Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
בחלקים מסויימים במסך, אני רואה שהטקסט קצת לא ברור. שימו לב לתמונה שצרפתי. מישהו מכיר את התופעה? איך מסדרים את זה? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום יש סיבה כלשהיא לדעתכם שיכולה לגרום לדבר או שזה נורמלי ? אני מדבר על משחקים כמו BF2 וF.E.A.R, נגיד כשהBF2 עולה אז כמסתיימת הטעינה של המסך ונותר ללחוץ על JOIN GAME אני לוחץ ואז יש תקיעות בסאונד (כמו איזה דיסק שרוט שניתקע) זה קורה גם לכם ?? אני מניח שלא .... ממה זה יכול להיות ? עשיתי TEST SPEED לH.D תגידו לי אם זה בסדר לדעתם. ואיך אני יכול עוד לבדוק, אולי משהו בVIRTUAL MEMORY ?! לא יודע.... תודה כל העוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
קניתי מדפסת חדשה , Xerox. שאני מדפיס מתוך אתרים מסויימים אז נחתכים השוליים מצד ימין ונחתכות אותיות ומילים. יש משהו שאפשר לעשות בעניין? ניסיתי לעשות הגדרת עמוד אבל זה לא עזר.
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
החלטתי שנמאס לי מהיישור הרגיל של ה Windows והורדתי את אופציית ה Auto Arrange בה השתמשתי כ"כ הרבה שנים. אני שם את כל האייקונים במרכז המסך ידנית אבל הבעיה היא שכל קובץ חדש שנוצר ממוקם אוטומטית בפינה השמאלית למעלה. זהו מצב בעייתי מאד בשבילי, איך אני יכול לקבוע לשולח עבודה Margin מסויים מקצוות המסך שבו ימוקמו האייקונים החדשים?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שמעתי שבמקום לפרמט את המחשב אפשר איכשהו לנקות אותו מכל מיני תוכנות וזבל ע"י אופציה שמובנת בwindows, שבעצם מוחקת את כל התוכנות החיצוניות ומשאירה רק את הקבצים של הווינדוס, איך עושים את זה?
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום רב.. לאחר שניסיתי את גרסאת הנסיון שמיקרוסופט סיפקה (RC2) , החלתי לחזור ל XP הישן והטוב. התקנתי אותו על תיקיה נפרדת, הכל טוב ויפה.. רק בעיה קטנה, שהוינדווס ויסטה נמחק מקובץ ה BOOT, ואני לא יודע איך לחזור ולהפעיל אותו (בימים שאני מתעגע למערכת) אם מישהו יודע איזו פקודה או נתיב שאני צריך להוסיף ב BOOT, אני אשמח לדעת. אגב, ה XP על כונן C הויסטה במקור הייתה על כונן G, לאחר ההתקנה של XP , שונה הכונן אוטומטית ל E[br]פורסם בתאריך: 8.02.2007 בשעה 15:41:42 סליחה על ההקפצה , אבל למישהו יש מושג? ???
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
הסמלים שיש בשורת ההתחל איפה שהשעון מטושטשים ולא נראים כמו שצריך לדוגמא: [ATTACH=CONFIG]6215[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]6216[/ATTACH]
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום! איך אני יודע כמה זיכרון וכוח-מעבד אני מנצל וכמה נשאר חופשי ב-WIN XP PRO ? איפה רואים את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
צלמית שינוי השפה נעלמה לי בשורת המצב התחתונה משמאל (Win XP Home). נסיתי באמצעות "מקלדת" בלוח הבקרה בדומה ל- Win98 אולם לא קיימת האופציה להוספת הצלמית. אודה אם מי מהמשתתפים בפורום יעזור לי. תודה מראש דן
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה, לא מזמן קניתי מחשב - מפרט בפרופיל, והבעיה היא כזו, כשאני מנסה להתקין VISTA ULTIMATE SP1 (חוקי דרך אגב), אני עושה BOOT ל דיסק ואז במעבר בין מסך למסך עד מצב שאני מפרמט את ההרד דיסק, לוקח כ 3 - 4 דקות בין מסך למסך. אחרי ההתקנה הכל נראה תקין. לפני כמה ימים גיליתי שיש בעיה ב HDD דרך ה EVENT VIEWER והלכתי להחליף את ההרד דיסק SEGATE 500GB 32MB, הגעתי הבייתה חיברתי אותו והתחלתי התקנה חדשה, שוב אותו זמן השהייה בין מסך למסך, ולאחר מכן התחלת ההתקנה המחשב עולה בפעם הראשונה ולאחר מכן אחרי לא יודע להגדיר זמן מדוייק אבל כמה שעות הוא מתרסק כל זאת כשאני לא נוגע בו, ואני מקבל הודעה WINDOWS HAS SHUTDOWN UNEXPECTEDLY, לאחר בדיקה בקובץ ה MINIDUMP, אני רואה שהוא קושר את התק…
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום שיחקתי לעצמי היום באתר של גוגל ואז בעדפות חיפשתי אנגלית ולא מצאתי =\ וראיתי "שפת פורצים" אז שינתי לזה ואין לי מושג איך להחזיר לעברית בגלל שאני לא מבין מה כתוב שם http://img505.imageshack.us/img505/8302/google6md.jpg
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
היי לכולם! אני חדש ומקווה שזה המקום הנכון לשאול... רכשתי מערכת הפעלה ווינדוס 7 ULTIMATE בעברית.המחשב פורמט כפי שכבר עשיתי בעבר ויש לי הבנה בזה בהחלט הכל נקי וההתקנה עוברת. לאחר שהיא מסתיימת הווינדוס מאתחל את המחשב וזה אמור לעלות כבר מהדיסק הקשיח אבל...זה לא קורה זה לא הולך לשום מקום...פשוט אחרי הפוסט הראשוני מגיע לשורה של VERIFYING DMI POOL DATA וזהו! לא ממשיך לשום מקום. אציין כי המחשב חדש לחלוטין לוח GIGABYTE GA-MA78GM-UD2H אחלה לוח והתקנתי עליו שוב XP למען הסר ספק לצורך הבדיקה ועולה כמו גדול! מה לעזאזל קורה פה? יש למישהו רעיון? המחיצות 2 במספר NTFS הראשית כמובן היא ACTIVE הביוס מעודכן הכי הכי שאפשר ואני לא מבין מדוע זה לא עולה אשמח לעזרתכם! תודה!
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
אנשים יש בעיה לחבר שלי בהתקנת WINDOWS XP בדיוק לסוף ההתקנה הוא רושם מסך כחול שהוא אומר כי היה איזה שהוא סוג של ERROR ואז הוא עושה RESET, נתקלתי בזה פעם שנראה לי שהמחשב שלו לא יכול להתקין XP למרות שיש לו P3 256 MB SDRAM . טעיתי? מישהוא מכיר את הבעיה? מה אני צריך לעשות?
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מס' שבועות נעלם לי ללא אזהרה הטאב desktop מה- display properties (הטאב שממנו אפשר לשנות רקעים) והפכתי את העולם לנסות לשחזר אותו וכלום לא הולך. הרצתי אנטי ווירוסים ואטי ספיוורים ומנקי רג'יסטרי ומה לא. (אפילו מצאתי איזה אתר בשם kelly's korner שמכיל מלא תיקונים לרג'יסטרי אבל גם אלו לא עזרו). מצאתי דרך גוגל כמה אנשים שמדברים על משהו שנקרא desktop hijacker אך לא מצאתי חומר בנושא. אם מישהו מכיר את הבעיה ויודע על פיתרון שיגיב בבקשה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום הWIN 7 פשוט משגע אותי לדוגמא אני מתקין (מנסה) גוגל כרום אבל הWIN לא נותן רושם שגיאה 0x8005071c אני המשתמש היחידי במחשב(אדמניסטרטור) בדקתי בחשבונות משתמשים בדקתי מנהל האישורים לא מצאתי פתרון זה כאילו שאין לי הרשאות במחשב לפי דעתי הבעיה ברגיסטרי אבל אין לי מושג מה עושים שם
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי WIN-XP +SP1 ובזמן האחרון היתרחשו כמה דברים חדשים ומעניינים ב-WIN. לא מזמן התקנתי את התוכנה Kaspersky ו Sygate וקראו דברים מעניינים.. זה התחיל בזה שהקובץ Studio.exe שבתקיית ה-WIN קם לתחייה פתאום והחל לירצות חיבור לאינטרנט, כך מעידה ההודעה הקופצת של ה Kaspersky ואני מסרב בתוקף כל פעם! (מכיוון שהKaspersky טוען שזוהי תולעת מסויימת\קובץ מאיים מסויים..) הקובץ נימצא כאן: c:\windows\system32\Studio.exe מלבד הקובץ הזה גם השניים האלו רצו להצטרף לחגיגה: c:\windows\system32\ntoskrnl.exe c:\windows\system32\lsass.exe c:\windows\system32\svchost.exe *על שלושת אלו ה Kaspersky לא ליכלך.. איני יודע אם אני אמור לתת גישה לקבצים אלו? כל עזרה תתקבל בברכה!
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
מצורף קובץ על הבעיה ניסיתי לעדכן את ההגדרות עם דיסק דרייברים שמצורף עם הלוח באופן אוטומטי אך ללא הצלחה למה זה קשור ואיך פותרים את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. התקנתי את Windows XP Home בעבר, ביצעתי לו הפעלה, והכל פעל כשורה. אתמול שהדלקתי את המחשב, פתאום הווינדווס נותן לי הודעה בסגנון "נותרו 7 ימים להפעלת הווינדווס. האם ברצונך להפעיל עכשיו?" אז הנחתי שהוא פשוט רוצה שאני אקיש שוב את המספר הסידורי, אפעיל את הווינדווס, והוא יעזוב אותי, ולחצתי "כן". הווינדווס פתח את המסך של ההפעלה ופתאום הוא רושם לי "המוצר כבר מופעל. לחץ אישור להמשך" (אני יודע! אני הפעלתי אותו בעבר ). לוחצים אישור, השולחן עבודה עולה, והכל טוב. אם לוחצים "לא" השולחן עבודה עולה והכל טוב. ציפיתי שהווינדווס יעזוב אותי, אבל גם היום שהדלקתי את המחשב, משום מה קיבלתי את אותה ההודעה (רק שהיה כתוב שנותרו 6 ימים). מישהו יודע ממה הבעיה נובעת ואיך מתקנים אותה? אולי אפ…
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה Windows Doctor. לאחר שהפעלתי את התוכנה ועשיתי אופטומיזציה של המערכת, אנני רואה את השירותים כמו אנטי וירוס, שפה, סקייפ ועוד. באיתחול דרך MSCONFIG זה מה שמופיע לי ואני לא יודע אם השרותים האלה מופעלים, למרות שאוירה אנטי וירוס מתעדכן עם עלית המערכת. כיצד אני מחזיר הכול לקדמותו ?. בתודה מראש לכל המגיבים...
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום לכם רציתי לשאול האם מישהו יודע כיצד לאתחל מחדש מחשב נייד מסוג COMPAQ EVO N800v ? כולל ניקוי של הרג'סטרים? אני מודה לכם מאוד בתודה אלי
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צהריים טובים, רציתי לשאול את דעכתם לגביי עבודה עם שתי מערכות הפעלה במחשב P-D 64 ביט. אני כרגע עובד על 32 ביט במחיצת C, ואני מתכנן לעבור למע' 64 ביט האם כדאי לי ליצור עוד מחיצה נפרדת למע' 64 ביט או שניתן להתקין על אותה מחיצה בה נמצאת 32 ביט? אם לא, האם כדאי ליצור עוד מחיצה נפרדת ל 64 ביט? (יש לי 160 GB לא מפריע לי המקום..) בתודה מראש (!) וסופשבוע נעים, דור
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
ערב טוב, השאלה היא כזו: כיצד ניתן לעשות שבעת כניסה למצב המתנה יכבו כל המווררים במארז בנוסף להרדיסקים והספק?
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
האם ניתן להפעיל disk-on-key במערכת windows NT? איפה אפשר למצוא דרייבר בשביל זה?
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי איפה נמצא הקובץ של הסיסמאות בווינדוס הכוונה לקובץ ששומר את הסיסמאות והיוזר ניימס למשל באינטרנט {שהוא שואל אותך אם אתה מעוניין שהוא יזכור את הסיסמא והיוזר ניים}..פשוט אני חייב את הסיסמא ואני לא זוכר אותה.. {כי אתם יודעים במקום סיסמא רואים עיגולים שחורים..}
-
האם משהו יודע עד כמה מסכים אמני יכול לחבר למערכת ההפעלה ולהריץ בכל מסך אפליקציה אחרת (אם אני זוכר נכון זה 8 אבל אני לא בטוח). אם כן אז איך עושים את זה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-