עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by yoni321,

טוב אנשים יש לי windows xp service pack 2 קיצור היה לי explorer 6 מוגדר והכל. עכשיו אנשים המליצו לי להתקין fireox קיצור התקנתי לא ממש אהבתי אבל עכשיו explorer 6 לא מוגדר כברירת מחדל אני מגדיר אותו? תודה על העזרה יוני

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  2. Started by avidan28,

שלום יש לי חלונות XP 32 ביט ואני רוצה להתקין 64. אני לא משחק ואני רוצה לדעת מה השיפור.איזה תוכנות מלבד דרייברים תומכות ב 64 והאם כדי להפרמט מחשב שעובד בצורה תקינה רק בשביל המעבר ל 64. יש לי מעבד כפול ליבה האם המעבר ינצל אותו יותר טוב. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  3. http://jameskyton.wordpress.com/2006/12/29/beyond-windows-vista-fiji-and-vienna/

• 7 תגובות
    • 987 צפיות
  4. Started by dima1987,

וינדוס ויסטה מגיעה למדפים בסוף 28 לפברואר ..

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  5. Started by assaf990,

יש לי מחשב פנטיום3 שאיננו מחובר לאינטרנט והוא משמש לעבודות משרדיות ולצפייה בסרטים. מותקן עליו WIN98. האם כדאי לי לשדרג ל- WIN98SE? זה יתרום במשהו לביצועים?

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  6. Started by wow,

הבעיה בכותרת למרות שיש לי את הגירסה החינמית שעובעת עם ויסטה ולמרות שב-MSCONFIG התוכנה מסומנת שצריכה לעלות. אגב עם הפעלת הויסטה אני מקבל הודעה שאומרת לי שהפעלת התוכנה נכשלה. עזרתכם בבקשה.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  7. Started by maccabeast,

איזה וינדוס אני צריך לשים על המחשב החדש? כולם מבלבלים בשכל," 64 ביט 32 ביט ויסטה שמיסטה, החלונות הזה לא תומך בזה לא תומך בדואל קור, לא תומך בזה." בקיצור מה אני צריך ומומלץ?

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  8. אהלן אנשים... בעיה שנולדה בשבוע האחרון במחשב... לאחר זמן עבודה מה, כל רגע קופצת הודעת השגיאה (המצורפת כתמונה ראשונה), ולאחר אישור מופיעה הודעת שגיאה נוספת (השניה) זה קורה 4-5 פעמים... ובפעם שלאחר מכן... המחשב נתקע וצריך לרסט . חשוב לציין: המחשב נקי ממזיקים, מאחורי אנטי וירוס+פיירוואל ומתבצע ניקיון מערכת ע"י CCLEANER מספר פעמים ביום ... אשמח לעזרה כי אני חושש מאוד מהתקנה מחודשת של מערכת ההפעלה (המון המון תוכנות ומשחקים שמותקנים וילכו לאיבוד) ... בבקשה עזרה. תודה רבה ומראש . [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  9. Started by tommy_g,

שוב שלום חברים, לא יודע מה נפל על הווינדוס אצלי,אבל הוא מתקשה להציג עברית... דוגמה בתמונות. מה עושים?? תודה מראש, תומר [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  10. Started by Godmoney,

איך אני מבטל את המסך שמבקש שם משתמש וסיסמא בכניסה ל XP[br]פורסם בתאריך: 1.01.2007 בשעה 21:55:03 מצאתי לזה פתרון באשכול אחר עקיף.מתנצל. אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  11. שלום חברים! כאשר אני נכנס למס' תיקיות במחשב שלי (למשל התמונות שלי, או הסרטים שלי שנמצאים ב-MY DOCUMENTS), אני נתקל בהודעת שגיאה של ה-EXPLORER, שמשתקת לי את המחשב. את אותה ההודעה אני מקבל גם כשאני פותח קבצי וידאו (גם במדיה פלייר וגם ב-BSPLAYER). אפשר לדעת מה הבעיה? מישהו יודע? תודה מראש, תומר מצורפת תמונה להמחשה.. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  12. Started by PayneBack3251,

שלום רב לפני כמה חודשים התקנתי את ויסטה על הארדיסק הנפרד שיש לי עכשיו כבר הרבה מאוד זמן אני לא משתמש בו ואני רוצה למחוק אותו ניסיתי ידנית לא הלך ניסיתי לפרמט את הכונן לא הלך... איך אני מוחק אותו ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  13. Started by CrossFire,

שלום רב, רציתי לשאול אם יש אפשרות שהוינדוס יעלה מיד אחרי שהמחשב פועל ולא אני אצטרח ללחוץ על לחצן הפתיחה לשולחן העבודה.....(Kfir) [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  14. שלום לכולם. יש לי הארד דיסק שמחולק לשני מחיצות,C ו-D. ב-C מותקן ה-XP. כשהתחלתי להתקין את ויסטה היא שאלה אותי איפה להתקין ובחרתי ב-D אבל אני רואה שיש לי תיקיה של WINDOS גם ב-C (אני לא מתכוון ל-XP שרשום בתור WINDOWS.OLD אלא תיקיה חדשה של WINDOS ששוקלת 7 ג'יגה בנוסף לזאת שיש לי ב-D ששוקלת ג'יגה ומשהו. בעיה שאולי נוצרת מכך היא אחרי שאני מתקין אנוי וירוס AVG שמתאים לויסטה אחרי כמה ריסטים אני מקבל הודעה שיש בעיה עם פתיחת התוכנה והיא לא עולה אוטומטית עם העליה של ה-WINDOS ואותה בעיה חוזרת על עצמה עם האנטי וירוס F-SECURE שגם היא גירסה חינמית שמותאמת לויסטה. עזרתכם בבקשה.

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  15. ואם אפשר גם מה חינמי ומה עובד בכל מקרה (גם אם לא חינמי). תודה.

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  16. Started by crazydiamond,

לכל מי שניסה את גרסאות הויסטה שיצאו לאחרונה ואני לא מדבר על הבטא... (ויש להבהיר שאין זה דיון WAREZ אלא דיון על התנסות של אנשים) במה אתם בוחרים בסופו של דבר: בגרסת HOME PREMIUM ,ULTIMATE או בגרסת HOME BASIC?... אחר - להשאר עם XP אני ניסיתי את ה HOME PREMIUM ו ULTIMATE ולא הרגשתי בשום הבדל משמעותי בין שתיהן! לפי דעתי ה HOME PREMIUM מספיקה ל 99% מהמשתמשים הביתיים הרגילים - כך אני מגדיר את עצמי פחות או יותר. מה גם שבמשחקים בינתיים הויסטה לא מככבת בכלל. משחקים לא עולים טוב, נתקעים וכו'. נא תגובתכם.

• 9 תגובות
    • 819 צפיות
  17. Started by yaronzeev1,

היי איזה גרסאות של ויסטה המלאה- סופית לגמרי פרצו?

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  18. Started by cold fire,

אני רוצה להתקין IIS (אני עובד אם קבצי ASP) ניסיתי להתקין אותו אך ללא הצלחה הוא כותב לי שהוא לא מוצא את הקובץ staxmem.dl_ מה יכולה להיות הבעיה...תודה

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  19. היי התקנתי עותק של ווינדוס מחדש על מחשב שהיו בו שניים לפני כל אחד בpartion נפרד מחקתי אחד מהpartion והתקנתי שם את הווינדוס אך שהעליתי מחדש נעלם לי התפריט בחירה בין החלונות ורק החדש עולה . איך אני יכול להחזיר את הישן גם? כל עזרה תתקבל בברכה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  20. מהמעט ששיחקתי עם EFS, נראה שההצפנה מונעת גישה לתוכן של הקבצים, אבל לא מונעת ממשתמשים אחרים לפתוח את התיקיה ולראות את שמות הקבצים עצמם ותת-התיקיות שבה. שינוי הרשאות על התיקיה יכול למנוע גישה אליה, אבל הוא לא פתרון בטוח כי כל משתמש עם הרשאות אדמיניסטרטור יכול לשנות את הרשאות התיקיה. האם EFS יכול לעזור במקרה כזה? אם לא, האם יש חלופות אחרות? תודה!

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  21. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. היכן ממוקמים קבצי הרג'יסטרי במערכת הפעלה חלונות 2000? אני חייב להחליף קובץ מסוים בגרסה יותר ישנה וטובה שלו.

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  22. אם אני לא טועה ניתן להעלות HD חיצוני כמקור boot למחשב... 1. האם ניתן לעבוד עם מ"ה win xp home על מספר מחשבים עם מפרטים שונים (מחשב נייח ונייד)? 2. אם ניתן אז, עם איזה מערכות הפעלה עוד (מסדרות windows) ניתן לעשות זאת? 3. האם צפויות בעיות? 4. האם ניתן לנטרל את זיהוי (התקנה או גישה) לHD שמותקן במחשבים במקור? (שמ"ה החיצונית לא תראה אותו - ואני מעדיף לא דרך לשנות דברים דרך הביוס) עוד שתי שאלות (שאולי כבר לא קשורות למ"ה אבל windows באותו הקשר - אם לא תרצו אני אפתח עליהן נושא חדש בפורום בנושא אחר) 5. פעם שמעתי על בעיות של מהירות ויציבות של שימוש ב HD דרך USB, זה נכון? עד כמה ואיך זה ישפיע על שימוש הנ"ל? 6. איך אני מוודא שה-HD החיצוני שמשמש כמ"ה לBOOT יעבוד על USB2 (הכבל תומך)? …

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  23. Started by uncommon,

1) נעלם לי האיקון של ה-jpg (מופיע אייקון של מסמך לא מזוהה, למרות שמזהה שזה jpg). אבל ב- properties > open with > Cange , לא מצליח לאתר את האייקון. 2) יצרתי לי Toolbar ימני, אבל ממצב Desktop לא מצליח להגיע אליו. ובכלל הרבה פעמים לא מצליח לעשות Maximaize לתוכנה או תיקיה מה-toolbar התחתון (ואז אני נכנס קודם לdesktop ונכנס משם).

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  24. Started by ifs2003,

הבנתי שמיקרוסופט ישראל השיקה את מערכת ההפעלה ואת OFFICE בארץ. מישהו יודע מתי נראה את המוצרים בחנויות ?

• 6 תגובות
    • 734 צפיות

דיונים חדשים בפורומים