עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. כל פעם שאני מפעיל תמחשב וניכנס לווינדוס ישר מופיעה לי הודעת השגיאה הבאה: http://planet.nana.co.il/aass22/001.JPG מה לעשות תעזרו בקשה....

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  2. Started by asichen,

היי חברה! יש לי בעייה חמורה עם המסך הכחול.... כל פעם שאני משתמש בתוכנות גדולות כמו נרו או פוטושופ המחשב מראה לי את המסך הכחול וכתוב שם שיש בעייה ב nv4_disp.dll אם אני מקבל פעם ראשונה את ההודעה לעשות רסטרט ולבדוק אם יש מספיק זיכרון ועידכון דרייברים (אחרי תרגום קצר שלי.... ;D) בדקתי ויש לי מספיק זיכרון (5 ג'יגה....) איך אני יכול לתקן את זה? בקשה תעזרו לי זה נורא חשוב לי.... תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  3. Started by FARKASH7,

אני לא יודע איך זה קרה חבר שלי ישב על המחשב ופתאום הוא נכנס למצב מוזר כזה כמו SLEEP. עשינו ריסט המסך של ההטענה של הווינדוס עולה אבל איך שהוא נגמר המחשב שוב נכנס ישר למצב של SLEEP, בהתחלה חשבתי אולי לחצן הSLEEP שך המקךדת נידפק אבל זאת לא הבעיה. בכול פעם מסך ההטענה של ווינדוס עולה ואיך שהוא מסתיים שוב המחשב נכנס למן SLEEP בלי שאפשר לעשות משהו(כול לחיצה שילוב כמו CTR+ALT+DEL לא עוזר) מתי שאני צריך לראות את המסך שבו אני בוחר את המשתמש ונכנס לווינדוס המסך הופך לשחור. יש לציין שבמצב פתוח(בו אני מתמש עכשיו) הבעיה לא קיימת ניסיתי לבצע שיחזור מערכת וזה לא עזר מה אני עושה? הבעיה תוקנה אני ממש לא יודע מה זה נכנסתי למצב בטוח נשארתי שם כמה דקות עשיתי הפעלה מחדש והווינדוס פתאום עלה, …

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  4. היי אני עובד עם ויסטה 32 יש שני דברים שפשוט משגעים אותי ואני לא מצליח להבין מה עושים עם זה הדבר הראשון זה שויסטה לא זוכר איך אני מגדיר את החלונות (מה זתומרת כל פעם שאני נכנס לחלון חדש מהמחשב שלי הרשימת קבצים תמיד מוגדרת על Details לא משנה כמה פעמים אני מגדיר את החלונות על LIST או כל דבר אחר שאני יוצא וחוזר ההגדרה שוב על Details אני לא סובל את הצורת תצוגה הזו וויסטה מתעקש להחזיר לי את זה כל פעם הדבר השני הוא שלפעמים שאני סוגר "טאג" באקספלורר נפתחים לי ללא שליטה בלי סוף חלונות של האקספלורר וזה מפסיק רק אחרי שאני משמיד את הפעולה בבקשה אם למישהו יש מושג מה אני עושה עם הבעיות המוזרות האלו תעזרו לי תודה רבה

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  5. Started by Shtupel,

* Vista Home Basic: $199 (או $99 לחבילת שדרוג) * Vista Home Premium: $239 (או $159 לחבילת שדרוג) * Vista Business: $299 (או $199 לחבילת שדרוג) * Vista Ultimate: $399 (או $259 לחבילת שדרוג) מה הבדל ביין כל אחת? תודה! נ.ב רשמתי הודעה בעוגן של Vista אבל לא ענו לי!

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  6. Started by OmegaShadow,

יש לי אפשרות להפעיל את ה- Data Execution Prevention ב- Windows XP ורציתי לדעת אם זה באמת שווה משהו או שזה סתם מעמיס על המעבד ? והאם מישהו יודע אם זה מעמיס מאוד או לא ? והם יש מצב שזה גם גורם להתחממות המעבד ? (בימים האחרונים הוא התחמם אצלי ורציתי לדעת אם יש קשר אולי לזה כי בדיוק הפעלתי את התכונה הזו לפני כיומיים , וגם החלפתי אנטי וירוס לגרסה 6 של kaspersky שאולי הוא זה שגורם לטמפ' הגבוהות מהרגיל שהיו עד כה)

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  7. Started by tick tak,

היי אני מנסה ליצור משימה שתופעל,אבל אני לא מצליח יש הודעה(התמונה) תודה לעןזרים! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  8. Started by ShayGTi,

הכוונה שבמקום START יהיה "התחל" וכו'. אפשרי לעשות את זה או שצריך להתקין ווינדוס חדש?

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  9. Started by yair67,

אהלן, יש לי בעיה דיי מציקה עם הסאונד בוינדוס 7(64BIT).. הסאונד עובד לו בסדר גמור עד שלב מסוים שהוא פשוט מפסיק לעבוד.... כאילו הוא לא מנגן שירים ואם אני לא טועה גם רעשים של הוינדוס לא קורים.. מישו יודע? קרה לו ?

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  10. Started by shirNoshe,

בעת ניסיון לאבחן את המחשב דרך כלי העזרה והתמיכה של XP קורים מספר דברים: 1) אבחון חומרה מראה שאין חומרה ותוכנה במחשב 2) אבחון רשת נתקע ב-99% WINUPDATE נכשל בהתקנת העדכונים (עד לפני מספר ימים התקין בהצלחה). התופעות קרו לאחר שמקפי נעלם בפתאומיות ועכשיו גם אי אפשר להתקין מקפי חדש למרות שהוצאתי את הכל מהרגיסטרי למעט MCAFEE WSC INTAGRATION ו MCAFEE.COM MCSHIELD [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  11. אסביר: אני רוצה להגביל את המחשב בבית שיסכים להשתלטות רק מהמחשב של המשרד שלי.( לשני המחשבים כתובות IP קבועות.) האם ניתן לעשות זאת על ידי REMOTE DESKTOP של XP?

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  12. Started by idofr,

היייייייייי אנשים לפני כמה ימים היה לי סתם ככה משעמם אז עברתי על הפרטים של המחשב שלי בaida וראיתי שהזיכרון הווירטואלי של המחשב שלי הוא ב25 אחוז שימוש והזיכרון הפיסי ב41 ולפי דעתי אני מפסיד קצת מהירות על הדבר הזה אז יש דרך כול שהיא שאני יכול להעביר חלק מהעומס של הזיכרון הווירטואלי לזיכרון הפיסי (לא את כולו כי ה25 אחוז האלה הם בערך 95 אחוז המזיכרון הפיסי שלי)

13. Started by PhP dUdE,

צריך לינק

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  14. יש לי מחשב נייד של דל ולפני כחודש החליפו לי לוח אם(כולל כרטיס מסך) ובדירוג ויסטה לאחר שקיבלתי את המחשב לא קיבלתי שום הודעה על חומרה חדשה או הודעה על עדכון דירוג המערכת כתוצאה משינוי אך אחרי כשבוע-שבועיים עדכנתי את הכרטיס מסך ועוד כמה דרייברים(אני לא יודע אם זה כתוצאה מזה) ולאחר יום-יומיים רציתי לבדוק את דירוג המערכת וגיליתי שהוא צבוע בצבע שונה וצריך לעדכן בעקבות שינוי במערכת.האם המערכת הייתה מזהה מיד אם היה שינוי במערכת,אין לי מושג מדוע זה הופיע,חשוב לציין שהדירוג לא השתנה לאחר העדכון.תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  15. Started by or_azu,

אני עומד לקנות מחשב חדש.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=257994.0 עכשיו שמעתי שהXP 32 BIT לא יודע לנצל מחשבים חזקים האם זה נכון? ומה לגבי הויסטה שווה לשים אותה או שעדיין יש יותר מדי בעיות? תודה לעוזרים[br]פורסם בתאריך: 5.05.2007 בשעה 15:04:44 :s05:

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  16. ? אם כן, יש הבדל בביצועים ו\או האפשרויות של מערכת ההפעלה ותוכנות כאלו ואחרות?

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  17. Started by lazygecko,

יש אפשרות ב XP בעזרת תוכנה או אפילו חומרה לחבר שני משתמשים (עם שני מסכים,מקלדות ועכברים) למחשב אחד, כך שיכולו לעבוד בו זמנית ? אני יודע שהיה מוצר כזה ל WIN98 שנעלם מזמן, מישהו מכיר פתרון ב XP ?

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  18. כלי של ווינדוס או תוכנת צד שלישי כלשהם אפשריים לגישה למחיצות האלא?(באופן רגיל כמו גישה לNTFS)

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  19. Started by antonf,

שלום לכולם כרגע מערכת ההפעלה XP מותקנת אצלי במחשב בכונן C והייתי רוצה לשדרג את מערכת ההפעלה לwindows 7, רציתי לדעת האם יש הבדל בין אם אני מפרמט את כל המחשב או רק מתקין את המערכת החדשה בכונן C ולא מפרמט את כונן D . שאלה נוספת: מה ההבדל בין הגרסאות ultimate ו premium תודה מראש

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  20. Started by gggil,

הייתי רוצה לשדרג ל64 ביט, הבעיה היא שזה קצת בעייתי בשבילי כרגע לפרמט וחשבתי אם יש אפשרות כזאת של עדכון שתחליף את הווינדוס 32ביט שיש לי כרגע. מין שדרוג תודה מראש, גיל

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  21. אני רוצה שהוא בכלל לא יהיה שם...לא שיהיה מוסתר...ואז יהיה חץ...שפשוט לא יהיה שם... איך אני עושה את זה??

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  22. Started by vourt,

שלום...! בעיה די מוזרה, אוליי יש למישהו כיוון או רעיון בWIN98 - כאשר מתחברים לאינטרנט עם מודם samsung pppoe adsl דרך כרטיס רשת כמובן, לא ניתן לגלוש לתוך אתרי דואר מאובטחים כגון yahoo וגם hotmail , פשוט לאחר הקלדת שם/סיסמא מקבלים את דף האתר , ואז בכניסה למייל אני מקבל "page cannt be display". כמו כן בכניסה לעידכוני win. התקנה מחדש של וינדוס , כבר פעם שלישית (second edition) לא עזרה, התקנת נורטון אנטיוירוס לא מצא אף וירוס, תוכנות טרוגנים לא מצאו כלום, מחשב נסרק לכל הוירוסים/טרוגנים שיש, Explorer עודכן לגירסת 6.1 , אבל לא ניתן לעדכן את שאר הwin בגלל שאתר הwin update אינו עולה. אשמח לכל רעיון/עצה/טיפ בנושא. תודה...! כפיר kfir@jesta.co.il

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  23. Started by dududs,

לאחרונה התקנתי את service pack2 . השירות windows firewall לא עובד לי . ( אחת ל5 אתחולי מחשב לגמרי הוא רק עובד ) עקב כך יש לי אי די נמוך באימיול . מישהו מכיר את הבעיה הזאת ???? כל הservices שבמחשב שלי מוגדרים כמופעלים באתחול של המחשב שלי. התקנתי את הפאץ של האימיול שגם לא עזר לי . ( אין לי פיירוול חיצוני או פיירוול תוכנת צד שלישי )

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  24. Started by tintin,

את הXP יש לי כבר מותקן על מחיצה נפרדת מתוך כונן של 500GB האם אני יכול להתקין ויסטה על במקביל ולהריץ אותה או את XP לפי בחירה? את הויסטה אני יתקין על מחיצה נפרדת מדיסק קשיח פיסי אחר גם של 500GB. תודה.

• 3 תגובות
    • 756 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.