Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מחשב עם ווינדוס 8 פרו 64 ביט. עד לפני חצי שעה הכל עבד בסדר גמור, ופתאום האקספלורר של ווינדוס (explorer.exe לא הדפדפן) התחיל לקרוס ולהפתח מחדש כל שנייה. איך אני אמור לפתור את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום התקנתי מערכת הפעלה על SSD ומחוסר ידע גם הדיסק קשיח הרגיל היה מחובר וכנראה זה נשאר עכשיו שאני מפעיל את המחשב זה נותן לי לבחור גירסת ווינדוס וזה מעצבן מציק ואיטי הוצאתי את הדיסק קשיח הרגיל שעליו היה מותקנות הגירסאות הקודמות וזה עדיין עושה את זה איך אני מעיף את זה לכל הרוחות??? תודה מראש לכל מי שעוזר (מדובר במערכת הפעלה WINDOWS 7 64BIT)
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי WIN XP ואני לא יודע אם זה באג או שזה בעיה במחש אבל באינטרנט אני לא יכול להחליף שפה רק שאני לוחץ על בחירת שפה ולוחץ כמה פעמים על השפה שאני רוצה להעביר אז השפה משתנה ??? ???תעזרו לי זה משגע אותי! ??? ???
-
בזמן האחרון המחשב שלי נתקע לפעמים ולרוב מופיע הודעת שגיעה סתנדרטית כאילו עם הלשלוח ולא לשלוח איך אני יכול לבטל את זה ועוד שאלה איך אני מבטל את הדיבגר(נראה לי ככה קוראים לזה) דוקטור ווטסון או משהוא כזה תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחיצות נפרדות עם נפח גדול. במחיצה הראשונה מותקן xp ובמחיצה השנייה מותקן vista, כך שבעליית המחשב יש לי בחירה. האם העבודה שמותקנת אצלי שני מערכות הפעלה מאיטות את אופן פעולת המחשב? תודה
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
כשאני לוחץ על WIN KEY+L זה מחליף לי משתמש איזה קובץ זה מפעיל? אפשר להפעיל אותו באופן ידני? תודה
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם. לסבא שלי יש מחשב, והוא עוד לא מכיר לגמרי את הXP שהתקנתי לו (היה עד לא מזמן על וינ' 98 זמן רב), וככל הנראה הוגדרה סיסמא למשתמש שלו, לא יודע איך ולא ידוע מה היא. זהו המשתמש היחיד ולא ניתן להיכנס למערכת ההפעלה. ניסיתי לבצע שחזור מערכת למועד מוקדם יותר (דרך התקנת וינדואוס מהבוט) אך גם שם מבוקשת סיסמת המנהל. מחר הוא מביא לי את המחשב לביתי, כאשר התכנון הוא לשים את ההארד דיסק שלו כדיסק נוסף אצלי, לבצע גיבוי של הקבצים למחשב שלי, לפרמט את שלו ולהחזיר את הקבצים. הבעיה פה שיש צורך בהתקנה חוזרת של המון המון דברים, ואני מחפש דרך יעילה יותר. יש אפשרות, דרך המחשב שלי (ויסטה) למחוק או לשנות את הסיסמא של המשתמש שלו (בXP)?? דרך אחת התיקיות של הוינדואוס XP שלו למצוא את הקבצים הא…
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
למרות מחשבי הרעוע ה-XP עובד דיי מהר. עכשיו לשאלתי מה היתרון בכלל ב- XP. ווינדוס 2000 יותר מהירה??
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי וירוס במחשב שמוחבה בקובץ AVI (יעני סרט)וכשאני לוחץ על הקובץ הזה אז פתאום המחשב עובד מאודדדדדדדדד לאט!! הזיכרון של המערכת קופץ לי מ-180 ל- 500!!!ואני רואה שהאקפלורר עומד על תופס זיכרום של 50!!(מדובר כאן כשאני בודק ב-Task Manager) הרצתי בדיקת ווירוסים ע"י האנטי ווירוס שלי (McAfee) וגם עם התוכנות שמחפשות מרגלים ודברים כאלה (spy bot==ad aware) ולצערי הקובץ לא תוקן. אני גם לא יכול למחוק אותו כי ברגע שאני לוחץ עליו הוירוס מתחיל לפעול. נכנסתי דרך ה-SAFE MOD בשביל להיכנס למנהל המחשב ADMI...משהו כזה וגם שמה כשאני לוחץ על הקובץ המחשב קופץ ל-500 זיכרון בשימוש מה לעשות כי אני ממש לא יודע!! תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
ובכן, רכשתי לוח אם חדש, GA-MA69GM-S2H שחובר במעבדה והוצמד למעבד הקודם AMD X2, לדיסק הקודם, לכונן ה-CD הקודם ולכרטיס המסך החיצוני (GEFORCE 7100) הישן והטוב. חילקתי את הדיסק עם פרטישן מג'יק, ויצרתי דיסק התקנה אשר מוטמע בו הדרייבר להרד דיסק שלי וכן עשיתי כמה תוספות כך שההתקנה תהיה ללא התערבות, באמצעות NLITE. אולם עכשיו, כשאני מנסה להתקין, במהלך ההתקנה הוא מעלה לי לא מעט פעמים את הודעת השגיאה האומרת setup cannot copy the file, ובכל פעם מופיע שם קובץ אחר. יש רעיונות מה הבעיה, ויותר מזה, מה הפיתרון האפשרי?
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מערכת הפעלה ווינדוס 7, 64 ביט הכל התחיל לפני כמה ימים כשניסיתי להיכנס לביוס לחצתי כרגיל על delete אבל הביוס לא נפתח.. אחרי כמה שניות המחשב ריסט את עצמו אבל לא הצליח לעלות. (הוא נשאר על מסך שחור) ככה המחשב המשיך (כיבוי וניסיון להדליק) עד שהוצאתי אותו מהחשמל מאז, כל פעם מתי שאני מדליק את המחשב והווינדוס עולה, בחצי שעה הראשונה (פחות או יותר) יש מיזעורים למשל אני בדפדפן, אז כל כמה שניות הוא מתמזער. לא לגמרי מתמזער לשורת המשימות אלא רק למצב שצריך ללחוץ על הדפדפן שוב בשביל להמשיך לגלוש. אני גם שומע קליקים ברקע במשך חצי השעה הזאת. קליקים כמו שנכנסים לתיקייה. למרות שהקליקים לא קורים דווקא מתי שיש מזעור למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בכל פעם שאני עושה RESTART או מכבה את המחשב מופיעה ההודעה: CL RC Engine3 Dummy Window: QPService.exe The instructions at 0x0066c3f9 referenced memory at 0x2e5f1801 the memory could not be read יש לי מחשב נייד של HP - חשוב לציין כי גם לפני ההתקנה של הWINDOWS7 התבקשתי להסיר את תוכנת הHP QUICK PLAY, משהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום, בכל הפעלה של המחשב הוא מציג הודעת שגיאה שאומרת: "The drive is not ready for use; its door maybe open. Please check drive A: and make sure that a disk is inserted and that the drive door is closed" בכלל אין לי כונן דיסקטים! עשיתי חיפוש בפורום וראיתי שאנטי וירוסים לפעמים עושים בדיקות כאלה, אך לא מצאתי את ההגדרה הזאת. אני משתמש ב nod32 2.7. מישהו יודע איך מבטלים את הבדיקה? תודה מראש! ;D
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובד כעוזר לאיש סיסטם בטכניון. החלטנו כי אנו משדרגים את כל המחשבים בכיתותו (לא חוות מחשבים) ל WIN7. הבעיה היא שהלוח אם ישן Intel D915GVWB, באתר של אינטל כבר אין תמיכה לדרייברים עבור WIN7. הבעיה היחידה שלי היא הכרטיס קול. (לא מעניין אותי שגם אין דרייבר לכרטיס מסך). משום שהמרצים מציגים תכנים בעלי קול בכיתות. ע"פ הממצאים שלי בעזרת התוכנה PC Wizard, מ הדגם של הכרטיס קול הוא Intel 82801FB (ICH6) High Definition Audio Controllers. יש גם מודל שהוא: ALC880 Realtek. אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא דרייבר מתאים לWIN7. תודה מראש לכל מי שיעזור או לכל מי שינסה לעזור.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלה בכותרת. כנראה שמחקתי את סל המחזור ואני לא מוצא שום דרך להחזיר אותו לשולחן העבודה. אשמח לעזרה ממכם.
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
היי אנשים מידי פעם בפעם (בתקופה האחונה יותר מפחות) קורות לי שגיאות ובעיות במחשב אז זה שצריך לפתור אותן אני יודעת. העניין הוא שכל פעם כזו יוצאת לי הודעה של ה- XP המציעה לשלוח דו"ח שגיאות למייקוסופט. כמובן שאיני רוצה לעשות זאת וכל פעם אני נאלצת לסרב מחדש. פעם שמעתי שניתן לבטל כליל הצעה זו. מישהו יודע כיצד? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חייב למצוא דרך לאפס למחשב מסויים את עורך הרגסטרי למצב התחלתי של המערכת ההפעלה על מנת לאפס את כול ההרשאות משתמש והפקודות שהוכנסו לשם ולחזור למצב הקודם אני לא יכול לפרמט יש יותר מידי תוכנות חשובות שם ...! עזרתכם ... תודה לילה טוב לכולם ...
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
ב-XP היתה אפשרות לסמן עדכונים אותם אני לא רוצה לעדכן ובנוסף,ניתן היה להודיע למחשב שלא ישאל אותי שוב לגבי עדכונים אלו. איפוא יש את זה בוינדוס 7? תודה
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
1. המחשב שלי הדנדש רוצה מע' הפעלה, איזו לבחור XP או את ה 64 ביט של ה XP ? 2. האם ה XP 64 בכלל בגירסא סופית? 3. זה באמת 64 ביט או אמולציה כלשהי? והאם זה באמת משפר ביצועים 4. האם הוא ניתן להורדה חוקית מהאינטרנט ? ומאיפה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
מהזה ה SYSTEM RESOURCES? מהזה ה USER RESOURCES? מהזה ה GDI RESOURCES? איפה המחשב תוקע אותם? ולמה הם תמיד נגמרים לי אחרי יומיים אפילו אחרי שאני סוגר את כל התוכנות הפועלות ברקע? תודה מראש נ.ב יש לי WINDOWS 98
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב. אני רוצה לקנות מחשב חדש ולהתקין עליו windows11 (מעדיף לא לקנות את המחשב עם windows מותקן) באתר של מייקרוסופט אני לא מוצא שום אפשרות לקנות רישיון ולהוריד windows11, אלא רק רישיון והורדה של windows 10 ואז שדרוג. הכצעקתה? אני מפספס משהו? *** עריכה מצאתי את האתר הזה: https://www.se-keys.com/cart/ המחירים משמעותית יותר זולים מהאתר של מייקרוסופט. מישהו יודע לומר משהו על האמינות של האתר הזה?
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום. ברשותי מחשב חדש, התקנתי עליו חלונות ויסטה לאחר הרבה הרבה זמן עם XP, כך שאני לא מכיר את המערכת באותה הרמה. הבעיה שנתקלתי בה היא לגבי העברית (הויסטה Enabled). במדיה פלייר למשל, איני יכול לראות שירים, אלבומים ואמנים אם שמם כתוב בעברית. במקום זה מופיע ג'יבריש. כמו כן אני לא יכול לפתוח קבצי PDF אשר שמם (שם הקובץ) כתוב בעברית (בתוכנת Foxit Reader לצורך העניין). אם השם באנגלית או אפילו אם התיקיה בה הקובץ נמצא (או בתיקייה גבוהה יותר שבה תיקיית הקובץ נמצא) כתובה בעברית (לדוגמה: לא אוכל לפתוח את הקובץ menu.pdf אם הוא ממוקם ב C:\מאמרים\PDF Files). בוורד אין את הבעיה הזאת והוא יכול לפתוח כל מסמך, לא משנה כיצד ואיך הוא ממוקם. להערכתי שני המקרים נובעים מאותה בעיה. בנוסף, ב System…
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם שידרגתיל WIN7 מ VISTA ULTIMATE ואני לא מצליח להתקין מישחקים ששמורים בדיסק חיצוני בפורמט ISO דחוס ב RAR בוויסטה היתי מחלץ את הקובץ והמישחק מותקן וב-WIN7 לאחר החילוץ של הקובץ הוא מעביר אותי למצב של צריבת דיסק האים ישנה דרך להתקין את המישחקים כי אין דיסקים בנפח של 10-12GB ?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חברים שלום 8) רכשתי HD חדש ואני רוצה להתקין את WIN7 בנפרד ובנוסף למערכת XP שרצה עלHD נוסף איך אני מבצע התקנה כזו שאוכל להתרגל וללמוד על הפעלתה ללא פגיעה במערכת הקיימת ובבוא העת להעביר את החומרים והתוכנות שלי למערכת החדשה אשמח להדרכה וסיוע בברכה
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
אחי שיחק עם הווינדוס ושם את המסך עם הסיסמא שבה בוחרים : Guest adminastartor איך מבטלים את הצורך הסיסמא?
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-