Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אם זכרוני אינו מטעני, בWIN98 היה אפשר לבחור רקע לכל תיקייה. השאלה היא, האם הדבר אפשרי גם בXP ואיך?
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
חברהב שאני מדליק את המחשב שעולה הוינדוס הוא מגיב לפעולות שאני נותן לו אחרי 10 -15 דקות משהו כזה שהוא מעלה לי למטה את התראת האבטחה אז הוא מתחיל להגיב תודה לעוזרים..!
-
- 8 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום.. אני מנסה להיכנס לכונן שלי בווינדוס אך הוא אומר שצריך לאתחל אותו. הכונן פועל רק תחת דוס. אני רוצה להעביר את כל הקבצים מהכונן לכונן אחר ורק אז לפרמט אותו תחת ווינדוס. הבעיה היא שהשם של התיקיות שאני רוצה להעביר הם בעברית, ואי אפשר לקרוא לתיקיה או לגשת אליה, איך אפשר לראות את שמות התיקיות כמו שהן ולגשת אליהן? או שיש לכם פתרון יותר טוב? תודה רבה..
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
מה אני כותב לקובץ WINNIN.SIF (או איך שלא קוראים לו) כדי שיעשה פירמוט מלא אוטומטי מסוג NTFS ? ואם אני שם תוכנות כמו ICQ, SKYPE, COMPLETE REGISTRY CLEANER וכאלו בדיסק של הווינדוס ואני רוצה שהם יותקנו עם הווינדוס אוטומטית איך אני עושה את זה ? תודה, וסליחה על השאלות המרובות
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
-
יש לי 2 גיגה זיכרון שזה מראה לי כזיכרון פיזי כללי תחת physical memory? לאחר מכן אני רוא שפנוי 567 מגה ןsystem cache 756mb חסר לי בערך עוד 700 מגה שאני לא מבין לאן זה נעלם? האם זה בעיה בזיכרון בוינדוס או בהבנה שלי מה מוצג ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
אני כבר אייזה חצי שניה מנסה לפרמט את המחשב מיני נייד שלי ואני לא מצליח מישהו יכל לעזור לי בתהליך הזה המטרה היא לפרמט מ וינדוס 7 סטרטר לוינדוס xp הישן והטוב. תוורה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
sp3 4xp שוחררה http://hwzone.co.il/news/1197483144/12603/ כתוב בכתבה: ה-SP3 (ר"ת Service Pack) מכילה את כלל העדכונים שיצאו עד כה למערכת ההפעלה האם הם כן מכילים את העדכונים הבעייתיים כגון בודק את חוקיות המערכת, OneCare שמשנה את הגדרות המערכת? http://computers.walla.co.il/?w=/4007/1187431 ייתכן שיש שם עוד כמה דברים בעייתיים. מישהו יודע על עוד דברים שעלולים להיות בעייתיים בחבילה ונמצאים או שלא נמצאים בה? אם כן, והיות ואני מעריכה שבכל אופן החבילה חשובה, האם יש דרך לא להתקין עדכונים אלה? נכתב גם הסרת הצורך בהכנסת הרישיון של מערכת ההפעלה בעת התקנתה על גבי המערכת, איך בדיוק הסיפור הזה עובד? אם כך, מה קורה אם משלבים את ה- SP3 דרך ה- NLITE עם ה- XP לדיסק התקנה? האם עדיף במצב כזה…
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ושמעתי שיש מערכת הפעלה חדשה Windows 64 bit. האם עדיף לקנות אותה מאשר את ה Windows XP וכמה היא עולה?
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
בין ה HOME PRIMUME לבין ה ULTIMATE ? למשתמש בייתי המשחק במשחקים,צופה בסרטים מוזיקה ואינטרנט מה כדאי יותר ולמה ?
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי /תי מערכות הפעלה XP ו VISTA כאשר אני מדליק את המחשב אני מגיע למסך שנותן לי 30 שניות לבחור איזה מערכת הפעלה להעלות , ואם אני לא בוחר תוך 30 שניו אז VISTA עולה , רציתי לדעת איזה קובץ שולט על התפריט הזה כדי שיהיה אפשר לשנות ל-XP ולקצר את משך הזמן תודה
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
ראיתי באתר הראשי שיצא עידכון שמוריד direct X 11 לווינדוז ויסטה. נכנסתי לקישור בכתבה שממנו אמורים להוריד אבל אני לא מוצא בקישור הורדה. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב עם המפרט הבא ואני מתכוון להתקין עליו Windows 7. האם כדאי להתקין את גרסת 64 ביט או 32 ביט? תודה! מעבד: AMD Athlon™ II X2 250 3GHZ 65W AM3 2MB http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=5601 לוח אם: GIGABYTE GA-MA78GM-UD2H AMD 780G AM2+/AM3 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=5164 זיכרון: 4GB=2X G.Skill DDR2 2GB 800MHZ CL5 דיסק קשיח: WD 500GB 7200RPM 16MB SATA2 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=123 צורב: 2X LG GSA-GH22NS40 DVDRWX22 SATA BLACK BULK http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=2882 מארז+ספק כוח: ANTEC NSK4480B II 380W http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1116
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
היי אנשים התקנתי עכשיו ויסטה מחדש על המחשב (יש לי גם XP בנוסף) ושמתי לב למשהו מוזר.. יש לי דיסק 1TB שיש בו 2 מחיצות שוות אחת מהן הוא מזהה בלי בעיה, ואת השניה הוא לא מזהה ב disk managment הוא מציג לי את המקום של המחיצה השניה כ unallocated.. יש למישהו רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש לי בעיה שמשגעת אותי כבר יומיים: יש לי לפטופ LG LM50 שמריץ XP. כל שינוי ב-TouchPad למהירות הסמן מתאפסת ל-default לאחר boot. אותו דבר בתוכנה של ניהול הבטריה. לא מבין למה.. אשמח מאוד לכל רעיון. תודה
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין מחדש חלונות xp על כונן c .וכל המידע על d לשמור אותו. איך בבקשה להתקין נכון
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
i've installed vista 1 month ago in the last 2 weeks when i press alt+shift.. nothing happens... i can only type english please help Thanks
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין ווינדוס 2000, וכל פעם, יחסיתבהתחלה ההתקנה, כשהאשף מעתיק את כל הקבצים מהדיסק, אני מקבל שגיאה: The file blablabla was not copied correctly. The file Setup Placed ON your Hard DIsk is not vaild windows 2000 system image משהו כזה רק שמבקום בלה בלה בלה יש שם של קובץ - כל פעם קובץ אחר. כל פעם חסר קובץ אחר, וכשאני עושה Retry, זה לא עוזר כ"כ...אם זה כן עוזר אז מיד אח"כ תבוא אותה שגיאה בידיוק רק אם שם קובץ אחר, ואז ה Retry לא יעזור... פירמטתי את ההארד דיסק לגמרי לפחות 10 פעמים כבר וזה עדיין ככה. ניסיתי דיסקים שונים של ווינדוס 2000 שיש לי, ובכולם זה אותה הבעיה... אני חושב שהבעיה היא בכיוון של הביוס או משהו כזה... מה אני עושה?! אני מתחרפן!
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-
-
היי, הפעלתי חזרה את המעדכן האוטומטי של וינדוס XP, אבל הוריתי לו לשאול אותי לפני כל התקנה כדי שאני אבחר מה להתקין אם נחוץ לי או לא.. בכל מקרה, שאל אותי לגבי המוןןןן הורדות, בסביבות ה 30 קבצים ביניהם קבצים גדולים וכבדים כמו SP3 ועוד כמה עדכונים של 200 מגה +- לאחר שהוינדוס ביקש ממני להוריד את העדכון, אישרתי לו אבל אני לא רואה את הסימון למטה שמראה כמה אחוזים הוא מוריד, והוינדוס פשוט שאל אותי לעוד עדכונים אז אישרתי גם את זה. לאחר כל האישורים והסינונים, נעלם לגמרי הסימון של המגן ליד השעון (מראה על התקדמות ההורדה) ומאז המעבד פשוט תקוע על 50 אחוז ולא יורד. נכנסתי ל TASK MANAGER ואין שם שום דבר שלוקח מעל 10% עבודה, כלומר אני לא יכול לראות מה מעסיק לי את המעבד נונסטופ! זה תוק…
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט המסנג'ר מתחבר לי אוטומטית וזה משגע אותי!!! > איך אני מבטל את זה??
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אהלן אנשים! קראתי בכל מיני מדריכים שמומלץ להגדיר את שמירת הזיכרון הוירטואלי לא בהרד דיסק הראשי אצלי במחשב ההרד דיסק הראשי הוא SATA2 וההשני ATA רגיל , השאלה שלי היא אם אני אגדיר את הזיכרון הוירטואלי בהרד דיסק המשני שלי (שהוא הATA האיטי) לא ירדו לי הביצועים בגלל שזהו הרד דיסק איטי יותר מהSATA2... תודה מראש על התגובות...
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב amd 2500 barton, 80gb, 512mb ddr400 ובזמן האחרון המחשב איטי מאוד ולוקח ליישומים להיפתח הרבה זמן ודברים נתקעים וזה לא היה פעם ככה. נגיד לדוגמא אני שומע מוזיקה במחשב ואני מפעיל אינטרנט אז פתאום המוזיקה שאני שומע איטית ונתקעת.. חיפשתי וירוסים, חיפשתי ספייוור, אין כלום. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
אלה שמבינכם שמכירים את MU יודעים שכדי לפתוח שרת של המשחק דרוש כונן שהאות המייצגת שלו היא חייבת להיות D. עכשיו יש בעיות כשהאותיות הן אחרות ויש דרך להפוף את האות ל D דרך לוח בקרה>כלי ניהול>ניהול מחשב>אמצעי אחסון. הבעיה היא שכאשר אני לוחץ כדי לשנות המחשב מזהיר שתוכניות מסוימות עשויות לא לפעול, האם זה ישבש משהו בכונן?
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
דבר ראשון ! אין שום קשר בין ההודעה הזאת לזאת שמתחתיה ! מדובר על מחשב אחר עם בעיה אחרת. מדובר על מחשב עליו מותקן XP PRO באנגלית וOFFICE 2003, שניהם חוקים למהדרין. לפני כמה ימים הפסיקה לעבוד החלפת השפה באמצעות ALT+SHIFT, רק באמצעות הקלקה על אפשרויות השפה בשורת המשימות ניתן להחליף את השפה. דבר זה קורה בעיקר ביישומי אופיס (וורד ואאוטלוק), אם נגיד אני בדף חיפש בגוגל, זה עובד. ואפשר לחפש "HOUSE שלי" בלי להשתמש בעכבר. מה שניסיתי לעשות עד כה: 1.התקנה מחדש של האופיס 2.משחק עם הגדרות השפה ב-XP, הסרת העברית והתקנתה מחדש. 3.שינוי צירוף המקשים למשהו אחר מALT+SHIFT. כל אלה לא עזרו.. מי שיפתור לי את זה יזכה לכבוד רב.. בתודה אסף.
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב לאחרונה, כאשר סיימתי להתקין את הווינדוס אני מעלה אותו והוא פשוט אינו מוצא את הכרטיס רשת כרטיס מסך והכרטיס טלוויזיה למישהו איזשהו מושג מה לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-