Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אז יש דרך או אין? האם אנו כלואים לחלוטין בעולם שבו מחוץ ל "Working Hours" המערכת יכולה לעשות מה שבא לה? כי אני ממש אשמח שזה *לא* יהיה ככה. כבר כמה פעמים זה דפק לי הרצות של כל מיני דברים שאמנם הסתיימו "באמצע הלילה", אבל הכרחי לצפות בהם למחרת בבוקר...
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אני התחלתי המרה של קבצים במחשב והשארתי אותו בזמן שיצאתי לעשות כל מיני דברים. כשחזרתי גיליתי שהמחשב לא המיר לי כלום כי הוא הלך לישון באמצע.(מאוד מעצבן!) אני רוצה להגדיר למחשב (וונדוס 7) לא ללכת לישון כשתהליכים מסוימים במחשב מופעלים (בתוכנה עצמה אי אפשר להגדיר את זה) חיפשתי באינטרנט אבל כל מה שמצאתי זה איך לכבות את מצב שינה לגמרי- ואני לא מעונין בזה! אני רק רוצה שבתהליכים מסוימים שהוא לא ירדם. זה אפשרי?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני די מיואש, אני מפחד לעשות סלט עם כל האקטיבציות. התקנתי WIN 8.1, מישהו יכל לתת לי אקטיבציה נורמאלית שעובדת? מאמין שכבר הWIN התקין את העדכונים שלו.. אשמח מאוד לעזרה.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרגע vista 32-bit ו xp-32 bit מותקנים על המחשב.... המפרט שלי בצד.... בxp וואלה אני לא משתמש... כדאי לעבור ל64-bit?איך זה עם מישחקים?הביצועים יותר טובים או פחות? תודה רבה מראש
-
- 13 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אהלן חברה, התקנתי windows אתמול, סיימתי את ההתקנה אולם המחשב אינו מצליח לעלות ל windows בין עם דיסק ההפעלה ובין עם ההרד דיסק עליו מותקן ה windows עצמו. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^, ב-TASK MENEGER כתוב שיש שימוש ב-SWAP FILE ובהגדרות כתוב שאין, מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.themexp.org/ מורידים את הקובץ הרצוי - עושים UNZIP וב SAFE MODE (רק בSAFE MODE אחרת זה לא עובד) מחליפים את הקובץ הזה עם המקורי של XP , שנמצא בסיפריית המערכת . יש שם מלא תמונות יפות.
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
ווינדוס 7 בכולם. בהתחלה הגדרתי שיתוף בין כולם וזה שיתף בסדר אבל כל המדריכים שקראתי הסבירו על שיתוף מלא לכולם EVERYONE. לא הצלחתי להגדיר הרשאות לפי מחשב(לדוגמא: שמחשב מרוחק יוכל רק לקרוא מתקייה מסוימת). כשהחלפתי שם לקבוצת העבודה במחשב הראשי ואפילו קבעתי ססמא לשיתוף , עדיין שאר המחשבים קבלו גישה למחשב למרות שהם לא בקבוצת העבודה. מה הבעיה? ואיך פותרים תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את מערכת המחשב הבאה: AMD phenom 2 955 black edition לוח אם של גיגהבייט 4 גיגה זיכרון 1333 כרטיס מסך של גיגהבייט HD 6950 2GB@6970 הרדיסק 500 גיגה ספק כוח Corsair HX 520W מותקן אצלי כרגע 7 X64, אני חושב שגרסת X32 היתה מריצה משחקים טוב יותר, אני טועה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב שלי מגיע היום ואני רוצה לדעת איזה windows לקנות ולהתקין הhome יותר זול וזה אבל כסף לא ממש משנה לי העיקר מה יותר טוב למשחקים?
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
-
בgadjets יש אחד שנקראה wehater סבבה.... אז איך אני עושה שיראו את הטמפרטורה בישראל תל אביב ?
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
-
-
-
-
שלום, ברשותי חלונות 7 וכרטיס מסך ATI Radeon HD 5500 יש לי 2 יציאות אודיו: אחד יציאה רגילה מכרטיס האם ושני יציאה מכרטיס מסך מחיבור HTMI אל טלוויזיה איך לגרום לחלונות 7 שיעבוד 2 יציאות במקביל מבלי שאחד מאודיו תהיה פעיל ושני כבוי כמו בתמונה. תודה על תשובה
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום, ידידי כל הזמן מבצעים עלי את הפקודה shutdown, ואני דיי מתעצבן מזה. בדקתי קצת, וגיליתי שכאשר המחשב חושב שהוא כבוי כבר, לא ניתן לשלוח לו את הפקודה הזו. המחשב חושב שהוא כבר נכבה אם הייתה לי תוכנית כמו WORD שלא שמרתי בה, והוא שואל אם אני רוצה לשמור. אני מחפש פקודה שתדמה את זה.
-
- 30 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
לילה טוב. אני משתמש חדש יחסית בויסטה. אני צריך לבצע שינוי כלשהוא בכמה תיקיות במחשב אך אין לי הרשאה לכך (על אף שאני מוגדר כאדמיניסטרטור ועל אף שהגדרתי הרשאה מלאה דרך מאפיייני הכונן). ברצוני לדעת איך באפשרותי להכנס לחשבון המנהל :-\ תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד,ויש שם קובץ,עכשיו הקובץ שוקל 130MB אני רוצה לעביר אותו למחשב הרגיל שלי(מחשב בית/PC ) שני המחשבים מחוברלים לאותו ראוטר,עכשיו אפשר לעביר במהירות יחסית גבוהה את הקובץ למחשב הPC? ואיך אפשר לעשות את זה? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני מחפש סרבר בארץ שמעדכן את הזמן לפי שעון קיץ לסינכרון של ווינדוס. לפי מיקרוסופט זה אמור להיות פרוטוקול SNTP. אופ טופיק - מה הדרך הכי קלה להגיע לדוס (דוס אמיתי - לא command prompt) באקס פי?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס אקס פי 32 מותקן , יש איזה דרך לשנות את זה ל64 ? תודה רבה !!
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
בימים האחרונים?? קרה לי ול2 חברים שלי.. באופן פתאומי ויסטה פתאום קופא ונכנס למצב של "פריז" ואין ברירה אלא לעשות ריסט.. אני מנסה להבין אם זה משהו בויסטה או אולי צרוף מקרים נדיר..
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
לעיתים מופיע לי ליד 2 כרטיסי הרשת מן כרטיס רשת נוסף... שהוא בעצם שייך כנראה איכשהו למצלמת רשת שלי. הוא נעלם ובא כשבא לו... מצורפת תמונה. מאוד רציתי לדעת: א. בשביל מה הוא קיים שם. ב. אם אפשר להשתמש בזה באיזושהי דרך. ג. לאילו מטרות? ד.מדוע זה נעלם לפעמים? רב תודות. בברכת שבוע טוב, אורן. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אם הדבר מותר ע"י אחראי הפורום...אני יכול ללמד אתכם שיטה לפריצת מנגנונוי הזיכרון בוינדוס אקס פי ולגרום למערכת ההפעלה לעלות לגמרי על הזיכרון...השיפור מורגש מאוד מאוד...מולץ! 8)
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-