עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by shloosh,

התקנתי לפני כמה זמן עוד פעם את הדרייבר של nforce 2 שלי כי היה בעיה בתוכנת הסאונד של הכרטיס קול, ופתאום הוא כאילו לא מזהה לי את ההארד דיסקים: אני נכנס ל-device manager וב- IDE ATA/ATAPI controllers כאשר אני לוחץ על זה במקום primary master ו- secondery master זה רושם לי עכשיו: NVIDIA@ Nforce IDE controller מה זה מה לעשות איך להחזיר את זה????

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  2. אני קורא דוגמית מהספר החדש של דורון סיון "מדריך חומרה ותוכנה לטכנאי PC, מהד 5" ומשהו לא ברור לי בעמוד 713 הלפני אחרון שתוכלו למצוא כאן: http://www.hod-ami.co.il/files/59439-TechPC-5.pdf בעמוד 713 ישנה תמונה של מנהל המשימות של חלונות7 ולידה הרישום: "בדוגמה זו, המעבד עמוס מאוד מסיבה של חוסר בזיכרון. המסקנה היא שצריך לשדרג את הזיכרון ואין צורך לשדרג את המעבד. איך הוא הגיע למסקנה הזאת, ע"פ איזה פרמטר מהמוצג במנהל המשימות ? א. המעבד כלל אינו בשימוש ב. גרף השימוש בזיכרון הינו סטנדרטי לחלוטין כי ככל שתוסיף זיכורן, חלונות 7 תשתמש ביותר ממנו על מנת להפחית את השימוש בקובץ ההחלפה על הכונן הקשיח. או שאני מפספס משהו או, שזו טעות. תודה

• 2 תגובות
    • 4.6k צפיות
  3. התקנתי מערכת מלאה על מחשב חדש, הXP האינטיליגנט החליט לשנות אותיות של כוננים על דעת עצמו ועכשיו המערכת מותקנת על :E וב:C נמצא דיסק ישן שממנו העתקתי כמה דברים. רק עכשיו גם קלטתי למה זה קרה... על :C היה Boot של 98 .... אוף! מה שממש מעצבן הוא שחשבתי על זה מראש, וזה שמותקן כ:E הוא הprimary master... אחרי כל התלונות לשאלה - כאשר אני אנתק את הדיסק הישן יותר, XP ישנה את האות של המחיצה ל:C או שהוא מספיק חכם לא לגעת בsystem partition? אם XP טיפש והוא יחליף אותיות, ברור שזה ישפיע על המון תוכנות - החלפה מסיבית של כל ההפניות ברגיסטרי מE לC עשויה לפתור את הבעיה?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. רציתי להוסיף לעצמי קיצור במקש ימני בעכבר של הcommand line אז עשיתי את זה: http://img86.imageshack.us/my.php?image=openyu8.jpg כמו שאתם רואים, כרגע הFind מוגדר כדיפולט - מה שאומר שדאבל קליק על כל תיקייה שמכילה קבצים תפתח את חלון הfind באותה תיקייה, ולא את התיקייה עצמה! הבעיה היא שמשום מה כפתור הedit לא עובד, ואין לי אפשרות שם של open או explore , אז אין לי מושג איך לתקן את הבעיה :< בבקשה עיזרו לי, זה הורג אותי =/

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  5. אני מצטט : "בניגוד ל-Windows XP שם ניתן להעביר את הרישיון בין מספר מחשבים ללא הגבלה (כל עוד מוסרת ההתקנה הקודמת)". מאיפה הבאתם את זה ? אי אפשר להעביר ולא נעליים,אלא אם קנית את גרסת הריטייל שעולה מעל 1000 ש"ח וגם היא מוגבלת למספר הפעמים. הכי מצחיק,שבפורום זה נפתחו מספר אשכולות בנושא ותמיד הסברתם שלא ניתן להעביר,גם במקרה של החלפת מחשב וגם במקרה שהלוח אם נשרף.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by shay-h,

שלום .. פירמטתי את המחשב והתקנתי הכל מחדש ... אחרי שהתקנתי כמה תוכנות לוח אם וכאלה הטעינה של הוינדוס בהתחלה לקחה בערך 2 מחזורים ואז העלה את הוינדוס מאוד מהר ! אחרי שהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך הטעינה הישתנתה לבערך 15-20 טעינות ... איך אפשר לטעון את המחשב יותר מהר ? ואיך אפשר לתקן את הבעיה !!! תודה רבה - שי ...

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by gilgula,

אני עובד על מחשב שמחובר ברשת ביתית (חוטית) כשאני המחשב המשני . יש לי בעייה בטעינת דפי אינטרנט , כלומר , הדפים מוצגים אך היכן שיש תמונות אייקונים קטנים , מופיע איקסים עד לרענון מלא של הדף . כנ"ל לגבי מעבר בין דפים . הטעינה מאוד איטית . ככל שיש יותר תמונות בדף , הטעינה המלאה של העמוד יותר איטית.הבעייה גם כשהמחשב הראשי מחובר אך לא בגלישה או הורדה , ככה שלא נראה לי בעיית עומס . הורדתי קובץ המחשת מהירות מבזק בינלאומי ואני רואה שאני במהירות הורדה תקינה מקסימלית. סרקתי גם את המחשב עם NOD32 ו-AVG לבדיקת וירוסים \ תולעים ולא היו ממצאים . ניסיתי גם דפדפנים אחרים כמו AVANT ו- FIREFOX ואותה בעייה . בפתיחת חלונות או אפליקציות אחרות במחשב ,הכל עובד מהר ללא בעיות (המחשב חדש עם 512 זי…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Posford,

מדובר במערכת הפעלה 7. מה שלא היה קורה ב- XP, קורה בה. אם אני נכנס לתיקיה שיש בה תוכן גדול, הרבה תיקיות, משקל גדול ב- GB. לוקח לה זמן לטעון מעל 10 שניות. הפס הירוק רץ וצריך להמתין והוא מסתנכרן לאט ומרענן את עצמו ומוסיף עוד ועוד. למה זה קורה? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by eylonG,

כאשר אני מפעיל את הXP PRO לוקח לה המון זמן יחסית עד שהיא מעלה את התוכנה עצמה - היא מריצה את הריבועים הכחולים במלבן הרבה זמן וזה מציק.. אני מניח שזה נגרם מהעלעת דרייברים, למרות שהתקנתי אותה רק לפני כמה ימים.. יכול להיות שזה בגלל שבחלפתי בין חוטי ה-IDE? היה בלגן בכבלים וראיתי שהIDE הראשי היה מחחובר לCD והמשני לדיסקים. כמו- כן, האם יש חשיבות לסדר החיבורים של הדיסקים בכבל הIDE עצמו? תודה!

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  10. Started by WinInc.dll,

"המחשב שלי"הסמל שנמצא בשולחן העבודה נפתח לאחר 6 שניות מה אני צריך לעשות כדי להאיץ את הפתיחה שלו תודה

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  11. לפני יומיים זה קרה : כשהתקנתי את כל הDRIVERS שהייתי צריך למחשב הופיע לי אחרי שעשיתי RESTART ומערכת ההפעלה נטענת אז כשיש את המסך השחור הזה שמריץ קווים למטה איפה שיש את הלוגו של ה WINDOWS אז כשהמסך בא להיטען הוא עולה ממש איטי ככה שבצורה כזאת הוא טוען לאט לאט את המסך עצמו בקרטוע גדול יש קובץ שאחרי על BOOT SCREEN שאני יוכל לסדר את הבעיה שבמקום שהוא יטען בקרטוע הוא יטען חלק תודה רבה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. באופן מוזר (פתאום כך), אתרים מסויימים לא עולים לי כמו שצריך, למשל YNET,הבעיה היא שאני מקבל הודעה שטעינת הדף הסתיימה אך אני רואה דף חלק ולבן מול העיניים. (IE6) רעיונות? (לא אני לא אעבור ל מוזילה ושות' )

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  13. אם הייתי זוכר מתי זה התחיל זה היה טוב אבל אין לי מושג. טוב אז ככה שאני מדליק את המחשב בטעינה לוקח לו בין 15-20 טעינות להגיע למסך הכחול של הוינדוס פעם זה היה 4 5 ניסיתי לעשות סלקטיב סטארטאפ דרך הMSCONFIG ככה שאני לא חושב שזאת איזה שהיא תוכנה שמאטה את הטעינה.. מה לעשות? תודה לעוזרים

14. הייתי עד אתמול בווינדוס ויסטה וכשהייתי לוחץ על תמונה התמונה הייתה עולה לי ללא שום זמן טעינה ניראה לעיין עכשיו ב7 יש כשאני לוחץ על תמונה לוקח בקירוב 2 שניות עד 3 שניות כדי שהתמונה תעלה אני משתמש בווינדוס פוטו וויואר.. הוא נוח לי רק עכשיו מעצבן.. יש דרך לתקן? וביטלוקר פשוט כשאני מנסה להפעיל אותו הוא לא רוצה.. גם אחרי חצי שעה כשעשיתי TURN ON לא קורה כלום

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  15. שלום, ברצוני להקליד טקסט עברי בממשק הטקסטואלי של windows7, ( cmd בתיבת החיפוש בתפריט "התחל"). תצורת ה region and language, בלוח הבקרה, מוצגת בתמונה הרצ"ב. בממשק , אני לוחץ alt_shift לקבלת עברית והתווים המוקלדים הינם ביוונית או קירילית. לא מה שאני רוצה. מישהו יכול לאבחן את הבעיה ולכוון אותי כיצד מקלידים תווים בעברית בממשק הטקסטואלי (dos לשעבר)? תודה !

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by liran2003,

בחלקים מסויימים במסך, אני רואה שהטקסט קצת לא ברור. שימו לב לתמונה שצרפתי. מישהו מכיר את התופעה? איך מסדרים את זה? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  17. Started by dog,

עברתי מ7 ל 8.1. מיד חשתי ירידה בחדות הטקסט בהשוואה ל 7. חשבתי שמשהו לא תקין אצלי אבל כשבדקתי, יש מלא תלונות ברשת על הנושא. מסתבר שבמעבר מ 8 ל 8.1מייקרוסופט הוסיפו איזה מאיץ שקשור ל dpi שחלק מהתוכנות לא תומכות בו והוא זה שגורם תחושת אי נוחות בעיניים, אשר רבים, לרבות אני, מתלוננים עליה. יש כמה הצעות לפתרונות בפיירפוקס וכרום, באקספלורר מעט בעייתי יותר, אבל כל אלו זה עדיין לא זה. הגעתי למצב שאני שוקל לחזור לוינדוס 7. מישהו נתקל בנושא ומצא פתרון? .

• 38 תגובות
    • 6.5k צפיות
  18. Started by insane95,

לא ידעתי איפה לפתוח את זה אז פתחתי כאן. יש לי טקסט ליד ההתחלה: איך אפשר להוריד את זה? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  19. שלום לכולם, ביצעתי סריקת וירוסים במחשב (מחשב חדש לחלוטין שעובד בקושי יום) באמצעות Avast v4.7 (יש לציין שהתוכנה מותקנת על המחשב לפני החיבור הראשון לאינטרנט וההגנה ב-Real Time פועלת). במהלך הסריקה זוהה Trojan בקובץ exe שנמצא בספריית ה-System Restore. אני זוכר שגם במחשב הקודם שלי ה-Norton AV תמיד היה מזהה כביכול המצאות של Trojan בספריית ה-System Restore והשאלה שלי למעשה היא האם מדובר באמת ב-Trojan או שמדובר ב"באג" של הרבה AV שמזהים קבצים של מערכת ההפעלה שקשורים לשחזור המערכת בתור Trojan ? רק אציין שלא מחקתי את הקובץ למרות שהוא זוהה כנגוע - מחכה לתשובות שלכם.. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  20. Started by Goat17,

שלום לכולם יש משהו קטן שאני רוצה לעשות עם המחשב שלי ואני מקווה שתוכלו ליעץ לי איך עדיף לעשות את זה.. במחשב שלי יש שלוש דיסקים קשיחים על אחד מותקן W7 על השני W2008R2 והשלישי שמור לאחסון מה שאני רוצה לעשות זה להתקין גם XP לתמיכה לתוכנות שלא עובדות לי על 7 כעיקרון מוגדר לי היום דואל בוט בין ה7 ל2008 שעובד יופי, מה שאני רוצה זה אם להתקין את הXP על הדיסק שעליו מותקנת אחת ממערכות ההפעלה רצוי בלי לפרמט אף אחת מהן.. יש לי כלי שמשנה את גודל המחיצה ככה שזאת לא הבעיה שלי מה שאני רוצה זה שיהיה לי מסך בחירה לפני העליה של המערכת הפעלה כמו שיש לי היום רק שיכלול גם את הXP המערכת הפעלה שאני יכול לפרמט זאת ה2008 ואז להתקין עליה את הXP ואחר כך 2008 שוב מה שכן איך אני אגרום להן להופיע במסך ב…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by harry,

נעילת דף בית בinternet explorer ללכת לregedit > HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Control Panel בתוך התיקייה Control Panel לעשות ערך dword חדש ולקרוא לו HomePage ללחוץ ולשנות את האפס לאחד. נעילה למחיקת ההיסטוריה בinternet explorer ללכת לregedit > HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Control Panel בתוך התיקייה Control Panel לעשות ערך dword חדש ולקרוא לו History ללחוץ ולשנות את האפס לאחד. קריאת דוא"ל בפורמט טקסט בלבד בoutlook ללכת לregedit > HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\10.0\Outlook\Options\Mail בתוך התיקייה mail לעשות ערך dword חדש ולקרוא לו ReadAsPlain ללחוץ ולשנות את האפס לאחד.…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. יש לי 2.4 mhz 512mb כרטיס מסך עם 256mb! ואני מתכוון להתקין את הhome premium! הוא יפעל טוב? אני לא מחפש מדהים ולא אכפת לי אם זה יהיה קצת איטי...אני רק רוצה לדעת אם זה יהיה ממש גרוע או סביר! וסך הכל אם זה לא יפעל הכי טוב..אני עדיין יוכל לסגור את 3d נכון?? תודהה

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  23. קראתי את המאמר על ויסטה וקראתי שהוא יצא בחודש ינואר בשנת 2007 http://hwzone.co.il/articles/teched/ מתי הוא יצא בגרסא עברית (שהכל יהיה כתוב בעיברית [מן הסתם...]) ?? באותו תאריך שהוא יצא באנגלית ?

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  24. Started by sxs,

מה עושים? בדיסקט איתחול של win98 אין smartdrv וגם לא בדיסק התקנה של ה-WinXP!!! או שאולי אני לא כותב את זה נכון? מה שם הקובץ שאותו אני אמור להפעיל ויש לי Smartdrv?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  25. במחשב החד שאני הולך לקנות יהיה לי מעבד Q6600 אז כמה ביט לקחת בכל גירסה לויינדוס? ויסטה 32 או 64? אקס-פי 32 או 64? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.