עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. ולא להתקין אותו על מערכת מחשב ראשית, ואם אתם ממש סקרנים, אפשר לנסות את העדכון באיזה מחשב צדדי , אם ישנו כמובן. מי נגד מי, תמצאו כאן - https://www.theverge.com/platform/amp/2020/10/20/21524590/microsoft-windows-10-october-2020-update-download-install-release

2. שלום, איך אפשר למחוק תמונה ששמתי לרקע שולחן עבודה מ"לחצן ימני-->מאפיינים-->שולחן עבודה"?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  3. Started by Y-T-M,

אוקיי יש לי מחשב 64 ביט ואני רוצה להתקין עליו xp אבל יש לי של 32 ביט השאלה שלי אם אני יתקין את ה32 ביט זה יוריד את איכות ביצועי המחשב שלי? ועוד שאלה זה אם זה בכלל יעלה?

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  4. איך מבטלים את הסורק דיסק האוטומטי שמתחיל אחרי ריסטרט ?(WIN XP PRO)? ואיך מתמודדים עם הוירוס MT.EXE

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  5. שאלה בקשר שולחן עבודה מרחוק.. איך אני מוחק תרשימה של האיפי...שנשמרת לי בשולחן עבודה מרחוק יש תחלון שרושמים תאיפי......תמונה למטה אני רוצה לנקות את כל האיפי (המחשבים שהתחברתי אליהם) כי זה מבלבל אותי כל פעם הקיצור למחוק תרשימהההההה יש תמונה למטה אם מישו יודע זה יעזור ונראה לי שהנושא קשור לאיטנרנט ורשת כי זה קשור איכשהו...... אם לא תעבירו לתוכנה או ווינדוס או לא יודע לאן [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  6. שלום , נגמר לי הרישיון של מקפיי ואני מעוניין להפעיל את WINDOWS DEFENDER בווינדוס 8.1 במקום מקפיי אך זה לא מאפשר לי כי MCAFEE שולט במחשב , עכשיו שני אפשרויות עומדות בפני : 1) מחיקה - משהו שאני לא מעוניין שאם אני ירצה לקנות בעתיד רשיון שהיה לי 2) לעשות DISABLE על MCAFEE והוא ישאר מותקן אך לא יפעל וWINDOWS DEFENDER יקח פיקוד - את האופציה הזאת אני רוצה ולא מצליח ליישם , עכשיו בגוגל חיפשתי ואמרו ע"י מדריך זה : Click Start > Control Panel > System Go to the Hardware tab Click Device Manager Go to the View tab Click Show Hidden Devices Select Non-Plug and Play Drivers Right-click on NaiAvTdi1 Select the Disable option A new pop up will…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by redead,

שונא את ההתעסקויות האלה ובגלל שמחוברת לי גם הטלויזיה למחשב אז יוצא שאני המון צריך להתעסק בכל הכיווני מסכים , ראזולוציות וכו'.. בכל מקרה פתאום החליט להעלם לי הWINDOWS AERO ומשום מה אני לא מצליח להחזיר אותו והוא לא מופיע לי אפילו באפשרויות.. מישהו יודע מה לכל הרוחות ניתן לעשות? תודה.. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  8. Started by rani_la,

שלום... הורדתי מערכת הפעלה win xp ואני צורב אותה על דיסק אבל היה לא BOOTABOL ואני לא יכול להשתמש בדיסק כדי להתקין את המערכת אם משהו יודע אך הופכים את המערכת הפעלה ל-BOOTABOL תודה

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  9. Started by sd1,

יש לי בעיה בקול אוף דיוטי 5 אני לוחץ על resume game ואז המשחק בא להתחיל ואז הוא יוצא לי מהמשחק וכותב DIREXT EROR האם אני צריך לעדכן את הדריקט הנוכחי הישן שלי? ואם אפשר הורדה לדירקט הכי חדש ומעודכן.

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  10. נעלם לי ה-autoplay , והדיסקים לא עולים אוטומטי גם כאשר אני עושה כפתור ימני הוא לא רושם autoplay יש לי XP PRO

11. שלום לכם!!! רציתי לדעת אם יצא כבר sp-3 ל- xp? ואם כן איפה אני יכול להוריד אותו. ואם לא אז מתי הוא אמור לצאת? בתודה מראש בר לוי!!!

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  12. Started by A.Iniesta,

אני עומד כרגע לפני פרמוט, חשבתי לשדרג ל7 על הדרך. מומלץ? שווה? כדאי? כל התוכנות והשטיקים יעבדו לי? המפרט בחתימה. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 989 צפיות
  13. שלום, איך אני מגדיר סיסמה לתיקיה משותפת בHome Edition? בכל אופן בProfessional זה ככה : Control Panel -> Performance and Maintenance -> Administrative Tools -> Computer Management -> Local Users and Groups -> Users -> Guest -> Right Click -> Set Password תודה מראש.

14. שאני מתקין את ווינדוס אני צרייך קודם להגדיר את SATA אם לא הוא לא מזהה את זה אז איך עושים קודם מתקנים תווינדוס או תדיסקט של כונן הSATA שאין ווינדוס משיהו יכול להסביר תודה

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  15. שלום לפני כמה ימים עשיתי פרמוט למחשב בגלל שבעיות שונות שהיו במערכת הפעלה עכשיו אחרי הפרמוט אני יתחלתי לקבל מסכים כחולים זה עכשיו בה לי פעמים בזמן שאני משחק NFSMW אני בקושי שיחקתי 15 דקות וזה הופיעה לי מה שחשוב לצין שלפני הפרמוט היתי משחק שעות ולא היה כלום מה שעוד חשוב שהמחשב די חזק ואמרו להריץ את המשק בלי שום בעיה הינה המפרט AMD 64 3000+ 1024 6600GT מה זה יכול להיות? לפני הפירמוט לא היה לי אף פעם את המסך הזה(כמעת שנה) תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. יש לי SP2 ועיכנתי אותו לפתע, רוב הגישה התוכנות פשוט נחסמה!! האינטי וירוס נוד 32 איבד את כל עיכנויו ואחרי שעיכנתי אותו הוא אומר שאינו יכול להחליף את הקבצים הישניים גם במצב בטוח אין לי גישה עשיתי שיחזור מערכת הגישה לקבצים חזרה, אך המחשב איטי, בעיית האנטי וירוס לא נפתרה, והחלון של עידכונים אוטומטיים (רציתי לבטל) לא נפתח לי. כל המחשב פשוט זז לאטטטט כל מיני התראות על בעיות זיכרון צצות, תוכניות לא עולות בקיצור תוהו ובוהו!!

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  17. רציתי להתייעץ אתכם בקשר לבחירת WINDOWS VISTA האופטימלי בשבילי. יש לי 1 GB זיכרון. מעבד 2.6 DUAL CORE. כרטיס מסך GFORCE 7300 GS. אני רוצה שיהיה בויסטה AERO ואת כל שאר הפונקציות אבל אני רוצה גם להריץ משחקים על הויסטה ושהם יעבדו כמו ב XP(+-). אני צריך אותו גם בשביל עבודות עם VISUAL STUDIO וקצת אופיס מדי פעם. על איזו גרסא של ויסטה אתם ממליצים לי ללכת?

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  18. היי. שאלה פשוטה- קרובת משפחה רכשה בחו"ל נייד עם ווינדוז 7 באנגלית. האם יש אפשרות להוריד (בדרכים חוקיות) חבילת עברית או שחובה להתקין מחדש מע' הפעלה בעברית ? כל העולם של ווינדוז 7 ותפעולו עוד חדש לי... תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by slimshady21,

שלום. רציתי ליצור דיסקט הפעלה עם MS DOS כדי שאני יוכל לעשות אליו BOOT, ושיתמוך במערכת NTFS כדי שאני יוכל לבצע פעולות על קבצים בכונן ממנו. קיצר הורדתי והתקנתי את NTFSPRO, הפעלתי אותה והכנסתי דיסקט, ואז הוא העתיק כמה קבצים, אבל אז הוא אמר לי להכניס עוד דיסקט, ועוד דיסקט. אז למה זה לעזאזל? מה אני אמור לעשות עם כל הדיסקטים האלה? ודרך אגב לפני שאני מעתיק אל הדיסקט את הקבצים עם התוכנה אני צריך קודם לעשות "צור דיסקט הפעלה של MS DOS " דרך הוינדוס?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by lokorn,

יש לי 2 שאלות 1.בזמן האחרון המחשב שלי נהיה איטי ושמתי לב שהמקום באחד הכוננים הצטמצם, בדקתי מה יש שם ומצאתי ספרייה שאני לא מזהה שקוראים לה pchealth היא בגודל של 350 mb ויש בה מלא קבצים שקוראים להם svchost.exe.20050716-215519-00.hdmp שההבדל בשמות שלהם זה רק המספר, ניסיתי לחפש על זה בגוגל ולא הבנתי בדיוק מה זה ה pchealth הזה חוץ מזה שזה יכול להוות פירצה בווינדוס, השאלה אם זה מסוכן ומה עושים עם זה ואם אפשר למחוק את הספרייה הזאת בכלל? 2. אני משתמש ב automatic windows update ולפני כמה זמן הוא כל הזמן מתעקש להתקין עידכון של התוכנת אנטי ספייוור שלהם ולא משנה אם אני מתקין את העידכון או לא אחרי כמה ימים זה שוב פעם רוצה להתקין את זה וזה לא מציע לי שום עידכונים אחרים ומה שמוזר זה שבכ…

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  21. Started by genia,

אז למרות שכולם מהללים את הויסטה, אני סובל במיוחד ב3 ימים האחרונים מהמון מסכים כחולים. המערכת רצה על מחשב נייד עם core 2 duo t7250 ו 2gb של זיכרון ram כשמוצגת שגיאה הוא מדווח על bad_pooler_call ועל שגיאות שונות שקשורות ב sys32.exe/dll ועל bad_memory\bad_memorey_call הרצתי תתוכנת דיאגנוסטיקה המובנית של הנייד של מצאה כלום וגם הרצתי memtest 32 במצב boot יותר משעה ולא נמצאו שום שגיאות. כמו כן המערכת מעודכנת לsp1 עם שאר העדכונים שמיקרוסופט הוציאו(מדובר בוורסית אולטימיט) הצעות למה אפשר לעשות? פורמט לא בא בחשבון

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. http://www.microsoft.com/windows/windows-7/ עם תחילת תערוכת CES בלאס וגאס(שד"א גם מור נשלח לסקר את התערוכה בשביל HWZONE) היה keynote של סטיב באלמר (מנכ"ל מיקרוסופט) ושם נחשפו יותר פרטים על Windows 7 וגם הושקה הבטא של Windows 7. הRC זמינה להורדה לציבור הרחב מאתר מיקרוסופט. הורדה: http://www.microsoft.com/windows/windows-7/download.aspx הוראות התקנה: http://www.microsoft.com/windows/windows-7/installation-instructions.aspx דרישות מערכת של Windows 7 אזהרה: Windows 7 נימצאת כעת בשלב הRC מה שאומר שהיא אינה מתאימה לעבודה שוטפת וצפויות להופיע בעיות תאימות, באגים למינהם ועוד. זוהי מערכת הפעלה למחשבי ניסוי, היא לא באה בשלב הזה להחליף מערכת Windows קודמת לכן…

• 3.5k תגובות
    • 390.5k צפיות
  23. Started by shgec,

שלום. מאז שיש לי מחשב ועד לפני יומיים הייתי עושה ALT+TAB כדי לעבור בין חלונות של משחקים ללא שום בעיה. (פתוח לי כמה חלונות של EVE ONLINE, WOT ודפדפן כרום) הייתי לוחץ של ALT+TAB כדי לעבור בין חלונות ללא שום בעיה. לפני כיומיים אני לוחץ ALT+TAB וישר קופץ לי לדפדפן וחלון ALT+TAB נעלם. עכשיו זה יוצא לי מהחלון של משחק ואז צריך ללחוץ עוד פעם ALT+TAB כדי לבחור חלון אחר שאליו אני רוצה לעבור. אין בעיה כשאין דפדפן פתוח. ניסיתי כרום ו IE. אין לי אחרים. ניסיתי לפתוח הרבה משחקים במקביל. הבעיה רק כשיש דפדפן פתוח וזה הופיע ממש לפני כיומיים. לא זכור לי שעשיתי עדכונים או שיניתי שמהו. האם יש פיתרון מהיר וקל לבעיה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום,אני מקווה שאני בפורום הנכון. האם מישהו מכיר דרך לדעת איזה התקן מחובר לכל יציאת com ? איפה נ מצאת האפשרות הזאת ? בדקתי ב- device manager אבל זה לא מפרט

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  25. Started by llime,

בכונן C שלי ,שעליו גם מותקן ה-windows ,יש (בערך) 30GB זיכרון. מקש ימני + properties מראה לי שיש לי שם 13 גיגה זיכרון בשימוש ועוד 16.2 גיגה זיכרון חופשי-סה"כ 29.2GB . אבל כשאני נכנס לתוך כונן C ומחבר את כל הזיכרון מכל הקבצים והתיקיות שיש שם אני מקבל שיש פחות מ 7GB בשימוש!...והגדרתי באפשרויות תיקיה שיראה גם קבצים ותיקיות מוסתרים. איפה עוד 6 גיגה?

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.