Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אהלן. לפני כמה ימים פירמטתי את המחשב , משמע מחקתי כל מה שהיה עליו. התקנתי את הXP. ואז המחשב חושב שיש לי 2 מערכות הפעלה , אם לא הבנתם על מה אני מדבר אז זה נראה ככה : http://img238.imageshack.us/img238/7660/dsc0534qw7.jpg בקיצור , לא אכפת לי לעשות את האנטר המזערי הזה. הבעיה היא שמקלדת הUSB שלי לא תומכת בDOS , והחיבור PS2 שלי למקלדת גורם למחשב להשתגע , לכן עברתי לUSB והבעיה נפתרה. בכל אופן , גם לא אכפת לי שה30 שניות יעברו ו"לסבול בשקט" אבל הבעיה היא כשזה עובד לראשון התוצאה נראית כך : http://img367.imageshack.us/img367/1741/dsc0537bd1.jpg הקטע הוא שהוינדוס שבאמת עובד הוא השני. בקיצור , איך אני מעיף את הדבר הזה? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה, כאשר אני מחבר כונן USB למחשב שלי, אז XP מזהה שחיברתי את הכונן אבל לא נותן לי גישה אליו. צריך להדגיש שאין פה בעיה של הכונן, או של חיבורי ה-USB (בדקתי בויסטה וזה עובד מצויין). אני כבר הסרתי והתקנתי מחדש את הדריברים של כל חיברי ה-USB שיש לי במחשב, וזה עדיין לא עזר. ניסיתי לעשות sfc /scannow עם דיסק של XP ועדיין לא עזר. יש לי חשד שזה משהו בריג'סטרי (אין לי כוח לפרט). אז למשהו יש עצה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, לפני לא מעט זמן גיליתי שאחד העדכונים של הWINDOWS הורס לי את המחשב ושולח לי STOP ERROR (C00000021 אני חושב) אז הפסקתי לעדכן את ווינדוס, כי זה היה הפתרון היחידי שהיה לי באותו הזמן בינתיים הצטברו לי כבר 60 עדכונים שלא ביצעתי, ובנוסף יש לי בעיה עם ה USB כל הזמן שבחלק מהפורומים ברשת נטען שאפשר לפתור אותם בעדכוני הדרייברים, מה שהוביל אותי לאחר חיפושים שוב לאתר מיקרוסופט ולעידכוני WINDOWS..(אני אשמח בהזדמנות זו אם מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד דרייברים עדכניים ל UNIVERSAL HOST CONTROLLER ויכול לספר לי על כך) בכל מקרה אני אודה למי שכבר מכיר את הבעיה הזו של העידכונים ויכול להגיד לי איזה עדכון בדיוק גורם לכך - כי כרגע אני מנסה לעדכן , המחשב קורס ואני מבלה כמה שעות בשחזור מה GH…
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
-
יש לי את הכרטיס מסך הבא x1600xt 256 MG 128 bit ddr3 יש לי ויסטה במחשב ויש לי בעיה עם הדריבר לכרטיס מסך .. אין בו OPEN GL .. למה ?!?!? מתי אמורים להוציא דריבר טוב לכרטיס מסך הזה לוינדוס ויסטה ? מי אמור להוציא דריבר טוב ========== ? sapphire ? ati ?? vista?? תודה עריכה : הנה תראו חיפשתי בגוגל ותראו מה מצאתי http://ig.forumpcs.com.br/noticia.php?b=194054 סתכלו בoption של ה- catalyst אין לו שם open gl (not suppurted )
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
ב-XP כשמחברים 4.1\5.1 רמקולים ומנגנים מוזיקה, זה מנגן בכל הרמקולים (או לפחות ב-4), לטעמי זה נותן צליל יותר נעים (שבא מכל הכיוונים), כמו המוזיקה באוטו. אבל בויסטה לא הצלחתי לזה לגרום לעבוד, גם כשאני מגדיר את ה4.1, והוא נתמך בסרטים והאפקטים באים מכל הכיוונים, עדיין בניגון שירים (בכל הנגנים) זה עדיין מנגן רק ב2 רמקולים קדמיים. עקרונית זה הגיוני, כי סטריו זה רק 2 רמקולים, אבל עובדה שב XP זה לא עושה בעיה (ואפילו ברירת מחדל!). בקיצור מה עושים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
אני לא מצליח לפתור את הבעיה. את הדיסק עצמו הוא מסרב להכיר (boot from cd) וגם דיסקטים הוא לא מכיר יש למישהו רעיון איך אני פותר את הבעיה?
-
- 20 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
אחרי שהוא פותח אותו לעבור בין אתרים הוא זז סבבה.. אבל עד שהוא פותח את הדף אינטרנט הראשון עובר איזה 10 שניות.. יותר אפילו אין אפשרות שזה יעלה מהר יותר? מה הסיבה לאיטיות? הזיכרון(256MB) המהירות אינטרנט (1.5) מעבד או לאידוע מה..
-
- 7 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי xp pro sp2 , הוא בעברית , ופתאום היום שאני מדליק אותו ראיתי שגם הכל עברית כרגיל חוץ משאם פותחים תקייה כלשהי , אז במקום שיהיה כתוב בסרגל למעלה "קובץ,כלים,תצוגה,עזרה" וכו'.... זה רשום פתאום באנגלית file,tools וכו'... בדקתי בלוח בקרה והכל על עברית כרגיל . ליתר ביטחון העברתי הכל לאנגלית עשיתי ריסט , והחזרתי הכל לעברית ועשיתי שוב ריסט .... התוצאה הייתה בדיוק כמו קודם -כלומר הכל עברית חוץ מהסרגל הזה עם ה"קובץ,כלים.." וכו'... שעדיין באנגלית. זה מוזר כי זה הופיע רק היום פתאום ,ואני לא מוצא כיצד לסדר זאת. כרגע בלוח בקרה בדקתי שוב -והכל על עברית בהגדרות וזה עדיין כך. מה עושים ? אשמח לעזרה. תודה מראש והמשך יום נעים לכולם.
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
איך אני משתף מדפסץץ בויסטה ?חברה בבקשה תעזרו לי..!
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
כרגע אני עם VISTA נקי.. עכשיו אני רוצה להתקין גם XP אבל אני לא יודע איך לעשות מחיצות.. כי הפרטישן מג'יק דיי מסובכת לי וחשבתי אולי יש איזה תוכנה של ווינדוס שמאפשרת ליצור כוננים. אם משהו יודע איך אפשר לעשות את זה או איזה תוכנה אחרת יותר פשוטה בבקשה תעזרו.. תודה
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס אקס פי פרו אס פי 2 ועשיתי עדכון כזה שאני יוכל להוריד את העדכונים של מיקרוסופט עכשיו הורדתי ואז הוא גילה שהווינדוס שלי לא חוקי ומופיע לי למטה שהוא לא חוקי קופץ לי ושאני מכבה את המחשב וגם שאני מדליק הוא מפעיל לי את האתר שלהם ומראה לי איך לארגן לי אחד חוקי ומשגע אותי אומר לי שנפלתי קורבן לעותק מזוייף ושטויות כאלה קצת עזרה לא תזיק תודה מראש !
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני משאיר את המחשב במשך יותר מ3 שע' במצב הזה אני חייב להפעיל מחדש את המחשב כי שום כפתור במקלדת או הוזזת העכבר לא מדליקה לי את המסך לעומת זאת אם אני משאיר את המחשב במצב הזה במשך פחות מ3 שע' אז אם אני לוחץ על כפתור מסויים במקלדת או מוזיז את העכבר ואז המסך נדלק ואפשר לחזור לעבוד עם המחשב נכון לעכשיו הגדרתי את שומר המסך שיעבוד אחרי 10 דק' והכיבוי מסך יהיה אחרי 20 דק'
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אז ככה ,הייתה לי בעיה בווינדוס ,הוא לא הציג לי את העיברית כמו שצריך בכל התוכנות (לדוגמה ב ICQ ותוכונות אחרות...) אז החלטתי לנסות לסדר את זה ע"י התקנה מחודשת של הווינדוס ,משהו בדרך השתבש וההתקנה נעצרה באמצע ,עשיתי ריסט ואחרי זה היא כבר לא המשיכה עכשיו מה שקורה זה שאני מפעיל את המחשב ההתקנה מתחילה ואחרי שנייה הוא עושה ריסט אוטומטי ככה שהמחשב נכנס ללופ ולא הצלחתי לסדר את זה... :'( קצת עזרה חברים ,אני נואש... תודה מראש לכולם
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני שואל בשביל מישהו: מישהו מחק קובץ מאוד מרכזי בווינדוס (XP) ועכשיו הווינדוס מסרב לעלות וגם בסייף מוד הוא לא עולה. כאשר הוא מנסה להתקין את הווינדוס, לפרמט או להפעיל את מערכת הריפייר הוא לא מצליח. כאשר הוא מגיע למסך הריפייר יש לו את הווינדוס שדרוש תיקון אך הוא לא יכול לבחור בו אלא האופציה היחידה היא יציאה. מה אפשר לעשות במצב כזה? :-[
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
כל מחשב שאני מבצע בו עדכונים מ microsoft update הוינדוס נופל ומבצע כיבוי והדלקה מחדש. מדובר על מחשבים שונים ויש להם רישיון חוקי.
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
פירקתי את המחשב ולא נגעתי,אלה ישר סגרתי ועכשיו שאני מדליק הוא אומר לי "system is running in fail-safe state. please recheck BIOS CMOS SETUP" ולא נגעתי בביוס!!! מה הבעיה? :'(
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
CNET השיקו לאחרונה שירות חדש ומועיל: בדיקת מוכנות המחשב שלכם לויסטה, מערכת ההפעלה החדשה של מיקרוסופט. השירות בודק את החומרה שברשותכם ואומר לכם האם המחשב שלכם מתאים להרצת ויסטה. התוצאות מתקבלות בשלוש רמות עוצמה: בסיסית, מיינסטרים, וחובבי טכנולוגיה http://reviews.cnet.com/4520-3672_7-6671810.html
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ראיתי שאשכול ויסטה ננעל אז מקווה שאוכל להיעזר כאן. הבעיה שהתקנתי את ויסטה RTM וב-Software Explorer המערכת לא מכירה בתוכנת אנטיוירוס AVAST כתוכנה מורשית להרצה. כפתור ה-Enable אפור. לא היתה לי בעייה כזו בגירסאות הבטא. תודה רבה על כל עזרה.
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
הכוונה שמתי שהמחשב עולה אז אין את המסך בחירה של משתמשים אלא ישר הוא נכנס לאדמין ואני רוצה שהוא ישר יכנס ליוזר שלי (Moshe)
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אם יש לי רישיון לXP ואת הדיסק המקורי. האם למחשב השני שלי אני צריך לקנות עוד רישיון או שאני יכול להשתמש באותו דיסק גם אליו? עכשיו אם אני אתקין אותו במחשב השני האם בבדיקת מקוריות של מיקרוסופט יהיה לי בעיות?
-
- 9 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב שיש עליו מדבקת הרשיון לוינדוז בעברית XP HOME אך אין לי את דיסק ההתקנה , ואני לא רוצה להוריד מהרשת ולא מהאימיול כי כל הקטע הזה לא חוקי ופרוץ . מה שאני רוצה , לאלה שמעוניינים לעזור , ויש להם דיסק התקנה מקורי של XP HOME בעברית(!) אך ורק בעברית , להעלות את לי את הדיסק לאחד מהאתרים www.rapidshare.com www.sendspace.com ולשלוח לי בפרטי את הקישור , במיוחד לאלה שיש להם העלאה במהירות של 500 קילו בייט , זה לא יקח הרבה זמן. מקווה שמישו באמת יקצה לי קצת מזמנו ויעזור. ולפני שכולם יתפנלו עליי , אין בקטע הזה משהו לא חוקי , בסך הכל אין לי כח להתקשר למיקרוסופט ולחכות לדיסק. ויש לי את הרשיון! והסריאל החוקי. תודה מקרב לב לאלה שבאמת יעזרו.
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
יש לי דיסק של 160 גיגה שחולק ל 2*80 גיגה NTFS העניין הוא שאחד 80 גיגה ואחד 70 לאן נעלמו 10 גיגה.הכונן עצמו כובה למצב של סיסטם ריסטור אין עליו שום קובץ מערכת פעיל או pagefile איך אנימחזיר את ה 10 גיגה??? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
היה פה פעם שרשור על זה נראה לי אבל לא מצאתי בחיפוש.. זה קובץ ISO איך אני מתקין את זה בלי לצרוב כי אין לי צורב DVD
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-