עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by DarkSight,

שלום לכולם קניתי מחשב חדש!! ואשכרה הרכבתי אותו והוא עובד חחח ורציתי לדעת אם כדי לעבור לLONGHORN אבל מישהו שידבר מנסיון לא סתם אלה שיאמרו לי שיש מילארד באגים מישהו שניסה את הבטא 4074 קיים כזה מישהו? ואם אף אחד לא ניסה כנראה נצטרך להסתפק ב2000 הטוב והישן

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by Maor_T,

פתאום לא יודע למה יש לי במקום המסך Welcom screen של לבחור משתמש יש לי ברגע שאני עושה החלפת משתמש חלון שבו מופיע לי למעלה Unlock computer בהגדרות מסומן לי להתשמש בWelcom screen ומסומן לי Fast User Swiching איך אני יכול להחזיר את המצב לקדמותו שאני עולה Swich user ועובר למתמש אחר במסך בחירת משתמש...

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  3. Started by Guy950,

יש לי נייד נטבוק של HP שהוא יחסית חלש לכן לא מותקן עליו ויסטה או WIN 7, מה שכן יש לי אפשרות לעדכן את המחשב לSP3 אבל רציתי לדעת האם זה כדאי? הנייד הוא חלש עם 1 ג'יגה זיכרון ראם ומעבד חד ליבה חלש, מה הSP3 ישפר? גם כן, חייבים לגבות?

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  4. שלום במחשב עם וינדוס xp איפשרתי שליטה מרחוק על משתמש הadmin - בעזרת mstsc שמובנה בוינדוס. השליטה עובדת ממחשב אחר, אבל כאשר מישהו משתמש במחשב הנשלט (באופן ישיר), זה מנתק אותי אוטומטית מהשליטה מרחוק. לאחר שאני משתמש בשליטה מרחוק, כאשר אני בא למחשב הנשלט פיזית, המחשב נמצא במסך הlogin של הוינדוס. איך אפשר לשלוט במחשב במקביל למי שמשתמש בו ישירות? (כלומר ששנינו נוכל לראות מה קורה ולהשתמש בו זמנית) תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by roish12,

שלום, אני במחשב של אחי יש לי בעיה במחשב שלי עוד לפני שהוא עולה כאילו אני מדליק אותו אבל הוא אפילו לא מגיע לטעון את הווינדוס רשום לי שחסר לי קובץ: /WINDOWS/SYSTEM32/CONFIG/SYSTEM ומתחת לזה רשום לי כך: you can attemp to repair this file by starting windows setup using the orginal setup CD-ROM מישהו פה יודע איך לפתור את הבעיה ואם לא אז כמה כסף בערך צריך לקחת טכנאי על בעיה כזאת? תודה

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  6. Started by menis,

בוינדוס 2000 פרופישינל?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by snop,

לפני כחודש רכשתי מחשב נייד של HP שהריץ ויסטה 64 ביט אבל לא עם עברית ואמרו לי שאין גירסא רשמית עם עברית אלא התקנת שפה. שהתקנתי את השפה העברית זה הפך באמת את המחשב לעברית אבל זה העמיס עליו והוא זז יותר לאט מאשר עם אנגלית ו/או עברית אשר באה כדבר מובנה. אז השאלה שלי האם יש וינדוס XP ווינדוס 7 - 64 ביט עם עברית כלולה לא כתוספת אלא כחלק מובנה מהמערכת ? לא מעניין אותי ויסטה, רק שני המערכות הפעלה האלה. חיפשתי בגוגל ואני מצאתי שכן השאלה האם הכוונה לתוספת או לא, כי אני רוצה אך ורק מובנה ולא כתוספת. תודה רבה לכולם על המענה + עוד שאלה ברשותכם - לגבי 4 ג'יגה זכרון - הבנתי שרק ב-64 ביט יש תמיכה כזאת ומעל.. הבעיה שאני לא רוצה לשדרג ל-64 ביט אלא אך ורק בגלל הזכרון אבל לפי המדריך ש…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by vered,

ניגשתי לעשות סריקה ואיחוי, קודם כל לא כתוב לי מתי הפעם האחרונה שנעשו סריקה ואיחוי, אפשר לראות את זה באיזו דרך? ??? בסריקה שסימנתי "תיקון שגיאות אוטומטית" קיבלתי את ההודעה הזו: http://forums.ort.org.il/files/30/1178958/1770246.gif מה הפירוש? ??? ===== באיחוי יש לי שתי אפשרויות: analyze ו-Defragment, השני מובן לי, אבל מה האופציה הראשונה נותנת? ומה זה מסך המידע מימין? ??? http://forums.ort.org.il/files/30/1178959/6684430.gif תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by dorman2,

התקנתי כונן SATA חדש. אני רוצה להתקין עותק נקי בכונן החדש (D). בינתיים אני לא מוחק את העותק הקיים ב C. שאלה 1): האם בעליית המחשב הוא יציע לי לבחור בין אחת ההתקנות? אחרי שאגמור לבצע התקנות שאר התוכנות אני רוצה לפרמט את C . שאלה 2):האם פעולת הפירמוט ל C היא דרך נכונה להסיר את מערכת ההפעלה?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום אחי רכש לפני כשנה וחצי מחשב ב BEST BUY בארה"ב עם ווינדוס חוקי כמובן. בנוסף יש לו אופיס חוקי. עכשיו המחשב צריך פירמוט ורציתי לדעת איך אני יכול להוציא את הקוד שלהם ולוודא שהכל יעבוד כמו שצריך גם אחרי הפירמוט ? תודה

11. שלום! יש לי מחשב נייד שבא עם וינדוז אקס פי HOME חוקי ומקורי , עם מדבקת רשיון חוקית שמודבקת על הנייד. האמת , המחשב כבד מדי ומלא בזבל ואני מעוניין לפרמט אותו , ולא בא עם הנייד את דיסק ההתקנה. מה עושים במקרה כזה? יש לי רשיון חוקי וקוד חוקי , אך אין לי דיסק התקנה! תודה.

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום לכולם, בטח שואלים את השאלות האלה המון בפורום הזה אבל אני לא מצאתי תשובה להכל, ולקרוא את כל הסטיקי בן ה 100 עמודים זה לא פרקטי... אני אקצר ואשאל את השאלות שיש לי: 1. עם המפרט הנוכחי שלי (רשום בצד), האם השדרוג בכלל כדאי? 2. איזה גרסה עדיפה ולמה (BASIC, PREMIUM וכו'...)? 3. איזה גרסת ביטים עדיפה ולמה(32\64)? אני חושב שזהו בנתיים.... אם יהיה עוד אני כמובן אוסיף. תודה על התשובות.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by zapeR,

שלום, לפני שבוע בערך, קניתי מחשב חדש עם Windows Vista 64 BIT - מקורי - עם אופצית שדרוג ל Windows 7 כשהוא יצא. אוקי עכשיו כולם יודעים, הWIN7 יצא רשמית. אבל אני רוצה לדעת איך אני משדרג את ה Vista שלי ל WIN7 (יש לי דיסק התקנה של WINDOWS מקורי מMicrosoft, אם זה עוזר) תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by Real_Me,

אני רוצה להתקין מחדש את XP ורציתי לדעת אם כמו ב-98 התקנה בספריית חלונות הקיימת לא דורסת דברים חשובים כמו הגדרות מסך, דסקטופ, מועדפים וכו'. אם כך הוא, השאלה היא מה בעצם זה יכול לשפר לעומת המצב שלפני ההתקנה שכלל בעיות של כרטיס מסך ומערכת שמפסיקה לתפקד אחרי זמן מה. אני מקווה שכל זה ייפתר עם ההתקנה המחודשת והשאלה האם לא עדיף כבר לעשות התקנה נקיה לספריה אחרת ולהתחיל מחדש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Yossi_Melamed,

הראשונה - אתר הבית שלי כל הזמן משתנה ל http://www.0websearch.com/ בסריקה שאני מריץ בAd aware 6 , יש 8 קבצים שמתקשרים לאתר הזה..משהו coolwebsearch..עכשיו, אני מוחק אותם כל הזמן, והם כל הזמן חוזרים. וירוס - גם לא (בדקתי). הם מופיעים בreg תחת explorer בkeywords ו titles נו, האתרים של אחי... :aktion031: מה אני עושה? איך אני מסיר את הקבצים האלה סופית? הם לא נמחקים משום מקום ! ובעיה נוספת - בשורת המשימות - העברית מתחלפת. במקום לכתוב תפוז זה כותב זופת. ניסיתי לשחק עם הגדרות שפה, פונטים וכו' - לא מצליח. אתם יודעים איפה הפיתרון? תודה מראש לכל מי שמגיב ועוזר!

16. Started by yoav9,

אני לא יכול איתו, כזה מערכת הפעלה תת רמה... עזבו את העובדה שאין לה טעימות לחצי מהמשחקים שיצאו לפני חצי שנה... עזבו את העובדה שאחרי פירמוט והתקנה אתה צריך להוריד 40 מגה של פאתצ'ים כדי שלא יפרצו לך למשחק ושהוא בכלל יעבוד בלי לקרוס... עזבו שלוקח לו יותר זמן לעלות מאפילו 98... עזבו את העובדה שאפילו לgta 3 יש בעיות תאימות איתו... עזבו שכאשר מסתכלים בtroubleshooting בsof 2 demo כתוב ואני מצטט xp prob: (בלה) xp prob: (בלה) xp prob: (בלה) xp prob: (בלה) me prob: (שטויות) linux prob (דרעק) xp prob: (בלה) xp prob: (בלה) לא יכול כזה ווינדוס נידח, ןעזבו את זה!!!! מי שפה vgamer בוודאי יודע שאי אפשר לקרוא את ההודעות כי אז המערכת נתקעת... אתם יודעים, עזבו שהיא יותר כבדה... אבל למה!!! אנ…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום רב, הדיסק שלי מפוצץ ומצאתי כי ספריית C:\WINDOWS\SoftwareDistribution\Download\6ca7b3a8efd5a9b6f87fff395a2eb989 תופסת מעל 1/2 ג'יגה. אני מריץ Win XP SP1 ולפי מה שבררתי הספרייה שציינתי כוללת התקנה של Win XP SP2 (שאין בכוונתי לעשות). האם ניתן בביטחון למחוק את הספרייה? האם ניתן בבטחון למחוק את כול C:\WINDOWS\SoftwareDistribution\Download\ ? תודה, אבירם.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. יש לי XP ואני לא יודע איך להוריד את המסגרת הכחולה שמסביב לכיתוב של האיקון מישהו יכול לעזור בבקשה?

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  19. Started by B166ER,

שמעתי שוויסטה לא תומכת בחיבורי ה-COM בלוחות אם. האם זה נכון? אם כן זאת הולכת להיות בעייה כי יש לא מעט דברים שמתחברים ב-COM תודה מראש

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  20. שלום לכולם , משתמש בWIN 10 ,רוצה לדעת אם קיימת האופציה (BUILT IN) להציג את הביצועים (דיאגנוזטיקס ,CPU ,RAM,TEMP, NET) על המסך (באופן קבוע) \ שולחן העבודה בצורה הכי מינימליסטית שיש ? במידה ואין אופציה מובנת בWIN ,איזה כלים אתם ממליצים ? תודה.

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  21. Started by cateye,

זה כבר דיי נמאס, בהתחלה הוא הראה סימנים שהוא מתחיל לא להרגיש טוב (לא מפעיל דברים, נתקע קצת ומשתחרר) אבל עכשיו אני חייב להפעיל אותו מחדש כל פעם (ויסטה) כדי שדברים יעבדו. יש לי איטיות כללית ואני חושב שזה בגלל זה, איך אני יכול לתקן אותו? או להתקין אותו מחדש? או אם יש למישהו רעיון אחר אני ישמח לשמוע תודה רבה מראש.

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. הקצב העברה הוא 60MB או אפילו יורד ל55. האם זה תקין?

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  23. Started by thebenjamin,

שלום, יש לי תקייה ובה סרטי וידיאו, משום מה שמתי לב בשלב מסויים שאני לא יכול להיכנס אליה: הגישה נדחתה. ניסיתי לקחת בעלות על התקייה, זה לא מציג את הבעלים הנוכחי וכשאני מנסה להגדיר בעלות מחדש זה שוב רושם שהגישה להגדרת בעלים חדשים נדחתה. ניסיתי להוריד איזשהו REG שמוסיף אופציית TAKE OWNERSHIP אבל גם זה לא עזר והמצב נשאר בעינו. איך אפשר לפתור את הבעיה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.