Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להעביר את כל המקודדים שלי מהמחשב הישן לחדש איפה אני מוצא אותם? או שאני צריך להתקין מחדש את כל המקודדים? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
היי ככה: יש לי שני מחשבים ועל שניהם אני רוצה את אותו וינדוס 7.(לא החלטתי עדיין אם HOME או אחר) אני יודע שבגרסאת RETAIL אפשר להתקין וינדוס 7 על כל מחשב כל עוד זה לא מותקן על מחשב נוסף. למשל אם קנית מחשב חדש, אתה יכול להתקין עליו את הוינדוס 7 אם אתה מסיר אותו מהקודם. הישן. משהו שאי אפשר לעשות עם OEM שאותו אפשר להתקין רק על מחשב אחד. השאלה אם יש סוג רשיון וינדוס 7 שאיתו אפשר להתקין וינדוס 7 על יותר ממחשב אחד בו זמנית?
-
- 7 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
BioShock מגיע מחר ורציתי לדעת אם יש דרישה כל שהיא לVista כדי להנות מDX10. תודה.[br]פורסם בתאריך: 27.08.2007 בשעה 02:00:48 קראתי קצת, ומצאתי שXP לא יתמוך בDX10.בכל אופן, מצאתי את הטלאי הזה בגרסאת אלפא של התוכנה שתגרום למשחקים מבוססי DX10 לעבוד במלוא הפוטנציאל על XP. http://www.technospot.net/blogs/download-directx-10-for-windows-xp-from-alky-project/
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
זה אחרי שימוש בתוכנת תלת שאני עובד איתה, משחק או שניים ששיחקתי ואינטרנט תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יש עוד איזה חבילת הרחבה שיצאה אחרי SP2 שכדאי לדעת עליה?
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
ראיתי איזה כתבה, אבל לא ראיתי אישה קישור לטלאי הגנה
-
- 9 תגובות
- 907 צפיות
-
-
השאלה מתי (באיזה מקרים) הוא יציג YES NO ומתי הוא יכנס .. (אני מחפש דף שהוא ישאל אותי YES\NO)
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש את התיקיה C:\WINDOWS\OPTIONS\INSTALL ויש בה את התקנת הווינדוס.. היא שוקלת 160 מגה הווינדוס הוא ME תודה..
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
היי אחרי התקנת WIN7 מסתבר שיש כמה דברים מעצבנים. הסרת המייל היא אחת מהן. כעת צריך להתקין את הלייב מייל והבעיה היא שאי אפשר להתקין את זה באנגלית ומסנג'ר בעברית. שניהם חייבים להיות באותה שפה וזה מאד מעצבן. יש אפשרות להוריד קובץ התקנה למסנג'ר בלבד בעברית ולא כחלק מחבילת הלייב?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כי אין יותר ווינדוס אפדייט ל 98 ויש לי ENABLED , ואם אני מתקין את ההתקנות שהם מציעים אחד אחד , זה גם מעייף וזה גם יכול לדפוק לי את ווינדוס זה קרה לי פעם. יש פיתרון איך אני יכול לעדכן את המערכת?[וזה SECOND EDITION]
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
ברשותי רשיון WINDOWS XP PRO על מחשב נייד של דל, המחשב מפורמט ואני רוצה להתקין ווינדוס שיקבל את הקוד של הרשיון ושהכל יהיה כשר וחוקי, אבל באיזה עותק אני צריך להשתמש ? ניסיתי עותק WINDOWS XP SP3 INTEGRATED והוא לא קיבל את הקוד המקורי. האם חייב להתקין SP0 מ2001 כדי שיקבל את הקוד המקורי ? פשוט לא מוכרים אותם יותר וגם בקושי יש תמיכה במיקרוסופט מרוב שזה עתיק, SP1 יעבוד ?
-
- 9 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום יש לי חלונות 10 פרו שפה עברית גירסה 2004. אני עשיתי סיסמא כניסה Windows 10 ויש לי אופיס 2013 פרו שפה עברית. אני עשיתי עידכונים מלאים וגם אופיס עידכונים מלאים. אני פותח אאוטלוק 2013 ופתאום ניפתח חלון קטן מבקש להכניס סיסמה, וכתוב "הזן את שם משתמש והסיסמה שלך עבור השרת הבא.". אני הכנסתי סיסמה וסימנתי למטה בריבוע קטן "שמור סיסמה זו ברשימת הסיסמאות שלך" וזה עובד בלי בעיות. שאני מכבה מחשב. אחרי 10 דקות או יותר או פחות אני מדליק מחשב נייח. אני פותח אאוטלוק 2013 ופתאום שוב ניפתח חלון קטן מבקש להכניס סיסמה. זה קורה לי לפעמיים מבקש סיסמה. נסיתי להבין מאיפה הבעיה תקלה אאוטלוק 2013. אני נסיתי לבטל סיסמה כניסה Windows 10 והפעלתי מחשב מחדש. ו- Windows 10 …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה במיקרה שקימת שתאפשר לי להריץ כמה שולחנות עבודה ניפרדים ולעבור בינהם בלחיצת כפתור לדוגמה שולחן אחד יהיה לקיצורי דרך של מישחקים נגנים וכו שולחן אחר לקיצורי דרך של תוכנות עבודה(אופיס וכו) הבנתם תעיקרון ואני לא מדבר על מישתמש אחר או הגדרות אחרות כמו שיש כבר בWINXP אלה אותם הגדרות ומישתמש רק שולחנות עבודה אחרים בימקום לסדר תקיצורי דרך בתיקיות לפי מה שהבנתי יש את זה בלינוקס ואני רוצה את זה לXP תודה לעוזרים STONE COLD
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום רצתי לדעת אם יש תוכנה שבעזרתה אני יכול לבנות סקין לWIN XP (ראיתי בנעוץ תוכנה לעיצוב שלוחן עבודה אבל אני לא יודע אם זה עושה את מה שאני רוצה) אם יש תוכנה כזאת מה השם שלה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
-
אני פשוט לא יכול למחוק אותה התקיה ריקה אבל אני לא יכול למחוק אותה וכל פשעם שאני מנסה אני מקבל את השגיה שמשתמשים בה כעת ואי אפשר למחוק אותה! מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני מחפש מדריך להתקנה של תוכנות , יעול ווינדוס 10 שכדאי להתקין במערכת . זאת לאחר שהתקנתי מחדש את ווינדוס כל הדרייברים הותקנו
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
הישום מכפיל את עצמו ושואב את כול הזיכרון עד שהמחשב נתקע MLEHEB
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
מה לעשות?? כשאני נכנס לוינדוס היוזר שלי מתנתק מיד גם בסייף מוד זה לא פועל וגם לא ביוזר אדמיניסטרטור, מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני לא רוצה לעשות פירמוט אניי צריך משו עם מפתח טוב ושזה יפסיק לחפור לי!!!!!! תודה רבה לעוזרים!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לעבור לוינדוס 64 ביט אבל אני משחק קונטר סטריק 1.6 עכשיו איך אני יודע עם הוא יעבוד לי או לא והורלד כאף 2006 יעבוד ופיפא וניד פור פסיד אבל קונטר הכי חשוב
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי פשוט רשיון חוקי של Vista Enterprise, ולא יודע חסר לי קצת הglam של ultimate כיוון שאני לא מתכוון באמת לקנות Ult, יש איזהשהי דרך להמיר את הרשיון לHome premium, לשדרג לAero בסכום סמלי, או להכניס אותו בכוח למערכת?
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
ישנה בירשותי ווינדוס ויסטה איך אני בודק שזה אכן 64 ביט ושזה אוליטמיוט אני מתכוון לקובץ התקנה עצמו לפני שמתקינים תודה שמואל
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-