עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by boogie,

שלום לכולם ...התקנתי היום ווינדוס ויסטה..ויש בעיה מוזרה יש חלקים שהווינדוס לא יכול לקרוא בעברית למשל אני שם שיר ב ווינאמפ זה מראה לי הכל בסימני שאלה !! אבל כשאני רואה את הקבצים בתוך תיקייה זה בעברית..... וגם כשאני נמצא באינטרנט הכל בעברית ואפשר לכתוב עברית וגם התקנתי תוכנה כלשהי בשביל המחשב וזה כותב לי הכל בסימני שאלה זה לא מזהה את העברית יש דרך לתקן את זה ?!

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  2. קיבלתי מחשב של חבר (אני בניתי לו אותו והוא נעזר בי), כל התצוגה השתבשה פתאום- הוא שיחק משחק, לחץ בטעות על מקש "START" במקלדת, המשחק נפל והתצוגה ב XP השתבשה- פונטים גדולים,הכל מפוקסל,רווחים הין אייקונים, ה"ריפרש" של המסך ניהיה איטי, חלונות זזים בתנועת ריצוד... ניסיתי כל מיני דברים לא עוזר. מה זה? איך פותרים ? צירפתי תמונה תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  3. יש לי בעיה במאחה דיסק מנהל התקנים והחיפוש של הווינדוס כשאני מפעיל את המאחה או המנהל הוא כותב לי MMC cannot open the file (וכו') אם אני נכנס לתוך הMMC אני יכול להפעיל מאחה.. אם אני מנסה להפעיל את המאחה מהרוט או לערוך אותו הוא נותן לי את אותה הודעת שגיאה... ככה זה בקשר לכל הכילים של הMMC כשאני נכנס לחיפוש הוא כותב a file that is required to run search companion is missing והפיתרונות מהאתר של מייקרוסופט לא עוזרים....(יש לי XP 64X SP1 ) והדבר הזה שהם אמרו להוריד ושזה יסדר לי את זה לא עבד גם... אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח כי אני נואש... תודה...

• 8 תגובות
    • 808 צפיות
  4. Started by DUDEnamE,

כשאני עושה בוט לXP לוקח לו פשוט 20 דקות להגיע לדקסטופ הוא עושה לואדינג כלכלך הרבה זמן להגיע שזה מעצבן עשיתי CHKDSK /r/p לא עזר עשיתי איחוי קבצים לא עזר אין וירוסים/תוכנות ריגול נראה כאילו יש קבצים שנדפקו או משו כזה? יש למישהו מושג ?

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  5. שלום לכולם איפה אני מוצא את המספר הסידורי של נערכת ההפעלה win xp home זה המספרים והאותיות שכותבים שמפרמטים את המחשב בהמשך ההתקנה יש לי וינדוס חוקי אבל אבדתי את הספח שמודבק עליו המספר סידורי יש מצב שאפשר למצוא את זה בוינדוס? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  6. Started by eldad_elyashiv,

התקנתי את הוידוס 7 על המדיה סנטר שלי. התחלתי להעתיק מדיסק הגיבוי את קבצי המדיה לאחר כמה דקות קיבלתי מסך כחול, לאחר שעלתה המערכת ניסיתי שוב להעתיק את ספריית המוסיקה למחיצה C ושוב מסך כחול, לאחר מכן ניסיתי שוב - ושוב מסך כחול. הבנתי שיש בעיה. הוצאתי את כל ההתקנים הניידים המחוברים למחשב וניסיתי - ושוב מסך כחול, פירמטתי מחדש וניסיתי - ושוב מסך כחול, פירמטתי שוב עם דיסק אחר של וינדוס - ושוב מסך כחול, פתחתי את המחשב והחלפתי בין הסלוטים של ה-SATA ובכל נסיון היה מסך כחול. אני חייב לציין ששידרגתי את המחשב מהויסטה שעבד מצויין ללא מסכים כחולים כלל. מה עושים? המחשב שלי עם 4 יח' של 1GB DDR2 כך שאין לו בעיית זכרון, מה יכולה להיות התקלה? האם התקנה מחודשת של ויסטה ובדיקת ההליך שמפיל את ה…

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  7. יש אפשרות לראות בווינדוס ויסטה את המצב באחוזים שאני עושה איחוי דיסק? (כמו בXP)

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  8. Started by lior2201,

מישהו יכול לומר לי בקשה איך מסירים SP3 וחוזרים לSP2?

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  9. Started by רקשאלה,

אין לי איתחול של המחשב. מה עושים כדי לסדר את זה? לדעתי, לא היה משהו יוצא דופן לפני שהבעייה עלתה. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  10. אז הייתי מוחק כל מיני שטויות (שפות דרייברים וכו') בויסטה עם VLITE יש אפשרות לעשות את זה גם ב 7 ? למחוק את כל הגירסאות ולהשאיר רק את Ultimate ?

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  11. ראיתי שהרבה משתמשי לוחות אם מבוססי nForce בחלונות התלוננו שהם רואים את ההארד דיסק שלהם ברשימה למטה בתור removable device ולא ידעו איך להוריד את זה. להלן הדרך להוריד את זה (בלי להסתיר או שטויות כאלו) ובלי לפגוע ב DOK למניהם (הם עדיין יופיעו). הפעילו את עורך הרגיסטרי, regedit, וחפשו את המפתחות הבאים: אם יש לכם מערכת הפעלה 64 ביט: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\nvata64 אם יש לכם מערכת הפעלה 32 ביט: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\nvata או HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\nvatabus הוסיפו שם משתנה DWORD חדש בשם DisableRemovable ותתנו לו ערך 1. הפעילו מחדש את המחשב וזהו עכשיו, מכיוון שאין יותר מדי מדריכים…

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  12. Started by danielzy,

אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לעשות Reboot ואחרי זה תחבר אותי אוטומתית למשתמש מסויים ב Win. דגש חשוב על זה שכשמדליקים את המחשב, או סתם עושים Reboot רגיל, זה יבקש סיסמא בכניסה כרגיל. כמו בחלק מהדרייברים של Gigabyte שהוא מתקין הכל ועושה Reboot בעצמו, ונותן לך לשים משתמש וסיסמא וכו'.

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  13. אם יש למישהו WIN XP עם תפריטים באנגלית אבל הוא תומך בעברית, איך קוראים לגירסה הזאת? כי הבנתי שבXP כבר אין ENABLE אם אני לא טועה.

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  14. Started by darkman,

טוב זה התחיל ככה לפני יומים הורדתי תעידכונים החדשים שיצאו אמרו שזה שיטה חדשה בלה בלה בלה.... בקיצור היום הייתה הפסקת חשמל ובגלל זה המחשב שלי נסגר פעם ראשונה מאז שעידכנתי אז פתחתי תמחשב אחרי שה "חלונות" עולים זה ישר עושה ריסטרס ניסיתי כמה פעמים עשה אותו דבר סגרתי תמחשב אחרי זה פתחתי אותו פתאום הכל עולה כמו שצריך אבל אני מנסה לפתוח את "המחשב שלי" לא עולה נתקע המחשב נכנסתי ל מצב בטוח עשיתי סריקת וירוסים לא מצא כלום אחרי זה נכנסתי במצב הרגיל הכל הסתדר לא יודע מה קרה אבל כל האיקונים שיש בצד ימין נעלמו חוץ מהשעון ICQ/ZONEALARM/Anti VIRUS האם יש קשר אחד בין השני? ומה עושים ?! ================================================== EDIT: עשיתי ריסטרט עכשיו יש את האיקונים בצד אבל בכל…

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  15. Started by mardona,

שלום לכל חברי הפורום, היום הייתי אצל חבר שלי וניסיתי להתקין לו ווינדוס 7 ע"י הכנסת הדיסק והתקנתו בעת שהווינדוס פועל(לא דרך העלאת בוט מהדיסק). הכל הלך החלק עד החלק שבו הווינדוס מתקין עצמו לבד ולא נדרשת יותר התערבות של המפעיל(בערך בשלב השלישי),מה שקרה זה שהמחשב עשה ריסט(דבר שהוא נורמאלי בעת התקנת הווינדוס) אך מנקודה זאת קרתה שגיאה והמחשב הפסיק את ההתקנה. כאשר ניסיתי להעלות את המחשב מחדש המחשב נותן לי מספר אפשרויות להעלאת הווינדוס(מצב בטוח,העלאתו בצורה רגילה וכו'),כאשר אני בוחר להעלות אותו בצורה רגילה מופיע הרקע של לפני ההפעלה של ווינדוס 7 אך שם המחשב נתקע ולא ממשיך(יש לציין שאין לי באמת יכולת בחירה שכן המקלדת לא עובדת ועל כך הרחיב בהמשך,למעשה חיכיתי 30 שניות עד שהמחשב אוטומ…

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  16. Started by shimon956,

שלום לכולם היום כאשר עשיתי ריסט למחשב אז המחשב עלה כרגיל והתחברתי לאינטרנט ולהפתעתי כאשר אני לוחץ על איזה קישור מהfavorites שלי אז כול אחד מהם זה קישור לאתר ישראלי מסוים כמו walla וכול מיני אתרי חדשות ככה אני שמתי לב לזה מזה יכול להיות בקקשה תעזרו לי

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  17. Started by Netanel16,

שלום בעיה שצצה ממש פתאום, בדיוק סיימתי להקתין JAVA ובאתי לעשות ריסטרט, ה WINDOWS נסגר רגיל בלי בעיות אבל במקום שהמחשב יידלק מחדש הוא פשוט נכבה כאילו בחרתי ב SHUTDOWN. ניסיתי שוב לעשות ריסטרט ושוב המחשב כבה. לא עשיתי איזה שינוי רציני במערכת רק התקנתי JAVA. אין דיסקים בכוננים. יש למישהו מושג מה עושים? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  18. התקנתי את הגירסא החדשה שיצאה אתמול Windows XP SP2 **צונזר** אין לדבר על Warez בפורומים! כשאני רוצה לעשות עדכון ל WINDOOWS דרך ה Windows Update אז הוא רושם לי את זה מה זה אומר ?.......... Windows Update cannot continue because a required service application is disabled. Windows Update requires the following services: Automatic Updates enables detection, downloading, and installation of critical updates for your computer. Background Intelligent Transfer Service (BITS) enables faster, restartable downloading of updates. Event Log logs Windows Update events for troubleshooting. To ensure that these services are enabled: 1. Click Start, and then click Run. 2. Type services.…

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  19. http://img510.imageshack.us/img510/1667/32088588vp5.jpg איך מקטינים אותם ?

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  20. Started by thegame998,

האם יש דרך לפרמט תמחשב ושלא ימחק כל הקבצים שאני צריך(הכוונה אם יש דרך לשמן מה לא למחוק ) ?

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  21. שלום לכולם וערב טוב. יש לי בעיה מסויימת ברשת הביתית, מחשב שולחנו עם WINDOWS 7 אליו מחוברת מדפסת, הגדרתי שלא יבקש ססמא בכלל כאשר מנסים לגשת אליו. במחשב הנייד יש WINDOWS VISTA , כאשר אני מנסה לגשת למחשב השולחני דרך השיתוף הוא כל הזמן מבקש ממני ססימא, ולא משנה מה אני אכניס בסיסמא הוא נכנס. רציתי לדעת איך אפשר לבטל את הפונקציה הזאת. זה בנוסף גורם לכך שלפני כל הדפסה שאני עושה אני צריך להזין ססמה כלשהי ואחרי זה לעשות CONNECT למדפסת. רעיונות לאיך לפתור את זה יתקבלו בברכה. תודה

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  22. שלום, יש לי דיסק של מחשב אחר שחיברתי למחשב שלי. אני מנסה לגשת לקבצים של משתמש (בתקיית Documents and setting/user) אבל מקבל הודעת Access denied. הדיסק הוא בNTFS, אבל בכל זאת, אני יודע את השם משתמש והסיסמא של המשתמש שאליו שייכים הקבצים. האם אני יכול לגשת לקבצים האלו ואיך?

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  23. Started by menaachem5,

שלום טוב הבנתי את הבעיה של הדולרים עם נורטון 2001 נא המליצו על תוכנה מבית אחר האם ניסיתם FIXIT4 של ONTRACK מה אתם מציעים למשתמש הביתי לתחזוקת המחשב SYMANTEC ONTRAC POWERQUEST תודה מראש

24. Started by tzahi16,

שמעתי מאיזה מקום שאפר להגדיר ב EVENT VIEWER שישלח לי למייל הודעה כאשר נרשם איזה תקלה. אם זה נכון מישהו יכול להבסיר לי איך אני עושה זאת?

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  25. בווינדוס 2000 בווינדוס 98 ו- אקס פי זה הפקודה ב- RUN שמעלה לי את התפריט שבו אני רואה את כול התוכניות שעולות לי בהתחלה שווינדוס עולה ואני יכול להוריד שם את הוי ולבטל את העליה שלהם.... בווינדוס 2000 הפקודה הנ"ל לא עובדת מה הפקודה שם בבקשה?

• 2 תגובות
    • 807 צפיות

דיונים חדשים בפורומים