Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
נשמע פשוט נכון? אבל זה משגע אותי אני רוצה למחוק את הדרייבר הזה שמופיע באוורסט: http://img213.imageshack.us/img213/6173/driverusb2xv.jpg איך אני עושה את זה?? מרוב ייאוש ניסיתי פשוט למחוק את הקובץ מ - C:\WINDOWS\system32\drivers אבל הוא מופיע מחדש כל פעם. אני מניח שיש דרך נורמלית למחוק אותו? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
my system won't go into hibernate by its own after a preset time המחדב לא נכנס תמיד למצב זה אחרי 10 דקות שקבעתי. יש לי XP SP2 על מחשב חדש, מה יכולה להיות הסיבה ???
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום נכנסו לי 2 סוסים - CCAPP - ו - SMSS ומאז לא מצליח להתקין חומת אש יש פיתרון ??? אשמח למשהו מפורט... תודה וחג שמח שמוליק
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
האחת: כמו שאמרתי מקודם אני מקבל מלא מסכים כחולים וה-EVENT מראה לי: TCP/IP has reached the security limit imposed on the number of concurrent TCP connect attempts Event ID: 4226 איך אני פותר את הבעייה? השנייה: איך אני מבטל את ה-UAC ? האם זה בטוח לבטל אותו?
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
לפני שנה וחצי בערך כשקניתי את המחשב הנוכחי זיבלו לנו קצת את השכל ואמרו שבשביל שהרשת הביתית תפעל עם שיתוף והכל, את מערכת ההפעלה של המחשב הישן צריך להחליף מ98 ל98SE (לא יודע אם זה נכון אבל בואו לא נכנס לזה עכשיו). בכל מקרה, דיסק של Win 98SE לא נתנו לנו ואני רוצה לפרמט את המחשב עכשיו אז השאלה הקצת טיפשית שלי היא: 98SE זאת התקנה נפרדת לחלוטין מ98 נכון? כלומר ל98SE יש דיסק התקנה נפרד שאותו אני מפעיל אחרי שאני מפרמט, וזה לא שאני מתקין 98 רגיל (שיש לי את הדיסק שלו) ועליו מעדכן איכשהו לSE. נכון? וחוץ מזה, בתור אדם שלא פירמט בעצמו Win 98 בחיים, האם המדריך הזה מדוייק? בקצרה כתוב בו לעשות boot disk, לכתוב "format c:", לפרמט ולהתקין את מערכת ההפעלה.
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
נלעם לי הסרגל ב "מחשב שלי"וכל תיקיה של TOOLS FILE SAVE וכו קליק ימני להוספה לא עוזר
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב שמריץ XP SP2 כאשר אני רואה סרט עם כתוביות (בנפרד) דרך התוכנה mv2player, כל מה שהווינדוז יכול (לא עברית) - הוא עושה להם narraitor- למשל סוגריים, כוכביות ומילים באנגלית. איך אני גורם לו להפסיק להגיד את זה?! זה משגע אותי!! אני מריץ 2 יוזרים בווינדוז במקביל אם זה משנה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום חברי פורום חלונות יקרים אני מעוניין להנות משני העולמות בחלונות XP ואני אפרט 1)אני רוצה את עליית המערכת ללא הקשת סיסמא כלומר לפי הגדרת המשתמשים ה wellcome screen 2)אבל אני רוצה את תפריט הסגירה הקלאסי עם הגלילה של כל האפשרויות. סגירה היברנט מצב המתנה כמו ב 98 בקיצור.....
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לי מחשב כף יד מתוצרת קסיו - דגם E105 עם מערכת הפעלה win ce 2.11 איך אני מתקין עברית על מערכת ההפעלה הזאת כדי שאראה ואוכל לכתוב בעברית ביישומים השונים הרלוונטיים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי חלונות xp פרו בממשק אנגלית עם תמיכה בעברית - עד כאן רגיל. איך אפשר לשנות את כל הממשק לעברית - כמו שהיה בחלונות 98 LOCalize? תודה מראש יואב
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אהלן אני צריך עצה של מישהו שמבין אני קצת שידרגתי את המחשב שלי הגדלתי מ-2 ל-6 זיכרון וכרטיס מסך חדש (שמחר אני קונה) כרגע אני על ווינדוס 7 32 ביט הבנתי ש-32 לא יכול לנצל יותר מ-4 זיכרון אבל לא ממש התייחסתי לזה למה רציתי בכל מקרה לעבור ל-64 בגלל שאני רוצה להתחיל לעבוד עם התוכנה אפטר אפקט (שחייב בשבילה 64 ביט) עכשיו אחרי מחשבה שנייה לא כזה בא לי על 64 וגם ירדתי מהאפטר אפקט בגלל שהתוכנה היא לא מה שאני מחפש רציתי לדעת אם יש אפשרות להשאר על 32 ובכל זאת לנצל את כל ה-6 ג'יגה זיכרון?? ועוד שאלה אני מתכון להתחיל עם התוכנה MAYA.. מי שלא מכיר זה תוכנת תלת מימד עם אפשרות לאנימציה (התוכנה שעושים דרכה סרטי אנימציה) עכשיו רציתי לשאול אם התוכנה על 64 ביט תרוץ יותר טוב?? זה משנה? כי אם כן א…
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה מאוד מעיקה בויסטה. שאני פותח תיקייה ואני לוחץ על אחת מהן לחיצה ימנית בעכבר כדי לקבל את התפריט (נניח בשביל למחוק או לשנות שם וכ'ו) התקייה נתקעת ואיתה כל המחשב. הדבר היחידי שאני יכול לעשות זה רק מנהל המשימות וריסט. יש למישהו עיצה או פיתרון. המערכת מעודכנת עם SP2 . ואין לי בעיות בכלל. רק הבעיה הנ"ל. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
הבעיה: לא מותקן אצלי מילון עברי ב-office (גרסת 2003). בגלל זה אי אפשר לעשות בדיקת איות בעברית וכשפותחים את המילון של ה-word אין אפשרות לתרגם מילים מעברית / לעברית (כן מותקנות שפות אחרות). האם יש דרך להתקין רק את הרכיב הזה? האם הוא בא על דיסק ההתקנה ופשוט לא ידעתי להתקין? האם ניתן להורידו מהאתר של microsoft? האם צריך לרכוש אותו בנפרד? האם צריך לרכוש את כל ה-office מחדש כדי שיכיל את המילון הזה? (הערה: אני לא רוצה את התפריטים בעברית, רק שיהיה את המילון העברי).
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול אותכם כמה שאלות לפני שאני מתקין ויסטה: קודם כל, ראיתי שיש את גרסת OEM וגרסת RETAIL, אני יודע שה-OEM זה גרסה שמתקינים אותה על מחשבים חדשים ואפשר להתקין אותה רק על פעם אחת וה-RETAIL אפשר להתקין אותו בכמה מחשבים, אבל זה לא מה שמפריע לי, השאלה שלי היא האם יש הבדלים מורגשים בין ה-RETAIL ל-OEM מבחינת ביצועים, מהירות,מראה וכל השאר.. בנוסף רציתי לשאול אותכם איך לדעתכם VISTA ULTIMATE ירוץ אצלי בכללי והאם להתקין 32 ביט או 64 ביט (מבחינת הזיכרון אני לא חושב שאני צריך 64 אבל אמרו לי שבכללי מבחינת הביצועים זה משפר מאוד, וד"א ראיתי בדביק את ומצאתי שם דברים ישנים שתוכנות לא תומכות ב64 וראיתי כאלה נושאים אבל הם מ2005 , ורציתי לדעת מה קורה עכשיו מבחינת התוכנות(IC…
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות תמחשב הבא:Dell Inspiron N5110 בקיצור למי שלא מכיר ואין לו כוח לחפש מפרט : מחשב חמוד מעבד I3 עם 4GB 1333 אני לא אחד שמשתמש ביותר מדיי תוכנות ומהירות המחשב חשובה לי מאוד לכן רציתי לשאול האם קיים הבדל בין גרסת ההום לאולטימייט אולי באחת מהם יש יותר תהליכים או שהיא כבדה יותר למחשב מסיבה כלשהי בנוגע לגרסאות הווינדוס אני לא מבין דבר ולכן אני פונה אליכם כדי שאני יידע האם להשתמש בגרסת אולטימייט שיש לי בבית או להשאיר את ההום שמגיע עם המחשב?
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום חברים, שימו לב לכאב ראש הבא: בלפטופ שלי מותקן ווינדוס 7, כשקיבלתי אותו לקח לי טיפה זמן להתרגל למקלדת וה-TOUCHPAD, ולכן כשהמחשב ביצע את הקונפיגורציה הראשונית וביקש ממני להכניס שם משתמש, התחלתי להכניס אותו ובטעות נלחץ לי ה-ENTER ושם המשתמש שנוצר היה "K" (כלומר אות אחת בלבד) לאחר מכן התבקשתי להכניס ססמא ולא הייתה שום דרך לחזור אחורה ולבטל את השם שנוצר. לכן, ברגע שהמחשב התחיל, הלכתי ושיניתי את שם החשבון, וחשבתי שבכך תם העניין מסתבר אבל , ששם התייקיה ממשיך להיקרא "K" ולא שם המשתמש החדש זה לא כל כך הפריע לי, עד שגיליתי שהשם הזה הוא לא רק שם התיקייה, אלא גם המזהה של המחשב ברשת עבור שמות משתמש מה כוונתי? ברגע שניסיתי להיכנס מהמחשב השני שלי (דסקטופ), ל-SHARE בלפטופ , הוא אמר …
-
- 2 תגובות
- 5k צפיות
-
-
מוזכר גם הקובץ win32k.sys זה קורה מדי פעם, וזה מעצבן! הבנתי שזה יכול להיות תקלות בדרייברים, טבלת מחיצות פגומה, אנטיוירוס שעושה בעיות, חלקים פגומים... מה אני עושה? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי במחשב דיסק עם שני מחיצות: C ו-D. איך אפשר לבצע בדיקת שגיאות בשני המחיצות בפעולה אחת (כלומר ש-CHKDSK יבדוק את C ואחר כך את D באופן אוטומטי במהלך אחד, מבלי שאצטרך לחכות עד שהוא יסיים בדיקה של C ולהפעיל ידנית בדיקה של D בנפרד) דרך חלונות 7 ללא צורך להפעיל ידנית את CHKDSK כל פעם על מחיצה אחרת?
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
היום התקנתי וינדוס 7 יש לי שתי מחיצו C ו D ב C היה את הXP ובטעות לא שמתים לב התקנתי ב D ועכשיו מתי שאני מדליק את המחשב אז יש שתי אפשרויות להיכנס לוינדוס החדש או לXP הישן.. אני רוצה למחוק את את הוינדוס החדש מדיסק D ולהתקין מחדש בC איך למחוק? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שוב שלום לכם, שאלה לי אליכם, מישהו יודע על תוכנה טובה שתאמר לי לעזאזל איזה תוכנה משתמשת לי בקבצים (קורה לי לרוב שווינדוס אומר לי שקבצי הסרטים שלי נמצאים בשימוש), ניסיתי כבר תוכנה אחת, והיא לא הראתה לי שום שימוש בקבצים. HELP ME!
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
כעיקרון, משום מה הפונט של המערכת השתנה (ויסטה 64 ביט) וגם בכל התוכנות. כלומר לפעמים אני רואה פה ושם מילים בBOLD ונטויים. זה כולל פרייפוקס (גם תוכן) ופשוט בלתי אפשרי לגלוש כך (ההגדרות בדפדפן עצמו לא עוזרות), מדיה פלאייר ועוד תוכנות רבות. בדקתי האם משהו יש משהו מוזר בהגדרות וראיתי כי הכל רגיל כפי שהיה. מה יכולה להיות הבעיה, והאם ניתן לפתור אותה בכלל? או שזה באג כלשהו במערכת... תודה.
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
ראיתי את זה דיי הרבה באינטרנט ואני רוצה לדעת מה זה?? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום, יש לי VISTA במחיצה C ו WIN7 במחיצה אחרת, על הויסטה התקנתי כל מה שהיה צריךמבחינתי כולל ANTI VIRUS דרייברים ושאר התוכנות שאני משתמש בהן כגון: WINRAR WINISO פוטושופ וכו' כשאני מעלה את המחשב עם WIN7 הוא לא מעלה לי את ה-AV ואני לא מצליח להפעיל אותו ב-TRAY דרך היישום שנמצא במחיצה C (כתוב שחסר איזה DLL) העתקתי את אותו DLL מ- SYSTEM32 של C למחיצה של WIN7 וזה עדיין לא עובד (התוכנה אינה מגיבה/מפסיקה לפעול). לשאר התוכנות עשיתי פשות לינק והן עובדות. מה הפתרון להפעלת אנטי וירוס במקרה הזה?
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני עומד לשדרג את המערכת הפעלה שלי ל Windows 7. יש לי ויסטה 32BIT , אם כדאי לשדרג Windows 7 64BIT או 32BIT ? המפרט שרשום בפרופיל הוא המפרט שיש שלי (חוץ מכרטיס מסך שאני אמור לקבל חדש היום)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, האם גירסת 64 bit תוכל להריץ תוכנת תלמ"ש ( תוכנת dos לניהול מערכת שעות), במידה ולא - האם יש פיתרונות לכך? {התיעצות לפני קניה של win 7 }
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-