Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה התקנתי אצל הורים שלי ווינדוס7, ונדהמתי לגלות שלוקח שעות לבצע את העדכון העלוב של מערכת ההפעלה. המחשב סביר(core 2 dou 4GB) עם הארדיסק חדש לחלוטין, לכן אני לא רואה סיבה טכנית לאיטיות הזאת. אני זוכר גם שבעבר זה לקח הרבה מאד זמן על מחשב הI5 שלי, עם הSSD שלו. לי יש תחושה שמשהו בwindows update "פגום" לחלוטין. לא ברור לי למה זה צריך לקחת כל כך הרבה זמן, ולמה מיקרוסופט לא טורחים לפחות לאחד עידכונים. אצלי ברשימה מופיעים מאות(!!) עדכונים, וכל יומיים-שלושה צץ משהו חדש.. לשאלה: האם ישנה דרך להשיג ממיקרוסופט דיסק מעודכן? מחפירה באינטרנט, ראיתי שהרעיון של split stream לא בהכרח אמין, לכן אני מעדיף להימנע.
-
- 20 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הפיירוול. כשאני מנסה להעלות את הפיירוול הוא רושם לי שגיאה: "עקב בעיה לא ברורה ווינדוס אינו יכול להעלות את הפיירוול" הוא לא רושם לי עוד כלום!! אני צריך לנתק אותו כי הוא פוגע לי ברשת בבית... מאז שהוא הפסיק לעבוד הרשת אינה פועלת... יש תמונה שהוספתי.
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3036938,00.html לפי מה שרשום כאן - זה אפשרי. השאלה היא אם זה באמת פועל ולא מזיק למערכת ההפעלה...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי במחשב במחיצה אחת Windows XP Professional x64, ובמחיצה השניה Windows Vista Ultimate x64. כשאני מעלה את המחשב, יש לי תפריט שבו אני יכול לבחור עם איזו מערכת הפעלה לעלות. 1. Previous Windows 2. Microsoft Windows Vista אני רוצה לשנות את התפריט כך שיהיה כתוב בו: 1. Microsoft Windows XP 2. Microsoft Windows Vista אני רוצה שברירת המחדל תהיה Microsoft Windows Vista. אבל, אני גם רוצה לדעת איך לשנות את זה כך שברירת המחדל תהיה Microsoft Windows XP. איך אני עושה את זה?
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
באופן כללי אני מאוד רוצה שגם שווינדוס 7 ישאר לי בכונן C שיהיה ווינדוס ראשי ואקס פי ישאר בכונן D כווינדוס משני אבל טוב שיהיה בכל אופן יש לי ווינ 7 והתקנתי במחיצה אחרת אקס פי ומאז הווינ 7 לא עולה שהמחשב עולה אין לי בחירת האקס פי עולה ישר נכנסתי דרך דיסק איתחול ומחקתי את כל הווינדוס אקס פי ושהעלתי תמחשב הוא לא העלה לי את 7 רק אמר שחסר לו איזה קובץ מווינדוס אקס פי שדרוש להפעלת המחשב בכל פנים התקנתי שוב תאקס פי כדאי שמשו כן יעלה עכשיו הבקשה שלי זה עם יש תוכנה מסודרת וטובה שאיתה אני יכול לבחור איזה ווינדוס יעלה כל פעם ועם אי אפשר ואני ניסתי כבר תתוכנה EasyBCD 1.7.2 עושה בעיות ונתקעת,ועם אין תוכנה אז איך אני מוחק תאקס פי בצורה חלקה וחוזר לווינדוס 7 כמו שהיה הרגיל תודה
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
עבור אותה תיקייה במקום את תצוגת התכולה שלה נכנסתי ל"סוגי קבצים" "file types" והאופצייה המופיעה כברירת מחדל עבור "תיקיית קבצים" היא "find" בלבד... איזה עוד אפשרות צריך להוסיף עבור פתיחה שתהיה ברירת מחדל?
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
נדמה לי שהצ'ט לא קשור ל-JAVA מצ"ב הודעות השגיאה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אם התקנתם את המסנג'ר החדש בחלונות 7 בוודאי שמתם לב למספר דברים: 1. הוא לא מתמזער, במקום זה הוא נשאר תקוע בשורת המשימות ותופס מלא מקום. 2. הוא כאילו פתוח על 2 חלונות כל הזמן ככה שאי אפשר למזער אותו בלחיצה על האייקון שלו בשורת משימות. 3. הוא כל הזמן קופץ גם אם הוא ממוזער כשממזערים את פיירפוקס. יש לזה פתרון די פשוט. ניתן להריץ את Live Messenger בcompatibility mode לחלונות vista. זה מאפשר למזער אותו כרגיל ופותר את כל הבעיות.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום. חבר הפנה אותי לכאן. עכשיו הבעיה שלי זה שיש לי כל הזמן הודעות ארור והוא מבקש שאני אשלח מידע על אודות הבאג, זה קורה לי המון, יש לי ווינדואוס אקספי פרופשנל ובנוסף לאחר הבעיה הזאת ביגלל שאין לי ווינדואוס חוקי התקנתי סרבריס פאק 1 כי חשבתי שזה יפתור את הבעיה אבל זה לא עזר. 2. היום כשגלשתי כהלכה הופיעה לי מסך כחול ובו כתוב: שיש בעיה עם החומרה כל שהיא שצריך לעדכן אותה, ובכן בדקתי וזה רק RAID CONTROLLER והוא לא מצא באינטרנט רכיבים לדרייבר הזה. בנוסף הוא כתב שיש בעיה עם הפיסיקל מימורי. אם למישהו יש ממושג איך פותרים את זה, זה יעזור. יש לי ג'יגה של ראם, 3.06 מהירות , ולוח אם של אינטל. תודה מראש על העזרה. וזה דחוף.. עידכון!! וגם התגובה האחרונה: הינה המסך ה…
-
- 31 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
^ כך שאני מאמין ששום דבר עדיין לא נמחק. תודה מראש. אשמח לכל עזרה בנושא.
-
- 8 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום! הבנתי שאפשר לשלוח SMS למנויי חברות מסוימות בארה"ב. מה שאני לא יודע זה האם זה על חשבון אלה שאני שולח להם, או על חשבון החברה הסלולרית/אינטרנט/למי אכפת/... ? כי זה דווקא יהיה לי שימושי לשלוח SMSים חפשי לארה"ב אבל- לא על חשבון הבנאדם שאני שולח לו חפשתי תשובה לזה, וגם באתר מיקרוסופט לא מצאתי... תודה רבה מראש!!! ביי
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום שאלה.. יש לי ווינדוס XP בכונן 1 ואחר כך התקנתי 7 בכונן אחר.. בבוט לפני שעולה הווינדוס הוא מראה את שניהם נותן 30 שניות ומפעיל את 7 אני רוצה לחזור לXP (מלא בעיות ב7) אז שיפעיל אותו ישר ולא את ה7 איך אני מחליף בניהם? שיפעיל ישר את הXP נכנסתי ל msconfig(בווינדוס 7) ובלשונית boot רשום רק ווינדוס 7 ומסומן כברירת מחדל יש אפשרות להוסיף שם את הXP אולי? תודה רבה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי, התמונות שהדיפולט של וינדוס מציג לי הן באיכות לא טובה והצבע לא מסודר, יש איזה תוכנה אחרת שאפשר להשתמש בכדי להציג תמונות?
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כמה תהליכים רצים לכם במנהל המשימות של WIN? לי רצים 42.. יש כאלה שאתם יודעים שאפשר למחוק?! כיוון שניראה לי שיש הרבה תהליכים שאני חושב שאנ לא ממש משתמש בהם...
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
מרבית הקבצים שאני מקבל במייל מחברים לא מגיעים אלי ובהודעה מופיעה הודעת השגיאה: שם הקובץ OE REMOVED ACCESS TO THE FOLLOWING UNSAFE ATTACHMENTS IN YOUR MAIL. כיצד אני משנה את האופציה הזאת ? בעבר רק מעט מאוד קבצים היו נחסמים לי, ומאז לא נקטתי בשום צעד בכדי לשנות את המצב אז לא ברור לי מה הגורם לבעיה.
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי WIN XP PRO SP1 ונכנס לי הווירוס: backdoor.sdbot לsystem32... כמובן שהאנטי ווירוס לא יכול לגעת בקובץ כי הוא בשימוש תמידי ע"י ווינדוס, ואני כבר אובד עצות. חשבתי לתקן את הקובץ מדוס. מישהו מכיר אנטי ווירוס שמותאם לדוס? ??? אם יש למישהו רעיונות אחרים (חוץ מפורמט), אשמח לשמוע אותם 8)
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום. כאשר אני מקבל מייל שיש בו לינק לאתר אחר וכ"ו. אני לא יכול ללחוץ על הלינק "ולהפעיל/להכנס לאתר" הוא אומר לי שההגדרות אבטחה של המחשב לא מאפשרות ואני צריך לפנות למנהל. אבל אני עובד תחת חשבון המנהל ולא שיניתי כלום. יש לציין שזה קרה לי אחרי שהתקנתי פיירפוקס ולאחר מכן חזרתי לאקספלורר 6 אם האקספלורר 7 יש לי בעיה להתחבר לשרתי FTP. כמו כן, אני לא מצליח להתחבר לשליטה מרחוק על המחשב שלי בעבודה. שוב הוא כותב שיש התנגשות של אבטחה. במידה וצריך עוד נתונים, אנא הגידו לי מה חסר והיכן למצוא אותם כדי להיות יותר מדוייק עם השאלות.
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
התקנתי תוכנת שליטה שאינה תומכת בפונטים בעברית, לאחר ההתקנה הסתבר לי לחרדתי כי התכנה גורמת ללחצנים בתוכנות אחרות הכתובים בעיברית על גבי המסך להפוך לג'בריש ,הבעיה מופיעה בתוכנות שאינן של ווינדוז כגון החייגן של קווי ברק. הגדרתי מההתחלה את כל השפות וה REGIONAL OPTIONS לעברית , ועדיין הבעייה קיימת , אודה לכם אם תעדכנו אותי מה לעשות.
-
פרמטתי ועכשיו כל פעם שאני מפעיל את ה EXPLORER הוא ישר נכנס לכתובת http://www.microsoft.com/isapi/redir.dll?prd=ie&pver=6&ar=msnhome ואז אחרי 2 שניות זה נכנס לאתר של msn , וגם אם אני משנה בהגדרות לאתר אחר הוא נכנס לזה שוב.. גם עדכנתי את ה IE וזה לא עזר :=( תודה.
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
עשיתי פירמוט עקב סוס טוריאני.. עכשיו התקנתי את כל הדרייברים הכל טוב ויפה... אני הולך לראות טלנובלה בעם וכשאני חוזר יש שומר מסך!... עכשיו איך שאני מזיז את העכבר זה מעביר אותו למסך ה לוגון הזה...איפה שבוחרים משתמשים..אפילו שלא בחרתי את האופציה שזה יהיה... אני נכנס ליוזר שלי ב XP שהשתנה לו האייקון מפתית שלג לשחמט... נכנס ופתאום חצי מחשב נעלם!... רוב הקיצורים שהיו בתפריט ההתחלה ובשולחן העבודה נעלמו!... עכשיו נכנסתי למצב בטוח ועשיתי שחזור... ורוב הדברים חזרו אבל כל כבציי ה EXE שהיו לי על המחשב נמחקו! חוץ מאלה של הXP... שזה אומר כל המשחקים כל התוכנות אנטי וירוס וזה... מה יכול לגרום לדבר שכזה לקרות.. כי וירוס אין לי! וגם הוירוס שהיה לי לפניי שפירמטתי זה בסך הכל היה טורייני שהעפת…
-
- 7 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מערכת Windows Vista 32 bit ואמרו לי שאני יכול להתקין את אותה המערכת רק 64 ביט, השאלה היא? המערכת הזאת מתאימה רק למעבדים 64 ביט? או שאני יכול להתקין אותה על 32 ביט והמחשב ירוץ יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
בכול פעם שאני מפעיל את המחשב אני מקבל למטה בצד שמאל את ההודעה הבאה כשאני נכנס ללוח הבקרה ומשם לחומת האש אני רואה שהכל מוגדר בסדר כיצד אני יכול לבטל את הודעת האזהרה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום לכם, כמו שאתם בטח יודעים, אין כ"כ תמיכה למערכת הזו, אבל מצאתי (אחרי עמל רב ) רשימת עדכונים באתר microsoft update. הבעיה היא שזו רשימה די ארוכה והכל ידני ומסורבל ולא ברור כ"כ אם העדכונים מתאימים ל-98 רגיל או SE . רציתי לדעת האם יש איזושהי דרך אוטומטית או חצי אוטומטית להוריד את העדכונים האלו, או האם אפשר להוריד איזושהי חבילת עדכונים מלאה, אבל כזאת שלא דופקת את המחשב (פעם הורדתי חבילה לא רשמית והיא רק גרמה לי להתקין 98SE מחדש ). תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכלום, יש לי מקלדת G15 עם מקשים שניתנים לתכנות. הייתי רוצה להגדיר מס' פקודות באמצעות סקריפטים או פקודות ישירות של מערכת ההפעלה. איך למשל אפשר להגדיר את הCDROM שיפתח ? או שליטה על הווליום ? וכו'... תודה, שלומי
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב נייד של DELL, מערכת הפעלה Windows 7 Home Premium 64 Bit. כרטיס המסך הינו Intel HD3000. בעת ניגון של סרט, ללא קשר לאיכות (ניסיתי לנגן תוכן רגיל, HD ואף צפיה ישירה מהאינטרנט), ללא קשר למסך (ניסיתי לחבר לטלויזיה בעזרת כבל HDMI וההפרעות מופיעות הן בטלויזיה והן במחשב עדיין) מופיעים קווים והפרעות מוזרות על המסך מדי פעם. -ניסיתי להשתמש בנגן Media Player Classic ללא מקודדים. -ניסיתי להשתמש בנגן Media Player הרגיל. -ניסיתי להתקין חבילת מקודדים Shark007. -ניסיתי להתקין חבילת מקודדים K-Lite (לאחר הסרה של חבילת המקודדים הקודמת). כל הניסיונות העלו חרס. אנא עזרו לי ותנו לי כיוון על מנת שאוכל להנות מחוויית צפייה בתכני וידאו. בתודה, טל
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-