עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by JHONLEV,

פירמטתי את המחשב HP שלי, (היה לי ויסטה),ועכשיו אני לא מצליח להתקין את המודם, בגלל שהמחשב לא מזהה את הכבל שאני מחבר למחשב... מה אני עושה? אין לי שום דיסקים של דרייברים, כלום ואין לי מושג מאיפה אני מוריד אותם... תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. http://imageshack.us/photo/my-images/16/23070384.jpg/

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by Dark Respect,

לא מזמן התקנתי ווינדוס מחדש ואני לא יודע אם כדאי. עצתכם המשכילה תתקבל בברכה בנוסף לסקר שימו פה גם טיעונים בבקשה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אני יכוללהוריד רק שני קבצים יחד לא יותר רק אחרי שזה מסיים אז הוא נותן לי אפשרות לעשות שמירה בשם מלך מי שעוזר לי!

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  5. Started by gargoil,

ערב טוב! נתקלתי בבעיה מוזרה באינטרנט אקפלורר. המערכת היא: win xp pro sp1 באתרים מסוימים כגון האתר של קופת חולים כללית וכדומה כאשר מנסים לדוגמא להזמין תור לרופא מומחה נפתח חלון ריק. הדרך היחידה היא להעתיק את הכתובת ואז לפתוח בחלון חדש. כמו כן למשל באתר יד 2 לא ניתן לפתוח תמונות. הן לא נפתחות ופשוט החלון חוזר על עצמו. התקנתי פיירפוקס ושם הכל עובד אני סקרן לדעתמה יכולה להיות הבעייה.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  6. היי יש לי מערכת הפעלה windows 7 על מחשב נייד, אין לי את הדיסק. האם הפעולה sfc /scannow דרך הפקודה cmd מתקנת את קבצי המערכת, או שזה לא מספיק? בנוסף...יש איזה כלי או תוכנה שבאמצעותה אפשר פשוט לתקן קבצי מערכת ואפילו לשחזר קבצי מערכת שנמחקו או שאין אפשרות לתקנם? בנוסף כשאני מחבר usb למדפסת, הusb מדווח שהוא לא מזהה, בבדיקה במנהלי ההתקנים, יש על חיבור הUSB סימן צהוב. תודה רבה דידו

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by manz11,

שלום . אני מחפש דרך להפוך את ה Windows XP Home Edition שבאנגלית לעיברית מלא כולל תפריטים וכו. תודה

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  8. בעיקר חלונות 7. וכמובן לא דרך WINDOWS UPDATE עם אלף קבצים / הורדות / ריסטים ?

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. תעזרו לי בבקשה

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  10. שלום. יש לי 2 מחשבים, במחשב אחד אין אינטרנט עד שיצליחו לסדר את זה. הוינדוס הוא XP PRO חוקי בעברית ואם זה נחוץ אז יש לי את הדיסק ההתקנה המקורי פה. יש אפשרות להוריד בקובץ ולצרוב לדיסק את כל העדכונים הכי חדשים של וינדוס (סרויס פאק 2 וכ'ו)ולהתקין במחשב ללא האינטרנט? אם כן איך ואיפה. תודה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by TheSlider,

היי חברים! יש לי מחשב עם שני ארדיסקים (אחד פנימי ואחד חיצוני מחובר בUSB) על המחשב מותקנת מערכת הפעלה XP. ניסיתי להתקין על המחשב מערכת הפעלה נוספת windows me נראה לי שזה windows milenuim רציתי שההתקנה תתבצע על הארדיסק החיצוני שמחובר בUSB. זה לא הצליח להתחיל את ההתקנה אבל אחרי זה אני כבר לא מצליח להפעיל את הXP!! כל פעם שאני עושה ריסט זה רושם Error Loading Opertaing System איך אני מסדר את זה?! אין לי זמן וכוח להתקין עכשיו מחדש את הXP ואת כל העדכונים הנדרשים והדרייברים והתוכנות הנלוות!! יש פתרון אחר?! אחרי הכל עוד לא ביצעתי את ההתקנה. זה רק ביצע את הloading של הדרייברים שזה עושה כל פעם שעושים BOOT מדיסק הפעלה וזהו! תודה רבה חברים!!

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  12. יש דרך אחרת לראות את הסרגל כלים ללא הלחצן ?

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  13. Started by אבי11,

יש לי אקס פי פרו באנגלית. אני רוצה ליצור הרשאת גישה (עם סיסמא) לספריה מסוימת. קראתי את ההוראות באתר של מיקרוסופט. כתוב שם לסמן את התיקיה, לגשת למאפיינים ולבחור לשונית security . הם כותבים שאם לשונית זו לא מופיעה לגשת ולהוריד את סימון ה"וי" מאפשרות של שיתוף פשוט של קבצים. מילאתי אחר הנחינ זו אבל הלשונית בכל זאת לא מופיעה. אשמח לקבל פתרון/ הצעה לבעיה.

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  14. שלום כפי שציינתי, סרטים בFHD-1080P עובדים באיטיות מעצבנת!!! עם דיליי כזה, עצירות.. HD עובדים טוב, בתחילה חשבתי שזה קורה בגלל דיסק קשיח תקול לכן הקריאה איטית ומכאן התקיעות.. כרגע המחשב עובד עם SSD חדש זה שנקנה במכירה הקבוצתית, שוב, כל הכבוד! זיכרון לא חסר, 6GB, WIN 7 Ultimate 64Bit, זוג כרטיסי מסך 9600GT שעובדים בתצורת SLI טמפרטורת עבודה תקינה, של כרטיסי המסך כ-48 מעלות שזה לא הכי נמוך אבל עדיין, לא אמור לגרום לתקיעות כאלו.. כל הדרייבירים מעודכנים כולל של כרטיסי המסך, בקיצור, לא מוצא שום סיבה שזה יקרה! יש רעיון?! כמובן שמותקנת חבילת קודקים ל64bit K-lite הכי עדכנית... רעיונות?! תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by hck,

שלום! הRDC הרגיל עובד בצורה שהוא מנתק את היוזר הנוכחי ונותן לך את הגישה. שמעתי שיש גירסה נוספת של ה-RDC שבה ניתן להתחבר למחשב מרוחק דרך פורט מבלי לנתק את היוזר הנוכחי. אגב, רושמים את זה כך: Computer name|IP Address /console מישהו יודע כיצד ניתן להוריד את RDC הזה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by tazok,

אני מצליח להבין מה גורם לו לנצל 99 מהCPU שלי כאשר אין שום תוכנה פתוחה סרקתי עם spyware doctor ואין כלום... בגלל זה אני לא מצליח לעשות שיחות נורמליות בskype הכל נשמע קטוע. ממה זה יכול להגרם?!

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  17. איני יודע אם לשייך שאלה זאת לוינדוס כללי או לוינדוס 7 בנפרד, בכל-אופן, במערכת ההפעלה האחרונה של וינדוס 7 ששידרגתי אצלי במחשב, בפירוט השפות כנ"ל, מופיע מתחת לאנגלית וכנ"ל גם מתחת לעברית: Other ומתחת לזה: Ink Correction. מה זה עושה? איך זה עובד, אם בכלל? האם זה יכול להועיל ולסייע בעבודה השוטפת על מסמכים? וכו'

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  18. רניתי רמקולים למחשב 4.1 עכשיו יש חיבור לרמקולים קדמיים ולאחוריים את הקדמיים חיברתי לחיבור הרגיל לאן אני מחבר את האחוריים?

• 8 תגובות
    • 661 צפיות
  19. Started by דני ביבי,

שלום נתקלתי בבעיה במחשב של הבן שלי . מותקן לו וינדווס 7 והמון תוכנות עבודה למוסיקה כולל DLL שונים. לאחרונה המחשב מרסט את עצמו ללא סיבה והחשד הוא תקלה מתקרבת בדיסק הקשיח הראשי - C מאחר שאין לו אמצעי גיבוי למה שיש לו שם השאלה שלי היא - כיצד לעשות לו גיבוי לדיסק הראשי (אימאג') לדיסק חיצוני USB והאם הדיסק הזה החיצוני יכול לשמש לו כדיסק ראשי להעלאת הוינזווס. אם יש למישהו עצה אחרת כדי לא להגיע למצב שהדיסק יקרוס ואז לא ניתן לשחזר ויעלה המון כסף. אשמח לכל עצה שהיא תודה מראש

20. Started by dorratz,

אוקי חברה, אני אקדים ואומר שיש לי Norton Internet Security 2003 מעודכן לגמרי, וכל מה שיש ב-Windows Update הורדתי. בקיצור, ביצרתי את המחשב שלי בואו נגיד ככה. הכל התחיל ביום ראשון או שבת, כל פעם שאני נכנס ל-Outlock Express שלי, מופיע לי הודעה אחת או 2 הודעות שתוכנן הוא: ציטוט: The message "Re: Thank you!" you have sent to "talie@supersol.co.il "probably containes a virus Scenarios/Virus Manager: 'Data recognised as W32/Sobig.f@MM virus .'. Scenarios/Incoming/Dangerous Attachments: A filename matching the file mask was detected: 'document_all.pif'. Scenarios/Stop Executable: 'ItemLength.GE.0'. והם תמיד מאת MAILsweeper@supersol.co.il כן גם אני כמוכם הבנתי שזה קשור ל-…

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  21. Started by niv0us,

עד היום לא היו לי על המחשב יוזרים. אח שלי בא ופתח לי יוזר משלו בתור אדמין. איך אני יכול למחוק את היוזר שלו, בלי שהיה לי יוזר משלי(אני רוצה שהמחשב יעלה בלי שאני אצטרך לעשות לוג און לאף יוזר). איך אני עושה את זה? המון תודה,

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  22. Started by gkman,

התקנתי תוכנה בשם magicdisk ואחר כך הורדתי אותה מהמחשב אולם התוכנה עדיין שומרת רשומה ב-startup manager ( ראה תמונה מצורפת) איך אני מעלים אותה משם??? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  23. Started by Stanly,

אני מקבל שגיאה כזו כל פעם שאני מנסה להפעיל סירטון (-יש לציין שהסירטון עבד לפני כמה שבועות ) שגיאה נוספת שאני מקבל גורמת למחשב לעשות לעצמו מעיין ריסט שמתבטא בכך שכל האייקונים שלי נעלמים וכל החלונות ניסגרים... מה הבעיה?! חסרים לי קידודים??

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  24. Started by mrraz,

התקנתי תוכנת faststone ומשום מה שמות מחיצות בעברית יוצאים כסימני שאלה שמתי ממשק עברית לחלונות 7 והורדתי עדכונים בכל זאת לא מסתדר

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  25. Started by cohenha,

שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה המחשב שלי עולה מהר ויפה אבל כאשר אני רוצה לכבות אותו לוקח לו הרבה זמן הוא רושם שWINDOWS מכבה את המחשב וככה זה תקוע הרבה זמן אם למישהו יש רעיון אני אשמח לשמוע עליו תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.