Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
במצב רגיל הוא עובד , אבל רציתי להיכנס ל SAFE MODE למחוק משהו (לא אכנס עכשיו לפרטים למה וכו') ואחרי שהוא סיים לעבור על כל הרשימה הזאת של כתובות שהוא עושה כשנכנסים ל SAFE MODE , הוא פשוט עושה רסטרט ונכנס לוינדוס רגיל... מה לעזאזל קורה לו ?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
-
שלום המחשב נתקע בהודעה starting freedos לא ממשיך לעלות אנא עזרו תודה
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בניתוח קבצי מינידאמפ המחשב שלי מאז לפני 3 ימים קורס כל כמה זמן אני חושד שזה מאז שהותקן BigTyphoon אצלי, והיום שחזרתי היה לי מסך כחול מוזר, עשיתי ריסט ושהוינדוס עלה שוב מסך כחול. בקשה אני צריך עזרה מה לעשות זה דחוף. :nixweiss: http://rapidshare.de/files/12765163/Minidump.rar.html תודה רבה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל את המחשב אני מקבל את ההודעה.. Invalid boot.ini file booting from c:\windows בדקתי בכונן C וגיליתי שהקובץ נעלם! כנראה משהו מחק אותו.. הבעייה שלי אני לא בתוח איך אני אמור לערוך אותו.. יש לי Windows XP SP2 אז אני צריך לרשום: [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional With Service Pack 2" /fastdetect או: [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional Service Pack 2" /fastdetect אקיצר א…
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
In the language bar there is no Israel nor Hebrew!
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
יש לי מחשב שבו מותקנת מערכת הפעלה Windows 98 , כאשר אני מדליק את המחשב, ה Windows לא עולה (מראים רק את הפתיחה שכתוב Windows 98, ואז יש רק מסך שחור). אני יכול להעלות את המערכת רק במצב בטוח. כאשר אני עושה מאפיניים בשולחן העבודה, כתוב בהגדרות. על הצג, "(התקן לא ידוע)צג לא ידוע)וצג-)" אני נתקתי את המסך,וכאשר ה Windows, עלה במצב בטוח (שיערתי שהוא עלה),וחברתי אותו (את המסך). ואז הוא כתב את השם של הכרטיס מסך , במקום ההודעה על הצג. (היה כתוב GEFORCE 4 440 MX AGP 8X,זה מה שאני זוכר). הפעלתי את המחשב מחדש. וזה עבד,זה קרה עוד הרבה פעמים. לפעמים הצלחתי בשיטה הנ"ל. ושלא הצלחתי,אבי לקח את המחשב לטכנאי פעמיים (על אותו מקרה, ושילמנו על כל תיקון 200 ש"ח). עכשיו זה שוב קורה, ואני לא יודע…
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש לי WIN XP וIE6 וכל פעם שאני לחוץ על לינק שפותח חלון חדש הEPLORER קורס יש למישהו רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
בלי לשים לב הסרגל עלה למעלה איך אני מוריד אותו [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם כרגע מערכת ההפעלה XP מותקנת אצלי במחשב בכונן C והייתי רוצה לשדרג את מערכת ההפעלה לwindows 7, רציתי לדעת האם יש הבדל בין אם אני מפרמט את כל המחשב או רק מתקין את המערכת החדשה בכונן C ולא מפרמט את כונן D . שאלה נוספת: מה ההבדל בין הגרסאות ultimate ו premium תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובד בסביבת windows xp pro sp2 (+ תמיכה בעברית) ועד לימים האחרונים צפיתי בדפי web באמצעות אקספלורר 6 sp2 (הודעה זו נכתבה תוך שימוש ב'שועל', להלן ההסבר). ביממה האחרונה גיליתי שמסיבה לא ברורה איני יכול להקליד טככס עברי בשדות טכסט (כדוגמת זה שבו רשומה הודעה זו, מנועי חיפוש וכיו"ב) בדפים שנפתחו באקפלורר. כל מקש נותן לי פתאום תו אחר לגמרי מזה שהוא אמור לתת. בדיקה של עורכי טכסט שונים (word, notepad, וכו') הראתה כי הם פועלים כשורה וכך גם שימוש בדפדפנים חליפיים כדוגמת אופרה וה'שועל'. לא נמצא כל שינוי בהגדרות איזור ושפה ובדיקה מקיפה של וירוסים לא העלתה דבר. גם נסיון לשנות הגדרות תצוגה של האקספלורר לא ביטל את התופעה. יש למישהו הסבר לגבי מקור התקלה וכידצ ניתן לתקנה (…
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אנשים, רציתי לשאול אם יש שיפור משמעותי בגרפיקה ובFPS בין XP לWindows7? משהו ששווה שדרוג? אני עדיין בXP מטעמי נוחיות בעיקר ומעצלנות של פירמוט אשמח לתגובות...
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאול בו: אני משתמש בכונן LINE-ON DVDRW SHW-1635S היום פיצלתי את הארדיסק עם פרטישן מג'יק לשני חלקים.. ועכשיו אני שם לב שהווינדוס לא רואה את הצורב דיוידי. ב device manager זה מראה לי שיש בעיה עם הדברים הבאים: LINE-ON DVDRW SHW-1635S Generic DVD-ROM SCSI CDrom Device ובשניהם הבעיה היא: Windows cannot initialize the device driver for this hardware. (Code 37) למישהו יש הצעה איך אני פותר את הבעיה? (אני משתמש גם בתוכנות כמו DAEMON TOOLS ו POWERISO ועכשיו כיביתי אותן כדי שלא יהיה בעיה. מישהו יודע איך לפתור את זה?
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
היום שניתי את הכתבה בזה שהחלפתי תמונות! תהנו! לפני שבוע הורדתי את הדור הבא של מערכות העפעלה !!! למערכת קוראים בשם קוד והיא בנויה על פלטפורמת Windows xp professional. קוראים לה:: Microsoft Codename Longhorn 2004 או Microsoft Windows Longhorn XP Professional מערכת זו עוד בשלבי פיתוח אז היא עוד בגרסת Alpha. היום אני מפרסם עוד תמונות של אותה מערכת הפעלה נסיונית! ישום :Visual Basic, אתם יכולים לראות שלא כל הבקרים הם הבקרים בתצוגת Plex כאילו הסטייל. http://planet.nana.co.il/romadev/4%2E%2Ejpg הנה נטסקייפ : http://planet.nana.co.il/romadev/1%2E%2Ejpg ומה שהכי חדש ומדליק זה תקית או תפריט ה- My Hardware http://planet.nana.co.il/romadev/2%2E%2Ejpg והנה Office XP Professional http…
-
- 26 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ל לי בעיה לא מצליח להתקין win xp home על מחשב נייד dell inspiron 1300 ומערכת הפעל 98 כן הצלחתי מה יכולה להיות הבעיה ? לא מתאים לי לעבוד עם 98 מעדיף xp וקניתי מערכת הפעלה xp home תודה
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
Hello there! i format my comp and put win xp PRO ENGLISH version how can i set hebrew on the computer? if some1 can give me a link it would B great ohh by the way i have win98 on the computer either, i can paste the fonts from win 98 to the xp should i? this will help? (the win98 is hebrew version thx omri.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי עומד לעבור לאחותי ורציתי להתייעץ- כיצד ניתן לדרוש בעת ניסיון גישה לקבצים/תיקיות סיסמא? תודה.
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש והתקנתי בו גרסה חוקית של וינדוס שהייתה מותקנת במחשב הישן. המחשב החדש לא מזהה לי את נגן הmp3 של sandisk מסוג sansa clip למרות שהמחשב הקודם זיהה אותו בלי בעיות למישהו יש מוסג איך לפתור את הבעיה הזו? :s05:
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני יודע שיש סטיקי לכל הנושא, אבל איני מוצא בו ידי ורגלי ולא ברור לי מה צריך לעשות. כאשר מפעילים המחשב, יש תמונת הפתיחה של XP כאשר היא בכלל עולה. רקע שחור, סמל החלונות, כתוב WINDOWS XP ובתחתית כתוב שם החברה מיקרוסופט. במרכז מתחת לסמל XP יש ריבועים רצים מצד לצד בצבע כחול או ירוק. כך עד שהמערכת עולה ומתחילים לקבל את שולחן העבודה. האם זה המצב המוגדר בתיאור אחת התוכנות : " מסך הפתיח של הXP בשלב הBOOT של המחשב " ? האם אחת תוכנות אלו צריך כדי לשנות את התמונה הזו? האם ניתן בעזרתה לקבוע תמונה מאוסף התמונות שלי או שמגובלים למה שהתוןכנה מציעה? אין אפשרות סתם להחליף איזה BMP או JPG מאיזו תיקיה בתמונה שלי? קבלו התנצלותי מראש אם הגיחוך הוא התגובה האינסטינקטיבית של יודעי ח"ן וחוכמ…
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם ברגעים אלו אני מנסה להתקין מערכת הפעלה, חוקית יש לציין, על המחשב אך הוא נותן לי שוב ושוב את ההודעה הזו: windows is unable to find system volume that meets its criteria insallation יש לציין כי רכשתי דיסק חדש baracuda 500GB מה יכולה להיות הבעיה? אוריה
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
תופעה משונה: בזמן האחרון, כשאני נכנס לתיקייה כלשהי בסייר הקבצים וממיין את הקבצים לפי שם, הקבצים הישנים יחסית ממויינים כמו שצריך, קודם התיקיות לפי ה- abc ואחריהן הקבצים לפי אותו הסדר, אבל אחרי האות z העסק מתחיל מחדש, הפעם לקבצים ותיקיות חדשים יותר והפעם המיון לא מבדיל בין קבצים ותיקיות והן מעורבבות ביחד. נאמר שכל מה שמופיע בארותיות גדולות הן תיקיות וכל מה שמופיע באותיות קטנות הם קבצים. אני רואה משהו כזה: AAA BBB GGG ZZZ aaa bbb hhh zzz AAA1 bbb1 DDD1 fff1 kkk1 ZZZ1 אני זוכר שאפשר לקבוע האם המיון יעשה לקבצים ותיק'יות ביחד או לקבצים בנפרד ותיקיות בנפרד, אבל אני לא זוכר איפה מגדירים את זה. ואיך אפשר ךקבל את שניהם בו זמנית?
-
- 8 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי על המחשב החדש שלי windows vista ultimate x64. הכל עבד טוב ויפה. כעת, כשאני מנסה לפתוח את Control Panel, החלון מופיע למאית שנייה ונעלם. כמו כן שאני מנסה לעשות מאפיינים ל"מחשב שלי" זה בכלל לא נפתח, וגם המשחקים של הwindows (לא שאני צריך אותם או משהו) לא נפתחים בכלל. לא מצאתי פתרון לבעיה, נתקלתם בזה כבר?
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס לצ'אט מפיעה לי תמונה שכאילו לא עלתה
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
היי אני רוצה להכין התקנה אוטומטית של XP PRO עם קובץ תשובות מוכן ולהוססיף גם תוכנות אפילו להתקנה... אני מכיר תוכנה בשם Nlite שיודעת להכין תשובות מראש כמו הסידי קי וההגדרות משתמשים ולעשות כל מיני הגדרות מראש אבל אני מחפש מדריך בעברית שמסביר איך לעשות את כל הסיפור של התקנה אוטומטית בלי התערבות המתקין בעצם לשים את הדיסק וההתקנה תהיה אוטומטית לגמריי...וגם יותקנו בנוסף למערכת ההפעלה כמה תוכנות מסויימות שאני רוצה... מי שמכיר מדריך בעברית אני אשמח מאוד לדעת עליו....כי באנגלית אני מכיר כבר אבל זה יותר מידי לקרוא....(: תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-