עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by שמנואל,

אהלן. צירפתי פה תמונה - אין לי בכלל אפשרות לטפל בגופן כשאני כותב הודעה ובכלל אין לי את סרגל הכלים שתמיד יש. איך אפשר להחזיר ? תודה רבה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

2. Started by arik100,

מה ההבדל בין הגראסאות הבאות של WIN XP PRO? Microsoft Windows XP Professional N Corporate SP2 Integrated February 2007-ETH0 Microsoft Windows XP Professional Corporate SP2 Integrated February 2007-ETH0 ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  3. Started by lago-h,

כשאני פותח את המחשב או שאני מאתחל אותו זו הברירת מחדל שאני מקבל בכוננים. הם מזוהים כאודיו למרות שאין אף דיסק בהם. כמובן ששני הכוננים הם נגני בלו ריי. אגב אחרי שאני פותח את המגשים זה מסתדר בערך(כאילו פעם כן ופעם לו) זה גם מאוד מפריע לתפקוד שלהם תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  4. Started by Runny,

כיצד ניתן לשנות את ברירת המחדל של נגן המדיה ? כוונתי - בדומה לכפתור הWeb המריץ את דפדפן ברירת המחדל (ואותו אפשר לשנות ע"י שינוי ברירת המחדל של הדפדפן) ישנו כפתור המריץ נגן מדיה, אני מעוניין לשנות אותו מMedia Player לאחד אחר. ניסיתי לשנות את הFile Association וזה לא צלח לצערי. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  5. Started by kobibo,

לאחרונה יש לי בעיה ב - Win xp שלי ,בכל פעם שמעלים את מע' ההפעלה ורגע לפני עליית הפרופיל מופיע לי מסך שחור לאיזה 30 שנ' ורק אח"כ שולחן העבודה עולה . לא הותקנה שום תוכנה חדשה ולא איזה דרייבר . התופעה הזאת כבר הופיעה לי בעבר ,אבל לאחר שהרצתי תוכנה לבדיקת הריג'סטרי התופעה נעלמה ועכשיו שוב חזרה לי ושום דבר כבר לא עוזר . אנא עזרתכם נ.ב. מע' הפעלה XP PRO ???

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  6. Started by Atlon-Xp,

המחשב נתקע במסך הטעינה של הווינדוס לפני שהוא עולה,לאחר הפעלה מחדש,זה מסתדר. ידוע לכם על פתרון או תוכנה המריצה בעיות או תיקונים? בעקרון התקנתי גם את הדרייברים של הכרטיס מסך בדרך הבאה- הסרתי את הדרייברים הישנים,עשיתי הפעלה מחדש ונכנסתי למצב בטוח שם התקנתי את הדרייברים החדשים ההתקנה הגיע לאמצע ומשם כבר חיכיתי הרבה יותר זמן עד שזה המשיך במהירות והראה לי ת ההודעה הבאה- (התמונה למטה) הסרתי,הורדתי שוב,התקנתי במצב רגיל,לאחר שזה עשה זאת שוב,הפעלתי מחדש וזה "הסתדר" כלומר יש לי את ההגדרות,אין לי הודעות שגיאה וזה בעצם מראה שהכרטיס זוהה ויש דרייברים והמשחקים פועלים בנתיים כמו שצריך. לא נתקלתי בבעיות כאלו אף פעם,של הדרייברים ושל הווינדוס,הוספתי את המידע על הבעיה של הדרייברים כי אני חוש…

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  7. Started by LevyVista,

מה קורה חברים? התקנתי לחבר שלי וינדואס XP באנגלית, עכשיו התקנתי MUI עברית, ולא כל התפריטים במחשב השתנו, כשזה קורה, אני יודע שאמורים למחוק את העידכון "KB943460" הלכתי להוספה והסרה, סימנתי בוי שיציג את העידכונים, והעידכון לא נמצא =/.. מה עושים? תודה מראש, רון.

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  8. Started by Wizard Of Oz,

אני לא כל כך יודע אם השאלה מתאימה לפה אם לא תעבירו אז ככה...יש פרסומות מסוימות שבמקום הפרסומת אני מקבל את השורה הבאה: \n'); document.write('\n'); //--> ניסיתי עם ובלי ה-NORTON INTERNET SECURITY אין לי מושג למה כל עזרה תתקבל בברכה... תודה

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  9. Started by ShayGTi,

הכוונה שבמקום START יהיה "התחל" וכו'. אפשרי לעשות את זה או שצריך להתקין ווינדוס חדש?

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  10. אני משום מה באמצע הלילה מתנתק מהאינטרנט והייתי רוצה תוכנה או אם יש הגדרה בחייגן כך שיתחבר כול פעם מחדש אני מצאתי משו שנקרא redail if line is dropped זה וי במאפיינים שלי החייגן לשונית שנייה . אודה לכם אם תוכלו לעזור לי. תודה .

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  11. Started by Trippled,

שלום, אז בלי שיותר מדי התעניינתי שמעתי שלויסטה שלל תקלות ובעיות ואף פעם לא בחשתי בנושא עד עכשיו, כי עוד המעט יגיע המחשב ואני צריך לבחור מערכת הפעלה. ממה ששמעתי הXP תעבוד בסדר גמור אבל הבנתי שהויסטה בנויה יותר טוב לניצול 4 הליבות, האם זה נכון ואם כן במה זה מתבטא? על איזה מערכת הפעלה הייתם ממליצים בכללי למחשב עם קוואד קור? תודה, דניאל.

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  12. Started by LOL,

טוב, המחשב שלי כנראה עובר משבר אישיות מסויים 2 בעיות מטרידות אותי מאוד, 1. מהתפריט יצירת קובץ חדש נעלם קובץ טקסט ורציתי לדעת אם מישהו מכיר דרך לערוך את התפריט ולהחזיר אותו לשם 2. כל הפונטים במחשב שלי שקשורים לעברית נראית עכשיו בהטיה וכל דבר שינו עברית מקבל הדגשה אוטומטית (לפעמים גם העברית עוברת הדגשה), תמונה מצורפת להסבר, המספרים והאותיות לא מודגשות,זה קורה בעיקר בדפדפן ובמסנג'ר [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  13. Started by iquitos,

שלום לכולם, בשבוע שעבר התקנתי את המערכת ההפעלה המהוללת WIN7 בתצורה של 64 ביט ואני ללא ספק מבסוט ממנה עד הגג, מהירה נראית טוב וכו וכו.. רק מה יש בעיה רצינית, אפילו אקוטית: כל פעם שאני נכנס לאתרים שדורשים התקנה של פקדי active x (מכל הסוגים: ווידאו, צ'אטים, ועוד) המערכת מקפיצה לי הודעה שבא היא מבקשת את רשותי להתקין את הפקד הספציפי, אני לוחץ על אישור ואז ההודעה קופצת פעם נוספת עוד פעם אני לוחץ על אישור ואחר כך עוד כמה פעמים של אותה רוטינה בסופו של דבר המערכת לא מתקינה את הפקד ואני לא יכול לצפות בתוכן המבוקש או להיכנס לצ'אט או כל דבר אחר (אתר canyourunit לדוגמא) כדי להתמודד עם הבעיה ניסיתי הכל: שיניתי הגדרות ב internet security- לא עזר, ביטלתי את כל ההגדרות והשארתי את הדפדן…

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  14. Started by amit123,

שלום! תמיד כשהוינדווס עולה מופעלות איתו תמיד כמה תוכנות וזה מאט אותו ולוקח לו הרבה זמן לעלות...אני רוצה לדעת איך אפשר לבטל את העליה של התוכנות מיד כשהוא מופעל(גם איך ב-xp וגם איך בויסטה). תודה!

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  15. Started by erez_levy,

שלום לכולם וערב טוב. כבר הרבה זמן שהמחשב שלי עושה בעיות (קרוב לשנה). הוא עושה לעצמו ריסטארטים מתי שמתחשק לו ועוד כל מיני בעיות. בקיצור, החלטתי שאני רוצה לפרמט כי אמרו לי שזה כנראה יעזור. (המחשב היה גם בבדיקה במעבדה ולא מצאו שם בעיות עם החלקים) במזל היום בצהריים הצלחתי לגבות את כל הדברים במחשב ע"י כך שהעברתי אותם לכונן שבו הווינדוס לא מותקן. אחר כך באתי להדליק את המחשב, הוא נדלק, קפא, ואז נכבה וכשהפעלתי אותו מחדש הוא כבר קרס והופיעה לי השגיאה: Windows could not start because the folowing file is missing or corrupt \WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM You can attempt to repair this file by starting windows setup using the original setup CD-ROM. Select 'r' at the first screen to…

• 8 תגובות
    • 784 צפיות
  16. Started by TheStriker,

אהלן, איזה מערכת הפעלה כדאי להתקין (בהנחה שבחרתי להתקין Windows Vista) את ה- X32 או X64 ? מה ההבדלים ביניהם? זה המחשב שלי: כמות מוצרים סה"כ 1 ANTEC NSK6500 -EC Black Super Mid Tower Case - 430W 762.85 ש"ח 1 LG DVD-RW GSA-H30N x18 DUAL LAYER - SATA (black) - bulk 224.78 ש"ח 1 WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II 384.51 ש"ח 1 Leadtek GeForce PX8800GTS 320MB TDH - PCX - retail 1,748.21 ש"ח 1 ASUS M2N-E (nForce 570 Ultra) - ATX 579.29 ש"ח 2 1GB TwinMos DDR II - 667 - TwinMos Original 597.77 ש"ח 1 AMD Athlon 64 (4600+) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL 702.66 ש"ח 1 תודה

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  17. שלום אני משתמש בwindows xp sp2 הופיעה לי בעיה שאחרי זמן מסויים שהמחשב דלוק פתאום הממשק של הווינדוס הופך מהרגיל כחול ירוק שלו לפשוט אפור של הקלאסי, לפעמים לכל הזמן, לפעמים לשנייה וחוזר ואז פתאום האינטרנט לא עובד, אם אני מקליק על הסמל של המחשבים (חייגן של ווינדוס) זה מופיע לשבריר שנייה ונעלם עשיתי ipconfig /release וזה לא עושה כלום כי הוא כותב ש rpc service is unavailable זה קרה לי פעם ראשונה שלשום לפני פירמוט כי היה לי איזה וירוס או משהו עכשיו אחרי הפירמוט זה שוב חזר לפרמט עוד פעם? אני אובד עצות תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  18. שלום, אני לא כ"כ מרוצה מויסטה (תקיעות..) למרות המחשב החזק. מעוניין לחזור ל-XP (התנגדויות, אגב יש למישהו?) אני לא מבין גדול בנושא אבל חושש להתקע עם הודעות בסגנון Windows was unable to open file since file is corrupted. לגמרי המצאתי נוסח, אבל תזרמו איתי.. תודה לכולם.

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  19. Started by 3pac,

מידי פעם שאני מפעיל משחק התוכנית ehrecvr.exe מאמצת את המעבד ב 50 % . אני חייב לעשות בtask manager סיים תהליך על ehrecvr.exe כדי שמשהו יזוז במחשב כמו שצריך. וזה התחיל פתאום, יש לי windows 7 RC ממתי שהיה ניתן להורדה והכל פעל כמו שצריך. מישהו יודע מה זאת התוכנית הזאת ולמה היא עושה את זה ?

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  20. כל פעם שאני מוחק אותם הם חוזרים... תודה

• 8 תגובות
    • 784 צפיות
  21. Started by miki03,

שלום! אני רוצה לדעצ באיזה WINDOWS עדיף להשתמש ב Windows Xp Home או Windows XP Professional

22. היי, לפני שבוע פרמטתי והתקנתי "חלונות" מחדש (SP2 כולל כל העדכונים), ונתקלתי בתופעה שלא היתה אצלי מקודם: לפני שבוע הייתי יכול להוריד 5 הורדות במקביל ועכשיו רק 2 במקביל. אני מדבר על הורדות רגילות של קבצים במחשב (קליק ימני ו-save as, לא על הורדות של טורנטים\חמורים\פרדות וכו'.. ) לא מצאתי את הפתרון לבעיה, משהו יכול לייעץ ? תודה

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  23. Started by MeTaLhAmMeR,

יש לי ווינדווס אקס פי SP2 ואני משתמש בפיירוול של ווינדווס והפיירוול הפסיק לעבוד משום מה...

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  24. Started by BarVaZ,

אני קונה את המחשב הזה: Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz Tray, יחידות 1 ₪931 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1201 Scythe Ninja 2, יחידות 1 ₪151 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=251 Gigabyte GA-P55A-UD3 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪725 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1339 A-Data 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz CL9 Core I5 , יחידות 1 ₪520 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1173 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪442 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 Sapphire ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 Vapor X HDMI, יחידות 1 ₪990 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1430 צורב LiteOn DH22A8S SATA x 22 Black, …

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  25. אם התשובה חיובית אז איך ???

• 4 תגובות
    • 784 צפיות

דיונים חדשים בפורומים