Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה להפעיל את הווינדוס אקס פי וכשאני בוחר אותו במחשב בהתחלה מיד אחרי אני מקבל הודעה שחסר איזה קובץ מערכת ושצריך לעשות ריפייר מהדיסק, נכנסתי לריפייר ואין לי מושג מה לעשות שם, מישהו יש לו מושג? ממש אין לי כוח לעשות התקנה מחדש לאקספי ... מה שכתוב זה חסר קובץ ואז כתוב את זה windows/system32/config/system/ (לא כתוב איזה קובץ) ואז כתוב שצריך לעשות ריפייר
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
בימים האחרונים החלה אצלי תופעה מוזרה למדי. לאחר כחצי שעה של פעולה תקינה של האינטרנט הן במוזילה והן באזורוס לפתע הכל נופל . אני לא יכול לגלוש ובאזורוס כל הפרצופים הופכים לאדום וכלום לא יורד. לאחר ריסט העסק מסתדר שוב לחצי שעה בערך ושוב מתנתק למרות שהמחשב מראה שהוא מחובר. דברתי עם בזק בינלאומי והם בדקו ומצאו שהמחשב אפילו לא יוצא לFTP והם טוענים שיש בעיה במחשב. ניסיתי כל מיני תיקונים שהם נתנו לי לרבות תיקון הWINSOC ושום דבר לא תוקן. סגרתי את חומת האש והאנטי וירוס של קספרסקי וגם את זו של הWINDOWS והבעיה לא נפתרה. אפילו הורדתי את האנטיספייוור הבטה החדש של מיקרוסופט ושום דבר לא עזר. נתוני רקע : 'WINDOWS XP PRO SP2 מודם LAN סמסונג ADSL כחול. אנטיוירוס קספרסקי אנטי ה…
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
http://img242.imageshack.us/img242/8981/memoryerrorby2.jpg העברתי מבט בתהליכים ואין איזשהו תהליך שגומר לי את כל הזיכרון .. יכול להיות שהויסטה שומר זיכרון או משהו כזה? ואגב שאלה, יש לי אפשרות להקצות את הגיגה זיכרון שלא מנוצל במערכת(מתוך ה-4 זיכרון במערכת 32 ביט) לטובה הזיכרון גרפי ייעודי? אם כן איך?
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
הזמנתי לפני מספר ימים מחשב חדש עם חלונות 7 64bit בעברית. חבר אמר לי שישנן בעיות להתקין דרייברים ישנים על מערכת זו. המסך שלי לא כל כך ישן אבל אני לא בטוח שהדרייבר שקיבלתי איתו יעבוד LG W2261VP LCD . המדפסת שלי ישנה HP 5743 . כמו כן מצלמת רשת וכו'. האם הדרייברים שברשותי אכן לא יעבדו? צריך להתחיל לחפש באינטרנט האם הוציאו להם דרייברים חדשים אשר תואמים למערכת ההפעלה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
-
-
יש לי ויסטה (64BIT אם זה משנה) שיש איתה בעייה קטנה: לעיתים קרובות, כאשר אני פותח תפריט כלשהו שלא מופיע דרך קבע על המסך (נגיד, תפריט הלחצן הימני) ובוחר ממנו את האופציה שאני צריך, ה"לחצן" של אותה אופציה נשאר על המסך בעוד ששאר התפריט נעלם. אותו "לחצן" נשער מעל לכל החלונות הפתוחים, לא מגיב לכלום והדרכים היחידות להפטר ממנו החל מאותו רגע הן חזרה לתפריט בחירת היוזר, שינוי הגדרות התצוגה מאירו לבייסיק או לכל אופציה אחרת באותו התפריט (או להיפך - הבעייה מופיעה ללא קשר לאופציה שבתוקף) או הפעלת משחק כלשהו שדורש מסך מלא ולפיכך משתלט על הDISPLAY DRIVER במלואו. כמו שאתם מבינים - זה מעצבן. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך אני מסיר נעילה של לוח בקרה בווינדוס 98 דרך ה-regedit.reg??
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברת חותם מוכרת מוצרי מיקרוסופט לעובדי הוראה במחיירים נמוכים מאוד, למשל OFFICE2013 עולה שם רק 80 ש"ח וגירסת שידרוג ל WIN7 או WIN8 עולה רק 60 ש"ח. הבעיה היא שזמן האספקה לא סביר. הם מוכרים רק באמצעות האתר ושולחים את הדיסקים בדואר בלבד (אין אפשרות לאיסוף עצמי) הזמנתי מוצרים לפני למעלה משבועיים וטרם התקבלו. מישהו התנסה בהזמנה מהחברה ?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה ,אחרי כל פעם שאני קורא לחברים שיפרמטו לי תמחשב .. אני רוצה ללמוד לבד איך לפרמט מחשב .. מישהו יכול להסביר לי איך אתם התחלתם לפרמט לבד? תנו טיפים דרכים ? מאמרים שקל להבין אותם לזכור אותם ...אשמח לעזרה ..
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס טלוויזיה PVR 150 ואני מקליט איתון תכנים מהטלוויזיה באמצעות המדיה סנטר בוינדוס ויסטה. הכל נהדר ונוח. אך יש לי בעיה אחת : לא משנה באיזו איכות אני מקליט (best,better,good,fair) הוא תמיד יוצר לי קובץ עם הסיומת של dvr-ms. את הסוג קובץ הזה אני יכול לנגן רק במדיה פלייר של ויסטה. ב XP אני לא יכול לצפות בקובץ הנ"ל. מה אני עושה כדי להקליט בסיומת אחרת ? תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אחרי שזה קורה בפעם ה-1000, האזהרה הזאת מתחילה לעלות על העצבים! צירפתי תמונה, שתבינו על מה אני מדבר. הגדרתי את ההגדרות הנכונות כדי שהאזהרה תפסיק לעלות (כמו שאפשר לראות בתמונה), אבל זה לא עוזר והן ממשיכות להשתנות לברירת המחדל כל פעם מחדש. איך אני יכול לסדר? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני לוחץ BROWSE מוצא את התמונה הרצויה לוחץ OPEN ו...כלום, הוא לא מראה לי את התמונה ברשימה של הרקעים. ובנוסף, הוא מראה לי תמונות שהיו לי בMY PICTURES וכבר לא נמצאות שם (מחקתי אותם) ורק קבצי BMP, לא מתייחס לJPG הדרך היחידה שלי לשנות את הרקע היא ללכת לתמונה וללחוץ על הכפתור הימיני בעכבר ולבחור SET AS DESKTOP BACKGROUND וזה קצת מעצבן. יש למישהו רעיון איך לתקן את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי T61 של Lenovo שהגיע עם Windows XP pro מותקן, מדבקת רישיון ובלי דיסק. איך אני מפרמט אותו ומתקין ת'מערכת הפעלה מחדש ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי xp black edition,ומקבלים עם המערכת גם את תוכנת הwindowsblinds. אז שמתי סקין של AERO וזה שינה לי גם את הרקע לרקע תואם,וכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש הרקע הזה חוזר! מה עושים? תודה
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אשמח להבהרות בנוגע להבדל בין שתי מע' ההפעלה האלה מסדרת VISTA. תודה
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי. יש לי בעיה במחשב, הווינדוס עולה רגיל, אני מנסה להתחבר לאינטרנט או ללחוץ על משהו וכלום לא קורה ואין שום תגובה זה ככה כמה דקות עד שזה עובר והמחשב עובד רגיל . משהו אמר לי שזה אולי משהו בהגדרות של הכרטיס מסך..(FX5200 אם נחוץ) אני לא יודע אם זה קשור אבל אודה לכם אם תוכלו לעזור לי תודה.
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אהלן, התקנתי את Vista Transformation pack 5x... עכשיו, אחרי כל הפעלה של המחשב, [לאחר כמה דקות בערך] מגיעה לי השגיאה [כותרת]... וכידוע עם האפשרויות - Send / Don't send erros .... זה מתבטא באי יכולת להכנס אל ההארדיסק, לוח בקרה וכו' וכו'.... בקיצור המחשב חצי מושבת אחרי השגיאה .. חשבתי להעלות תמונה, אבל מהסיבות הנ"ל.. אי אפשר לשמור גם תמונה. :s05: רעיונות למישהו ? עריכה - הקבצים שמוזכרים הם: Services.exe egastat.dll ...
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש לי בעיה נגיד שאני עובד עם הדפדפן במסך מלא ואז אני פותח חלון קטן לדוגמה "המסמכים שלי " ברגע שאני מזיז את החץ של העכבר מהחלון הקטן אל חלון הדפדפן במסך המלא הוא עולה על החלון הקטן אך אני מבטל את האפשרות הזו תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
התקנתי תוכנה אשר בודקת את הטמפרטורה של המחשב ויכולה לכבות אותו במידה והחום עבר את הטמפרטורה שקבעתי אני צריך להפנות את התוכנה ל קובץ EXECUTABLE אשר מכבה ואנני יודע מהו הקובץ תודה
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני מדבר מהמחשב נייד,פתחתי את המחשב אתמול וזה נעצר בביוס וזה אומר שישנו קובץ שנפגם ויש צורך ללחוץ R בBOOT CD של הXP,עכשיו אני עושה R אבל אז נפתח לי כזה כמו CMD ו C:,אני לא יודע מה לרשום,ואני חייב לדעת עם ישנה דרך לסדר את זה כי אני ממש חייב לגבות דברים,ואז ישר אחרי זה אני אפרמט... תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש לי כמה הרדי דיסקים במחשב והווינדוס מותקן על מקום חיסית קטן ולעיתים קרובות נשאר לי 130 -200 מגה פנוי בגלל שתיקיית הTEMP מתמלאת. אני לא יכול להוריד דברים גדולים מהאינטרנט כי אפילו שאני מוריד לכונן שיש בוא 200 גי'גה הקובץ קודם כל מאוחסן בTEMP ואז ההורדה נתקעת באמצע בגלל שאין יותר מקום. האם אפשר להעביר את התיקיה או להשתמש בתוכנת הורדות מיוחדת שתוריד לי רק לכונן שאני רוצה ולא תאחסן קודם כל בTEMP?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן לחבר שלי יש בעיה מאוד מעצבנת... התקין לא מזמן WINDOWS ME וכאשר הוא מכבה את המחשב המחשב נתקע אחרי שה WINDOWS סוגר את עצמו... ממש לפני הכיבוי הוא נתקע. בעיה דומה אני מכיר ב WIN98SE ויש קובץ תיקון לגבי הבעיה הנ"ל. הבעיה היא מה עושים ב WIN ME... הבעיה התחילה ממש מההתחלה של ההתקנה... לא נראה לי שזה קשור לתוכנה שהתקנו אלא אם כן זה היה ממש מהתוכנות הראשונות או דריברים. תודה יניב
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
בהתחלה כשהו יצא היה אית מל בעיות ואמרו לחכות קצת עד שיסדרו את כל הבאגים הראשים.. אז מה קורה עם הגרסה הזו? אפשר להתקין אותה? מלבד זאת, יש צורך?
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
והאם יהיה גם מערכת עם העידכון וגם את העידכון לבד?
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-