר (יחסית בכל אופן): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=478681.msg4108211#msg4108211 בינתיים התקנתי עליו XP PRO 32BIT SP3 במקום Windows XP Tablet PC Edition 2005 שהיה מותקן עליו במקור. העניין הוא שאני לא מצליח לגרום למסך המגע לעבוד - גם לאחר התקנת כל הדרייברים העדכניים. חשבתי פשוט לנסות להתקין את ה-Windows XP Tablet PC Edition 2005 המקורי וזהו... אבל אני לא מוצא מהיכן להוריד אותו בנפרד מ-SP2. יש טעם בכלל? הבנתי שה-XP-TABLET כלול איכשהו ב-SP2 אז עניין המסך מגע אמור להיתמך מ-XPSP2 ומעלה או שאני נאיבי? חשבתי אולי להתקין WIN7-32BIT אבל היא נראית לי כבדה מדי לסלרון 900MHZ עם …

• 18 תגובות
    • 5.5k צפיות
  11. Started by danielzxc,

(בחינם)? האם שווה להוריד עכשיו??? האם זה יעשה בעיות עם core2 dou ? האם זה יכול לגרום איזה שהו נזק למחשב??? או שעדיף להישאר עם ה-XP ? תודה, דניאל.

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  12. Started by ysar,

נתבקשתי ע"י חברים "להפוך" את ה windows xp לעברית (מלא, תפריטים וכו' לא סתם לשנות language settings). הבנתי שצריך רכיב שנקרא mui . באתר של מיקרוסופט יש הכל חוץ מ- mui להורדה ל desktop נורמלי . בקיצור מאיפה משיגים , האם עולה כסף וכמה, איך מתקינים (צריך להתקין הכל מחדש או שזה סוג של add on פשוט) האם יש באגים מרעישים שכדאי לדעת עליהם וכל מידע אחר שיוכל לעזור. תודה

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  13. היי.. יש לי כמה שאלות: קודם כל, מה קורה אם אני מתקינה עכשיו ווינדאוס 7? (הבנתי שיש גירסא שהיא חוקית ואפשר להוריד אותה מהאתר של מקרוסופוט אבל היא מוגבלת בזמן..) אם כן, איך הופכים אותה ל - "לא מוגבלת"? ואם אי אפשר מה קורה כשפג-תוקפה? איך מתקינים את זה על מחשב חדש לגמרה בלי ווינדאוס?.. ועוד שאלה, יש לי דיסק של ווינדאוס ויסטה שכבר התקנתי על מחשב אחד בבית, האם יש לי חסימה או משו כ\ה להתקין אותו על מחשב חדש? ואם לא, האם זאת פעולה פשוטה או שעדיף שאני אקח טכנאי לזה?

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  14. הדפדפן דורש adobe flash 64-bit אך חברת ADOBE לא תומכת מאיפה כן ניתן להשיג flash Adobe Flash Player is not supported for playback in a 64-bit browser

• 8 תגובות
    • 796 צפיות
  15. למעלה זה לא עובד

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  16. מישהו יודע/זוכר איפה יש אחד כזה?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Microsoft makes copying Vista a monster task כאמור, כצפוי: One such exploit was dubbed "Frankenbuild" because it merged bits of the beta versions of Windows Vista with the final product in an effort to defeat the validation checks built into the software. But, thanks to technology built into Vista, Microsoft was able to update its defenses and start flagging such systems--even those that initially passed activation--as illegitimate. ומי שעדיין לא קלט מה הולך פה - ויסטה זו רק ההתחלה...

• 32 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. לפני איזה שבוע שבועיים ראיתי באתר ישראלי (אני לא יודע אם מותר לי לפרסם פה את האתר אם כן אני ישים) מאמר שהסביר איך ליצור חשבון חדש בווינדוס שמיועד למשחקים הסבירו שם על איך לבטל את כל הגראפיקה של ווינדוס איך לבטל כל מיני דברים לא נחוצים וכו' עכשיו השאלה שלי היא אם אני עושה LOG OUT מהחשביון הרגיל שלי ועובר לחשבון "מחשקים" ומתחיל לשחק עדיין כל התוכנות וכל התהליכים של החשבון השני נשארים פתוחים אז מה הקטע?? לא הבנתי איך ע"י יצירת עוד חשבון זה מקל על המשחקים!! תודה מראש טל

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  19. ברגע שאני נכנס לתיקיה מסוימת , וקובע שאני רוצה לראות את התוכן שמופיע בה כתמונות ממוזערות , ולאחר מכן אני יוצא שוב וחוזר חזרה לאותה תיקיה אז אני נוכח לדעת שמאפייני התצוגה חוזרים לעצמם שוב ושוב למרות שאני משנה אותם , במילים אחרות המאפיינים לא נשמרים ! כנ"ל לגבי סידור קיצורי הדרך בשורת המשימות בד"כ אני אוהב לסדר את זה בסדר מסוים , בכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש אז הסדר משתנה שוב ושוב יש למישהו מושג מה זה ?? יש לי אנטי וירוס + פיירוול + אנטי ספיוור .. :s05: ישבתי על זה כמה דקות , הגעתי למצבים שחשבתי על פורמט אפילו שיחזורי המערכת לא עזרו .. בקיצור חפרתי קצת באפשרויות של הנורטון סיסטם וורקס ומצאתי שם תכונה שנקראת SYSTEM OPTIMIZER והיה מסומן שם DONT…

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  20. בהתחלת הווינדוס זה אומר INVALID BOOT.INI , מי שיוכל להסביר ולעזור לי בנושא זה אז אני אודה לו מאוד. 2)משחקים הולכים לי על הווינדוס לאט מאוד! יענו בעומס הם כאלה מקרטעים (ניתקעים כל 80 לבין 200 מאיות, לא ניתקעים ניתקעים, יענו מראים סימנים כמו כזה שזה ניתקע לאיזה 15 מאיות וממשיך ולפעמים עד לבערך 50 מאיות ומעלה) וגם הפינג נורא!!!!!!! יש לי WINDOWS XP ואמרו שהייתה פעם בעיה כזו, משהו יכול לעזור.??? תודה רבה אני אשמח :'(

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  21. אופס: ב-AMD חשפו כי חלונות 10 תגיע ביולי 2015 לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%90%d7%95%d7%a4%d7%a1-%d7%91-amd-%d7%97%d7%a9%d7%a4%d7%95-%d7%9b%d7%99-%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-10-%d7%aa%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%91%d7%99%d7%95%d7%9c%d7%99-2015/

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. פחות מחודש לפני ההשקה הרשמית, גירסה מספר 10159 של המערכת זמינה למתנסים עם גירסה עדכנית יותר של דפדפן ה-Edge והבטחה ל-300 תיקוני באגים לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%92%d7%99%d7%a8%d7%a1%d7%94-%d7%9e%d7%a2%d7%95%d7%93%d7%9b%d7%a0%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-10-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%94-%d7%9c%d7%9e%d7%aa%d7%a0%d7%a1%d7%99%d7%9d/

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. הגירסה של מערכת ההפעלה החדשה שתישלח ליצרניות וספקיות מערכות המחשב עתידה להיחתם במהלך הימים הקרובים, ולקרב אותנו צעד נוסף אל עבר התוצר הסופי שמצפה לנו לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%92%d7%99%d7%a8%d7%a1%d7%aa-%d7%94-rtm-%d7%9c%d7%99%d7%a6%d7%a8%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-10-%d7%aa%d7%95%d7%a9%d7%9c%d7%9d-%d7%91%d7%99%d7%9e%d7%99/

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. המשחק סוליטייר חזר להיות חלק בלתי נפרד ממערכת החלונות החדשה, אך הביא איתו פרסומות וידאו מציקות שבמיקרוסופט דורשים תשלום חודשי או שנתי קבוע עבור ביטולן לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/המשתמשים-זועמים-רוצה-סוליטייר-בחלונו/

• 16 תגובות
    • 4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.