עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אז ככה יש לי XP SP2 מעודכן וכאלה אבל לעתים תכופות המחשב נהיה מאוד איטי אז כשאני בודק ב TASK MANAGER מראים ש ה svchost.exe אוכל איזה 99% מכוח העיבוד ומשתמש ב כ 90MB זיכרון אז בדקתי בגוגל וכל מה שמצאתי מעיד על כך שיש לי וירוס או ספאיי מסויים אבל כפי שידוי לי פתרו את זה ב SP2 אבל הכל זאת הרצתי כל סריקת אנטי וירוס אפשרית ולא מצאתי כלום. אני לא בטוח אבלאולי זה קשור ל IE7 או WMP11 כי לראשונה הבחנתי בבעיה כשהתקנתי את אלה אבל אני לא בטוח, אז בבקשה תעזרו לי

• 9 תגובות
    • 954 צפיות
  2. Started by ski_farm,

יש לי מחשב שעליו התקנתי חלונות 7 ultemait הכל עבד סבבה עד שלפני כמה שבועות (ואחרי התקנת תוכנות ודריורים) כל פעם שהמחשב עולה הוא רושם explorer stop working ושואל האם ברצוני לרסט אותו לאחר שאני אומר שכן הוא מרסט את חלון העבודה לא את המחשב והכל ממשיך כרגיל ואז אחרי זמן מסויים המחשב קופא העכבר זז אבל לא ניתן לסמן שום דבר על חלון העבודה הכול קפוא רק אתחול חומרתי משחרר אותו מן המצב ואז עולה שוב אותה הודעה ניסיתי תיקון דרך ה CD של החלונות (פעולה שלא צלחה) יש למישהוא רעיון איך לפתור את הבעיה לפני שאני מפרמט את המחשב הזה תודה רבה מראש ski farm

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  3. שלום,לפני כמה ימים רכשתי מחשב חדש...ובנוסף להרד דיסק IDE שהיה לי הוספתי הרד דיסק sata חדש... התקנתי גרסת וינדאוס נוספת על הרד דיסק ה Sata ומסיבה מסויימת לוקח לו הרבה מאד זמן להיטען...כשאני מנסה בביוס לשנות את ההרדיסק שממנו אני רוצה לעלות את הוינדואס הוא משנה אבל אח"כ כותב לי error משהו כמו NTLDR not found....ואומר לעשות ריסטרט... יש למישהו מושג איך אני פותר את הבעיה הזאת?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by shlomo76,

שלום לכולם, (אני מקווה שהשאלה שלי נשאלת בפורום המתאים אם לא אשמח אם תגידו לי לאן להעביר את שאלתי) יש לי מערכת הפעלה WIN XP SP2 בימים האחרונים כל יום נוצרים לי בכונן D עשרות תיקיות בשם hotfixexpress שבתוכן תיקיה בשם 1033 ועוד קבצים זה גורם שהמחשב יכבה כל הזמן אני מצליח למחוק את הקבצים רק על ידי כניסה ל SAFE MOOD על ידי נתינת הרשאה מלאה אבל מיד לאחר המחיקה הקבצים נוצרים מחדש ואז שוב כניסה למחשב במצב רגיל גורמת לו לכבות את עצמו מיד לאחר העליה של הוינדוס כשנכנסים במצב בטוח המכשב לא נכבה אני משתמש באנטי וירוס AVG הוא לא זיהה את זה כוירוס לעזרתכם אודה, תודה

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  5. Started by puGs,

טוב אתמול הייתי במחשב כרגיל בלילה כיביתי אותו. עכשיו שחזרתי מבצפר התאכזבתי לגלות שווינדוס פשוט לא עולה... שהדלקתי את המחשב הופיע לי המסך השחור שכולל בתוכו את כל מצבי הכניסה(safe mode וכו') שזה כבר היה חשוד בעיני,אחרי שניסיתי את כל המצבים שהיו הכל הראה אותה תוצאה,כמה שניות אחרי טעינת הוונדוס הוא פשוט קורס,רואים את המסך הכחול לשבריר שנייה ואז זה פשוט עושה ריסט. אם מישהו יודע איך לפתו ר את זה חוץ מלפרמט שיספר בבקשה. ד"א אני רוצה להגיד בהזדמנות הזאת שאני ממש שמח שאני רושם לפורום הזה ויש פה אנשים נהדרים שתמיד שמחים לעזור. תודה מראש=) -הנושא נכתב בפורום אחר אבל רק כדי להיות בטוח-

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  6. אני משתמש בדפדפן Internet Explorer (IE) 6, כשאני מנסה להיכנס לאתרים אשר דורשים סיסמא והכניסה אליהם היא כזו למשל: http://user:pass@www.site.com אז הוא לא נכנס ורושם לי "שגיאה של תחביר לא חוקי", ובעבר לפני שהפירמוט הוא היה נכנס חלק. איך מסדרים את הבעיה הזו בבקשה? תודה רבה על התמיכה

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  7. Started by House M.D.,

היי. בעקבות הפסקת התמיכה ב XP, כנראה שאצתרך לשדרג את הוינדוס במחשב הנייד של אמא שלי למשהו חדש יותר. אין לי אפשרות לשים עליו לינוקס, בעיקר כי היא משתמשת בכמה תוכנות שלא עובדות טוב על wine. אך זהו מחשב ישן ולכן ההתלבטות שלי. המפרט הוא: Dual core 1.8GHz (לא זוכר דגם מדויק) 2GB DDR2 ו HDD 120GB איטי יחסית האם כדאי לי לשים בו 7 או 8.1? על המחשב שלי אני הרגשתי ש 8.1 יותר קלה, אבל אני לא יודע האם זה גם המצב במחשבים ישנים כאלו. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by koko0,

בזמן האחרון הוא עובד ממש לאט, לוקח לו מלא זמן לעלות וגם אחרי זה הוא בקושי זז ניסיתי לעשות שחזור לא עזר וגם עם כמה תוכנות ניקיון הוא עדיין איטי גם בפתיחת תיקיות הוא עושה בלגן ומלא פעמים תיקיות מהבהבות או משהו בסגנון... אני צריך לערוך סרט דחוף לזמן הקרוב והתוכנה [פינאקל 14] ממש זזה לאט... איזה עוד פתרונות לנסות? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by RonCohen,

יש לי ווינדוס 7 32 ביט עכשיו אני רוצה לשדרג ל64 אני יכול לשדרג או שאני יצתרך לפרמט ולהתקין מחדש???

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  10. Started by ofer40,

היי התקנתי ויסטה על מחיצה D אבל מערכת ההפעלה לא עולה. אני מקבל הודעה שקובץ WINLOAD.EXE פגום או לא מותקן. האם בכלל יש אפשרות להתקין בצורה כזו ויסטה? אני רוצה להתקין את הויסטה בעיקר בשביל MEDIA CENTER. תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by lala2008,

היי לכולם, אני מקווה שתוכלו לעזור לי...קניתי מחשב נייד חדש, אבל התקינו לי ווינדוס 7 באנגלית בטעות יש אפשרות להתקין אותו בעברית יש לי את הדיסק הוא מקורי. אבל צריך לפרמט אותו לפי מה שהבנתי... רציתי לדעת אם אפשר ות להוריד איזה עדכון שיהפוך את הווינדוס לעברית? אני מסתבכת עם האנגלית בווינדוס הזה ..הוא חדש לי יש בו מלא הגדרות מסבכות ... בקיצור אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ... טנקסס

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by tomer_et,

מישהו מכיר את השגיאה הזאת??? אני עובד עם WIN XP PRO ומלפני כמה ימים המחשב כל הזמן "נופל"!!! אני מקבל מסך כחול עם ההודעת שגיאה ו...זהו. מישהו יודע מה עלי לעשות? בדר"כ אחרי השגיאה לוקח המון זמן "לאושש" את המחשב ובתחילה הוא לא מגיב בכלל (כשאני מדליק את המחשב הוא כותב שלא אותרה מערכת הפעלה). בבקשה עזרו... :-\

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  13. Started by cellular777,

לא מצליח לעבור מעברית לאנגלית ולהפך רק לחיצה על האיקון וסימון וי מעביר אותו ניסיתי בכל השיטות ולא הצלחתי עכשיו בלחיצה CAPS LOCK הוא נשאר ירוק ונכבה רק שלוחץ SHIFT שמאלי ו-CTRL האם יש למשהו פיתרון יש לי XP נא להדריך אותי שלב שלב

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום רב, בינואר2000 רכשתי מחשב חדש, זה שמפורט בצד, ואיתו רכשתי עותק מקורי ל- Windows 98 SE. באפריל 2007,בערב פסח, לאחר בעיות יציבות קשות של וינדוס 98, ניגשתי לחנות "נעה מחשבים" בתל חנן ורכשתי עותק מקורי של Windows XP HOME ב- 520 ש"ח. עם הרכישה קיבלתי כמובן קבלה, דיסק מקורי, חוברת הוראות של מיקרוסופט ומס' זיהוי להקלדה בעת ההתקנה. לאחר ההתקנה שמתי לב שמדובר בעותק OEM שנמכר למחשבים חדשים בלבד. הבעיה היא כזאת: אני כעת חושב על רכישת מחשב חדש, ומעוניין לפרמט את ההרד דיסק של המחשב הנוכחי ולהתקין את הוינדוס במחשב החדש. מחיפוש בפורום מתברר לי שבגלל שמדובר בגרסת OEM היא אמורה להימכר ללקוחות עם מחשבים חדשים בלבד ולכן מיקרוסופט לא יאשרו לי את השימוש בתום ההתקנה (שכחתי את השם המדוייק …

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  15. מחשב חדששששששששש אני לא מאמין שהוא לא מתכבה אוטומטית!!! זה מרתיח אותי!!! :pissed: בקשה תעזרו לי, אני עושה לו כיבוי והוא רושם לי הודעה "כעת ניתן לכבות את המחשב" ואני צריך כמו איזה לעוור לכבות ידנית אתם לא יודעים איזה מבאס זה אם יש לכם פתרון כוונו אותי אליו, תודה. :s05: :s05: :s05:

• 7 תגובות
    • 929 צפיות
  16. Started by omry3000,

שלום! מותקן לי על המחשב ווינדוס ויסטה כבר קרוב לחודש ובימים האחרונים יש לי בעיה שהאקספלורר כל הזמן קורס. ביטלתי את המניעת ביצוע נתונים או משו כזה (DEP) וזה עדיין עושה את הבעייה! אם למישהו יש רעיון איך לסדר את הבעיה הזו אני אשמח לעזרה! תודה!

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  17. אז ככה יש לי תקייה בכונן d ויש לי שם כמעט 14 ג'יגה של כל מיני קבצים והבעיה עכשיו שאני נכנס לתקייה ופשוט אין כלום פתאום ככה וזה לא שזה נמחק או משהו כי בתמונה שצירפתי אפשר לראות שהנפח התפוס נשאר כמו שהיה הייתי רוצה לדעת מה לעשות כדי להחזיר את הקבצים הנעלמים תודה מראש וחשוב לציין שהתקיות הנמצאות שם הן לא נסתרות אז ככה שהקטע הזה בדוק תודה מראש אלעד [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  18. Started by Nosh,

שלום לכולם יש לי וינדואס ויסטה אולטימייט 32BIT. ואני רוצה לעבור לויסטה ביסנס האם אפשרי לעבור לויסטה ביסנס ללא פרמוט וכך שהתוכנות שמותקנות אצלי לאולטימייט ישארו גם בביסנס ללא התקנה מחדש? אני יודע שזה אפשרי כשועשים UPGRADE מגרסא "פשוטה" יותר של ויסטה, האם גם DOWNGRADE, הפעולה ההפוכה גם אפשרית? תודה מראש, אנטון.

• 8 תגובות
    • 966 צפיות
  19. יש לי את המתרגם הזה לעברית.. עכשיו השאלה היא אם אפשר להכניס אותה להתקנה שזה יהיה ישר עיברית בלי שאני יצטרך להתקין מהתחלה אחרי כל פירמוט? אם כן, פרטו בבקשה =)

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  20. Started by someone,

יש לי לוח אם של GIGABYTE ושאני לוחץ F8 זה מעלה את הBIOS... איך אני מעלה את המצב בטוח?

21. איך אני עושה את זה למחשב בקבוצת מחשבים בארגון? האם אני אמור לעשות את זה ישירות מהמחשב של המשתמש או דרך השרת? המערכת הפעלה של המשתמש היא בעברית. תודה.

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. יש לי 4 מחשבים נידיים בבית ומחשב pc אחד מה עדיף שיהיה בהם xp פרופשיינל או home ? או שזה לא משנה?

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  23. אז ככה אני עכשיו נמצא על Windows 7 Ultimate 32-Bit אני רוצה לעבור לווינדוס 64 ביט. יש לי כרגע דיסק שהכל טוב ויפה,ניסיתי להתקין אותו דרך ה-BOOT,ההתקנה עולה אבל שזה מגיע למצב של:Setup is starting זה פתאום מראה לי שגיאה כזאת על משהו Driver not found וכל מיני דברים כאלה. כאילו שזה לא נותן לי לבחור את הכונן שבו אני יתקין את המערכת הפעלה. מה אפשר לעשות? *קראתי קצת בגוגל והבנתי שאי אפשר לשדרג מ32 ביט ל-64 אלא רק להתקין התקנה חדשה ונקייה איך אני עושה את זה?אני לא מגיע לעמוד של הבחירה בין COSTUM ל-UPGRADE.

• 16 תגובות
    • 4.3k צפיות
  24. רציתי לדעת אם במערכת הפעלה הנוכחית(XP PRO SP2) אפשר להגדיר תיקיה מסוימת(שיש בה כמה מאות תקיות) שתמיד תיהיה הגדרה של "תמונות ממוזערות" ? (אתם יודעים, קליק ימני, תצוגה--->> תמונות ממוזערות) לא בשביל תיקיה מלאה בתמונות.. משהו אחר. תיקיות עצמם של אלבומים נניח, שיש תמונות שם..... וזה מעצבן כל פעם להיכנס לתיקייה תיקייה ולעשות קליק ימני תצוגה תמונות ממוזערות..... ואני מפחד לקבוע תיקיה שלמה כברירת מחדל של תוכן מסוים(מוזיקה/תמונות) כי אחרי זה הוא יכול לדפוק לי אותה תמונה על כל תיקיה יש אפשרות מהירה לעשות זאת ? תודה[br]פורסם בתאריך: 9.12.2008 בשעה 20:32:33 ?[br]פורסם בתאריך: 11.12.2008 בשעה 18:33:04אף אחד לא יודע?

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  25. Started by avi333,

שלום לכולם,לפני כמה ימים חבר קנה מחשב חדש והתקנתי לו ווינדוס אקס פי sp3 הבעיה היא שאני רואה בדיסק קשיח שיש לו רק 120 ג'יגה ולא 300 ג'יגה מה אני יכול לעשות?. יש לציין שבהתקנה פיצלתי לו את הדיסק קשיח לשני כוננים ואני רואה במחשב רק כונן אחד כאילו יש לו רק 120 ג'יגה. נ.ב בדקתי את הדיסק עם התוכנה everest home151] והתכונה כותבת שיש לו 300 ג'יגה באמת ,אז מה יכולה להיות הבעיה?

• 7 תגובות
    • 857 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.