Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
לפי מה שקראתי במערכת ההפעלה החדשה יש מנגנון הגנה שאמור למנוע התקנת המערכת בצורה פיארטית (ייצור של קוד יוניק ע"פ מספרי רכיבי החומרה). להתקנה צריך להתקשר לחברת מיקרוסופט כדי לקבל קוד התקנה מאושר. האם זה נכון ? הבנתי כי בעותק המפוצח הושבת המנגנון הזה.
-
- 22 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
לכתוב בדוס באקספי בעברית-לא מצליח אני פשוט רואה ג,יבריש מה אני יכול לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן יש ברשותי לפטופ עם מסך מגע - LENOVO YOGA רציתי לדעת מה יותר מומלץ WIN10 או WIN8.1. כרגע יש ברשותי מע' הפעלה 8.1 אבל בגרסה הבסיסית וזה לא מספיק ככה שאני בכל מקרה מתכוון לעבור לPRO או ENT , אז חשבתי אולי כבר נעבור לWIN10 תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ניגשתי לעשות סריקה ואיחוי, קודם כל לא כתוב לי מתי הפעם האחרונה שנעשו סריקה ואיחוי, אפשר לראות את זה באיזו דרך? ??? בסריקה שסימנתי "תיקון שגיאות אוטומטית" קיבלתי את ההודעה הזו: http://forums.ort.org.il/files/30/1178958/1770246.gif מה הפירוש? ??? ===== באיחוי יש לי שתי אפשרויות: analyze ו-Defragment, השני מובן לי, אבל מה האופציה הראשונה נותנת? ומה זה מסך המידע מימין? ??? http://forums.ort.org.il/files/30/1178959/6684430.gif תודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם אני יכול לדעת על כל קובץ שנמצא אצלי במערכת מתי היה השימוש/ הצפייה האחרונה בו? כמו כן האם אפשר למצוא פקודה כמו properties על קובץ? תודה
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
טוב לא ממש גנבו אבל הם נעלמו היו לי2 ואחרי התקנת winon cd הם נעלמו העפתי תתוכנה אבל הסידירומים לא חזרו למישהוא יש רעיון לפני פירמוט?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אני כותב לקובץ WINNIN.SIF (או איך שלא קוראים לו) כדי שיעשה פירמוט מלא אוטומטי מסוג NTFS ? ואם אני שם תוכנות כמו ICQ, SKYPE, COMPLETE REGISTRY CLEANER וכאלו בדיסק של הווינדוס ואני רוצה שהם יותקנו עם הווינדוס אוטומטית איך אני עושה את זה ? תודה, וסליחה על השאלות המרובות
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי WIN XP PRO ויש לי כונן ש15 ג'יגה שאני משתמש בשביל הורדות מקזה ,זהו אין עלין כלום חוץ מזה. היום בדקתי את הכונן וראיתי שיש הפרש בין כמות המידע שיש בתיקיות (6 ג'יגה ) לבין המקום הפנויי שיש לי בכונן (5 ג'יגה ). הבנתם 4 ג'יגה חסרים לי מהכונן . למישהו יש רעיונות בנושא ? נ.ב תשכחו מהדברים המטומטים כמו תיקיות נסתרות כי את זה בדקתי :AR15:
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הפעלתי tcpview וזה מה שראיתי <non-existent>:3900TCP80.179.191.142:119780.178.250.5:3425CLOSING <non-existent>:3900TCP80.179.191.142:2708212.235.95.169:1748CLOSING <non-existent>:3900TCP0.0.0.0:27080.0.0.0:0LISTENING <non-existent>:+ יכול להיות שפרצו לי למחשב ? נראה לי שזה מתוחכם מאוד....
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
ואקשע תעזרו לי [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
האם יש נגן יותר טוב מ media player 10 תודה לכם
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שתי הארד דיסקים אחד של 4 ואחד של 30. בדיסק של 4 יש לי אקס פי ובדיסק של 30 מילניום ואז הבעיה התחילה נמאס לי מהמילנים אז מחקתי אותו את הקבצים שלו חשבתי שהטבלה (בהתחלה איזה ווינדוס אתה רוצה שהמחשב יעלה) תעלם אבל לא . פורמט לעשות אני לא יכול כי יש לי משחקים וסרטים בהארד דיסק הזה אז איך אני יכול להיפתר מיזה אולי מחיקת קובץ או משהו אז תעזרו לי בבקשה ?!
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
יש לי מחשב תותח עם מפרט טוב מאוד קניתי אותו חדש ... כאשר הפעלתי עליו 32BIT הוא היה בסדר גמור XP וגם VISTA אבל כאשר ניסיתי לשים 64BIT VISTA/XP זה היה איטי יותר . למה זה קורה ואיך משפרים את זה ? מפרט המחשב :- כ.זכרון 4GB 800MHZ OCZ CL4 כ.מסך ATI READON 512 MB DDR2 HD 2600 לוח אם :- ASUS M2N-E מעבד :- AMD AM2 ATHLON 6000+ 64BIT
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אהלן לכולם, אני עובד עם ITunes, וכחלק ממנה מותקנת לי על המחשב גם תוכנת Quick time. כשאני מנסה להוריד אל המחשב או לצפות באמצעות הדפדפן קבצי tiff, הם ישר נפתחים עם תוכנת ה- Quick time. איך אפשר לשנות את זה שיפתחו עם "מציג התמונות של Windows"? ניסיתי גם לעשות קליק ימני לפני ההורדה (בשבי לשנות את סדרי העדיפויות ע"י בחירה ב- "פתח באמצעות" - אבל הקבצים שאני מוריד לא נותנים לי בכלל את האפשרות הזו. הם ישר נפתחים בתוכנה הארורה הזו של 'אפל'). למישהו יש פתרון? תודה!
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
אני ניכנס לווינדווס UPDATE ומתקין את הSP! ובסוף הוא אומר לי שההתקנה נכשלה ואם אני זוכר נכון, זה דופק לי ת' ווינדוס איך אני יכול להתקין אותו? והאם משהוא יודע למה זה קרא לי?
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
היי חבר'ה, מאתמול ה- Task manager נראה מוזר, אין לו את הסרגל למעלה, הוא חלקי. מישהו יודע למה זה קרה ואיך אפשר לסדר את זה? זה קרה לי גם במחשב הנייד. מצורפת תמונה תודה, מורן [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
נכנסתי ל-windows update ולא מופיעה לי האפשרות לשדרג ל-SP1. הבנתי שבמצב שמותקנים במערכת דרייברים שלא תואמים ל-SP1, לא תופיע אפשרות השדרוג עד לעדכון לדרייברים המעודכנים. אין לי שום דרייברים שלא מעודכנים לגרסה האחרונה. איך אפשר לדעת איזה דרייבר הוא הבעייתי?
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש לי VISTA HOME PREMIUM 64BIT שלא מזהה את המשתמש שלי כADMIN למרות שהוא מוגדר ככה ב USER ACCOUNTS.... מישהו יכול לעזור? :s05:
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למה אם אני מתקין במלואו את Visual Studio 2010 אז התוכנה ברוב חוכמתה מבטלת את הכניסה האוטומטית של המשתמש שלי, ובמקום זה אני צריך כל פעם בהדלקת המחשב לחכות כ20 שניות, ואז ללחוץ על המשתמש כדי שימשיך להיכנס למערכת ההפעלה. למה. מישהו מוכן להסביר לי את ההגיון מאחורי זה? ואיך לעזאזל אני מבטל את זה?
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
למה win xp sp3 מזהה 4G זכרון כ- 3G? ואיך משנים את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הוונידווס מחליט על דעת עצמו לשנות את האייקונים של תקיות מסויומות לתמונות מתוכן. יש דרך להפסיק את זה? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
כשאני ב"מאפיינים" מוריד את הV מ"קריאה בלבד" הוא אומר שרק למנהל מערכת יש אפשרות (זה אני.. ואני דרך היוזר הראשי והיחיד במחשב) ואם אני רוצה להמשיך ללחוץ "המשך". אני לוחץ, הוא עושה כאילו הוא מוריד את החסימה מיד לאחר שהוא מסיים אני בודק ב"מאפיינים" של התיקיה והיא שוב לקריאה בלבד. כנ"ל גם אם אני מתקין תוכנה חדשה לא בprogram files.. אני רוצה להצליח להוריד את הקריאה בלבד הזה מכל תיקיה שארצה.. איך? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
בשני המצבים הם על SSD זה מרגיש יותר מהיר כשזה על VHD פיסלבו EFFECT ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשהתקנתי את XP הוא מצא לי רק עדכון אבטחה אחד. גם יש לו קטעים מפגרים שבהם הוא שואל אותי משהו בנוסח "windows update מצא עדכונים חשובים. להורדה לחץ על הורדה" וכשאני לוחץ על הורדה כל החלון נעלם ואין אליו זכר....... אבל בלי קשר, יש לי פנטיום 3 ואמרו שיש איזה פאצ' שעושה שXP יעבוד מהר יותר בפנטיום 3. למה windows update לא מציג לי אותו ? יש דרך להוריד אותו ידנית ?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי, Windows 7 אומר לי שיש לי עדכון אבטחה - Security Update for Windows 7 Release Candidate הסתכלתי בדף על העדכון ו-Windows 7 מופיע שם תחת Non-Affected Software (בניגוד לכל המערכות מ-2000 עד 2008 בלי R2). לא שאכפת לי להוריד או לא להוריד איזה עדכון קטן, אבל אני סתם תוהה - מה הקטע? http://www.microsoft.com/technet/security/Bulletin/MS09-045.mspx
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-