Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה עם התקנה של תוכנות, ובכלל עוד בעיה כללית ב-XP שאני לא יודע איך להגדיר. אני לא מצליח להתקין תוכנות, כשאני מנסה להתקין משהו מופיעה לי ההודעה עם הכותר update required והתוכן שלה אומר לי שהתוכנה דורשת שהmicrosoft windows installer יהיה על המחשב שלי, בלי זה אי אפשר להתקין את התוכנה, יש שם אפשרות לעדכן את windows installer, כשאני \לוחץ על זה הוא כותב לי שאי אפשר לעדכן את הMSI והוא נותן לי את הלינק www.symantec.com/msi3 בלינק זה יש הוראות איך להתקין מחדש את הwindows installer. (אני משתמש בXP) כשאני מגיע לשלב השני, ואני לוחץ command ב"הפעלה" מופיעה לי ההודעה: C:\WINDOWS\system32\command.com C:\PROGRA~1\Symantec\S32EVNT1.DLL אתחול קובץ DLL של מנהל התקן וירטואלי הניתן לה…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי ויסטה אולטימט מקורי ולאחר ההתקנה ניסיתי להוריד עידכונים וקיבךתי קוד שגיאה זה: 80072EE2 ואני מנסה גם להיכנס לאתר של מיקרוסופט והוא לא ניכנס הוא רושם לי שאני לא מחןבר לאינטרנט למרות שאני כן מחובר (גןלש באינטרנט ללא כל בעיה) ליפני שרכשתי את הויסטה היה לי עותק פרוץ (לא חוקי) והיתה לי את הבעיה הזאת אז חשבתי שעלו על העותק הלא חוקי וחסמו מימני את קבלת העידכונים אבל עכשיו זה עותק חוקי למהדרין מה הסיבה?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=257994.0 עכשיו שמעתי שהXP 32 BIT לא יודע לנצל מחשבים חזקים האם זה נכון? ומה לגבי הויסטה שווה לשים אותה או שעדיין יש יותר מדי בעיות? תודה לעוזרים[br]פורסם בתאריך: 5.05.2007 בשעה 15:04:44 :s05:
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
תקראו ותחוו דעתכם מה אהבתם, מה לא . . . http://www.bit-tech.net/bits/2008/03/26/windows_vista_sp1_core_performance/1
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום רב לפני כמה חודשים רכשתי מחשב חדש ובלי לחשוב פעמים התקנתי על המחשב החדש Windows XP 32Bit אני משתמש בא הרבה הרבה שנים ושמתי לב ומערכת הפעלה לא משתמשת בכל הזיכרון אלה רק ב 3 GB ממנו ואני הרבה זמן חושב על לעבור ל 64BIT אז רציתי לשאול מה מומלץ יותר Windows XP 64Bit או Windows Vista 64Bit ? תודה רבה אלכסנדר. מצטער על שגיאות הכתיב
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני בכללי לא רואה סיבה שלא יהיה ניתן, הרי בסך הכל גם מחשב כף יד הוא מחשב. אשמח לתשובות ויעוץ בעניין.
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש לי vista home pre 64 והורדתי bittorrent בגירסתו העדכנית ביותר... כל פעם שאני מפעיל אותו המחשב נתקע לאחר כמה דקות ויש לרסטו.... זה קורה לי גם כשאני נכנס לmyspace אבל אני לא חושב שהבעיות קשורות... מישהו יכול לחשוב על סיבה או פתרון?
-
- 8 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שאני עושה לחצן ימני בעכבר ברקע של שולחן העבודה ואז בוחר במאפיינים אז נפתח חלון עם לשוניות של השומר מסך,תצוגה וכו' וכו'.. אז אצלי הכל נעלם חוץ משתי לשוניות, מישהו יודע למה ? (פרטים בתמונה) [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום כולם שמתי לב שבמנהל המשימות השימוש ב PF גבוה חבר'ה מה עלי לעשות בבקשה זה דחוף צילמתי כמה תמונות שיעזרו.
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום!!! שמתי WINDOWS XP PRO 64BIT באנגלית ואני רוצה להפעיל את מאחה הדיסק. מישהון יודע לאיפה נכנסים כדי להפעיל אותו אני לא מוצא
-
- 8 תגובות
- 993 צפיות
-
-
והאם 2003 יעבוד על 98 ? נ.ב במחשב ישן עם 128mb תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
שלום לכם קניתי הרד דיסק חדש של 1.5TB והורדתי את ההרד דיסק הישן שמותקן עליו הווינדאוס עכשיו מתי שההתקנה עולה יש לי ארבעה כוננים שהם דאיניימיק שאין לי מושג מזה אומר וואיאפשר להתקין עליהם בגלל שהם דיינמניק וההרד דיסק החדש גם מסרב שנתקין עליו למישהו היה בעיה כזאת ? איך לסדר ? או משו דומה תודה מראש גל
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אממ זה קרה לי לפני שעתיים . הסיסטםוורקס של סימנטק פועל כרגיל ואןי בעיות יחד איתו גם האנטי וירוס אבל הוא מעלה לי את ההודעה המעצבנת הזאתי ואין לי מושג מה הוא רוצה . יכול להיות בגלל שהשתמשתי בניקוי הרג'יסטרי (ע"י תוכנה) ... אבל בכ"ז - מישהו יודע מה עושים ?
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
היי , אולי מישהו יודע איך להפסיק את הבעייה המעצבנת הזאת שפותחים חלון חדש והוא נפתח רק על חלק מהמסך ולא על כולו...וכל פעם שפותחים חלון חדש צריך להגדיל שוב כדי לראות אותו על כל המסך פעם קראתי שזה מוגדר ברג'סטרי , אם מישהו יודע את הנתיב ומה צריך לשנות שם זה יהיה מעולה תודה מראש יום טוב
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חושב סוף סוף W7 יודע לעבוד טוב יותר עם יותר ממעבד אחד. אני מריץ את CPUZ ו CPU FREE BENCHMARK באותו זמן. מעבד שלי עובד ב 1.6 רגיל ו 1.8 אם יש עומס. ב XP וויסטה CPUZ מראה כל זמן 1.6 אפילו שבגלל BENCHMARK מעבד עובד ב 1.8 בגלל CPUZ כאילו תקוע. גם אם אני עושה AFINITY ונותן לכל תוכנה CPU אחר ה CPUZ תקוע ולא מראה נכון. ב W7 בלי לשנות כלום CPUZ מראה מהירות נכון בזמן עומס וגם מעדכן מהירות של CORE באחוזים קטנים סביב 1.8 כל זמן ש BENCHMARK רץ. מישהו יש נסיון/מה להגיב ? עריכה אני קצת להסביר מה בעיה במערכת הפעלה עם כמה מעבדים מעבדים לא עובדים טוב בגלל וינדוס. תמיד יש רק וינדוס אחד שעובד והוא עם LOCKS של תוכנה שומר שמעבד אחד לא יקלקל שום דבר שמעבד שני עושה באותו זמן עם טבלאות וזכ…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמה ימים השתנה לי הפונט המוצג באקפלורר. כל מה שאני בוחר ב=TOOLS, OPTIONS, FONT לא משפיע על הפונט במסך. איך אני פותר את זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים המחשב בבית התחיל לעשות בעיות: הוא פשוט נתקע (הכל קופא) כמה דקות לאחר ההדלקה. כשמאתחלים את המחשב הוא שוב בסדר ואז שוב נתקע אחרי כמה דקות (בד"כ משהו בין חצי דקה ל-4-5 דקות). ניקיתי אבק וניסיתי לבדוק טמפ' עד שהוא נתקע והמעבד בערך על 33 מעלות, אז כנראה שהתחממות זו לא הבעיה. הרצתי memtest86 מהדיסק של אובונטו, והוא רץ איזה 7 פעמים, כך שנראה שלא מדובר בבעיה בזכרונות. אין לי מושג מה עוד זה יכול להיות, אז כרגע אני חושד בדיסק הקשיח ובמערכת ההפעלה (אני מוכן לחשוד בכל דבר שהוא, אבל אז נראה לי שאלו דברים שכבר ממש אין איך לבדוק...). לפני שאני מתחיל להסתבך פה עוד יותר, הייתי שמח לקבל ייעוץ לגבי מה זה יכול להיות ואיך אפשר לבדוק האם מדובר בבעיה בדיסק הקשיח או במערכת הה…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה ואני צריכה עזרה דחוף. פירמטו לי את המחשב וכל קבצי ה - media player מופיעים עם אייקון של וינאמפ יש לי windows 98 ואין לי מושג איך לשנות את זה. שאני רוצה לפתוח איזה סרטון או סרט הוא פותח לי את זה בוינאמפ ואז הוא בעצם לא מפעיל את הסרטון . איך אפשר לשנות את זה?
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
זה התחיל אתמול, אין לי מושג למה. כל פעם שאני לוחץ על איזה שהוא לינק והוא פותח חלון חדש, החלון שאמור להפתח פשוט "מנסה להטען" ולא עולה.. גם כשאני עושה לחצן ימני של העכבר על איזה שהוא לינק ואז פתח בחלון חדש זה קורה... מה עושים?.. למה זה קורה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
רכשתי לפני שנה מחשב עם מערכת הפעלה חלונות 7, אני מעוניין לפרמט, השאלה היא אם זה משנה אם אני מוריד חלונות 7 home premium מהרשת ומשתמש בסיריאל שמודבק לי מתחת למחשב (לפטפופ) יעשה בעיות?
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
היי, לאחרונה התקנתי windows 7 ultimate 64bit על מחשבי היקר. אומנם שמתי לב שלמרות שהגדרתי את השומר מסך וגם כיבוי מסך אוטומטי אחרי 20 דקות. זה לא קורה. אני מחכה ומחכה והwindows פשוט לא מפעיל את השומר מסך ואפילו לא מכבה את המסך. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים של כרטיס המסך (gts 450) חשבתי אולי זה איכשהו קשור אך ללא כל שינוי. מה אתם חושבים שהבעיה?
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
כל פעם שאני לוחץ על לחצן כלשהו (הייפר לינק) בתוך כל אתר אני מקבל הודעה בסגנון הנ"ל למישהו יש פתרון? חוץ מלעבור לפיירפוקס (אני גם ככה משתמש בשניהם, אבל יש דברים שהדפדפן של מיקרוסופט יותר טוב בהם) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
היי, זה קרה במחשב של חבר שלי...ניסיתי להציע פתרונות והם לא עזור...אז הרמקולים הפסיקו להשמיע צליל..ומופיעה הודעת שגיאה לגבי דרייברים של DIRECT SOUND. הוא ניסה להתקין מחדש את הדרייברים של לוח האם (ALBATRON סוקט 865). לע עזר התקין מחדש דירקטX. לא עזר כשנכנסים ללוח בקרה---SOUND AND AUDIO DEVICES...הכל אפור, יעני אין אפשרות לבחור כלום
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מאז אתמול אני לא רואה אנימציות גיף באקספלורר בדקתי ב tools>internet options>advance>multimedia ולפי מה שרשום שם לא אמורה להיות בעיה חשוב לציין שנדבקתי בבלאסטר שלשום והורדתי אותו, אולי יש לזה קשר? זה מאוד מציק, אשמח אם למישהו יש פיתרון
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני שלושה ימים התקנתי את ה-WINDOWS 7 ULTIMATE, העברתי את כל הקבצים שאני זקוק להם מ-C ל-D, מחקתי את C, פתחתי מחדש והתקנתי עליו את WINDOWS 7 ULTIMATE שהורדתי ישירות מאתר מייקרוסופט. המערכת הינה 64 ביט, והמפרט שלי הוא: Intel E8400 Gigabye EP45-DS3R ATI HD4850 HEC 550W 4GB KINGSTON DDR2 800MHZ בפעם הראשונה שפירמטתי הבעיה הייתה חמורה עוד יותר, המחשב כיבה את עצמו ועשה ריסטרט אחת ל-10 דקות בערך, אתמול התעצבנתי ממש על הקטע הזה ופירמטתי שוב, בלילה, ועכשיו המחשב נכבה אחת לשעה בערך ולא עושה ריסטרט, בד"כ כשהמחשב מתכבה הוא בהליך של משהו קטן כמו להוריד משהו או סתם לגלוש באינטרנט, ולא משהו רציני ומכביד. אני אובד עצות ולא יודע מה לעשות, ההודעה שאני מקבל כשהמחשב נדלק אחרי שהו…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-