עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. מלפני כמה ימים עשיתי עידכון של הויסטה אולטימט ויש לי איטיות רבה מאז.. המחשב טוען את הוינדוס לאט הרבה יותר וגם פעולות כלליות במחשב הפכו איטיות יותר. למישהו יש איזה רעיון?

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  2. התקנתי משחק ואני חושדת שהוא התקין לי על המחשב ללא ידיעתי את DX9 כי עכשיו המחשב שלי הוא לא על WINDOWS AERO אלא על BASIC והאופציה לשנות ל AERO נעלמה לה...

• 8 תגובות
    • 736 צפיות
  3. שלום שאני לוחץ התחל>תוכניות אני רואה רק תיקיות של תוכנות ולא קיצורי דרך ...למשל למסנג'ר יש תיקייה של התוכנה אבל יש לה גם קיצור דרך ואני לא רואה אותו את הציור עם השני אנשים..כל הקיצורים נעלמו..מה עושים?תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by dogg,

האיקון של my comuter משום מה החליט להיות בהיר יותר... איך אני יכול להחזיר אותו לצבע הקודם? מערכת ההפעלה היא windows xp. נ.ב ניסיתי לעביר אותו לאיקון אחר ולהחזיר אותו חזרה וזה לא עוזר (בSafe mode זה האיקון בצבעו הרגיל). ד"א אם אפשר (אם זה לא בקשה מוגזמת) תשובות חכמות.

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  5. שלום לכולם, קניתי לא מזמן מחשב חדש ורציתי לדעת איזו גרסה של ויסטה לקנות HOME PREMIUM 32 BIT OEM או HOME PREMIUM 64 BIT OEM המפרט של המחשב הוא: INTEL CORE 2 DUO 6420 GIGABYTE P35-S3 G. SKILL 2GB 4CL HD WD 250 WAAKS GEFORCE 8800 GTS 640 MB LEADTEK המחשב משמש גם לשימוש ביתי - גלישה באינטרנט ועבודה על אופיס 2007(שיש לי חוקי) ולמשחקים. תודה.

• 35 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by dorlt,

רציתי לדעת אם יכולה להיווצר בעיה כאשר יש אותו ווינדוס בשני מחשבים שונים, יכולה להיווצר בעיה? או שאפשר פשוט להתקין אותו על שני מחשבים שונים?

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  7. התקנתי ווינדוס חדש ואני לא יכול לעדכן אותו מהאתר של מיקרוסופט כי הגרסה שלי לא מקורית זה מה שהוא אמר לי זה אף פעם לא קרה לי בווינדוס ונראה לי שזה בגלל התוכנת עידכונים החדשה שלהם שלא נותנת לעדכן אם הווינדוס לא מקורי אני מקווה שאני יוכל לעדכן אותו עם העדכונים האוטומטיים מישהו גם נתקל בבעיה כזאת ? מישהו יודע אם אפשר לפתור אותה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. ה-windows שלי לא חוקי ואמרו לי להוריד RemoveWAT .2.2.5.2 אני לא מצליח למצוא הורדה תקינה לזה מי יכול לעזור לי?<תודה

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  9. Started by TaMiRn2,

אין לי את כל הקודם הזה ואת המיקום של התקיה ואת הסרגל תפריט הזה למעלה בתיקיות... איך מסדרים את זה?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. לעתים תכופות לאחר אתחול המחשב כול האייקונים מתקבצים כולם בפינת שולחן העבודה. מה הבעיה ? נמאס לסדרם כול פעם מחדש. היש פתרון ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. איך אני עושה remote מחלונות 7 (השולט) לחלונות XP (הנשלט) ?

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  12. WIn XP Pro. מפרט בצד המחשב התחיל להיות איטי בצורה דרסטית בזמן האחרון, אני פותח את המחשב שלי, הוא טוען שעה ואז נתקע, כנ''ל לגבי תיקיות אחרות עשיתי סריקה עם קספרסקי ואין וירוסיםן, עשיתי סריקת רוגלות עם Spy Sweeper וכל מה שהיה נמחק. אז מה הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. אוקיי, יש לי 9 ג'יגה וקצת פנוי בC, אני לא כל כך מבין למה כי בעיקרון הוא חולק כך שיהיה לו 15 ורק 2 ג'יגה בערך בשימוש כנראה שהלכו כמה ג'יגה בFDISC. בכל אופן, רציתי לדעת כמה מקום צריך להיות בערך בונן C: כדי שהמחשב ירוץ נורמלי, וכמה בכללי צריך שישאר תמיד? תודה רבה לכל המגיבים מראש!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. היי טרם נתקלתי בתופעה כזו , תוכנה להקלטת שיחות פתוחה גם בשורת המשימות task bar(בצד הימני של התוכנות שעולות עם המחשב) וגם בסרגל התחתון האמצעי בתור חלון פעיל, שסוגרים את החלון הפעיל , התוכנה נסגרת לגמרי גם משורת המשימות (ווינדוס 10 אנגלית) למישהו יש פתרון לזה?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Haflo,

התקנתי במחשב של חבר את WinXP Pro הכל טוב ויפה חוץ מהכרטיס מסך (יש לו S3 Trio 3D/2x 4MB - מה לעשות :-/ ) מישהו יודע איפה יש דרייברים לכרטיס הזה? בעיה נוספת - מישהו יודע איפה נמצאת ההתקנה של IE6 בדיסק של ה XP ? שאני מנסה להיכנס לצא'טים הוא מבקש ממני להוריד Java Virtual Machine ששוקל בלי עין הרע 14MB (ואני לא מחובר לDSL כמו מרבית החברים פה...)

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום, אני משתמש ויסטה טרי (כמה ימים מאז שקיבלתי את המחשב) ונתקלתי בבעיה היום כשניסיתי לשתף תיקיה). אני כבר ארשום שבNetwork and sharing center ביטלתי את הPassword protected sharing המפגר אז זה לא הבעיה. שיתפתי שתי תיקיות במחשב שלי, שתיהם לכל המשתמשים (אחת גם עם זכויות מלאות, כולל כתיבה). ניסיתי להתחבר למחשב שלי דרך שני מחשבים אחרים, שניהם מזהים את המחשב שלי וכשנכנסים אליו מזהים את התיקיות אבל כשאר מנסים להיכנס לתיקיות מקבלים Access is Denied. ניסיון להיכנס ישירות דרך \\yomach\storage (כאשר yomach זה שם המחשב וStorage זה שם התיקיה\שיתוף) הביאו כמובן לאותה תוצאה. בין הדברים הראשונים שעשיתי עם הוינדוס החדש (חוץ מלמחוק את כל השטויות שdell התקינו פה) זה לעבור על מדריכים לעשות כ…

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  17. עם הדלקת המחשב מופיעה לי חלונית שגיאה:can notupdate privitize VNPclient. מה זה אומר?

18. Started by I7210I,

שלום יש לי מחשב נייד ששודרג בו הוינדוס מ8 ל8.1 וכרגע יש בו מקלדת עברית בלבד ויש בו סיסמה לוינדוס שהיא באנגלית באותיות קטנות. אין אפשרות להיכנס לוינדוס יש אפשרות להגיע למצב בטוח . כרגע הוא על secure boot enable האם שייך לסדר את עניין הסיסמה (לבטל אותה בשביל להיכנס למחשב) עם hiren's 15.2 ?אם כן איך? תודה

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by Boomer,

אחרי שאני לוחץI Accept זה כותב Preparing for Download. הקו מסיים מאוד מהר ואז כותב Download Failed. ניסיתי לבטל את ה-FireWall, אבל זה לא עזר. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור.

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  20. Started by eliau21071981,

איך אפשר לבדוק איזו גירסה מותקנת לי במחשב וינדוס 64 bit או 32 bit?

21. Started by spider272,

האם זה בסדר להתקין ווינדוס 7 64 על מחשב עם 2GB RAM?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by rotman,

האם זה נכון שאפשר להפוך כל VISTA BUISNESS ל XP PRO חוקי? איך עושים את זה? האם עליי לבקש משהו מיוחד בעת הזמנת המחשב?

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. הם שינו את THIS PC ל A. אין לי מושג איך. איך אני משנה חזרה? מצורפת תמונה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Agono1ze^,

שלום לכולם ותודה שנכנסתם. נתקלתי בבעיה ואני לא מצלייח לפתור אותה ומקווה שהידע שלכם יותר מורחב ותצליחו לעזור לי. הבעיה היא כזאת: לא מזמן עדכנתי את המחשב שלי והתקנתי מערכת הפעלה וונדווס XP SP3 מקורי. אך כאשר אני מנסה שלחק במשחק ששחקתי בו לפני הרבה מאוד זמן אני מגלה שהוא לא עובד על XP. בכל מיקרה עדיין יש לי אפשרות להתקין עוד מערכת הפעלה על הרדיסד נפרד כך שאוכל לשחק במשחק זה. (וכן אני מוכן ללכת כלכך רחוק רק בשביל המשחק הזה). המפרט שלי: Intel Pentium D 805 @ 3.66 GIGABYTE GA-8i945P-G-RH Supertalent 2x1GB DDR2-733 4-4-4-10 Sapphire ATI Radeon HD4850 Toxic WD 80GB SAMSUNG 40GB HITACHI 500GB וכאן נתקלתי בבעיה: אני לא מצלייח למצא דריברים של הכ.מסך ל98. יש הצעות?

• 10 תגובות
    • 874 צפיות
  25. שמתי את העברית בAdvanced ואני עדיין רואה ג'יבריש בוורד בנוטפד ובאייסיקיו מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.