Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
נניח ויש לי כונן קשיח אחד שמפוצל ל-C ול-D ואני רוצה להתקין וינדואוס על C. אפשר להתעיק את תוכן דיסק ההתקנה לכונן D והתקין משם על C? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מופיע לי בפתיחה של וינדוס חלון שמבקש שם משתמש וסיסמא(אין לי סיסמא כאילו אני משאיר אותה ריק ונכנס) איך אני מבטל את זה כלומר עושה שהמחשב ישר יכנס
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי מה אני צריך לרשום בשורת ה-run כדי להגיע למקום בו אני בוחר איזה תוכנות יעלו לי עם ה-windows ואיזה לא? אני אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי לאתר שבו יהיו את כל האפליקציות של ה-run
-
- 3 תגובות
- 489 צפיות
-
-
על כמה מחשבים ניתן להתקין ווינדוס עם אותו הסידיקי? ומה קורה אם התקנתי בטעות על יותר מידי?
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
יש לי 1 גיגה זיכרון כמה לשנות בזיכרון וירטואלי? רשום בגודל התחלתי: 3072 גודל מירבי: 3072
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי 2 שאלות . . . א. Windows XP Home EDition מקורי, הוא Bootable (הדיסק לא נמצא אצלי כרדע אז אני לא יכול לבדוק)? ב. איך אני מתקין מערכת הפעלה כאשר הדיסק הוא לא Bootable ? לילה טוב.
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
אני מקווה שמי שיצא לו להשתמש בתוכניות דוס בחלונות XP יידע לענות כיצד ניתן להתחיל את CMD לא רק כך שייפתח בחלון מלא אלא שיהיה אפשר להפעיל בו תוכנות דוס בחלון מלא. כברירת מחדל כאשר אני נכנס לדוס בחלון מלא ומפעיל תוכנת דוס כלשהי היא תופשת רק את חציו העליון של המסך. הצלחתי כבר להגיע למצב שבו היא תופשת את כל המסך אבל אני לא יודע כיצד לשחזר זאת באופן קבוע. אשמח לקבל עצה בנושא. תודה.
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לפרמט אבל כל הארגז של הדיסקים של המחשב נעלם לי ואין לי מושג איפה הוא. זאת אומרת שגם הדיסק של הלוח אם שלי נעלם. האם אחרי הפרמוט זה הכרחי להתקין את הצ'יפסט ע"י הדיסק או שזה לא חייב? ואם כן יש אפשרות להוריד את ההתקנה של הצ'יפסט ושל הLAN דרך האינטרנט? כי בתוך הדיסק של הלוח יש שם התקנות לצ'יפסט ולLAN. תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות מחשב נייד חדש, שהבעיה שלי איתו היא שהוא מגיע עם Windows XP home בעברית. בחנות אמרו לי שאם אני רוצה שמע' ההפעלה תהיה באנגלית אז אני צריך לרכוש את ה- Windows XP pro (שעולה איזה 600 ש"ח אם אני זוכר נכון) ובו אפשר לשנות את השפה מעברית לאנגלית. [זה ממש מעצבן אותי, ויש מצב שבגלל זה אני אקנה נייד של ACER שמגיע עם מע' הפעלה באנגלית במקום נייד של LG...]. - האם זה נכון שאין אפשרות להחליף את השפה של מע' ההפעלה ב- Win XP Home ? - האם זה נכון שיש אפשרות להחליף את השפה ב- Win XP Pro ? ואם כן - איך ? תודה מראש לעוזרים, ליאור.
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יודע מהיכן ניתן להוריד אץ כל ה HOTFIX של WINDOWS XP בחבילה אחת חגירסה אנגלית + עברית? כמובן שאת הSP2 ממיקרוסופט אבל אני מחפש את כל העידכונים בחבילה אחת ולא כל עידכון בנפרד, אני רוצה להכין דיסק של XP SP2 עם כל עד להיום, גם לגירסה האנגלית וגם לעברית בתודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
בוקר טוב אני עומד לפרמט את המחשב ולהתקין win xp pro sp2 heb אני רוצה לשמור ולהחזיר את כל העדכוניים האוטומטיים שירדו מ windows update כדי לחסוך את התהליך של הורדה מחדש האם וכיצד ניתן תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי את הוירוס הזה שמכבה לי תמחשב אחרי 60 שניות...ומנתק אותי מהאינטרנט לא יודע איך זה בא לי פתאום זה ישן.. בכל מקרה מישהו יודע מה לעשות ?
-
- 5 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין את התוכנה tight-vnc וכל הזמן אני מקבל את ההודעה הבאה: windows cannot access the specified device, path or file. you may not have the appropriate permissions to access the item יש לי XP SP2 עם הרשאות של administrator, חיפשתי ב Local Security Policy ולא מצאתי כלום. איך פותרים את הבעיה? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אני צריך לעשות פורמט כי אני לא מצליח להפעיל לתחלונות זה עושה לי רסטרת בתעינה שלו אז ככה יש לי שמירות של OBLIVION בMY DOC אם אפשר איך שהוא ב REPAIR של הדיסק של הWINDOWS (BOOT לעביר את התיקיה של השמירות לכונן אחר כמו E או D ?? תודה תודה
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי דיסק עם ווינדוס XP ואני רוצה לדעת אם הווינדוס שעל הדיסק הוא הווינדוס שמותקן אצלי במחשב. איך אני עושה את זה? יש איזשהו קוד או סיסמא שאני יכול לבדוק? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שאני מנסה לסגור תיקיות אז זה אומר לי את זה http://img103.imageshack.us/my.php?image=prob1me9.jpg והיא לא ניסגרת עד שאני לא מכבה את המחשב בבקשה תעזרו אני מיתייאש כבר ועשיתי סריקה באדוואר מצא כמה דברים אבל לא את זה בבקשה תעזרו
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לפעמים כשאני מוריד הוא מראה לי את השגיעה הבא: http://i10.tinypic.com/4bf3xol.jpg זה קוראה לי כשאני יותא מEXPLORER(לא יודע אם יש קשר או שזה סתם צרוף מקרים) וגם לא מזמן התקנתי את הדפדפן Netscoape וגם שם זה היה לי.... וזה משגעה אותי כי לפעמים אני מוריד קבצים גדולים וכמה אחוזים לפני הסוף זה מופיע אך אני פותר את זה נ.ב עד כמה שאני זוכר זה קראה לי בעבר במשחק/במשחקים אני לא ממש זוכר כבר אם זה מתאים יותר לתוכנות אז תעבירו בבקשה תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בבעיה מסויימת וחשבתי להשתמש ב System Restore כדי לפתור אותה, אבל יש לי חששות שהמצב רק יחמיר. אני אספר את הסיפור בקצרה.. (הסיפור לא עלי אלא על מכר שלי). מעשה באיש אחד שרצה להתקין חבילת הרחבה למשחק מסויים, אך לא היה לא מספיק מקום בכונן C. מה עשה האיש? העביר כל מה שיכל לכונן D. כל תיקיה שעברה בדרכו ויכל להעתיקה - העביר. לאחר שסיים את מלאכתו ראה שהתפנה לו מספיק מקום כדי להתקין את חבילת ההרחבה, וכך עשה. האיש בא שמח ומפעיל את המשחק, אך אבוי, השמירות נעלמו? ולאן הם נעלמו? הרגע הוא העביר אותן לכונן D בלי ידיעתו. לא רק שהשמירות נעלמו, אלא שגם כמה תוכנות חדלו מלעבוד. השאלה שלי היא, אם האיש יריץ System Restore ליום לפני שכל הסיפור הזה התחיל (במחשבה שיש לו נקודת שחזור שם…
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
??? יש לי מחשב חדש עם צורב - נסיון חדש שלי לצרוב חומר על דיסקים. העברתי מסמך וורד לדיסק ומשום מה הוא הפך "לקריאה בלבד" ואין לי אפשרות לשנות את זה. מה עושים? איך מעתיקים או שומרים מסמך וורד לדיסק? ושלא יהיה לקריאה בלבד. המון תודה על עזרה
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
יש לי וינדוס אקספי ג'יגה ראם ו3000 ghz מעבד כשאני מפעיל התקנה איך המחשב אמור להגיב לאט או רגיל לחלוטיןן?
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכם פורם windows חחחח פירמטתי כונן של מחשבים ישן שעליו נמצא הווינדוס עכשיו הווינדוס ניהיה חדש אבל הקבצים על הכונן נשארו כיאלו הכונן עצמו לא פורמט רק הווינדוס, למה זה? ואיך אני מפרמט את כל הכונן?
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
ערב טוב . יש לי את התוכנה והיא מסומנת .)ראה צילום). איםה שמסומן באדום רשום שם >האדמינסטור לוח בקרה >שנה אופן הכניסה >מה צריך ליות מסומן?(הסתכלתי במחשב אחר לא מסומן כלום) עדיין אותה בעיה . תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר למצוא משהו כזה? בא לי לעשות את המחשב שחור :-)
-
- 9 תגובות
- 882 צפיות
-
-
היי יש לי WINDOWS XP SP2 מותקן על המחשב. אבל כשהתקנתי את המחשב משום מה נדפקה לי ההתקנה ואז שניסיתי לסדר את ההתקנה, בטעות התקנתי את כל הwindows שוב. ועכשיו יש לי שתי התקנות אחת שעובדת ואחת שלא. הוא מציג לי שעליית המחשב שיש לי שתי מערכות הפעלה מותקנות על המחשב, דבר שהוא לא נכון מכיוון שההתקנה הראשונה לא עובדת. רציתי לדעת איך אפשר לסדר את זה שאני אבטל את ההתקנה הדפוקה ולא אצטרך כל פעם לחכות 30 שניות או לבחור מערכת הפעלה כאשר המחשב עולה.. כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
יש לי לוח של giga byte 7v600p rz amd כשאני מנסה להתקין את הדריבר sata שהורדתי מ gibabyte ולוחץ f6 יש הודעה שחסר קובץ txtsetp.oem למרות שהורדתי אותו בכמה פעמים ועל דיסקטים שונים.
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-