Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
איך אני יכול למחוק סיפריה ברגיסטרי אשר מסרבת להמחק ביסום REGEDIT? תודה
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שאני מפעיל את המחשב מחדש ועולה הווינדוס עטחה רק הרקע של המחשב שלי ושום דבר לא עולה איתו ( אייקונים, שורת ההתחל וכד') הדרך היחידה להפעיל את הכל היא להיכנס לשורת המשימות וליצור משימה חדשה בשם explorer והכל חוזר להיות רגיל . זוהי בעייה ספציפית שיש לה פתרון ? או אולי איזושהי תוכנת ריגול גרמה לזה ? ???
-
המחשב קרס, וכשהוא עלה מחדש הוא הריץ SCANDISK כזה... כמו שתמיד זה מריץ אחרי שהמחשב קורס בקיצור, אחרי שהסקאן דיסק רץ, נעלמו לי מלא דברים חשובים מכונן C... שמתי לב אבל שנוצרה תיקייה שקוראים לה FOUND.000 והיא שוקלת 600 מגה... אז יכול להיות שהקבצים שלי מאוכסנים פה איכשהו... נכנסתי לתיקייה הזאת והכל שמה זה DLL... יש מצב איכשהו לשחזר הכל?
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
ברשותי Win 7 ultimate ומחוברים למחשב טלויזית 32' ומסך 17'. כרגע המסך משוכפל בטלויזיה ובמסך מחשב (רואים אותו דבר :-\ ) לפני השידרוג לWIN 7 היה מותקן ויסטה, והגדרתי אותו כך שבמסך מחשב אני יראה את השורת ההתחלה וכל השאר ובטלויזיה יהיה המשך של המסך כך שיהיה אפשר לראות בצד של הטלויזיה וידאו או כל דבר אחר ולהמשיך לעבוד במסך מחשב רגיל. אחרי השידרוג עשיתי את אותו דבר אך אני לא יכול להעביר חלונות אל הצד של הטלויזיה.. המסך נשאר סטטי איך אפשר לשנות את זה? נ.ב. ה כ. מסך הינו HD4850 תודה על העזרה חברה
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כול הזמן בעיות בלראות כול מיני טרילרים של סרטים ולראות סרטים מצחיקים כאלה במקום הסרט רואים קטמים ירוקים כאלה אבל שומעים את המוזיקה מה עושים כי קודקים יש לי!! יש לי את klcodec271f.exe מותכן במחשב!!
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי מחשב דיי חדש (ראו מפרט) ומדי פעם קופץ לי מסך כחול, והמחשב מבצע ריסטרט. אחרי שהוינדוס עולה קופץ לי חלון עם התוכן הבא: מהי בעצם הבעיה, ואיך אני פותר אותה ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייתה לי תיקייה שהכילה כמה מאות טראקים, שגובתה לפני פירמוט. לאחר הפירמוט והתקנת ווינדוס מחדש (אותו ווינדוס בדיוק) התיקייה הוחזרה אבל כל הסדר של השירים התבלגן ואי אפשר להתמצא ככה. תמיד לפני הפירמוט זה היה מסודר לפי תאריך הגעה, וככה גם אחרי הפירמוט... רק שעכשיו טראקים ישנים מסומנים כאילו עכשיו הם הגיעו. איך אפשר לסדר את זה?!
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום ברצוני לברר האם בעת התקנת windows xp על HD בחיבור sata II יש צורך בהגדרת דרייברים של ה - SATA וחייבים להשתמש ב כונן 1.44 או שיש דרך לעקוף את זה תודה
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום וחג שמח, ברשותי MSN Messenger 8.1, ו sp2 לתפארת ווינדוס!!! הבעיה היא, שכאשר מתקבל קובץ mp3 כלשהו דרך המסנג'ר, אני מקבל הודעה שווינדוס חסם את הקובץ, ואני גם לא יכול למצוא אותו בשום מקום, כאילו הוא מעולם לא התקיים. ובכן, חברה...הצעות?
-
- 6 תגובות
- 608 צפיות
-
-
ברשותי מחשב עם HD אחד אשר מחולק ל 3 כוננים : C, D ו E. על כונן C קיימת מערכת ההפעלה Win XP Pro. אני רוצה לפרמט את כונן C כדי להתקין את המערכת מחדש. גיביתי את כל הקבצים החשובים בכוננים D ו E. איך אני מפרמט את כונן C מבלי למחוק את שני ה partitions האחרים? תודה.
-
- 11 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני שומע מוזיקה רק דרך הרמקולים ולא דרך האוזניות איך אפשר שישמעו בשניהם בו זמנית? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
או להסתיר תקיות שלמות תודה
-
- 9 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
אהלן , יש לי על המחשב גם אקספלורר (גירסא 5 אני חושב) וגם FireFOx. אני מעדיף להשתמש בפיירפוקס אבל אבא שלי שגם ככה מתקשה יכול רק עם אקספלורר . הבעיה היא שיש מספר אתרים שמשום מה לא עולים לי על האקספלורר כמו Headbang.co.il והכי חשוב - www.hvr.co.il שאבא שלי נכנס אליו רבות. אין לי מושג למה האתרים האלה לא עולים לי עם האקספלורר , פעם הם דווקא כן עלו אבל משהו קשה ומאז פשוט כתוב לי "DOne" בתחתית המסך אבל הדף נשאר ריק לחלוטין. הבעיה היא שאי אפשר להכנס לאתר גם עם פיירפוקס. מישהו יכול לעזור לי? אולי יש וירוס? או אולי אני צריך לשדרג את האקספלורר? תודה.
-
- 9 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם. אני צריך את עזרתכם בבקשה... התנדבתי לתחזק מחשב מהגן של הילד. לקחתי אותו הביתה. פירקתי לחלוטין ושאבתי מתוכו שני חתולים וכלבלב. הרכבתי הכל חזרה והפעלתי. מחקתי קיצורי דרך מיותרים, שיניתי הגדרות כדי להאיץ את המערכת, ואיתחלתי מחדש. כל ההגדרות שהגדרתי נעלמו, קיצורי הדרך שמחקתי קודם, הופיעו שוב כאילו מעולם לא מחקתי אותם, והכל חזר לקדמותו כאילו לא עשיתי כלום על המחשב. ה"משתמש" היחידי שקיים, נקרא בפשטות user והוא משוייך לקבוצת האדמיניסטרטורס. יצרתי משתמש חדש וגם אותו שייכתי לקבוצת האדמיניסטרטורס, אבל אחרי האתחול הוא נעלם כלא היה. מדובר במחשב XP Profesional Service Pack 2. מה עושים כדי לפתור ת'בעיה ?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה לפתוח את מנהל המשימות זה מה שאני מקבל... אשמח לקבל עיצה כיצד לפתור את הבעייה, בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
-
היי. עם ה-Anniversary update קישרתי את הרשיון במחשב הישן של WIN10 לחשבון ה-LIVE של מייקרוסופט. במעבר למחשב חדש, אין לי אקטיבציה. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מדפסת משולבת ושאני עושה רסטרט כשהווינדוס עולה הוא נכנס לי לתפריט שאני צריך לבחור משתמש... עד עכשיו זה לא היה לי ואני רוצה שהווינדוס ישר יכנס לי למשתמש שלי בלי לשאול כלום...
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
XP מנתק את בקר הרשת עקב ריבוי מחוברים לאחר זמן מה מתחבר חזרה היה לי איזהשהו פאץ שפתר את הבעיה הזאת, אבל מה לעשות לא יודע איפה הוא. האם יש למישהו לינק או את הפאץ XP SP2 הודעה ב EVENT VIEWER TCP/IP has reached the security limit imposed on the number of concurrent TCP connect attempts. הודעה נוספת בזמן החיבור מחדש The system detected that network adapter \DEVICE\TCPIP_{8D84E658-9BD4-4E41-90D0-68DF04A61D00} was connected to the network, and has initiated normal operation over the network adapter
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
מדליק את המחשב, הכל נראה סבבה... עולה מהר, חלונות נפתחים, תוכנות רצות... מתחבר לאינטרנט ומתחילות הצרות. החלון הראשון שואב 30 אחוז, השני כבר גורם ל-CPU להגיע ל-60 אחוז. השלישי כבר מעיף אותו ל-100... המפרט בקצרה: CPU Type AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3200+ זיכרון - 1.5 מגה DDR כ. מסך 6200 הארד דיסקים- 160G, 250G (מקום- C=3.9G, D=20G, E=150G) אני חושב שכבר ניסיתי הכל... בדקתי וירוסים עם NOD32 מעודכן בדקתי עם SPYBOT, בדקתי עם ADAWARE, מחקתי משחקים, תוכנות, ושטויות כדי להגדיל את המקום עשיתי ניקוי עם CCLEANER ניקיתי את הרג'יסטרי עם REGISTRY MECHANIC ו- REG VAC... עשיתי איחוי לכל הדיסקים כבר שלוש פעמים עם DISKEEPER כלום לא עזר בצורה משמעותית טמפ' המעבד לא…
-
- 17 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
אני יודע שזה לא נכון ולא מדויק אבל הכל מקרה מעניין אותי איזה מחשבים בערך יש לחברים פה.... תעלו תמונות של החלון הזה של מדד חווית וינדוס! תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 26 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי מערכת הפעלה חוקית שנרכשה עם המחשב (win xp), אך היא באנגלית. השאלה שלי, האם אני יכול להתקין חלונות בעברית ולשים את המספר של האנגלית וזה יעבוד (ז''א גם יקבל עדכונים ממיקרוסופט וכו')? תודה.
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם, לפני מספר ימים כתבתי לכם בפורום אחר באתר על כך שהתקלקל לי הדיסק און קיי, בכל מקרה כפי שציינתי שם השימוש אותו חיפשתי הוא לחלונות 98. מאחר ורוב הכרטיסים תומכים רק בגרסאת SE של וינדוס ולי יש על המחשב את הגרסה המקורית (FE), מצאתי מדריך ברשת שמסביר כיצד מתקינים דרייברים שאמורים לפתור את הבעיה. המדריך מבקש להתקין עדכון לחלונות 98 שנקרא SERVICE PACK UPDATE, במהלך ההתקנה היה ניסיון להתקין איזה קובץ שלא צלח ולאחר מכן ההתקנה המשיכה וסיימה ואז עשתה כיבוי מחדש, לאחר מכן המחשב עלה וראיתי את מסך העבודה (בלי כל סימנים), ויכולתי להזיז את העכבר ומספר שניות לאחר מכן קרס המחשב עם הודעה על משהו בדמות DYNAMIC DLL שחסר, גם במצב בטוח מתרחשת אותה בעיה, האם יש דרך לפתור את הבעיה…
-
- 10 תגובות
- 933 צפיות
-