Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
ועוד שאלה, מישהו יודע איפה יושב הREG במחשב עצמו? באיזה צורה הוא ממומש בHD?
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
שלום אחים שלי! בעת העלאת המחשב תהליך סריקת ההתקנים עובר חלק ולאחר מכן אין הצגה של בחירת מערכת הפעלה מה ניתן לעשות ע"מ לפתור את הבעייה הבעייה נוצרה כתוצאה מהתקנת קובץ שנועד לפרוץ את תוקף וינדוס 7 תודה למי שיעזור
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום ניסיתי להתקין את ווינדוס2000 פרו, אך ההתקנה נכשלת לי כל פעם באותו מקום, ניסיתי מ3 תקליטורים שונים, ניסיתי ע"י העתקת שניהם להרדדיסק, ניסיתי על שני הרדדיסקים שונים (כמובן שההרדדיסקים פורמטו כל פעם). ההתקנה לרוב נופלת באותו שלב: לאחר העתקת הקבצים לכונן ההתקנה, לאחר הבוט הראשוני להמשך ההתקנה, כאשר ההתקנה מעתיקה שוב את הקבצים הפעם לספרית הויונדוס, הוא לא מצליח להתקין מספר קבצים, שונים כל פעם, וכל ההתקנה נכשלת. למישהו יש רעיון מה הבעיה? (ההשערה האחרונה שלי היא לוח האם או בקר הIDE עליו...) תודה, ערן עריכה: שני ההרדיסקים, עבדו בלי בעיה, לפני התחלת התקנות, לכן אני מניח שהם בסדר, בנוסף בבדיקת דיסק לסקטורים פגומים - שביצעתי רק על התחלת הדיסק, על קבצי ההתקנה - לא נמצאו בעיות, לכ…
-
יש לי ווינדוס 7.. וכשאני לא נוגע בו משהו כמו שעה.. הוא נכנס למצב sleep כזה. המסך שחור. כשאני לוחץ על להפעיל את המחשב הוא ישר מגיב. ונותן לי ללחוץ על ריבוע קטן באמצע (המשתמש שלי) אבל העכבר והמקלדת פתאום לא מגיבים.. וזה קורה מלא פעמים. יש אפשרות לעשות עם זה משהו?
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
שלום, זה זמן רב שהתקנת עדכוני האבטחה של Microsoft Office 2003 למיניהם נכשלים. החשד שלי הוא שזה נובע מניקוי הרג'יסטרי (ע"י תוכנת Abexo). האם יש למישהו הצעה מה לעשות? תודה. זה קרה לי בעבר באופו דומה ונעלם אחרי Format והתקנת Windows מחדש.
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני מנסה את W7RC כבר כשבוע. בהתחלה יצרתי מחיצה בהארד דיסק באמצעות Acronis Disk Director (בנוסף למחיצה שהייתה קיימת ועליה XP Pro כך שיש לי שלוש מחיצות על דיסק פיזיז יחיד), ועליה התקנתי את W7. פחות או יותר אחרי אתחול עלה לו CHKDSK והריץ סריקה, ומאז בכל פעולה בסיסית של פתיחת תוכנות/קבצים, שמירת נתונים וכדומה, היו שלוש אופציות: 1. הכל עובד בסדר 2. לא קורה כלום 3. הייתי מקבל את ההודעה הבאה: The file system structure is corrupt and unusable. Please run the Chkdsk utility on the Volume D: יצאתי מנקודת הנחה שיצירת מחיצה נוספת בין שתיים קיימות גורמת לבעיות, ולכן פירמטתי את שתי המחיצות המשניות (כך שנשארה רק הראשית והמקורית עם Vista x64) חזרה לדיסק אחד גדול ושמח. אח"כ יצרתי מחיצה חד…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי כרטיס GF9600GT קניתי מחשב חדש קיבלתי אותו עם XP הכל עבד כמו שצריך פירמטתי התקנתי VISTA64BIT הכל עובד כמו שצריך כשהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך - גם הדרייבר המקורי וגם הורדתי חדש מהאתר של 64bit כמובן NVIDIA יש לי את אותה בעיה המחשב עולה עד למסך של הברוכים באים ומשם המסך נכבה כדי לסדר את זה יש 2 אפשרויות או לעשות RESTOR למערכת או להפעיל את המחשב במצב בטוח ולהסיר את הדרייבר ואז המחשב עובד כמו שצריך... זה כאילו שהדרייבר החדש לא אומר לכרטיס מסך לשדר אות למסך... המערכת הפעלה שלי היא VISTA ULTIMATE 64 BIT למישהו יש פיתרון?
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולכם כשאני מנסה לעשות ריסטארט בעזרת "התחל", המחשב מגיע להודעה WINDOWS IS SHUTTING DOWN ואז נתקע כלומר העכבר לא מגיב ואני חייב לעשות ריסטארט ידני. בכיבוי , זה עובד היטב, כלומר כשאני עושה START TURN OFF הוא מכבה את המחשב יש לי XP עם SP3 אודה מאד לעזרתכם שמעון
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
כול פעם שעושים הפעלה מחדש למחשב המחשב מפסיק את הסאונד ועושה ריסטרט אחרי בחירת היוזר. הקובץ הבעיתי הוא Winlogon, יש דרך לסדר את זה בלי לפרמט? ד"א במצב בטוח הווינדוס עולה מצויין. תודה מראש לעוזרים!!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי וינדוס xp גרסה באנגלית אבל תומך עברית, כותב בעברית , אבל יש מקרים שקבצים נכתבים בג'בריש כמו במדיה פלייר שאני מריץ שיר אז את שם השיר הוא כותב בג'בריש וגם קבצים של טקסט בלבד שאני מוריד מהאנטרנט ( ניסיתי את כל האפשרויות בencoding ב View אבל זה לא עזר) בעבר היה לי מקרה דומה אבל לאחר כמה זמן החלונות התעדכן לבד. יש לי סרויס פק 1
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Hackers Find New Vista Activation Crack תקראו את התגובות שלי שם תחת הניק extremely well להבין מדוע מיקרוסופט הולכת לנצח, לדעתי הענווה, במלחמה הזאת, ומדוע אפילו אנחנו בני ישראל (99% פיראטים בדם) נלמד להתעלות מעל עצמנו ולשלם על לפחות חלק מהתוכנות של מיקרוסופט בשנים הבאות. כן, כן, תתכחשו לאמת כמה שבא לכם. נדבר עוד 5 שנים, טוב פושפושים? ועוד כתבה מעניינת בנושא: lllll 25 Shortcomings Of Vista lllll
-
- 273 תגובות
- 41.5k צפיות
-
-
-
-
טוב אז היה לי משעמם והחלטתי לכתוב מדריך לשיפור ויעול מערכת ההפעלה של מיקרוסופט win XP. לפני שנתחיל בטוויקים השונים אני רק רוצה לומר שכול הטוויקים עובדים אצלי כרגע במחשב ולפחות אצלי הם לא גורמים לבעיות ומשפרים את הביצועים.טוב אז נתחיל... ------------------------------------------------------------------------ שיפור מהירות כונן ה cd/dvd שלכם - א.כנסו ל regedit ב.מצאו את ה key [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\FileSystem\CDFS] ג.תוסיפו או תשנו את הערכים הבאים : (CacheSize - ff ff 00 00 (binary value (Prefetch - 400 hex (DWORD (PrefetchTail - 400 hex (DWORD ד.תפעילו מחדש את המחשב ------------------------------------------------------------------------ שי…
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
האם זה ככה צריך להיות ? תראו בתמונה. [זה ווינדוס xp] [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
איך היגיעו הכתובות הזרות האלה ואיך אפשר לחסום אותן ? תודה מראש לעונים
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום אתמול התקנתי windows 7 x64 מחדש מאחר שהוינדוס הקודם קרס את תרגומי הסרטים אני רואה בגיבריש למרות שניסיתי להחליף פונטים זה לא עזר מה ניתן לעשות שלא אצטרך לפרמט ולהתקין מחדש תודה הכל סודר אפשר לסגור
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה שאני לא מצליח להפעיל כתוביות בעברית אחרי השדרוג לוינדוס 8 . אני יודע שזה לא צריך להיות קשור לפלייר בגלל שניסיתי את כול הפליירים האפשריים כמובן שהתקנתי עברית בשפות וגם ניסיתי להתקין ערכת שפה עברית . שיחקתי עם כל ההגדרות של VLC PLAYER שתמיד עבד לפני זה . אני ממש השמח לעזרה עם זה תודה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אבא שלי קיבל ממיקרוסופט את לונגהורן כדי שיוכל לתת להם משוב לגבי מערכת ההפעלה כאשר אני פותר מסמכים או גולש באינטרנט אני רואה עברית אבל כשזה מגיע לכתיבה אני פשוט לא יכול איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת??
-
- 10 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי כבר מספר שבועות מין כתם כזה על השולחן עבודה, כנ"ל גם על חלונות, בעצם על כל דבר חוץ מהסמן של העבר, בתחילה חשבתי שנשרפו לי פיקסלי במסך, אבל אחרי בדיקה פשוטה שעשיתי מסתבר שזו לא הבעיה, הכתם פשוט מסרב להעלם, יש לי תחושה שזה קשור לעידכונים האחרונים של האבטחה... אני לא יודע...שימו לב צירפתי תמונה פה, זה מופיע על התמונה, זאת אומרת שזו לא בעיה אצלי במסך...(מזל) תראו סימנתי את זה באדום http://img153.imageshack.us/img153/4836/printscreenmd8.jpg
-
- 9 תגובות
- 824 צפיות
-
-
sap לאחרונה התקנתי Windows 2000 SP3 ושמתי לב שלוקח לו המון זמן לסגור את עצמו. כלומר אני עושה Shutdown והוא עושה תחלון של ה Saving Settings... וזה לוקח לו בערך איזה חצי דקה! אחר כך רק Windows is shutting down.. וזה באמת סוגר. תחושה שלי שהוא מנסה לסגור איזה Service רק אין לי מושג מה. הצעות/רעיונות?
-
- 7 תגובות
- 932 צפיות
-
-
נשמות יקרות בפורום, אנא עיזרו לי להחליט מה לקחת ל64 ביט, נכון לעכשיו אני יודע שUNREAL III ישווק גם ב64 ביט בנוסף לגרסתו הרגילה. יש לי 2GB זיכרון, ולפיכך אני מעדיף להתרחק מVISTA ולהישאר קרוב לXP, אבל האמת לא אהבתי את הXP X64 משום מה, אם מישהו התנסה בשניהם ויכול להמליץ לי מה לקחת, זה יהיה מצוין.
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום! לווינדוס XP לוקח מלא זמן להיטען, איזה 30 טעינות(הפס הזה שזז), וזה משגע אותי! ניסיתי תיקון ולא עבד, מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה שיעלה רגיל(לפני הפירמוט שהיה לפני כמה חודשים הוא עלה לי אחרי 2-3 טעינות)? בנוסף יש לי כמה שאלות: 1. יש לי דיסק ווינדוס XP SP1 איך אני יכול לצרף אליו את הSP2 והSP3 שיתקין אותם ביחד עם הווינדוס? 2. איך אני מצרף OFFICE לדיסק הזה שיתקין אותו ברגע שאני מתקין את הווינדוס? 3. איך אני מוריד מהדסקטופ את האיקון של הסל מחזור? אריאל
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב שלי מפעיל את עצמו ליפעמים מחדש. אני חושב שזה הכרטיס מסך. (GEFORCE 4) לא מופיע מסך כחול, אלה הוא מפעיל ריסטארט. וליפעמים זה באמצע דברים חשובים! אנא עיזרו לי,זה כבר נמאס!
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
חיפשתי המון בגוגל ולא מצאתי אפשרות בGROUP POLICY למנוע ממשתמש מוקשח למחוק\לערוך\להוסיף קבצים או סתם קיצור דרך מהשולחן עבודה... יש למישהו מושג איפה זה קיים אם בכלל? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-