עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. ועוד שאלה, מישהו יודע איפה יושב הREG במחשב עצמו? באיזה צורה הוא ממומש בHD?

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  2. windows הוריד את העידכון והתקין אותה בלי בעיות אבל אחרי כמה רגעים עדיין מופיעה בעידכונים האוטמטים כעידכון שלא הותקן הפעלת מחשב מחדש ונסיון התקנה חוזרת לא פתר את הבעיה למישהו יש מושג אך מתקינים את העידכון? יש לי: windows xp home edition sp3 2600.5.1.2600 תודה

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  3. Started by sagim194,

כל להיות??? תמונה.... http://www.zix.co.il/viewer.php?id=1384201601.gif

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  4. Started by ggg456,

שלום לכולם, כבר הרצתי חיפוש בפורום בנוגע לבעיה שאני נמצא בה, לא ממש מצאתי משהו מועיל.\\ לפני חודש בערך פירמטתי את המחשב עם וינדוס XP באנגלית. התקנתי כמו שצריך את המקלדת בעברית ואני מסוגל לכתוב בעברית בכל מקום. הבעיה היא כמעט בכל התוכנות, המחשב פשוט לא יכול להעלות תוכנות מתיקיה שהשם שלה כתוב בעברית. זאת בעיה ואני צריך להעתיק כל התקנה לדסקטופ ומשם להריץ אותה. אם צריך פרטים על תהליך ההתקנה, אשמח להביא. תודה רבה לכם ניב

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  5. Started by solidus,

אני יכול לנגן את מרבית הסרטים והסדרות על המחשב בלי בעיה אבל האיכות משום מה נראית יותר גרוע ממה שהיה בעבר. יש מעין טשטוש כזה, קשה להסביר. אם אני אתקין קודקים זה יתקן את זה? ואיזה codec pack מומלץ להתקין על win7? בעבר הייתי מתקין CCCP אבל אני לא רוצה להתקין סתם ולדפוק משו. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  6. משום מה כשאני עושה ALT+SHIFT במסמך טקסט זה עובד לי מצויין אבל באינטרנט זה משום מה לא מחליף לי ואני צריך לעשות ידני מלמטה לבחור את השפה.. למה זה קורה? תודה.

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  7. יש לי מחשב נייד של דל ולפני כחודש החליפו לי לוח אם(כולל כרטיס מסך) ובדירוג ויסטה לאחר שקיבלתי את המחשב לא קיבלתי שום הודעה על חומרה חדשה או הודעה על עדכון דירוג המערכת כתוצאה משינוי אך אחרי כשבוע-שבועיים עדכנתי את הכרטיס מסך ועוד כמה דרייברים(אני לא יודע אם זה כתוצאה מזה) ולאחר יום-יומיים רציתי לבדוק את דירוג המערכת וגיליתי שהוא צבוע בצבע שונה וצריך לעדכן בעקבות שינוי במערכת.האם המערכת הייתה מזהה מיד אם היה שינוי במערכת,אין לי מושג מדוע זה הופיע,חשוב לציין שהדירוג לא השתנה לאחר העדכון.תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  8. Started by thebenjamin,

בטעות נגעתי במארז של המחשב ועשיתי ריסט באמצע שהמחשב עשה שחזור... עכשיו המחשב עולה המסך של ווינדוז נטען אבל אז המחשב עושה ריסט... מה אני עושה? אם צריך להתקין את הווינדוז מחדש יש אפשרות לעשות את זה ללא פרמוט של כונן שלם?

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  9. Started by antonf,

שלום לכולם כרגע מערכת ההפעלה XP מותקנת אצלי במחשב בכונן C והייתי רוצה לשדרג את מערכת ההפעלה לwindows 7, רציתי לדעת האם יש הבדל בין אם אני מפרמט את כל המחשב או רק מתקין את המערכת החדשה בכונן C ולא מפרמט את כונן D . שאלה נוספת: מה ההבדל בין הגרסאות ultimate ו premium תודה מראש

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  10. Started by alexc32,

האם יש באחד המצבים יתרונות או חסרונות ,כי אני מתבלט על מה לשיב את המחשב (יש לי עדיפות ל SLEEP כי ממצב זה המחשב עולה יותר מהר)?

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  11. היי כולם אני מנסה להפעיל יוזרים שונים במחשב עם רזולוציה שונה לכל אחד. הבנתי שזה לא אפשרי דרך ווינדוס אלא רק דרך תוכנה צד שלישי. הצלחתי לעשות משהו קרוב לזה דרך קטליסט של ATI. יצרתי שם שני פרופילים:כל אחד עם רזולוציה שונה. ולכל אחד יש קיצור דרך משלו. עכשיו אני רוצה שהקיצור דרך יופעל אוטומטית בעת הפעלת חשבון ספציפי. כלומר, ברגע שאני נכנס לווינדוס עם חשבון X אוטומטית יופעל הקיצור דרך הרלוונטי ויפעיל את הרזולוציה שונה. יש לכם רעיון איך לעשות זאת?

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  12. החלפת שפת כתיבה בעזרת shift+al כאילו האפשרות הזאות לא קיימת לפרק זמן מסויים הוונדוס עולה הכל טוב ויפה אני יכול לשנות מעברית לאנגית ואחרי כמה זמן אני לא רואה את החלון של השפות למטה ואז שאני רוצה לכתוב באנגלית אבל בקטנים ולא עם CAPS LOCK זה לא אפשרי כאילו יצאתי מהתוכנה שמשנה מישהו מכיר את הבעיה?? ווינדוס 7 תודה עמית

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  13. Started by GWeizman,

בשמירת קבצים דרך Windows Explorer (לא משנה מאיזה דפדפן זה נעשה, אבל לא קורה דרך קליינטי הורדה אחרים כמו Steam [שאני לא בטוח שהוא דוגמא טובה]) קופץ לי ארור שכתוב בו: (לדוגמא): setpoint600_x64.exe There are no more files. ניסיתי באקפלורר ובפיירפוקס, ניסיתי לשמור תמונות ראנדומאליות וקבצים אמיתיים, ניסיתי לשמור עם סיומת ובלי סיומת, וכו' וכו'. מה יכול לגרום לבעיה? (יש לציין שזה קרה בצורה דיי פתאומית..) עריכה: קורה גם בשמירת קבצים (Paint .NET, Word, etc.) ריסטרט לא עוזר. גוגל גם לא ממש עוזר. עריכה2: אוקי, מצאתי מישהו שטוען שהבעיה היא בתוכנה כלשהי (Folder Lock 6) שבצירוף מקרים מפתיע גם אני התקנתי (גרסאת נסיון) לא מזמן. מצד שני, היא מסרבת לעבור uninstall. אז זאת כנ…

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  14. Started by comper8,

שלום, רכשתי מחשב עם המפרט הבא ואני מתכוון להתקין עליו Windows 7. האם כדאי להתקין את גרסת 64 ביט או 32 ביט? תודה! מעבד: AMD Athlon™ II X2 250 3GHZ 65W AM3 2MB http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=5601 לוח אם: GIGABYTE GA-MA78GM-UD2H AMD 780G AM2+/AM3 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=5164 זיכרון: 4GB=2X G.Skill DDR2 2GB 800MHZ CL5 דיסק קשיח: WD 500GB 7200RPM 16MB SATA2 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=123 צורב: 2X LG GSA-GH22NS40 DVDRWX22 SATA BLACK BULK http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=2882 מארז+ספק כוח: ANTEC NSK4480B II 380W http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1116

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  15. Started by mj23,

היי יש לי מערכת ממש חזקה (לדעתי לפחות) intel 6750 OC 3.5 hz OCZ 2GB kit DDR2 800 PC2-6400 Special Ops Edition CL 5-5-5-12 OCZ2SOE8002GK ati 4870 בקיצור מה שבאמת הבעיה היא שאני משחק משחקים כבדים ויש לי תקיעות כאשר יש לי משו כמו 50 fps בקריזיז על פול גרפיקה ואני יודע שזה לא כרטיס מסך או כל דבר אחר אלה זיכרון וירטואלי אין לי מושג איך וכמה אני צריך לשים אורמים לי שצריך לשים על כונן אחר מזה של ווינדוס וגם לגבי הכמות יש דעות שונות.... יש לי בעיה יש לי כונן אחד שהווינדוס עליו שהוא 250 גיגה 16 בפר וכונן קטן של 80 עם 8 בפר אז בבקשה מי שמבין שיגיד לי כמה רצוי לשים זיכרון ווירטואלי על איזה כונן (בעיקר הבעיות בקומפםני אוף אירוס שטוחנת לי תזיכרון וקריזיז כמובן) תודהה

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  16. סורי על הבורות, צריך לפרמט בכדי לשים את הלוח החדש? אין דרך אחרת? הלוח הקודם שלי היה צ'יפסט 750I והחדש 780I תודה

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  17. Started by 3d7,

שלום! יש לי Windows XP Professional SP2 (עכשיו התקנתי על מחשב נייד). ב-Automatic Updates בחרתי את האפשרות "Notify me but don't automatically download or install them", מאחר ואני רוצה שליטה מלאה בעדכונים שאני מוריד ומתקין. אני יודע שמתישהו אני אקבל ב-Taskbar הודעה שיש עדכונים חדשים. אבל, אני לא יודע מתי, ואני גם לא רוצה להשאיר את המחשב הנייד דלוק הרבה זמן. כמו-כן, אני גם לא רוצה להוריד את העדכונים מהאתר של מיקרוסופט. אני רוצה להוריד עדכונים רק מה-Automatic Updates. יש אפשרות להפעיל את ה-Windows Update באופן יזום, כך שהוא יודיע לי אם יש עדכונים חדשים, ואני אגיד לו להוריד אותם?

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  18. Started by dddddd,

שלום אני רוצה להתקין על אותו מחשב גם וינדווס XP וגם VISTA אז ככה איזה מהם צריך להתקין קודם?

• 11 תגובות
    • 733 צפיות
  19. Started by menashe,

שלום לאחרונה בנוסף לבעיות אחרות שיש לי במחשב ועם מערכת ההפעלה, כגון : איטיות בפתיחת המחשב, לוקח הרבה יותר זמן לכל התוכנות לעלות, ואפילו זה מחמיר כל יום (עד 5 דקות לפעמים) שפעם זה לקח דקה. עכשיו יש לי בעיה עם סגירת המחשב, דרך הפעל....הוא פשוט מסרב להסגר, סוגר את התוכניות אבל לא את המחשב, המחשב נשאר פתוח. לגבי אתחול זה כן עושה לי. מישהו יודע מה הבעיה שלי, האם אפשר לעזור?

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  20. אז אני קם היום בבוקר (טוב בצהריים) כהרגלי שותף פנים והולך למחשב (טוב לא תמיד בסדר הזה... לפעמים המחשב קודם) לבדוק את השלל שהביטורנט הוריד בלילה כשלהפתעתי אני רואה בחלון ה LOG ON חלון קטן ולא מוכר שנכתב בו this computer has been locked או משהו כזה ... אני מכניס את הסיסמה אך היא לא עובדת , ויש לי עוד קורא טביעות אצבע ככה שאין מצב שהסיסמא לא נכונה !!! בכל אופן גם בידני זה לא עבר ונשארתי תקוע בחוץ כאילו מישהו נעל אותי מחוץ לבית שלי כשראיתי שלא הצלחתי להכנס עשיתי ריסטרט בתקווה שאולי זה יעזור ולמרבה הפלא זה דווקא עזר ... אך האם אני אמור לקחת איזה שהם אמצעי זהירות ? מישהו מכיר את הדבר הזה ? האם זה וירוס ידוע ? יש לי שתי אנט-וירוסים כוס אמק !!! הנוד ואווסט. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  21. Started by ski_farm,

יש לי שני מחשבים אשר עובדים ברשת על שני המחשבים מותקן xp serves paek 2 הרשת פועלת וניתן להכנס לדיסק הקשיח וכו' של המחשבים מן המחשבים השניים כאשר אני מפעיל את הremote אני כותב את השם של המחשב השני ברשת (אליו אני רוצה להכנס) ומופיע לי חלון שדורש שם משתמש וסיסמא באף מחשב אין סיסמא ואני לא יודע על איזה שם משתמש מדובר בקיצור צריך עזרה בהפעלת remote desktop בין 2 מחשבים תןדה לכול העוזרים ski_farm

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  22. Started by HiperPsY,

הוא יצא? הוא בדרך? מה איתו? :

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  23. Started by Alonzo17,

אוקי אז ככה.. כאשר אני נכנס לתקייה מסויימת במחשב שלי, מופיע לי הודעת שגיאה של האקספלורר ונסגרות לי כל התקיות. ניסיתי לחפש פתרון באתר של מייקרוסופט ולא מצאתי. אם משהו יוכל לעזור לי אני אשמח..

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  24. vista 32 ביט עברית הום פרימיום. לאחר התקנה של האנטי וירוס של מיקרוסופט ומחיקה של AVG ואדוור וסריקה של האנטי וירוס החדש ומציאה ומחיקה של שני וירוסים שהוא מצא, לאחר איתחול מחדש של הוינדוס אחרי מסך "ברוך הבא" רואים מסך כחלחל (העכבר פעיל) וזהו ככה זה נתקע ולא עובר לשולחן העבודה. רק אחרי שאני עושה קונטרול-שיפט-דילט ועושה סיים משימה ל-explorer ואז טוען שוב את ה-explorer זה נכנס לי לשולחן העבודה. מה אפשר לעשות לתקן את הבעיה? תודה.

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  25. שלום לכולם, יש ברשותי צורב שתומך LightScribe של חברת LG דגם gh22ls50. לפני שבועיים עברתי שדרוג במחשב, לכן פרטמתי את כל החומר והתחלתי מחדש. מאז התחילה לי הבעיה עם הדפסת התוויות (תמונה יותר נכון..) הצורב מצליח ליצור עיגול אחד או לפעמים מצליח גמעט להגיע עד הסוף ואז נעצר. תוכנת ה-LightScribe קופאת לחלוטין, חשוב לציין שאני משתמש בגירסה אחרונה שלה. ובעצם שם אני חושב נמצאת הבעיה כי אני עבדתי עם הקודמת (אבל להשיג את הקודמת אני לא מאמין שאפשר...) נסיתי כמעט כל פיתרון שמצאתי ברשת אבל ללא הצלחה. כולל עידכון חומרה לTL03 שזה האחרון. בפעם האחרונה שצריבת התווית נעצרה (אתמול בלילה) פשוט החלטתי לא לעצור את התהליך התקוע ולהשאיר ככה. בבוקר קבלתי את השגיאה שמצורפת לתמונה. כמובן שהפעלה מחדש א…

• 0 תגובות
    • 733 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.