Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
היי, לאחרונה יש לי בעייה קטנה שמציקה לי מאוד. לאחר שאני יוצא ממשחק הסמלים במחשב ממשתנים ךפעמים המסלים משתנים לסמלים של תוכנות/משחקים אחרים ולפעמים אין סמלים. הנה כמה תמונות שימחישו תבעייה: במקרה הזה לא ניתן לראות סמלים ז"א זה כאילו הוא לא מוצא תמיקום של הסמל, אני חושד שזה בעייה בסייר... מה תמחושבים שצריך לעשות (ורק לא פירמוט כי כרגע אני לא יכול לפרמט תמחשב.. :-\): תמונה 1: תמונה 2: תמונה 3: אדה אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור תבעייה המעצבנת הזאת
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
לא מצאתי מקום מיוחד לאופיס אז שואל כאן. התקנתי אופיס 2016 professional plus , , ההתקנה עברה בהצלחה והכל עובד תקין כשאני בא להתקין את חבילת העברית המתאימה שהורדתי מאתר מייקרוסופט אני מקבל את ההודעה הבאה. https://support.office.microsoft.com/he-il/article/%d7%90%d7%99%d7%9f-%d7%aa%d7%9e%d7%99%d7%9b%d7%94-%d7%91-Office-%d7%a9%d7%94%d7%95%d7%aa%d7%a7%d7%9f-%d7%91%d7%90%d7%9e%d7%a6%d7%a2%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%97%d7%a5-%d7%95%d7%94%d7%a4%d7%a2%d7%9c-%d7%95-Windows-Installer-%d7%91%d7%90%d7%95%d7%aa%d7%95-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-30775ef4-fa77-4f47-98fb-c5826a6926cd?NS=OCSAC2RCLICKTORUN&Version=16&SysLcid=1037&UiLcid=1037&AppVer=CCL160&HelpId=%…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
windows הוריד את העידכון והתקין אותה בלי בעיות אבל אחרי כמה רגעים עדיין מופיעה בעידכונים האוטמטים כעידכון שלא הותקן הפעלת מחשב מחדש ונסיון התקנה חוזרת לא פתר את הבעיה למישהו יש מושג אך מתקינים את העידכון? יש לי: windows xp home edition sp3 2600.5.1.2600 תודה
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני מנסה לפרמט את הXP ולא מצליח. כיצד מפרמטים את כונן C ?
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
לא יודע מה בדיוק גרם לזה אבל המצב הוא כזה ברגע שאני מנסה לפתוח את אחד ההרדיסקים מהחלון של my computer כוננים C: וD: הוא זורק אותי לחלון של Open with במקום להכנס עליהם. בבחירה אין שום אופציה לבחור את האופציה של ןwindows explorer או בכלל לבחור את האופציה של "always use the selected program to open those types of files" (מואפר) פתיחה ע"י IE תכניס אותי לכונן. או כתיבה ידנית של בC:\ או D:\ תעבוד גם כן. כל שאר התיקיות עובדות בצורה רגילה וכמו כן פתיחה של כוננים אחרים (CD או דיסק און קיי) XP SP3 מעודכן על gigabyte 566U
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במחשב של האינטרנט, יש לי 3 הארדיסקים, C D F , C מערכת. D+F אלה חומרים, חלקם של העבודה,אוספים של תוכנות, והחשוב מכל- תמונות דיגיטליות מכל הזמנים ומכל הטיולים בחיי (ויש עוד דברים חשובים שאפילו אני לא זוכר כמו אישורי בנקים למשכנתא, הלוואות, ורשימות לקוחות ועבודה). מדליק את המחשב , בא להיכנס ל D- ריק. קליק ימני-מאפיינים מראה שיש 69 מגה בשימוש מתוך 164 גיגה (הארדיסק של 200 גיגה). יש אנטי וירוס,מעודכן עד כמה שניתן, ויש תוכנה לרוגלות עם סריקה פים בשבועיים. מה עושים......? ? ?
-
- 14 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה קטנה על חומת האש של חלונות xp. בלשונית "חריגים" בחומת האש של חלונות, אני יכול לקבוע איזה אפליקציות או פורטים יהיו פתוחות ולא חסומות עלידי חומת האש. השאלה שלי היא, כדי לאפשר לאפליקציה או פורט מסוים לא להיחסם על ידי חומת האש אני צריל לסמן אותו ב V, או להוריד את ה V? תמונה לדוגמה-
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
כמו שציינתי בפוסט קודם, אני מתכנן בע"ה בקרוב מאוד לשדרג את המחשב שלי. 1. הוספת כונן SSD [במקום הכונן DVD] 2. שידרוג לWIN8. השאלה היא, האם ניתן להתקין את הWIN8 בצורת שדרוג[כדי לשמור על התוכנות מותקנות וכן העובדה שהסיריאל הוא של שדרוג] ישירות על הכונן SSD?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רושם את הפקודה בהפעלה systeminfo החלון נפתח ונסגר תוך שניה.. פעם זה לא היה לי ככה איך אני מסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי היום מקלדת עכשיו התקנתי דרייברים והכל אבל הכפתור של הווליום אם זה למטה או למעלה לא עובדים ומה שהבנתי שצריך לעשות זה להפעיל את הHID INPUT SERVICES אז נכנסתי לשירותים וניסיתי להפעיל אבל כשאני מנסה להפעיל באה השגיאה הבאה ''לא היתה אפשרות להפעיל את השירות HID INPUT SERVICES ב-מחשב מקומי. שגיאה 2:למערכת אין אפשרות לאתר את הקובץ הצויין.'' חיפשתי תשובות באינטרנט וללא הצלחה עדיין אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
המחשב יום אחד נפל לי ומאז הווינדוס לא עולה לי וכשאני מדליק את המחשב הוא רושם לי שהקובץ הזה חסר: windows root system32\ntoskrnl.exe. please re-install a copy ot the above file. מה צריך לעשות כדי שהוינדוס יעלה מבלי לפרמט את המחשב??? תודה ...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יודע אם מותר לפרסם את הלינקים פה, עם קצת רצון אפשר למצוא אותם בלי בעיה אבל הנה הפירוט של מה שתוקן: 938194 Vista Compatibility and Reliability Pack This update resolves a number of individual issues which may be affecting some computers running Windows Vista. These issues have been reported by customers using the Error Reporting service, product support, or other means. Installing this update will improve the reliability and hardware compatibility of Windows Vista in a variety of scenarios. Some examples of the improvements contained in this update are: * Improved reliability and compatibility of Vista when used with newer graphics cards in several specific scenar…
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום רב, המחשב עבד כרגיל. לאחר כמה ימים שהדלקתי את המחשב אני מגלה הודעת שגיאה בהרצה של המחשב. אחרי העלאת הנתונים של המחשב. חלון שחור שהוא אומר שהקובץ נשחק או לא נמצא. בתקייה windows/system23/config/system לפתרון התקלה הכנס את הדיסק התקנה של ווינדוס ולחץ R. הכנסתי את הדיסק. הקבצים של התקנה עלו והגעתי למסך שובחר האם להתקין לעשות ריפר או לצאת. בחרתי בריפר והוא שואל אותי "which windows installation would you like to logon?" אין לי מושג מה לעשות מפה מבקש את עזרתם הטכנית. יש לי חומרים מאוד חשובים על הארד-דיסק אודה לכם. תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 959 צפיות
-
-
בוינדוס אקס פי יש לי אפשרות של 32 או 16 ביט בלבד, אני רוצה להוריד את רמת הצבעים ל-256 ואף ל-16 צבעים איך אני מבצע את זה? יש אפשרות כזאת בכלל? האקס פי הזה ממילה עובד באימולטור ככה שאין צורך בכמות של 16 ביט
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
כי MSCONFIG לא עובד פה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
כמה שאלות לגבי המערכת בעיקר למי שכבר ניסה אותה. - המערכת לא אמורה להיקרה לונגהורן? ממתי זה ויסטה? - אם אני יתקין אותה יכולות להיות לי איתה באיות (אימיול, אנטיוירוס, אופיס, משחקים, אינטרנט!) - בגירסה המוקדמת שאפשר להוריד יש הרבה באגים? תודה מראש.
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לחיצה על CTR?ALT-DEL מביאה אותי למסך הבחירה הרגיל של 7 (החלף משתמש צא מנהל המשימות). אין לי אפשרות נוספת מה עושים כמו כן אפשרות לכניסה במצב בטוח. אולי בעיית דרייבר כרטיס מסך 1950XT
-
- 3 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
היי . אם אני מבטל את הזיכרון הווירטואלי , זה יתרום לביצועים??? יש לי 2 ג'יגה ראם. תודה לעונים !!!
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום היה לי וינדוס XP והוספתי עוד דיסק קשיח אז התקנתי וינדוס על החדש.אבל בכל זאת,רציתי עדיין להיכנס לישן ולבדוק בו כל מיני דברים.הבעיה הייתה שמלא דברים לא עבדו והכל בקושי זז.אז התחלתי עם התקנת תיקון(שמתחילים כמו התקנה רגילה אבל בבחירת כונן יש אפשרות לתיקון)וזה פשוט נתקע לי על 34 דקות.השארתי את זה כל הלילה דולק ובבוקר זה היה לי על 33 דקות.אני ניסיתי להפעיל את ההתקנת תיקון כמה פעמים,והשתמשתי ב2 דיסקים מקוריים של וינדוס,אבל למרות זאת,זה לא הצליח. יש פיתרונות?
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
לפי מה שקראתי באינטרנט התיקיה הזאת קיימת רק למי ששדרג מXP, אני לא שדרגתי.. פרמטתי את הXP... עד עכשיו התיקיה הזאת לא הייתה קיימת אצלי. אבל פתאום היא הופיע ותופסת לי 7.5 גיגה! יכול ליהיות שהיא הופיע בגלל שהתקנתי את HALO 2? ואיך אני מעיף אותה מהמחשב שלי וחוסך את ה7.5 גיגה האלו? תודה לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, במערכת ההפעלה הקודמת שלי וינדוס 7 היה לי חלונית מאפיינים קטנה שהוצגה מתחת לרשימת הקבצים איפה ששורת המצב. עכשיו בוינדוס 8 יש לי אפשרות להציג אך ורק בצד שמאל של החלון וזה ממש לא נוח. האם יש דרך להעביר את החלונית למטה?.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! התקנתי שלשום SP3 דרך ווינדוס אפדייט. המחשב התחיל להכבות לי בפתאומיות, הוא נתקע למשך 1-3 שניות ואז כבה. אין בעיית התחממות (מחשב נייד), ואין בעיה להדליק אותו לאחר מכן שוב. הסמלים ב"'קוויק לאנץ'" השתנו (החזרתי אותם), לפעמים אני לוחץ על אייקון דאבל קליק וכלום לא קורה, לפעמים זה מבצע גזירה... חלונות בדפדפן נסגרים בפתאומיות, התקן סאונד נעלם וחייב לרסטרט... מה זה כל החרא הזה?! WTF?! אני לא יודע מה לעשות! אגב- מחשב נייד של HP, פאוויליון 5000ZV. הבנתי שלSP3 יש בעיות עם מחשבים של HP. למישהו יש פתרון?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניסיתי להוריד את הקובץ דרך מיקרוסופט ולפי עזר (אשף) ההתקנה זה יקח כשעתיים!! ויתרתי על התענוג. חיפשתי ברשת את הקובץ להורדה ישירות לדיסק ומצאתי, הורדתי 125 מגה! עם תחילת ההתקנה קיבלתי הודעה שלא ניתן לביצוע מפני שהמערכת במחשב דוברת עברית ולא אנגלית! הייתכן?! מה זה משנה לעזאזל !!! האם אפשר לקבל קישור להורדה של הקובץ ישירות לדיסק ויתאים לשפה בה המערכת משתמשת (עברית)? המערכת חוקית לחלוטין WINXP HOME
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ובמקום לפרמט כונן, מחקתי אותו..כן טעות מוזרה...ואני צריך את עזרתכם להחזיר את הכונן הזה חזרה. ניסיתי לפרמט שוב ולהכניס את הכונן אבל לא היה אפשרות לעשות חדש בוסיטה. איך אני יכול להוסיף את הכונן הזה מחדש שהמערכת תזהה אותו? תודה[br]פורסם בתאריך: 18.09.2009 בשעה 16:52:59 יכול להיות שקניתי אז את המחשב אולי פיצלו לי את הכונן וחילקו לי אותו,אבל עכשיו יש לי כונן אחד פחות ולא הצלחתי בפירמוט לעשות "חדש" ולהחזיר אותו, למרות שבהתחלה זה נתן לי את האפשרות ושאישרתי , לא קרה כלום
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-