Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
מערכת הפעלה : windows xp תודה מראש אמיר
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
כשאני שומר תמונה בצייר אין לי אפשרות לשמור בשיטה דחוסה כדוגמת JPG, PNG וכו'. למישהו יש פיתרון ? תודה מראש :saint:
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מחשב חדש (חלקים חדשים) וויסטה אולטימט, החומרה במחשב: QUAD CORE 2.4 ABIT IP35 PRO BFG 8800GT CORE 92 512MB 2GB 800HZ 4CL וויסטה כאמור, הכל מותקן כמו שצריך ולא היו בעיות עד שפתאום הופיעו המסכים הכחולים , משהו כמו אחרי שעתיים, מצורפת תמונה האם מישהו נתקל במשהו דומה? יש פיתרון? למרות שבתממונה כתוב שאין... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב אבל לא רוצה לחכות שעות עד ששוב כל העידכונים ירדו. איך אני יכול לגבות את העידכונים?
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני גולש לי פתאום קופץ חלון ובו כתוב זה מעצבן, זה מוציא אותי ממשחקים וזה קופץ כל כמה שעות .... מה זה? יש פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום רב, התקנתי WIN XP PRO מקורי וכעת אני במסגרת ה30 יום מכיוון שכבר התקנתי את התוכנה מס' פעמים בגלל כל מיני סיבות הפעלת הWIN דרך האינטרנט אינו מתאפשר לי בגלל חסימה והוא אינו קולט את הקוד הקיים האם יש איזשהו קוד אחר שיכול לפתור לי את הבעיה? נותרו רק 8 ימים לחסימת מערכת ההפעלה בבקשה עיזרו לי בהקדם.(אני לא מעוניינת להתקשר למיקרוסופט) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
האם גיבוי מלא של המערכת (Windows Complete PC Backup ) יכול לשמש כתחליף ל Ghost ? כלומר לאחר גיבוי אני יוכל לשחזר את כל הקבצים לדיסק קשיח חדש שמחובר למחשב ,לאחר שהעברתי לדיסק הקשיח החדש את כל קובץ הגיבוי,לפרמט את הדיסק השני ולנתק אותו. אפשרי ?
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
תודה לעונים זה ממש חשוב אני לא יכול לשחק משחקים ברשת וזה לא רק אני זה עוד הרבה אנשים... מדובר על protocol ipx\spx ככה קוראים לו ב-XP אפשר לראות אותו בהגדרות רשת אם משהו רוצה תמונה אני יעלה אחת תודה..!!
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום ביצעתי לאחרונה פרמוט למחשב שמריץ WIN 7 לאחר ביצוע עדכוני תוכנה של ווינדוס, המחשב מאתחל את עצמו ואז קורה אחד מ-2 הדברים הבאים: 1. המחשב מתחיל לעלות, רואים את הזמל של WIN 7 ואז המסך נהיה שחור ללא תגובה והמחשב פועל רגיל או כך זה נראה. 2. המחשב מנסה שוב ושוב לעלות ולא מצליח. ב-2 המקרים, אם אני עושה כיבוי ידני מכפתור ה - ON/OFF ומדליק שוב המחשב עולה כרגיל. מישהו יכול לעזור לי להבין מה הבעיה? החלפתי סוללה פנימית לחדשה אם זה עוזר לפרטים. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
איך אני מבטל את מסך הפתיחה! לא מבקש סיסמה וכלום אבל פשוט רוצה שווינדואס ישר תעלה!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש פקודה שאוכל לרשום בCMD או בהפעלה שתגיד לי אם פורט מסוים פתוח תודה
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי את המפרט שאתם יכולים לראות בצד, ו- windows 7 ultimate 64bit ולבן דוד שלי יש בדיוק את אותו המפרט (חוץ מהזכרונות) ואותו עותק של windows, לשנינו יש בעיה מאוד הזוייה, העכבר עובד בסדר עד לשלב מסויים ואז בלי כל סיבה ברורה הוא הופך לענקי... שום דבר לא מושפע מכך, רק העכבר הופך להיות פי 5 בערך יותר גדול. למישהו זה גם קרה והוא יודע איך לפתור את זה? (זה כנראה קשור ל- I5 או ללוח אם או לכרטיס מסך, כי את כל השאר היה לי גם במחשב הקודם ולא הייתה לי את הבעיה הזאת).
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום וערב טוב. אני זוכר שפרסמו את ויסטה נורא התלהבו מהטריק התלת מימדי של הגרפיקה, כלומר עם יש לכם כמה חלונות פתוחים אז לוחצים ALT +TAB ומקבלים תמונה תלת מימדית של החלונות הפתוחים, עכשיו לשאלה ,יש לי וינדוס 7 אולטימיט 64 ביט , האם הגאג'ט קיים ? עם כן איך מפעילים?
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום, קניתי כרטיס קול חדש של CREATIVE, התקנתי את הדרייברים שבאו איתו והכל עובד בסדר. הדבר היחיד שמפריע לי עכשיו הוא שכשאני מפעיל את המחשב אז ב TACK BAR יש לי 2 אייקונים של Volume Control אחד של הוינדוס הרגיל (XP) ועוד אחד של ה CREATIVE שיש בו קצת יותר אפשרויות. איך אני יכול לבטל את הזה של הוינדוס?
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני זוכר הייתה ידיעה של איזה Critical Update שהאט את המחשב , אני פשוט עשיתי פורמט ואני לא זוכר איזה זה היה כי אני מעדכן מחדש .... מישהו זוכר ? ---------------------------------------- לא משנה , מצאתי .... זה היה 811493
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
כשאני מכבה את המחשב הוא נתקע בשלב של ה-Windows is shutting down. עשיתי חיפוש וראיתי מה רשמתם אבל יש לי רק Power Options ואין לי שם שום דבר שקשור לACPI. בבקשה תעזרו לי... וחוץ מזה יש לי עוד בעיה.. כל פעם שאני מנסה להריץ במחשב פקודה של shutdown -s -t30 וכאלו או לבטל הוא רושם לי הודעת שגיאה. למה זה?
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
הייי חבר'ה.. בזמן אחרון המנהל משימות לא עובד ואיאפשר לפתוח ונסיתי לעשות CTRL+ALT+DELETE ועדיין לא עובד ולא פותח ולא מופיע את המנהל משימות .. הנה תמונה יותר בוררה מופיע בצבע אפור שאיאפשר לפתוח אותו . יש פיתרון לזה? בתודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
קצת רקע: הכל התחיל מהשאשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=405020.0 שרציתי להעביר 5 גיג'ה מכונן אחד לשני וכאן קיבלתי פתרון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=405020.msg3480438#msg3480438 אבל אז נוצרה בעייה שהווינדוס מגיע להגדרות האישיות הוא אומר לי שהאקפולרר לא נמצא ואז רושם לי את השגיאות הבאות... כשהוא עולה ומעלה את ההגדרות האישיות הוא לא מעלה לי את הEXPLORER.EXE והוא רושם שגיאות בקבצים הבאים: comctl32.dll drwtsn32.exe מה עושים? המחשב עולה רק בSAFE MODE
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
I have a new computer and I just installed winXP pro and I can only see hebrow but I can't write what to do?
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אחת ולתמיד, איזה וונדווס הכי מומלץ להתקנה לטובת ביצועים? 7, 8 או 10? אני יודע ש8 זוועה. עד היום השתמשתי ב7. כששיחררו את 10 הוא לא היה מדהים אבל אני מניח שדברים השתנו (מאז עברו שנתיים בערך?) אני לקראת קניית מחשב ותוהה אם יש טעם לקנות ווינדווס 10 או להישאר עם 7. השיקול שלי הוא לטובת הביצועים, מהירות ספק ושימוש יעיל בזיכרון (מחשב למטרות תכנות).
-
- 2 תגובות
- 5.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה להתרגל לOS אחרי מעבר מ XP ויש מספר שאלות 1.מדוע גם כאשר קיים רק USER אחד שמוגדר כADMIN,ה GUEST הוא DISABLE עדיין בחלק מן הפעולות עדיין יש בעיית הרשאות,לדוגמא אחרי התקנת תוכנה אני רוצה להוסיף SKIN אז קופצת הודעה בדבר הרשאות וכ' איך אפשר לבטל זאת? האם ביטול יוביל למערכת פחות מאובטחת? 2.מה חשיבות של ה UAC ועל איזה מוד אתם ממליצים שזה יהיה? 3.ה ULTIMATE עושה רושם כתוכנה ענקית ואני די בספק אם באמת אני צריך את כל החבילה הזאת,מה אפשר להוריד לשנות בכדי למקסם ביצועים? 4.האם יש תוכנות חילוץ שיודעות לעבוד טוב עם מעבד בעל 4 ליבות?עושה רושם שהביצועים נמוכים משמעותית בויסטה. 5.האם יש אפשרות לשפר את העברת הקבצים או לפחות לקצר את זמן ההודעה שהקובץ יסתיים(יש DELAY משמעותי)? תודה …
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי מחשב חדש עם הארדיסק של 1TB. כמובן שעם WINDOWS 7. אני רוצה לחלק את ההארדיסק ל2 PARTITIONS כך שחלק אחד יהיה עם כ200 ג'יגה, וחלק שני עם ה800 הנותרים. איך אני עושה את זה?? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי יש לי אקספלורר ונעלם לי למטה הסרגל שמראה עד כמה העמוד נטען, איך אני מחזיר אותו? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-